Село Галиче тръгна на предизборно море, осигурено от кмета

Над двеста души от село Галиче отиват на море в началото на септември. Почивката е осигурена от скандалния кмет Ценко Чоков. Прокуратурата разпореди проверка.

Обратно в новината

Коментари - Село Галиче тръгна на предизборно море, осигурено от кмета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Парламентарните кратуни да си извадят поука от този кмет, който се грижи за тези, които са го избрали !

Къде са младежите на университет сега?-край Варна Кой плаща?-ГЕРБ От къде са парите?-от субсидии и...от всички нас Защо от Галиче да не отидат на море. Гледаме какво прави мухата,а слона не виждаме????

селски прост овчар

като си толкова добра душа, що не заведе 200 души миналата година на море?! И на следващите избори ще ги заведеш, щото си с "добро" сърце. Интересът ти прозира отвсякъде и стига с тия селски пинизи , а по-миналата година заведе ли някой?! Не! Раята трябва да се държи на юзда преди гласуването!!!

Абе тази година сезонът се оказа по-добър , времето по-слънчево , климатът по-постоянен , курортите по-спокойни , та единствено за това.Пък и няма после да се излагам да раздавам по едни 30 - 50 лева ,като ония леваци от горе.

тъпото парче дето е кмет! Тоя човек, ако го покажат нейде из Европа веднага ще го окаушат, а тук го играе местна власт у село с крепостни. Тоя няма ли кой да го разследва за "бизнеса му". НАП-а пак ли се почесва и чака да му спуснат отгоре какво да прави. Що за бизнес има - светъл или сенчест? Абе то и на Величо Адамов му беше голямо Егото, ама го разкараха. Тоя трябва час по-скоро да слезе от власта защото е ПОЗОРИЩЕ за местната враст - с този просташки изказ и вид на чалгаджия. Не може да е истина да си го "харесват" политическите партии.

А белата златка как заведе цялата си атакаджийски глутница павиани на варадеро със сарайските алтъни,когато беше златното пръстче на мафията олигарски?

Парите били от бизнеса му? Кмет със собствен бизнес...не намирисва ли на конфликт на интереси?Не се ли намери някой най-накрая да го разследва този?

Така требе, малко пари за народеца, а после ще източим милиони от друга далавери, важното е да съм кмет и във властта

ан тъй кмете, от теб да се учат вси остальные сволочи,че и ний да отидем на морето, за да видим дали е до колене и така ще си избираме кметя на Русе, Габрово, Петрово, Иваново и Борисово....

Вероятно Ценко Чоков има реална подкрепа всред съселяните си. Това е класическа схема на рекет, при който жертвата предпочита по-малкото зло. Но и човек с такава история (минало, биография) не бива да бъде допускан в политическата система на Европа, пък било то и на Балканите. Кой е Ценко Чоков? Това е накратко неговата история: - Човек, започнал кариера на крадец в криминалните среди във врачанския регион. - На по-късен етап се интегрира със структури на организираната престъпна групировка SIC. Основно се занимава с поземлени измами и имотни кражби. За кратко дори е дилър на застраховки. - След това се ориентира към политиката и става кмет с подкрепата на същата групировка. - След това следват множеството широко известни скандали. Палежи, стрелби, насаждане на етническа омраза, нямаща нищо общо със справедливостта или опазването на обществения ред. Купуване на гласове, връзване на дилъри на гласове със заеми, комасиране на земи в землището на селището за свои хора. Под комасиране разбирам замяна на една територия с друга, която би била доста по-скъпа на пазара. Сега и морска екскурзия. Ще има и още новини, човекът няма да се спре... По неговите стъпки върви и синът му!

В с.Ресен, в.Търновско кметицата раздава обяди на ромите и пейки и маси на пенсионерите. ромите и напълниха къщата с дърва кубици за 20 години до като е жива.

