Прокуратурата проверява шефа на НСО за злоупотреби

Военна прокуратура е започнала проверка по сигнали срещу директора на Националната служба за охрана (НСО) ген. Ангел Антонов.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява шефа на НСО за злоупотреби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НСО е за закриване - да се разформироват и влеят в полицията. Иначе знаем как след утихване на скандала, размиване и забрава, заменяне с нов скандал, този ще го пенсионират, ще получи и 20 заплати и ... толкова. А и как да е иначе - ако се разследва произволен полицейски шеф ще са аналогични нарушенията.

Оппа, сега разбрахме на кого ББ е давал суджуците... Тоя като гледам - и 40 тона суджук може да употреби... Ех, гербеастийооо, Калинка до Калинка, Суджук до Суджук!

Този мишок беше издигат от Бойко като благодарност за това как опази Емил Кюлев и неговите милиони в ДЗИ. Този беше шеф на охраната на Кюлев когато го гръмнаха на бул България, дали няма принос?

Трябва добре да се знае и разбира, независимо от дълголетната и постоянна пропаганда и промиване на мозъци, че един офицер, независимо младши или старши, но особено с висше офицерско звание и чин ако извърши престъплени ТОЙ ПРЕСТАВА ДА Е ОФИЦЕР, защото е погазил честта на пагона! Същото се отнася за всеки държавен служител и чиновник, за управленец и политик на местно или национални ниво, депутат, магистрат, ..., бизнесмен! И конфузията в България идва и от това, че на практика главният причокурор и прокуратурата, и съдебната система не работят!

офицери от НСО го дирили по София :-)

Ангелчо, оперативния от 01 РПУ е креатура лично на ЦЦ-"апартаментчика". Докато беше министър на МВР-то той лично го доведе отвън за директор на ДНП, след като беше напуснал системата, след фалшив конкурс с критерии подбрани точно за АА - да е бил служител на на какво и да е ръководна длъжност и да е напуснал. След това го отведе при Плювньо е оня послушно го назначи на шеф на НСО-то. Наглостта и алчността на на АА обаче граници нямат - помисли си се на рамото му е кацнало не пиленце, ами цял щъркел. След като ЦЦ е зад гърба му от какво да се страхува? Сигурен съм, че това не са му всички изцепки. Както съм сигурен, че ЦЦ отново ще го брани и закриля, защото може и той самия да пострада.

Интересно като го проверява прокуратурата защо не поиска от съда отстраняването му от длъжност, даже и временно, докато трае проверката? Или целта е просто да се отчете дейност, че нещо се проверява и този виден гербаджийски кадър да продължи да си живее като лорд

Още веднъж схемата - човек, който е компроментиран, за който има ясни и категорични данни за корупция, злоупотреби, вкл. със служебно положение, кражби, разхищение, дерибействане,... е оправен и така става силно наш човек, послушен и много подходящ за висок и възлов пост, където грешки не трябва да стават! Ако случайно реши да кривне Цацаров или някой от шайката може без проблеми да му припомни приятелски, че имат едни разследвания за престъпления, например срещу неизвестен извършител (каквито се оказа, че имало стотици хиляди през годините, мисля над 400,000, и стотици хиляди от тях са приключени поради ... ДАВНОСТ!!!) или на трупчета, които веднага могат да станат активни и извършителят - много известен! Просто, ясно и ... ефективно! Това е! Като с ДС досиетата, но по-актуално, тоест по-силно и ефикасно!

