Прокуратурата няма да провери твърденията на Цветан Василев

Сотир Цацаров отказа да коментира по същество обвиненията на банкера Цветан Василев, че прокуратурата е била използвана в "разправата" с него.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата няма да провери твърденията на Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

Няма да разследват, защото им се дръпна лай...о, и не само на тях, а и на много други да неизлезе истината наяве. Даже, и ще го пазят да не падне косъм от него иначе.... Аз се чудя на акъла на европейските съдии пред, който е направил самопризнание, защо те не сезират европейският съд или само службите на... поне това е сигурно, и когато му дойде времето бой по манерката на нашите баш айдуци, които сега се ослушват.....докога ли. Хайде, привикайте Василев да го съдите, и тогава, ще се разбере, кой крив кой прав, а сега дезинформация ту от лево, ту от десно даже и центъра го нема никакъв, а ДПС се едно ни лук яло ни мирисало.... Айде холан, и усвет всичките, че сте за затвора сите, но ми е чудно как народа, още търпи това положение, в което сме повече от 25 години. Хей, народе живота Ви мина в политическият свинарник, и продължавате да траете докога ли, но явно Ви е харесало да Ви газят перманетно, и да сте в това миризливо състояние. Да, Ботев и Левски доста зор са видели, докато пробудят мисленето на хората, че то сега е същото, ако не и по зле. Това означава, че отиваме на по зле, и не само материално, но опасно духовно, като нация без ценности..... Всячески ни затривааааааат, но кой да го разбере независимо от етнос, пол и възраст....ако не.....

В ИГРАТА СИ ГОСПОДИНЧО ,ВЪТРЕ СИ С ДВАТА КРАКА,ТИ И БРАТ ТИ ПО КИЛОГРАМИ -ПЕЕВСКИ СТЕ ВЪТРЕ С ДВАТА КРАКА.

На този гушата му стана четворна, защо ли??

Цацаров,защо!

В политиката апропо българската НЯМА ИСТИНА Знае се много добре, че Василев не си е откраднал собствените парички както се тръбеше с чували - взеха народа за АХМАК. Сигурен съм че всичко се знае но много голям е КЮПА и е опасно да се развърже истината.

. . , щот на Цацата не му се разваля собствения и на ортаците му рахатлък на тежката държавна софра ! Е ми, добър апетит :-[[[

защо бе цацаров,защо няма да проверяваш-защото маи и ти си в кюпа.

Абе страшен, главен прокурор си имаме. Искам да кажа не само страшен но и велик, голям, човек които си тежи .... с тежината. Е то най-хубатото му качество е, че горе е празно и става за пумпал. Иначе щеше да проверява това, което не трябва да се проверява. А той не иска да се повърти за малко и след това да падне. Пък някои колеги казват, че гл. ни прокурор господин Цацаров, бил масон. Такива като тоя и в зидарската бригадата на бай Славе трънчанина, като чирак, нема да го вземат. Лек ден.

А бе върши работа за която е сложен.

Този плондир,къде му е фазата на наяждане?

Цацаров отново се поставя над законите и еднолично решава кой и какво да се проверява. В случая има сигнал за престъпление от страна на Василев и прокуратурата е длъжна да го провери.

Заривай главата в пясъка, Цаца!

Жалка история. Държавата е харизана на Доган и Бойо а всички други играят "пудели". Няма институции-съд,прокурор,банки,медии,полиция,служби - всичко е мафия. Затова Румъния след 10 г.ще е далеч пред нас а ние ще сме все по зле и по зле.

Каква прокуратура ,какъв Цацаров?Тоя тулуп ми прилича на гей.Разиграва държавата с адвокатски каламбури и резултатът е НУЛА.Заплатата естествено максимум.

И защо няма да проверяваш бе господин Гл. покуРор. Да не би да те е страх, че истината ще лъсне...

са твърденията на Цв. Василев. Това си мисли човек, който е гледал днес интервюто на големия банкер Хампарцумян пред тв. Мънкаше , увърташе и на нито един въпрос не отговори категорично. Ако не е тъжно, беше смешен и жалък. Нямаше го арогантния високомерния аристократ Хампарцумян.

ако попитат някого за христа бисеровия как напълно онемява.Нито пита някой,нито прокурора отговаря нещо.ЗАБРАВЕТЕ,ако още не сте

.....ТА ТИ КАКВО МОЖЕШ САМО - КАРДИОЛОЗИ С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ ДА ЗАКАЧАШ, НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕШ, А НАВЪН МИРИШЕ, НАПРАВО СМЪРДИ ....НА ЦАЦА.....