е еее ее е и замириса на море ИСКАХ ДА КАЖА НА ДПСЕ

Не е важно дали котката е бяла или черна ! Важното е да лови мишки ! Ако този кмет си гледа съвестно работата и се грижи за повереното му селище какъв е проблема ?! Днес няма политик който да не се е нагушил с народна пара ! Но никой , за разлика от този кмет , не се е изръсил за гласоподавателите си !

Преди време се задаваше същият въпрос - от къде са му парите? И той отговори, че работи, има селскостопанска техника и т.н. А лафът с котката има и продължение, касаещо дали консумира междувременно мляко, дали краде салами или разнася болести. Както и дали лови мишките или само ги селектира с цел подобряване на популацията им!

Е те това е кмет ! Не с кебапчета и кИфтета , а с почивка на море дундурка избирателите !

Да е жив и здрав още много години....

VIVA Ценко Чоков ! Честит Рожден Ден ! Да е жив и здрав , та да е пример за въдворяване ред и дисциплина сред миндяните !

проблемът български е съдебната ни система. Хващат те с крадени коли в Италия, крадеш под домашен арест и те пущат срещу подкуп. Тогава изстрадалия и обезверен човек отива при Чоковци и те му решават проблема веднага. Докато българския съд ще му даде правосъдие след 20г, ако е все още жив пострадалия. А нещата са такива защото нашата конституция я написаха адвокатите. Законите ни са писани за да си пълнят гушите хора като адвокат Мръвковски.

Какви коли ? Какви 5 лв , бе ? Не виждаш ли , че все повече миндяните се чувстват безнаказани и се певръщаме в Миндянска територия, щото и полицията я нема ич . Там е проблемът ! Там са корумпетата най -вече !

аз може и да съм прост човек, но бих предпочел това, което прави кмета на село Чавдар, пред номерата на Чоков. Човека е може би единственият в цяла България кмет дето не краде и работи за избирателите си. Няма нужда да ги подкупва по този ДеПеСарски начин. Те ще гласуват за него и без да ги праща на море, защото работи за тях.

но се самозабеаря !

Защо подминавате най-важното - в това село няма кражби, издевателства и насилия над възрастни самотни хора, което е ежедневие за останалите села в Северозападна България. В края на крайщата кмета Цоков осигурява на съселяните си спокоен живот. А и колко пенсионери в обрулената ни държавица могат да си позволят да зърната на живо морето?

а само пенсионери и цигани ли живеят в Булгария ?

Тази държава няма да се оправи, докато подобни мутри не ги изправят до стената и разстрелят

Такива мутри работят и дават хляб на народонаселението. Докато комунистите само го крадат.

На 100% си нагушено костоваче.А бе кир смотана , нека първо изправят до стената "героите на прехода" дето съсипаха една държава и нация ей така за спорта и лакомите си гъзове, пък тогава ще видим какво да правим и с Ценко Чоковци.Но бъди сигурен, че за тях ще има смекчаващи вината обстоятелства ,докато за мутро-политиците милост няма.

Определено не е Ален Делон, но ....май, че делата му го различават от другите мутри.

Нищо чудно, хората са крайно бедни в този регион и резонно ще гласуват за този, който им осигурява някакви материални блага

като чета коментарите все повече се убеждавам че бедната ни държава всичко ев неправилните ръце та за това е и халът ни

Ценко дава хляб на цялото село. Пък и вече изкупи над 200 запустели къщи от наследниците. Ако иска не на море, а отделна държава може да си създаде. Всички в селото ще застанат зад него.

Системата предполага и толерира махленското дерибейство, както и перфидния геноцид, но осъжда потенциално заразните забежки по споделяне на блага с излишното простолюдие. Веднага подхванаха грапавината по слугинажните студиа

за изборите, че доста хора се стряскат и на сън.Сега ромите като се сетят, че два дни на морето не са 15-20лв и се очертават интересни избори.