И понеже става дума за службите, за кражби, злоупотреби с власт и служебно положение, корупция и зависимости в тях, и най-вече на шефовете им и онези, които са ги назначили и във връзка с нашумелите убийства, за които цяла България пак говори напоследък да отбележа, че там ясно се забелязват техни прийоми и подходи, с които прикриват безобразията, лъжите и престъпшенията там. Можем да видим закономерностите при тях- криейки ги в крайна сметка с хипотетични държавни и служебни тайни и аморфни национални интереси в тяхна интерпретация! Конкретно - вижте колко много хора не повярваха, че само за няколко часа са изготвени обявените за валидни ДНК експертизи, и с право хората не вярват! А сега се сетете какво и как стана, когато Делян Пеевски бе избран скорострелно за шеф на ДАНС! Това трудно може да се забрави или отрече, защото не бе толкова отдавна и то провокира нескончаеми и съвсем справедливи митинги и демонстрации. Службите следяха и профилираха - по Цветан Цветанов, демонстранти, министърът на МВР и вицепремиер и бивш шеф в ДАНС обяви протестиращите за опасност номер едно за националната сигурност!?!? - да, и тази простотия я имаше, и тя бе заявена в доклад за нац.сигурност на среща на Националната сигурност при президента Плевенлиев... Законът за ДАНС бе първият, който Народното събрание прие след откриването му, нали се сещате, че преди това, преди дори и да се формира новият парламент той трябва да е бил подготвен, и то така, ме да пасне точно на курпулентната фигура не един човек, който не отговаряше на нито едно от изискванията за този пост. За което, забележете, СЛЕД ТОВА и сам президентът Плевенлиев призна, че е сбъркал и се е подал на натиска на Местан и Станишев, които го били преследвали дори до аерогарата за да разпише на краче и дори се извини, че е сбъркал, и подкрепи протестите, с което стана мишена на мафията и парцалите н оттогава автоматично!

А сега си спомнете, че едно от условията Пеевски да заеме този пост бе ... ДАНС да му издаде допуск до секретна информация, ПРОЦЕС, който неизбежно отнема определено и всеизвестно технологично време и как той скорострелно му е издаден, като с магическа пръчка, още преди да е поискан, така да се каже! И сравнете подхода с този при ДНК експертизите. Да не давам други примери...

ти е info-то. Прочети първо тук-таме преди да се "изходиш" върху някоя тема.

Сигур ще го джиткат с Гребенаров- той е комбина с Пацо артиста,той пък е съветник на Радев.Шантава държава!

Тои човек одавна е за затвора не за махане! Я медиите да се ппоинтересуват за деррибейството му като директор на полицията! Там ако знаете какви ги вършеше четири джипа само а лов, сто и косур инчови плазми, супер скъпи обзавегдания на кабинети лични апартаменти и такива на безбройните му любовници! Сигнали подавахме образува се проверка, но всичко се замете под килима! Колеги дори писаха за далаверите на това недоразумение облечено в политическа влас до Европейски интитуции и дори до посолството на САЩ за да се стреснат неговите покровители и истината за него да излезе наяве!!! НО не биде!!!! Скри се всичко и даже го издигнаха!! А за написаното като щеф на НСО съм абсолютно сигурен,че е верно на 100 процента!! Дано този път проверявашите стигнат до края и този дерибей да си получи заслуженото!!!

По СДС-арски.Герберастите се изучиха от Драгалевската айдушка фърковата чета:еденье пиенье,гнетене,краденье и сранье - като за последно.

Вероятно се подготвя замяна със по наш човек.Тази служба,данс,боркор... не мога да ги изброя всичките са държави в държавата.Обаче,всички главни " недоволни" плюят само по полицията ,защото сме на долен праг стъпало и безрисково си трият краката в нас.Като дознател за миналата година имам приключени 269 дознания със чиста заплата 1064 лв, един следовател със моето образование при max 1-3 дела за година получава около 3 000 лв.След,като мине председателството / защото е много важно за държавата/ си хвърлям каскета и откривам частен дюкян за юридически услуги.Бал съм го и в морала!!!

Не хвърляй!

Винаги в тази измислена служба са били над закона ,тях никой не ги закача защото знаят мръсните тайни на власт имащите ,шефовете се ползват от базата ,стопанствата и резиденциите и крадат колкото могат повече ,редовите служители "охраняваните"ги ползват като момчета за всичко и нищо не се е променило от времето на УБО до сега .