Оплескана в нечистотии държава. И никой не желае да се изчисти.Срамно!

Цацата да не е луд. Трябва да проверява и сам себе си, заедно с Пеевски. Сега задачата обаче е да се приберат милионите на тия, които имат депозите над 100 000 евро. Те пък от своя страна са много мълчаливи, защото трябва да обясняват от къде имат парите. И дали са плащали данъци .... Даже бай Вежди спря да се оплаква и хвана чукчето да прави скулптори и малки пластики през нощите, когато не е на работа в Министерството на културата ... Ами, някои се смеят, други плачат, трети прибират парите. А прокуратуратурата на Цацаров нямало да проверява

защото си мисля, че този банкер трябва да умре ,за да се спаси България. Само тогава ще излезе на светло мръсотията , гнусотията които вършат политици, министри, висши чиновници, българофоби.. Една много известна пророчица беше казала, че ще бъде убит политик, тогава всичко ще излезе наяве и народът ще помете цялата политическа измет и чак тогава България ще започне да се изправя....

Защо да проверяваш нещо което знаеш и си участвал в него. Защо този пловдивски мошеник мисли,че хората са малоумни?

Как го нарече: "пловдивски мошеник" ли ? Ей, че точно !

Пак ни занимават с теми, по които истината никога няма да излезе наяве и 4 млр. никога няма да се върнат в държавата, а ще потънат в нечии джобове. Защо някой от така наречените журналсти /купени/ не се разрови малко и да види как и защо Цв. Василев е собственик на КТБ.Очевидно не я е наследил от баща си и не е от зестрата на жена му. Просто това си е поредния проект за ограбване на овчия народ. Е завъртяха се едни пари, нараснаха многократно, а публиката да го духа.

Платихме милиарди за дълговете на създадената с участието на политиците от Цвентан Василев ФИНАНСОВА ПИРАМИДА! Чрез тази финансова пирамида Василев придоби собственост върху банки и фирми чиито активи след ДЕКАПИТАЛИЗАЦИЯТА им от КВЕСТОРИТЕ отново чрез поставени лица се превръщат в собственост на Василев!! Къде е държавата която тегли заеми за милиарди за да плати ПАСИВИТЕ на КТБ, а сега престъпно мълчи и се гуши когато Цецо купува активите на банката за едно пробита евро!! КЪДЕ Е КОМИСИЯТА "КУШЛЕВ" И ЗАЩО НЕ НАЛАГА ВЪЗБРАНА ВЪРХУ ТЕЗИ АКТИВИ, КАКТО И ВЪРХУ ПРЕХВЪРЛЕНИТЕ ОТ КВЕСТОРИТЕ В БАНКА ВИКТОРИЯ, ЧАСТ ОТ КОИТО ВЕЧЕ СА ПРОДАДЕНИ!!! ТАКЪВ НАГЪЛ ГРАБЕЖ ИСТОРИЯТА НА ДЪРЖАВАТА НЕ ПОМНИ! В НЕГО УЧАСТВА И ДЪРЖАВНИЯ ОБВИНИТЕЛ , КОЙТО ИЗОБЩО НЕ Е ДРЕБНА РИБА , А ЕДНО ПОСТАВЕНО ОТ МАСОНИТЕ НА ВИСОК ДЪРЖАВЕН ПОСТ ДЪРЖАВЕН ПОСТ ЛИЦЕ УЧАСТВАЩО С БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ В ТОЗИ ГРАБЕЖ

Не само България не помни такъв нагъл грабеж ами това е рекорд в цяла Европа. Само в САЩ имаше по-големи пирамиди. Обира не века. Гледаме филми за какви ли не обири на няколко милиона, а тука за няколко милиарда, дори няма престъпление все още.

какво се разбира от троловата агитка по долу: 1. Борисов се бои от Цацаров, който даде ход (правилно) на Костинброд и на тефтерчето на Златанов. Не му вярва. 2. Независимо от призивите на правоверните в действителност ББ и РБ не искат да се задълбава този случай. Би могло да се освети ролята на Протестна мрежа, би могло да се разбере защо Цветан Василев стана неудобен, би могло да се разбере кой се възползва от случая КТБ и кой какво още е намислил да чопне. Защото операцията е още някъде по средата. 3. Цацаров не иска да се задълбава в този случай, защото най-малкото, което може да му се случи е да го подиграят както стана с тефтерчето. Интересно е, но е много жалко да наблюдаваме как институциите на цяла една държава се използват с мафиотски цели. А Цацаров чисто и просто се мъчи да запази някакво достойнство.

