Шефът на антимафиотите в Стара Загора е арестуван

Началникът на сектора за борба с организираната престъпност в Стара Загора Ивайло Димов е обвинен за престъпление по служба и престъпление против правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на антимафиотите в Стара Загора е арестуван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи по "Хоризонт" в новинарската емисия в 19.00ч. говорителката направи неволна грешка и каза "шефът на мафиотите в Стара Загора" - симптоматично. Вижте ако аз взема една количка със семки и тръгна да продавам веднага ще ме налетят всякакви органи, проверяващи, чингита и пр. ТАЯ РАБОТА БЕЗ ЗАКРИЛА ОТ ПОЛИЦИЯТА НЕ СТАВА!

окрадена съм, заплашвана, бита и системно тормозена от квартално същество, което подозирам че е наркоман дилър и трафикант, но винаги го прикриват не само органите, но и целия квартал въпреки че го знаят, той им е нещо като талисман, голяма обич има нашия народ към токива

По-скоро магистратите са решили, че полицаят ги работи и от инстинкт за самосъхранение са побързали първи да сигнализират. Иначе това се прави по целия свят-полицаите пазят информаторите си, които съвсем естествено са от средите на дилърите.Сега и информаторът осветен, и полицаят оцапан.

по твоята логика в България всеки дилър е информатор - понеже масово боп=аджиите покровителстват дилърите и тези над тях ??

Примолил се на прокурора-този,когото заловихме с половин грам, преди 6 месеца ни насочи към една нарколаборатория и я разбихме,имайте го предвид.И са го сготвили-възпрепятства правосъдието използвайки служебното си положение.А вие се замайвайте със " Под прикритие"

щом е осъден на 5 години, нали се сещаш че не му е за първи път, а това вече за наркотици попада в условия на опасен рецидив и т.н. Плюс това как ще ходи при 5-6 прокурори и шефа на окръжният съд - ходи се при един човек, като ти откажат трябва да ти светне лампичката.. Ти пробвал ли си да прескочиш някой прокурор ? Обикновено шефовете на БОП-а се назначават неслучайно и се чувстват безнаказани.

Чи тя мутрата му по-криминална от тази на моите познати бандити...

А ИЛИАН ИЛИЕВ СЕЛСКИЯ, КАЛИН МИРИЗЛИВАТА СВИНЯ ОТ ОХРАНИТЕЛНА - КОГА ???

Познайте чие чедо е това изчадие от миналото?

Малиии, предизборно почнаха да симулират дейност! Къде спаха преди това години наред!?

Това е инсинуация, ченгетата по презумпция са честни и неподкупни. Неслучайно за 2017г бюджета на МВР се донапомпва значително за сметка на образованието и здравеопазването. На ченгеджийското министерство непрекъснато му трябват все повече и повече пари, защото правителството на главния милиционер тъпо и упорито/като самия него/, отказва всякакви реформи в сектора.

" престъпление против правосъдието" АМА ТО ПРАВОСЪДИЕ ИМА ЛИ?! ЯВНО Е ПРИТИСКАЛ ПРОКУРОРА С НЕЩА КОИТО НЕ СА МНОГО ЛИЦЕПРИЯТНИ.

Прокуратурата да се заеме и с катаджиите от тази област:). Особено кога става въпрос за нивото на техните компетенции в писането на незаконни актове:). Тъпите старозагорски катаджии а по-скоро чирпански пишат три реда един час:). Това е истинска загуба на държавата и на данъкоплатците. Цялата тази система е гнила. На мен лично ми се повръща от нея.

Сус,бе ще ни оставиш без хляб....нека пишат,че деца храним....

Предполагам,че знае много неща за съдиите и прокурорите и за това, като при свои хора е ходил да ходотайства. Но са му спретнали к.р-капан,за да спасяват своите кожи. тАКА ПРАВЯТ НЕЧЕСТИВИТЕ ХОРА.Предполагам,че нищо няма да излезе.

Шефа на (анти)Мафиотите в стара Загора.... А другите мафиотски шефове кога?....

TMontana

Те май всички са арест и да не излизат от затвора,на по-висок пост в системата няма читав,просто няма как да е друго!

Тоя на физиономията му личи, че яко си пийва, а де не кажа, че и май и др неща взима.

ВСИЧКО ТОВА Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА!СЛЕД ИЗБОРИТЕ,ЩЕ ГО ПУСНАТ И ЩЕ ГО СЛОЖАТ НА ПО-ГОЛЯМА СЛУЖБА!!!