Прав си, ние говорим че МВР, прокуратурата и други служби трябва просто да се закрият и създадат отново, но това важи с пълна сила точно за тези най-напред! Там д наистина майка плаче...!

Най-отвратителната служба на всички времена! И тоя нерез на снимката е набеден за "генерал л-т"! Отврат!

отвратителната вярно е ама никой до сега не я е пипнал нито нея нито кадрите и! Макар, че и те бяха управление на ДС - Петото по ред на номерата!

Забелязвате ли какво става в България? Забелязвате ли, че с която и да е служба, орган или институция се пипне по-сериозно и публично мирише и смърди, та се не трае? К най-големите безобразия к престъпления са точно там, където са най-секретните и най-незавидимите и военнизираните, по съвсем обясними причини. Питам се да започна ЛК да ги изреждам, но май няма нужда...

Ти вярвай или не вярвай на каквото си искаш. Аз к останалите, които не сме вярващи гледаме фактите к не вярваме, а гледаме, преценяваме к знаеме! За да няма нужда да вярваме или да не вярваме, защото точно така минават лъжите и манипулациите, вкл. при 80% от хората.

Вие от НПО финансирани от Америка за България много добре се справяте с манипулациите "защото точно така минават лъжите и манипулациите, вкл. при 80% от хората"

начин разчиства кадрите,на които е шеф.Ха сега си направете сметка ако той беше определен да назначава шефа на антикорупционната агенция.

Ако нямаше "издънки" ... може би щяхте да сте прав ,но сега... Преди няколко месеца в Хагския съд един генерал показа какво значи офицер! Представяте ли си някой от нашите"генерали" да постъпи така? :-(((

С две думи - точно този отговаряше за охраната точно на тези в държавата, които по силата на явните си и скрити позиции и власт СТРАХУВАХА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И ХОРАТА, и затова охраната им бе (е) от изключително значение, знаейки любовта на народа към тях и силата на страха, на който толкова разчитат за да пазят и увеличават позициите к притежанията си! Така че не подценявайте този благ на вид човек и господарите му! Той много знае и ако не го оправят и се разпроказва ще стане мазало! На много хора им е бедна фантазията!

пикантериите и дребнавостите - самия в-к"ТРУД"/ченгесарския вестник отвсякъде/. Не защитавам Костов,даже искам първи да го обесят,но това вече вестниче по неговото управление на първа страница с големи червени букви беше написано "КРЪВ,КРЪВ,КРЪВ" за случая с една луда майка която беше убила детето.Хубавое,че това вестниче "Труд" почти не се купува и чете.=

Че кой не знае, че Труд си беле на онзи ДС доносник и тарикат - агент Бор, Тошко Тошев и пасмината му! Ти от кого си мислиш, че жълтите вестници се научиха как да лъжат и изливат помията си - от трудовете и часовите парцали! Колко години заливаха хората с помията си!

какъвто ,,валията,, такива и ,,пашите,, му...!!!

Самата истина и още колко много неща има да излязат,ако се поразровят. Този е обарнал службата на бащиния. Крайно време беше да го разкарат.

абе ганьовци, не ви ли е срам че живеете в такава разтурена кочина, не ви ли е срам че ви управляват най големите престъпници, какво повече трябва да стане за да прелее чашата на търпението ?!?

какъв доктор е тоя бе..облечи му една синя манта и прилича на водопрововчик нисък с тези големи дебели пръсти, грозен, на човек не мяза..станал генерал ...

да бе, и аз се чуда как си е покривало нормативите по физическа подготовка това човече

се чудиш...тоя не е генерал а ... генералище машала...пу лук да си има ...ха ха ха

някои нарушения,дори да не е за там,просто по комунистически му се преписват такива небивалици,че да го разкара сегашния президент и си сложи свой човек.Не го защитавам този на снимката.Даже и името не му знаех.Но в България така се действа по комунистически.Оклепва се отвсякъде определен човек,явяват се десетки "свидетели" и чао брато.