Ценко Чоков е човекът, който реално ликвидира комунистическата партия в Галиче. Дай Боже повече такива кметове.

Би ли ме светнал с какво един престъпник от една партия е по-добър от престъпник от друга партия?

Кмета плаща собствени кинти. А Масларова похарчи държавни милиони за да изпрати комунягите на море и да напълни празните хотели на червените олигарси. Смърт на комунизма.

Определено изглежда солиден, осолбено с това потниче с калифорнийски мотиви. Направо като главорез от местната арменска мафия, ха-ха-ха!

може би си прав, но ако облечем управляващите по потничета дали ще има разлика ?

Голяма веселба ще падне в хотел ''Варшава''- Златни пясъци, който е на кръстника на Цеко - носят един тон тонколони и ще пее Кокодрия...Заповядайте на сеир !

Тази година не съм ходил на гръцкото море. Дали кмета Фандъкова няма да се сети да ни спретне една екскурзийка ?

Брех, тоз направо си е един местен феодал! Дали преспива с булките преди младоженците?!

питай го и може да ти излезе късмета !

Предполагам, че говориш от личен опит?

Галиче е единственото село в булгаристан в което никой не краде. Чоков е кмет от 20 години и ще бъде кмет докато е жив. Комунистите да го духат.

И демократите също! До дук с демокрацията. Евала на пича. Явно не е алчен, а само си чеше крастата, за разлика от всичките ни политици.

Този кмет им разказа играта на лицемерите. Досега бяха свикнали само кебапчета и кюфтета да раздават за да печелят. Сега трябва много по дълбоко да се бръкнат. Мъка. Не прокуратура, а и войска може да му изпратят за да ги спрат от екскурзията. Ха - ха - голям смях.

Меценатството и спонсорството за характери белези за истински съвременен бизнес. В подкрепа на това, ще цитирам само един малко известен факт. Случаят е още от времето на старият Рокфелер и октопода Стандарт Ойл. Той е записал в своята програма следното: 10% от печалбата отиват за доброто на това общество, което ме направи богат. Така се появява на бял свят прекрасният небостъргач Рокфелер Център в Ню Йорк. И фондацията Карнеги и още много, много подобни. Само, че в Америка капитализма от по друг тип, а не мутрински, като нашият. Кмета на Галиче, сигурно не е чел Рокфелер. Което не му е попречило да върви по пътя му. Хев а найс дей.

С тази разлика, че Рокфелер инвестира ОТ бизнеса си, а тоя селски бек инвестира В бизнеса си !

Интересни хора сме ние българите. Решил кмета да прати хората до морето. И какво лошо има ? Някои горе по висините постоянно ни пращат за зелен хайвер и реакциите ни са същите. Няма угодия.

Този селски бик е нагледен пример за мажоритарно гласуване !!!!! Той е с по-малки възможности от разни корпорации и бизнес организации, които ще финансират не само своите хора, но и електората им ! Пари, пари и пак пари за власт, защото иначе само с тях нищо не се постига. Така е било от време оно, така ще бъде и занапред. Това е политиката! Ще има море и балкани не само за пенсионеритр, но и за безработните, за хората в неравностойно положение, за който се сетите :)

Какви са бизнесите на Чоков? Дали ще може да ги върти, ако не е бил кмет? Колко са спечелили фирмите му и от какво? Има ли политически чадър над него? Отговора на тези въпроси е сериозна журналистика. А тази статия е за жълт вестник. Макар и вярно това си е клюкарстване.

