Прокуратурата проверява акцизната система към Митниците

Петролната и газова асоциация е сезирала прокуратурата за проверка на работата на Българската акцизна централизирана информационна система (БАЦИС) към Митниците

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява акцизната система към Митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак ще замете всичко под килимчето.Отдавна нейната функция е да покрива, а не да разкрива престъпления.

Всичките тези изброените представляват монопола в горивата.Проплакаха защото им паднаха печалбите ,заради малките вносители,които продават нафта и бензин на 1.80 лв.

Пиши къде бензинът е по 1,80 лв за зареждаме и ние там!

В Асеновград, например !

Най- вероятно системата не работи коректно. След като държавата не желае да отдели достатъчно средства за IT оборудване /такова, каквото е необходимо, а се купува евтино/, след като ИТ специалисти в НАП и митниците са със заплати под 900 лв. След като масово по държавните институции на местно ниво липсват ИТ кадри /защото ги няма по щат/ и всичко се прави на приятелска основа /ела да видиш защо компютъра ми не работи/ или съпругът на колежката "ще погледне" що да назначаваме човек, то и пари няма........ нещата ще работят на магия докато на някой му писне.

Аман от заплатаджии,то и сега е пълно със службички на заплата,комисии,дирекции,здружения и т.н.

Аз на това му викам ПУШИЛЯК преди избори.

Браво на Златев в случая, но прокуратурата в БГ просто съблюдава процеса на източване и си прибира процента ...

Ама нъл туй бе НАЙ-ГОЛЕМИО УСПЕХ на АЛО, ЕГН-то и ЦУНКАЩИЯТ ДЖИДЖИ от ПЪРВИО МУ МАНДАТ!!! Че УЖ били изработили система, ама за ВТОРИО МУ сега са окажува, ЧЕ НЕ Е РАБОТИЛА!!!

държавата те задължава да похарчиш пари, за да те следи, дори най-малките винопроизводители, като за виното не се дължи акциз бяха принудени да платят около 60 хил.лева за уреди и сега се оказва, че тези данни не се отчитат никъде

не, проблема е, че фирмите похарчиха колосални суми за уреди и софтуер, внесени от определени наши хора, а сега се оказва, че всичко е било мимикрия, абе като с касовите апарати

И каква е тая система, която не може да обработи огромния обем данни ?? Какво излиза, че нямат подходящ хардуер ли, че софтуера не им работи както трябва ли та се въвеждат ръчно ?

Тя таз 'нашта' митница Солунската да Би била - едва-ли Нямаше да е ОК Досега. ...т.е. май Е Бетер-Солунската. ...а шмекерийката 'Златев вика : - Дръжте Златев !' изкълти ссситте мммифффкккиии....

Аве ти поне сам разбирашли си кво пишеш? Ебатипинокиотосидърводелскиуфффгдммммдагоибъ};-)))

Ходи ги избирай. После се чуди какво да правиш...

Да. --> ВЪН !,просто - всички ВЪН !!!

първо да отговори: Какво стана с - Вальо Топлото - Бисеров - генерал Тонев и Кадурина.........................................................................................................................................................................

Ще отговори "златната рибка" Цаца, ама #КОЙ (дето си я избра) ще я изпържи в тигана...!!! :::)))

Кой проверява прокуратурата? Защо все много лъскава я изкарват, а населението масово се жалва от липса на справедливост? До кога само ще лакираме проблемите. Кога ще ги отстраним най-после???

Най-голямата мафия - НСВ ! Нищо не работи само лапа заплати.

КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!! И ВСИЧКО ТОВА САМО ПРЕДИЗБОРНО И ЗАПЛАТЕНО ОТ НАС!!!!ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИТЕ ТИЯ ???

Някой от Вас да напише : Какво съществено е извършил главния прокурор откакто е избран, с изключение, че участвува активно в в унищожаването на една банка, за което ще плащаме всички ние, независимо от политическите ни пристрастия ??

Прах в очите!

Искам да се обърна към автора на статията. Моля Ви когато пишете нещо бъдете по-добре подготвени "Българска петролна и газова асоциация" не е собственост на Валентин Златев! Ще бъде хубаво когато подавате материали да са с вярна информация и процеса да е проследен правилно.

Над 90 % от генерираните дейности на БПГА са продукт на юристите на Златев.

Прокуратурата проверява акцизната система към Митниците От снимката личи, че Цацаров е фиксирал поглед точно върху акцизната система към Митниците.

Какво прови прокуратурата и с лицата 1 400 000 които са икономически неактивни и не полагат труд , а получават доходи - проституция, кръдци, измамници, контрабандисти и наркопласьори и други за които неплащат здравна и осигурителна вноска.В държавата има и 780 000 държавни служители включително и Главния прокурор е един от тях , които по закон им се подаряват месечно около 56 лева от вноски за осигуряване на държавното общество, които те си ползват като доходи без данъци.В държавния бюджет така се губят месечно около 43 милиона , точно толкова колкото трябват за да получат всички пенсионери новогодишни добавки или годишно има законен дефицит от близо 524 000 почти полувин милиард лева.

Този с минуса се разпозна като престъпник който има доходи , а нищо не плаща и иска да участва в автогонки, нали?

Такъв е...!!! Но защо ли другите контрабандисти, "държавни" служители, митничари, полицаи, военни и т.н. си траят, а не тракат минуси?...!!!

Братчед, слагам минуси, щото не харесвам полУвин крЪдци..

И друг път са ги проверявали. Наколко пъти за обвинявали митничари в корупция и ... после пак са ги връщали на доходоносните им места. Симулира се дейност. Ако заплатите им зависеха от ефективността на труда им - щяха да са социално слаби. Прах в очите на хората. Последния път съвместно с ДАНС се разходиха до границата с бронирани машини и УСЛУЖЛИВИ журналисти.

Бега,бе, този да свърши толкова работа и да измисли всичките тези въпроси? Не може да бъде!Не вярвам, това е само предизборна димка за наивници!

г-н цацаров, кога ще раследвате и трите имена от КТБ задраскани може би от ВАС за да не направите раследване или да бъде срещу неизвестен извършител, докога ще слугувате на ДПС или това е начина да им се отблагодарите за сметка на българския народ