Само една забележка - ние клепане и клевета, АКО Е ИСТИНА! И ако човек е наклепам се защитава и опровергава, говори а не бяга от въпросите к обвиненията. Този има прекрасната възможност при вниманието към него да излезе и да се защити, но не го прави к няма да го направи, а ги се сети защо! А има и съд, където невинният да се защити! Впрочем НСО е една от службите, ЕДНА!!!, която е традиционно бастион на ... как да я кажа, безобразната управленска к политическа класа. И Националната следствена длужба. Друга подобна е ДАНС. Трета е (бе) НРС... Намелл с шайката на главния прокурор, разбира се! И най-добра демонстрация на работата на няколко от тези служби видяхме когато нападнаха посред бял ден голяма банка с центъра на София и арестуваха трима души за убийството на Пеевски за да оправдаят дивашината си!

УБО (НСО) винаги си е било бащиния и царство на "безотчетните".

В Кричим ли...

Аз пак да попитам - военна прокуратура защо проверява к адресира тези безобразия в НСО мак сега? Да припомня ли откога се знаят тези неща? Как бе името на онзи изглежда достоен мъж и офицер, който разказваше за фрапираши безобразия и престъпления в НСО ог години, вкл. и в начина, по който се правят назначенията (и уволненията на неудобните или пращането им е трета глуха) там! Спомнете си кои управници, министри, премиери и преди всичко президенти и шефове на служби упорито не отговаряха к не реагираха, а прикриваха престъпленията в НСО и атакуваха и критикуваха този, който ги изкара и осветли като един от малкото останали истински офицери к мъже сред паплачта там!

Който ко познава този, знае, че написаното е вярно. И със сигурност не е само това... Ама го държат щото им е удобен и е послушко. Баси...

Нищо не се е променило от Татово време до днес.Това не само в НСО.Така е в полиция, прокоратура и какви ли не ведомства и службички. Всичко е .мой човек свой човек.Живее си номенклатурата та се незнай.Ако искаха някои реформа трябваше скалпела да реже до кокъл,но уви.Всички са свързани със сегашните управляващи до един.

Че как да не ти се вярва, та нали Онзи Поплювко го е назначил, а другияте от Тиквун на долу са му ментори! Как да не си дерибейства? Сигурно има и още много простотии, за които не е още писано, но и това ще стане, ако Цацаратурата и съдът от който нищо не зависи не забатачи сигналите с комисии и проверки на проверките, връщания на инстанции и т.н.!

Само посочените примера от живота и работата на този става веднага пределно ясно, че не става дума за държавен служител и офицер и генерал, а за разпадал се и самозабравил се дерибей и лумпен, който очевидно д назначен и държан там за да обслужва определени лица, кръгове и интереси! Сега става ли ясно защо такива като Катарзиса Пеевски и Хидромелиоратора Доган са с такива охрани к изобщо с охрани на държавна сметка, както са и табиетите на този? Сега става ли ясно защо на времето, когато Доган подпука Местан и Пеевски му свали охраната в деня, в който го заплаши, че ще му я махне, а после назначените и уж управлявани ог премиера Борисов и президента Плевенлиев началници на служби ни разказваха простотии и очевидни лъжи как се били събрали да решат за снемане на охраната на екзактния и как по принцип взимали подобни решения? И защо на Лазар Панов му се само развиха болтовете на гумите на колата му от НСО?

Това недоносче, беше опер.работник в икономическа полиция! По времето когато Борисов яхна държавната власт, това момче започна да се издига в служебната йерахия на СГУ-МВР! Какви ги е вършил един господ знае, но си го харесаха и го направиха шеф на НСО! Няма да се учудя, че изнесените факти за злоупотреби с власт са до голяма степен верни! Чудно ми е как може да издигнеш за висш охранител в Държавата, един посредствен служител от икономическа полиция в центр. у-ние на МВР каквото е СГУ? Госпожи и господа пишещи и коментиращи в дира, ръководството и работата в НСО е изключително сложна и динамична! Изисква много опит и професионализъм, нещо което отсъства при г-н Антонов!

