Валентин Димитров предложи на прокуратурата споразумение за прането на пари

Бившият изпълнителен директор на "Топлофикация"-София Валентин Димитров и адвокатът му предложиха споразумение на прокуратурата по делото за пране на пари, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Валентин Димитров предложи на прокуратурата споразумение за прането на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сър

Браво Вальо, браво "топло". Успех! И да почерпиш.

Абе хора защо толкова години ни губите времето.Сключето го най-после това споразумение и пуснете човека да си харчи спокойно парите.То по начало си беше всичко ясно че така ще завърши.

Магистрати, как спите спокойно?Знайте,че има Господ и няма да ви се размине,смотаняци такива!

Никога и никъде на света не е имало, няма, и няма да има по-нещастна държава от горкичката България. Тежко и горко на българския мизерен народ.

Неам нерви, вече не издържам. Че му е.ем майката и на държава и на съд.

ТОЗИ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА?! АЛООО "МАГИСТРАТИТЕ", НЕ СЕ СПОРАЗУМЯВАЙТЕ С ТАКИВА КАК ДА ДЕЛИТЕ КРАДЕНИТЕ ОТ НАС МИЛИОНИ! ЩОТО СКОРО МНОГО ЩЕ НИ ПИСНЕ И МОЖЕ ДА УВИСНЕТЕ НЯКЪДЕ ПО ДЪРВЕТАТА В КОМПАНИЯТА НА ТЕЗИ МАРОДЕРИ!

кочина с минимална заплата - жълти стотинки и тарикати .. навсякъде

Споразумение: - 50% на 50%

Срам ме е , че съм гражданин на страна като България. Страна на престъпници, където милиони гладуват и стискат последните си стотинки, и на негодници-лумпени с вид на идиоти като този Вальо, ограбили държавата. Нахален, безскрупулен лумпен, чието място е пред наказателния взвод на стадиона. Но когато властта е в ръцете на хунта от мафиотите на ГЕРБ, друго освен гавра с правосъдието не може да се очаква. Когато синът на един бивш полковник-комунист от БНА се прави на десен -, когато е плюл на морал и логика, не следва да се надяваме на справедливост към Мургина, Маргините, Галевите,Очите, Цонев, Вальо Топлото и цяла поредица от изроди, разбили страната и докарали ни мизерия и идващ бунт.

Как все така става, че минат няколко години и все ги оправдават? Ето, на път е Вальо Топлото да се измъкне читав и "ни пари взел... ни пари мирисал? И на всичкото отгоре, излезна че е невинен, света вода ненапита?!

Това че иска споразумение, е признание, че е извършил престъпления. И 14 годишната оправдателна присъда от САС по другото дело, може да бъде повлияна, отменена от ВКС и потвърдена с ефективната от СГС. Не е ли така?

стез пари казал кадията можеш и на мене да ми е беш мамата а аз ще добавя камо ли на българският изроден съд

КАКВИ 10 МИЛИОНА,КАКВО СПОРАЗУМЕНИЕ БРЕ-ВАЛЪО ТОПЛОТО ДА СЕ ОБЯЯВИ ОТ НЕЗАВИСИМИЯТ БЪЛГАРСКИ СЪД ЗА АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН И ДА БЪДЕ ВЪРНАТ НА ДИРЕКТОРСКИЯТ СИ ПОСТ В ТОПЛОФИКАЦИЯ....ЕТО ТОВА Е СПРАВЕДЛИВОСТ,ТОВА Е ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.....УРА-А-А....ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ВЕЧЕ ЩАСТЛИВИ!

Какво стана с вагонетките, с които някои от новите депутати щяха да карат вошениците към затвора? нали затова ги избрахме?!

Р.Овч.=маймуняци, идитоти, крадци и мошеници. Топлото, Студеното, Крадливото, Миризловото........всичко е с корени от БСП, СДС, ДПС, ДСБ и всякаква друга паплач, гнилоч и мръсота. Мамка Ви...

Никога няма да се оправим, докато големите мошеници, крадци и перачи на нова България не получат заслужени присъди и излежат наказанията си! Трябва честен, неподкупен съд и законодателство!

Има ли пари-има и споразумение.

Тези алчни корумпирани съдии и Вальвци са наследството от тройната коалиция на серьога и догански. Бойко няма никаква вина за случващото се в съда!

Да, той не от тук и е за малко.

Г-н Борисов, неотдава ти се обърна към младите хора,живеещи в чужбина с призив да се върнат обратно в България. Въпросът ми е:не се ли чувстваш неудобно,визирайки конкретен случай с Вальо топлото.Това лице на България ли искаш да им покажеш?

на бойко ли му е работа да съди вальо топлото? задай си въпроса защо първа инстанция го признава за виновен а втора за невинен. човека който го оневини ходи пиян от обяд оставяйки зад себе си дебели сметки в ресторанта до съда. Показаха ви го нагледно от една телевизия. Приятен сън и продължавайте да чакате....