Този шефа на мафиотите ли е или на антимафиотите , или то е все едно ????

И на този му дойде реда.... най-накрая! А дано е само поредния, а не последния (анти)МАФИОТ , който да лежи ефективно за МНОГО ГОДИНИ!

Ха-ха! Мярка за неотклонение "подписка"! Някой знае ли, че такава просто не се изпълнява?! Ега ти и рестрикцията! Цирк!

комунистите били бандити, и те били оставили наследство в морала, в поведението ни и сме били сега с престъпен манталитет. добре така да бъде, но при социализма в Бъгария нямаше наркотици, изнасилвания, и толкова явни кражби на милиарди! Дълга ни беше мнооого по-малък. И големи западни фирми инвестираха! Тогава направиха ботевград, сега само това се сещам, но не е малка инвестиция! Защо? Защото беше сигурно! Защото хората работеха и всичко беше предвидимо. Така, както е стабилно положението в китай сега, може да е социализъм, но е стабилен. ... ок!?

Нямаше и банани, портокали, моцарела, пармезан, Nestle, сьомга, тоблерони, западни tv, сателитна tv, западни а-ли, хладилници и каквото се сетиш още. НЯМАШЕ НИЩО!!!! Имаше тъпа диктатура на "пролетариата" и социални помощи по 200 лева за всички под формата на заплата!

Сега като има всичко изброено от вас от тоалетната излизатели че то като сте радостен че вече може да се тъпчете надявам се и да не го задържате..Толкова сте елементарни в разсъжденията си в мераците си в заблужденията си..

Хо Ха Абе лумпен гьотверенски, в момента няма нищо българско на пазара бе ! За 25 г. американско робство я докараха до 75% импорт, колония и фалит на България. Докараха я такива продажници, американски проститутки като теб При бай Тодор даваха заеми за 30 г. при 2% лихва. Бългфария се построи не при султана и царя, а при комунизма.

Естествено е щом ни управляват мафиоти и антимафиотите ще стават мафиоти.

Много отдавна се питам за какво се слага това ''АНТИ'' пред мафиотите???? - за заблуда ли??за прикриване ли??за самоуспокоение ли??след като мислещите разбират за какво иде реч по принцип в дейността им

Платили са на антимафиота и той се е превърнал е мафиот, това е толкоз просто и логично. Всички управляващи са такива, ако не бяха, щяхме да не бъдем на последно място в Европа. Сега ни разиграват избори и през 5 минути лаят по телепиздорите, че купуването и продаванети на гласове било престъпление, а те, управляващите разбойници били целите в бяло кристалинки.

И как така е арестуван, като след повдигането на обвинението му е наложена мярка "подписка" бе, идиоти. В неграмотното търсене на сензации някой път и себе си ще арестувате.

Мой познат в Гърция го хванаха с 200 гр. наркотик и него и приятелката му ги осъдиха по 12 години, без да имат криминално минало беше им 1-ви път и той пое отговорността . А тук 5 години ??????????

Това го публикуваш,където има статия за накотици и наркомани.Все го даваш за пример. На оня 12 години са му малко.Трябвало е да го обесят веднага ,а преди това да му отсекат ръцете. Наркомани, отврат.

С такива - само по методите на Родриго Дутерте. До сега и закрилящият и закриляният щяха да се валят в прахта с дупка на главата.

Познавам Иво като студент. Само хойкаше, пиене и к-ви. Беше в УНСС но прекъсна, имаше връзки и го взеха в академията на МВР, да живее на гърба на държавата. Не се учудвам, че бързо се е издигнал, перфектния профил за началник в МВР. В България няма справедливост. Ще се покрие случая и ще го сменят с друг, с неговия профил.

ами ако въпросния наркодилър е бил информатор? Сега хубаво ги осветиха и двамата! Наркодилъра ще му светят маслото в затвора, а антимафиота аут от поста и банкет за наркомафията!

Много екшъни гледаш, успокои топката!

Значи информатори на Държавна сигурност можело да има , информатори на НСБОП не може....там е само на кино, а?

ще му светят маслото, какво значи това! какво маслио ще свети, ще го запалят ли и ще горят мазнините ли? майка му стара какво пишете, не се ли виждате ....

не познаваш израза да "светят маслото някому", значи си нещо повече от кретен!

Ами напиши в "Чичко Гугъл" "да светят маслото" и то ще ти излезе!Майка му стара, научете се да четете и тогава пишете!