Това няма да проверява, но спомнете си само как щеше да си счупи краката да говори по медиите за "убийството" и "убийците" на Пеевски. Този главен прокурор е поредния срам за България. Той на практика е най-силната фигура в държавата, защото мандата му е 7 години и е абсолютно недосегаем. Емиграцията ни зове драги сънародници за мое най-голямо съжаление.

Защо след като правителството БОРИСОВ - 2 тегли държавно гарантиран заем за 4,5 млрд. лв. с който плати ПАСИВИТЕ на КТБ сега не проявява интерес към придобиване на АКТИВИТЕ на банката?! Не плати ли държавата масрафа на тариката Василев за да могат неговите хора да придобият на цената на едно пробито евро услужливо ДЕКАПИТАЛИЗИРАНИТЕ от КВЕСТОРИТЕ активи на фирмите на Василев които са задлъжнели лица на банката!! Ще ми каже ли някой какво сеслучва с ДЪЩЕРНАТА банка на КТБ /Виктория/ в която бяха извършени продажба на активи още преди на КТБ да е отнет лиценза? Кой закупиактивите на КТБ прехвърлени от квесторите в банка ВИКТОРИЯ, на каква цена и къде отидоха парите!? СПОМНЯМ СИ КАК МЕНДА КАТО БЯСНА КУЧКА БЕШЕ СЕ РАЗПЪРГАВИЛА ДА ПЛАЩАС ДЪРЖАВЕН ЗАЕМ ПАСИВИТЕ НА КТБ! КЪДЕ Е СЕГА ТАЗИ КИФЛА И ЗАЩО НЕ БОРИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА АКТИВИТЕ НА КТБ И ВИКТОРИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА?! ИЛИ ДЪРЖАВАТА Е ЛОШ СТОПАНИН, КОЙТО САМО ПЛАЩА ГРАБЕЖА НА МАФИЯТА , НО НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА АКТИВИТЕ Й! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПИРАМЕДА ИЗГРАДЕНА ОТВАСИЛЕВ И КОМПАНИЯ! А НИЕ? НИЕ СМЕ ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАМЕ ГРАБЕЖА ИМ !!

Всички знаем,че Поръчкаратурата и нейния валчест шеф не функционират за да спомагат за реда,а са слуги на мафията в България.Знаем и шефа на мафията.

Да! Но Василев ги е депозирал пред съдия и нотариуси! Кирливата прокурорска система ще блесне пред света в пълната си светлина? Дори и да го убиете. Защото на всички е ясно, че не той е най-големия крадец във финансовата, съдебната и политическата олигархия.

Защо да го проверява той просто го знае нали е участвал в целия сценарий. Нали е дружка на Пеевски или поне го е страх от него и затова му върви по свирката.Този Цацаров трябва да бъде уволнен и вкаран в затвора за назидание.Том сигурно доста ще му се израдват.

А аз чух, че много много пари са получили и Искров и Цацаров. Дали е вярно за порядък от 50 - 120 млн??? Има ли такъв слух? И от кого??2 А вярно ли е, че Искров има къща в Монако??? Горките те, ако това е така!!! Нали се каза, че Цв. Василев пък има къща на Женевското езеро, той все пак е бизнесмен и после банкер.

никой не иска да се знае какво точно е ставало през тия 25 г. ''преход'', как е крадено на воля!

Ха-ха-ха !

Единственото спасение да си върнем държавата на народа е ПП Атака.Без Русия и Путин няма да може да стане защото тези които ни убиваха 25 години работят с конските демократи и атлантици.Първите в затвора за да е мирно селота трябва да са Плевналиев , митов, Близнашки,кунева,първанов,Костов Пасито Борисов и Местан.

eдна от многото, но основна причина да не вярвам на Кремъл е, че глашатаи са им идиотите от Атака

krassikat@

Падението на Путя - Бялата Златка му е агент... :-)

Значи , ако Иван твърди ,че знае кой е убил Драган,прокурора може и да не провери това твърдение. За какъв чеп имаме прокуратура тогава?

Естествено, че няма да проверява нищо тоя дебелак. Нали има опасност някой да го издъни, да лъсне някоя далавера.. Нали не си мислите, че тоя е чист като капка вода? Тоя е един от най- мръсните в държавата! Да не кажа НАЙ, защото заради него няма нито един осъден политик. И как ще има, като НС му е работодател....