Ами нали е бил подкрепян от Герб, после от няколко други и накрая - независим :) ама все си е Кмет! Пука му на него от партии и крилца :)

Кой е Ценко Чоков? Това е накратко неговата история: - Човек, започнал кариера на крадец в криминалните среди във врачанския регион. - На по-късен етап се интегрира със структури на организираната престъпна групировка SIC. Основно се занимава с поземлени измами и имотни кражби. За кратко дори е дилър на застраховки. - След това се ориентира към политиката и става кмет с подкрепата на същата групировка. - След това следват множеството широко известни скандали. Палежи, стрелби, насаждане на етническа омраза, нямаща нищо общо със справедливостта или опазването на обществения ред. Купуване на гласове, връзване на дилъри на гласове със заеми, комасиране на земи в землището на селището за свои хора. Под комасиране разбирам замяна на една територия с друга, която би била доста по-скъпа на пазара. Сега и морска екскурзия. Ще има и още новини, човекът няма да се спре... По неговите стъпки върви и синът му!

Така и така ще отидат, въпреки прокуратурата.... поне да беше за десетина дена, а не само за два..... На икономии го е ударил селския хитрец.... Докато тръгнат, могат да станат 500 човека за един ден на море....

Интересно за Атака никой нищо не казва с "Православна солидарност"-където също е вид купуване на гласове.

И в момента по Нова, пак с него се занимават. Няма ли кой да го свитне тоя примат?

А може би в това село да има хора, които още не са виждали море. И едва ли щяха да видят, ако не беше тоя случай. И какво, като е предизборно. Той дава човека, а не взема. При това свои пари, а не държавни. Аз мисля, че моята гледна точка е най правилна. Пожелавам на всички приятно прекарване, а на кмета преизбиране.

По този начин ги задължава да гласуват за него. Кой от тези хора ще се осмели да гласува за друг?

В сравнение с Дупнишките феодали братя галеви, тоя е новобранец. Онези имаха частен град в продължение на 10 години в родното място на президента Гоце и той нито веднъж не реагира на това безумие, което идва да покаже , че е бил тъп, или е имал изгода от това.

За сметка на това пък Гоце има сега частен хотел, 5 звезди!?

Гоце е от село! Сирищник. Не е от град. Дупница, с извинение...

Защо да не го прави,като никой не му пречи?Имаме ли държавници въобще? Можем само да прочетем статията и нищо повече.Ако зависише от нас,не само това ами много други недоразумения,нямаше да имат почва.В България хората имат само задължения.

Заглавието е подвеждащо! Никъде в закона не е казано, че кмета не може и не трябва да си гледа електората и да му подсигури ден-два почивка... Нали? ;) Питахте ли ги, какво е правил за тях последните години? Само последният месец преди изборите ли е важен? Точно този, не го познавам, но познавам неколкцина други, които с "погалване и камшик" си държат селата мирни, че всички други държавни "органи" са абдикирали. Журналисти... :(

И ти имаш право..... до някъде.....

Моля, прочетете "Фермата на животните" на Оруел. Нещата са ясни и са такива от край време. Гледаш, гледаш и прасета ли са, хора ли са не виждаш!

Ееех, трябва да е много сладко и доходоносно кметското местенце ..... Дал 30,000 ще си върне 300,000 ..... Не е глупав !

Пробвах!! Чака ме да почна аз първо,усойницата.......

малко село, голям мафиот. има си собствен бизнес, но пак се кандидатира за кмет. гледаи му акъла, та му крои шапка. а сина му бетер бандит. крушата не пада по далеч от дървото.....гледам и не вярвам ни на очите, ни на ушите си. бог да пази българия!

Този е слаба ракия. Не може даже и да се сравнява с екскурзиите, които главният порционер на републиката организира за своите. Някои даже ги праща чак до варадеро...

И к`во се оказа сега?? Че от всички пенсионери,само тази гадина-тъщата,е неподкупна...... Къде ли не и предложих екзкурзия,тя не та не!!! Кандахар,Либия,Донбас,Луганск,Сомалия,Египет,Пакистан,Йемен,Ирак,Гевгелия.......... Не иска мръсницата и това е!!!

Чета коментарите...и за кой ли път се убеждавам: ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СЪДБАТА!!! ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА!!!