Преди около 35 г. в Пазарджик, Държавна сигурност гепи в крачка един прокурор-Васко Истината.После започна тиха война МВР-Прокуратура и Съд.А познайте сега след колко време в Ст. Загора ще изгърми прокурор,съдия или следовател?

С такива издънки в системата и министъра е поне за оставка.

Стига злобяхте, бе, папуньяци! Завиждате ли му? Ми човека просто е работел по съвместителство на две места! Шефа му работи по съвместителство като Премиер и, кво? Нищо. Еййй, аман от завистници и алчни старци, изпълзяли на припек!...

'Като две капки парлама: Бойко Борисов в ролята на премиер' у тубата

Те вички са престъпници! На Попа В София пред паметника наркодилъри най-нагло по сред бял ден продават дрога, а стоящият от страни платен полицай да ги пази, съска на отправящите към него недоволни граждани искания да ги арестува, заплахи да се омитат, ако искат да са живи!! Продажна е цялата полиция, граничари, за митничари да не говориме!! Нали знаете-"Рибата гние от главата!!"

Само като го погледнеш и може да му дадеш веднага 10 години. Типична муцуна на социалисЪ, неговата мама.

Грешиш, приятел-ТОЙ СИ Е ЧИСТ КОМУНЯГА!!!ТЕ СИ ЛЕГНАХА КОМУНИСТИ, А СЕ СЪБУДИХА СОЦИАЛИСТИ!! ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ, ПОГЛЕДНАЛ СА-ПАК В ТИЯ!! КОМУНЯГАТА СИ ОСТАВА ТАКЪВ И В КАЗАНА НА АДА!!

Легнаха си комунисти, събудиха се социалисти и отидоха на работа като капиталисти!

Дайте информация кой е предложил г-н Ивайло Димов за шеф на антимафиотите в Ст.Загора. Може преди да е бил почтен човек и службата да го е деформирала!?!?

Димов, хората ти гласували доверие, направили те началник.Ти се оказа обикновен мръсник.Дано дълго да гниеш в затвора.

Тия дето са му ''гласували доверие'' явно са се излъгали в печалбите и за това си отеглят ''доверието''..Кога престъпник ти гласува доверие винаги трябва да имаш едно наум

Явно закриляният нарко-дилър е бил от неподходяща групировка .....

намирисва ми на любовна афера-антимафиот и затворник?

Очевидно доходите на "антимафиотския" шеф от мафията ще да са били достатъчно сериозни, щом е тръгнал така да брани свободата на един от тези, които му ги осигуряват! Че как да му плаща от затвора я...

Кога ще арестуват някой "анти-държавник", анти-депутат и т.нат- все анти-?

...Е МНОГО ВЗЕ ДА ИСКАШ,ТУК Е БУЛГАРИСТАН ЗАБРАВИ ЛИ ?

какво има да го закриля, то в България никой не ги гони

Да бе да това не е възможно, да има подкупни ченгета. Вие ме лъжете. ;-)

Във Варна, мафиотските структури съществуват и тормозят гражданите, само и единствено заради връзките мафия-МВР-съд! Ако МВР и съдебната система бяха чисти, без бизнес отношения и с закрила интереса на България, тогава нямаше как да е възможно организираната престъпност да бъде в такъв мащаб.

Как е възможно млад човек "многократно да е осъждан за наркоразпространение"?! В Малайзия и Тайван такова нещо може да се случи само на човек, който е на над 500 годишна възраст!

Българио, Българио за тебе те умряха, а тези всички корумпирани управляващи се създадоха

А защо само шефа?

Така е като ГДБОП не арестува магистрати за корупция. Ако не биеш ша та бият!

Със сигурност се е наврял в някоя групировка този шеф, да проси огромни рекети, уж да ги пази и да им закрива дознанията. Ама явно си е направил крива сметка. Може да има намесени други ченгета или магистрати, които да лапат вече от това. В крайна сметка ще ни подхвърлят някаква полвинчата история с куп неизвестни, поради следствена тайна и така. Неудобният шеф ще бъде уволнен и натирен далеч от системата. След някой и друг ден или месец, като му източат и последния лев адвокатоте ща го пуснат навън и след няколко години и още куп заеми и тотално разорение ще бъде оправдан, мирно и тихо, без никой да разбере. Позната, често срещана история у нас.

После също толкова тихо ще му намерят подобна работа в друго населено място.

А, ако съдът отсече,че е невинен?

невинен, виновни са тези които са му са се доверявали