Уважаеми, за това,че живеем в продажна и корумпирана държава вината е на управлявщото правителство и главно на министър-председателя.

Разбрах случайно, че от производител на вафли са уволнени около 300 души, някои млади работници. Не е вина пряко на правителството, но някой може ли да каже тези вече липсващи работни места не отварят ли нова рана в съдбите на млади безработни хора?

Г-н Димитров е невинен и аз не виждам, защо всички пишат срещу него. Бил откраднал и изпрал някакви пари - ами как се става богат, със заплата от 1000 лв ли? Трябва по 1000 човека за размерите на България да станат много богати за да дръпне държавата напред. Богатите ще ни осигурят работа и заплати, а не бедните. По-добре 1000 богати, отколкото 7500000 бедни. В момента тези хора трупат богатства и ние не трябва да им пречим. Те ще ни дадат хляб и работа, а после техните деца ще хранят нашите. Толкова ли е сложно за разбиране?

ти нормален ли си ? 1000 простаци с много пари в никакъв случай не означава 1000 работодатели, мислещи за своите служители. Това е нов вид робство.

Макар и дебелашко, имаш чувство за хумор.

Така е, винаги е ставало точно така с натрупания 'националноотговорен' капитал - Мултигруп, ВИС, СИК, ТИМ, Орион, Трон, Монтерей, Гъзовей ... всички те създадоха държава и поминък на гражданите, които са им безкрайно благодарни и благоговеещи пред тях! Майки и сега водят невръстните си синове да стават членове на групировките, а дъщерите записват на курсове за манекенки и счетоводителки, за да им служат.

Искам да не плащам такса мощност на ТОПЛОФЕКАЦИЯ. Това е все едно да си направя някакъв дюкян и всички да ми плащат, независимо от това дали ползват моите продукти или услуги

искат споразумение,защото не ползват услугите на топлофикацията,а са съдени да плащат хиляди -на всеки 3 години ,без допускане давност ,по 500 -1000 лв за 34 кв м боксониера.Всеки не-абонат е съден и осъждан по бързата процедура,като минават и грешки.ТОВА СА ОГРОМНИ СУМИ ЗА 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ,КОИТО СА НА ЗАПЛАТИ БРУТО 290-800 ЛВ,ЧИСТО 200-700 ЛВ ,И НЕ СТИГАТ ЗА ОСНОВНИ РАЗХОДИ ЗАПЛАТИТЕ,А СЕ ДАВАТ ПРИОРИТЕТНО НА ТОПЛОФИКАЦИЯ БЕЗ ДОСТАВЯНЕ НА НЯКАКВА УСЛУГА ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ

"споразумението" с престапник е престапление на даржавното обвинение и сада. комунистическите разбоиници измислиха този инструмент да опрощават престапленията на своите хора срещу заплащане с пари, откраднати от народа. няма друга даржава кадето престапниците имат право да се пазарят за присадите си и да се откупуват. не на корумпираните прокуратура и сад, последни убежища на комунистическите разбоиници.

Тези споразумения фактически са опрощаване на по-голямата част от заслужена присъда и възстановяване на откраднатото. А не е ли това единствено право на президента, по предвидената за това процедура в конституцията? Кой дава право на останалите институции да опрощават откраднатите от народа пари?

С високоинтелигентните и свръх професионалисти прокурори в България ще се докаже, че невинен е всеки! Странно как медиите само цитират твърдения и намерения, а веднъж не публикуваха доказатеслтвен материал, за да се разбере как някои са презаплатени и награждавани с бонуси, а дейността им е, като на квартална клюкарка.

една медия ви показа г-н пенгезов който оневини този престъпник как се налива с вино и ракия на обяд, излиза и едвам ходи до съда пиян, плаща сметки от порядъка на 30 лв само за алкохол и това почти всеки ден, така че не обвинявай медиите!!!

А защо медията не показа тези, които позволяват това? Защо медията не стои и пита управляващите, как за 3 години време не намериха време да променят закони и размърдат чиновници, да се спре с това?

А къщите на Кирил Домусчиев в чужбина кога ще ни покаже тази медия?

Тези споразумения фактически са опрощаване на по-голямата част от заслужена присъда и възстановяване на откраднатото. А не е ли това единствено право на президента, по предвидената за това процедура в конституцията? Кой дава право на останалите институции да опрощават откраднатите от народа пари?

Институциите непрестанно и по всякакви поводи демонстрират пълното беззаконие и свободията в тази територия, обозначена като България. Така, че който иска да живее по правилата да си намери държава за живеене. Останалите да се чувстват напълно свободни и да не зачитат норми, правила и закони ако искат да оцелеят.