двата шопара на една хранилка. как едната свиня да изкорми другата?

Аз ако съм на мястото на Мустака отивам директно с един голям куфар евро при тарторите на сръбската мафия и им давам един списък.... после ще станем свидетели на поредица политически убийства...така ще ги изкарат в медиите, а всъщност ще са разчистване на стари сметки в средите на организираната престъпност вплела се в държавния апарат

Баце, ти си прав, само дето тук на родна почва има сума ти мангали, дето тая работа ще я свършат за половин куфар пари :-)

И на мен не ми се щеше да вярвам на Кокинов, от оня запис, дето казваше на Бойко че лично си те бил избрал и за това да не мрънка .... но ти май ще потвърдиш това .... с действията си, или по-скоро с бездействието си!

Понеже герп се опитаха да не позволяват на Василев да се разпорежда с фирмите си (а останалите партии си мълчат), той заплашва да се разприказва за политическата класа. И естествено - всички млъкнаха.

Цацата е главно действащо лице в цялата схема, ако искате да разследва!

Нищо няма да проверявам, защото ще се саморазкрия

Някакъв крадец-банкер казал на някакъв путински журналист, че ако си отворел устата, щяло да гръмне България. Истината е: Кремълският Император окраде България чрез схемата Катебе-Ю поток, а сега ни пратил някакви клоуни с белгийски паспорти да минат втори кръг

да да кажи им го точно така ...всичко иде от кремъл българин крадец няма всяко зло иде от Кремъл дори и късчей безсмъртни е руснак ...аама василиса прекрасна к"во парче а ;)

Благодаря,включването ти разсея окончателно съмненията ми,че цялата работа е със западна протекция.

да бе, нашите са железни, ама Кремъл ги развращавал?!

Всички сте в играта.Чакам момента когато ще се спука балона като в Румъния.

В Румъния нищо не се е спукало. Там "тече" преразпределение по Чаушесковски (салто мортале), а при нас по Татовски (салто снишаване)...

Прасетата са солидарни... разбираемо е..

Мда, той, Цацаров, въобще не се влияее от казаното от когото и да било. Но когато трябваше да реагира на "опита за убийство" на Грухчо, светкавично прати заповед и сформира ударна група .... Нищо, че после му се наложи да се извинява....А сега, при толкова много изнесени данни, той няма да си мръдне дебелия пръст ... Що ли...

Щото това не е като "Костинбродската афера", която бе в угода на комунистите.

Прокуратурата няма да провери твърденията на Цветан Василев Свинска му работа.Какво друго да се каже.

Извинете,за прокурора,който провери демонстративно банката докато ББ одиозно вещаеше банкови фалити отвъд океана ли говорим?

Соти , ходи на обмяна на опит в Румъния - там все пак нещо се случва и има вероятност някой от виновните - крали , плячкосвали и т.н. да бъдат осъдени. Докато си само фигурант , ще си удобен нали знаеш на кои ... , но не и на народа и държавата , чиито интереси би трябвало да защитаваш.

Безпардонна наглост

Pesh0

По сметните на Цацаров , до сега трябваше отдавна да е аристуван и да се е самоубил в затвора , като е оставил предсмъртно писмо. За това сега цацата , говори малко неадекватно.

Ха, има си хас Цацко сам себе си да проверява.

Абе какво има да се проверява бе? Всички знаят, че Боко е виновен. Да го осъждат и толкова.

Май не е само Боко.Май вътре в играта е и Станишката, Цацата, Искров, Пеевски, медиите и цяла сюрия. Другата алчна сган са Плевньо,Прокопиев,Протесна мрежа и суеци от различни други дупки.

Няма да направят проверка, защото всички са в кюпа. Станишев го заварила новината на среща с Искров...А кой я пусна тази новина ,че сте изненадани? Всички сте маскари! Нищо няма да се докаже, защото сте навързани като свински черва и сте за затвора. Всички без изключения сегашни и минали управници.

Купих си хляб, дано от РБ и НАП не отменят сделката! Немският пилот разби самолет със сто и пеесе човека, Боко със седем милиона. Истинският фалит на бутафорието, наречено България, ще отбележим, когато Метро, Кауфланд, Лидл и ОМВ си затръгват, дотогава, дръжте си едно евро в портмонето, за всеки случай . Агнето става овца, овцата гласува за герп.

Трева и сено са ти достатъчни.