Кой е този Лазар Панов ? За Лозан Панов знаем че сте от едно котило.

Автобиографията му е добра бил е преподавател в УНСС минава през НСБОП после шев на Полицията и след това НСО повече прилича на читав човек който искат да махнат с мотив лов и туршия .....а крадците на милиони никой не ги закача.

Автобиографията на всеки е добра. Ако не е техен човек нямаше да го назначат на този много важен за тях пост, и обикновено нямат проблем к да ги разкарат, ако и когато поискат, и не го правят по този начи, а покриват всичко, защото отлично знаят, ме там разрови ли се, ще мирише не, ами ще смърди, и то неудържимо! Случайно да знаеш кои са или са били преподаватели с УНСС? Да ти изредя ли десетина-двадесет имена, които ако искаш просто напиши някъде другаде, не под тази статия и само слушай какво ще ти разкажат хората, ако ти не знаеш...

Мисълта ми беше,че няма политическа кариера развивал се е през всички цветове на управлението.....а като навсякъде и в УНСС има плява.

Този са го нарочили. Не може с толкова нарушения да държали на служба толкова време. Президентът има нов фаворит. Скоро ще разберем кой е той.

То и шефа на разузнаването ген. Кирчо Киров го бяха погнали, АМА да сте чули нещо да му се случило до сега?????? Така че а дано, ама надали!!

некакъв комкопелдак се разполага в ловната хижа на Царя, мамицата ви мръсна шумкарска

Тази служба трябва да се закрие.Няма нужда от скъпо платени мъжки проститутки .

Много си тъп тролчо! !! Има какво да се изхвърли гнило в НСО, но има много мъжки момчета на ниво , интелигентни и всеотдайни , които са под чехъла на шефа !!!

Чист е.Отвсякъде се вижда. Много знае ,ако ще го съдят по добре ще е да се самозастреля.И цялото НСО също.Тежи като воденичен камък на България. Ненужни са,както и цялото МВР.

d4

ей, мноооо дивеч в Бантустана! и най-големите бракониери са властимащите. тоя дембел от снимката за 5 стотинки работа не е свършил, а крал като за световно... дано го осъдят, ама надали...

Айде и този се е отдал на суджукопроизводство;) И този като един друг виден суджуклия джиросвал консумацията си на сметката на държавата! Сефте, нали?! После се дивим що сме "най-бедната държава в ЕС" - ами щото консуматорите на държавния суджук са се размножили като хлебарки, ама месоядни! А органите, които по закон трябва да изтребват мутиралите вредителите, вместо да ги пръскат с отрова, си живеят в симбиоза с тях!

що не напишеш коментар под статията за еврото или само от "суджукопроизводство разбираш"

Куче влачи-диря няма в тази "Държава".Кой както го може и от където може,краде и е на далавера. Държавата-бащиния,гепи и това е. Щом е държавно или общинско-кради,кой колкото може да поеме,сега им е паднало.

Прокуратурата проверява шефа на НСО за злоупотреби Отново - СЕТИЛА СЕ МАРА, ДА СЕ ПОБАРА! Тези чиновници в прокуратурата сега ли видяха неща, които се случват и знаят от години! Ако са толкова неориентирани - да питат, толкова и такива неща могат да им се разкажат, че ще им се изправят ... пагоните!

Нощна ли си бе, милионари?

И като директор на полицията си беше същия бандит и използвач, смениха го за да не стават скандали ако го уволнят. При слугинажа от НСО го е ударил направо през просото.

Смисълът на тези проверки е следния: "Дай малко и на нас, иначе ...." :)))

Що си губят времето - чист е като момина сълза... като всички политици, нито един няма корумпиран според прокуратура, съд и прочее... Прокуратурата може да свърши работа за кражба на кокошки, но за милиони - няма закони...

те хабаво го проверяват,ама той кошницата сигурно си я оплел..

ако си беше оплел кошницата , щеше ли да го проверяват ??? Пък и кошници плетът само циганите .