Това животно,наречено Вальо топлото може да оцелее ненаказано само в беззаконна България!

Това не е правосъдна система! Това е пералня за изпиране на мръсно бельо! Какви са тези споразумения? Аз на вас 100 000 Евро, а вие на мене чиста биография!? И вальо чист и съдът сит, а обществото да го духа...

Ако тоя не го осъдите...нищо добро не ви чака...и вас и нас....

14 МИЛИОНА ЛЕВА ЗАПОРИРАНИ И ОСВЕН ЧЕ НЕ СА ДОКАЗАНИ Г-Н ВАЛЬО ЩЕ ОСЪДИ И ДЪРЖАВАТА ДА МУ ПЛАТИ И ЛИХВИТЕ ВЪРХУ ТЕЗИ ПАРИ КОИТО ОТ 4 ГОДИНИ СА БЛОКИРАНИ. ЕГАТИ И НАХАЛСТВОТО. ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗА ДА СЕ ОПИШЕ ВСИЧКО ТОВА. НЯМА ЛИ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ТОЗИ ПОСТАВЕН ПОГАНЕЦ ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА КАТО ЧАУШЕСКУ ДО СТЕНАТА?

Имаше един Пиночет и май ще трябва с всички "герои" от нашия мизерен и манипулиран преход да се справим по Пиночетовски. Иначе няма бъдеще за страната ни!

Ето това се казва правосъдие ,чове ка най "почтенно" казва виновен съм, съдът обаче казва: САКЪН НЕВИНЕН СИ, народеее народе, трябва линч за тези ненаситници.

Айдуците са невинни. Виновни сме ние ощетените, че им търпим безобразията.

СЕГА СЕ ПАЗАРЯТ КОЛКО ОТ ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАС МИЛИОНИ ДА ОТИДАТ ЗА ПРОКУРОРИ, КОЛКО ЗА СЪДИИ, КОЛКО ЗА ВЕШИ ЛИЦА, АДВОКАТИ, СЛЕДОВАТЕЛИ.... АБЕ, АМИ АК ОРЕВНЕ ТОЯ НАРОД И ХВАНЕ ГЬОСТЕРИЦАТА?!

..и кой да го направи това? Авторите на "Преклонена глава сабя не я сече"?!

Ми хайде, де! Иначе няма бъдеще за страната ни!

Пуснете го, тоя е крал от моя джоб, крал е от залъка на децата ми. Имам гражданска отговорнос на колата, пуснете го да пресече един път улицата .

Не си струва да си слагаш грях на душата. Кармата си знае работата...

Доста съдии плачат за пандиз. Там са Наглите.

А р. овч.??????????

Какво беше това България?

Това беше хубава страна-чиста природа,достатъчни доходи за добър и спокоен живот.

Да, била е такава до 44-та година.

крадете,присвоявайте,перете,в България няма да ви осъдят.

у нас върви на добри нива - по някой и друг милион. За редовните, но дребни платци тази материя е далеч от фантазиите и мокрите им сънища.

и аз искам споразумение с топлофикация - да не и плащам такса мощност - така или иначе съм със спрени радиатори

Аз въобще нямам радиатори - свалих ги по кефа на групичка , наречена "общо събрание на блока" и постоянно възглавявана от партийци и партийни секретари. И слава богу. Това налагане на чужда воля дойде навреме и няма връщане назад. Но щом прокуратурата предлага съдебно споразумение, би следвало и отделният гражданин да има такава възможност, независимо от лобистките закони.

Когато направиш 10 милиона и на теб може да обърнат някакво внимание - сега си плащай, че на Вальо децата са свикнали на лукс!

Щом делото на този олигофрен се точи вече толкова време, какво ли остава за така наречениште "знакови дела"???

Вальо Топлото е предложил споразумение с следния вид: 30% от парите за Съда и го оставят на мира. Съда възмутено е отхвърлил предложението и го е окачествил като обидно. За по-малко от 50% въобще не сме съгласни - коментираха магистратите.

Оставам с някакво чуство, че когато става въпрос за спаразумение с прокуратурата мизата на съда е била много висока.

За 100лв отиват в затвора, този предложил споразумение. А не може ли да си ги излежи тези 10млн?

Те и Ковачки за 16млн укрити данъци го освободиха... Пък с топлото да не сключат сделка...

Това май ще е поредното СПОРАЗУМЕНИЕ, но този път ще е ГРАНДИОЗНО .. ЗАПОМНЯЩО СЕ..

Къде е наказанието за крупните мошеници и крадци? Вс.знаем - в България за милиони няма закони...........................Дано поне има Божие наказание.

Споразумението може да бъде следното: екзекуция и конфискация на цялото му имущество!

апетитът му ще се увеличава с яденето.

Закона в БГ е един : имаш ли пари си невинен, нямаш ли в панделата.