Започва делото срещу Фарук Бекташ, убил съпрузи мотористи

Софийската окръжна прокуратура внесе обвинителен акт в съда срещу турчина Фарук Бекташ, който блъсна и уби семейство мотористи.

Обратно в новината

Коментари - Започва делото срещу Фарук Бекташ, убил съпрузи мотористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да съдят и тези, дето го пуснаха. Оставиха го да избяга, сега ще го съдят. И да го осъдят, какво от това, ще си търпи присъдата както братя Галеви. Две години го търсели с червена бюлетина, как не.

Преди 2 месеца се ядосвах по въпроса пред едни познати и се оказа, че едната е съдя. На въпроса ми кой ще носи отговорност за пускането му, тя най-спокойно ми обясни, че не може да е съдията щото те имали имунитет за тези неща. Нормално било. На другия ми въпрос - защо аз като допусна грешка си плащам а те не, ми каза, че имало колегия да се занимава с тези неща ама сме били в България все пак. И ми се ухили.

Айде сега да видим ние ли сме циганите..... И сега ли са ни виновни циганите, или сега турциде? А Шведа кой го пусна ? Не циганите, не турците, не шведите, или ония Ливанеца, или ония германеца... кой бе аре кажете? все ли някой ни е виновен на нас ! после , що сме на тоя хал... ми за нищо не ставаме!

Шведът си плати на колкото беше осъден.

А КОЙ "ЧЕСТЕН"И"НЕПОДКУПЕН"СЪДИЯ ПУСНА ТОЗИ ФЕС?

ТУРЦИЯ,ЗАЩО НЕГО ВРЪЩА НА БЪЛГАРИЯ?А НИЕ ИМ ВРЪЩАМЕ ХОРА, КОИТО САМО СА ЗАПОДОЗРЕНИ ЗА ПРЕВРАТА МИНАЛАТА ГОДИНА?ПРОДАЖНИЦИ!!!

Шилo

Абсолютна дебилщина е да пуснеш убиец, и то чужденец, под домашен арест. Акъла ми не го побира! И къде е бил прокурора, защо не е протестирал този "домашен" арест?!?! Очевадно е, че нещо драстично трябва да се промени в съдебната система.

Да ви пикая на "държавата"...не народ а боклуци!!!

Да съдят сега съдята, който го пусна под домашен арест.

Този може да бяга и да се крие колкото иска, но от себе си и Бог-а не може нито да избяга, нито да се скрие!

Това едва ли топли роднините на прегазеното семейство! Турчина получи възможност да избяга - свършен факт! Отношението на българския съд към собствените си граждани е, меко казано, унизително!

Добре казано. Жалко за него.

Много хора не го разбират това, но този човек бял ден няма да види повече. Кошмари, депресия, параноя...

И кой ще осъдите ?Празния стол на този убиец? ПРОГНИЛА СИСТЕМА!

papion

Съдийката дето го пусна да застане на стола, защото помогна на един убиец да избяга от правосъдието.

Как си мислите, драги сънародници, дали при същата ситуация, само че в Турция, при идентична катастрофа, причинена от български шофьор с двама загинали турски граждани, та, как си мислите, дали турските власти щяха да пуснат виновния!?? По мое скромно мнение, вече щеше да е осъден на дълъг престой в турски зандан, без шанс за каквото и да е помилване в близките 10 години! Отделно факта, че ще му остържат аналните магистрали, без вазелин! А сбъркания български съд какво направи - пусна турчина да офейка от страната и сега ще съди... Михаля! Просто абсурдно...

Ники

В подкрепа на коментара: Потърсете в книгата "Среднощен експрес" разказа за българския ТИР-аджия, в който се блъска пиян турчин и нащенецът лежи дълго в турския кауш без да е грам виновен. Подчертавам книгата, а не филма!

Тоя и избягал у Турция. Там си е извъдил нови документи за камоличност. После с новите документи, в които се казва примерно Абдул Бекташ, си е отишъл да си живее в Германия. Дори да те го е направил, си живурка в някое затънтено село из анадола, дето и за Интернет не са чули, камо ли за европейски заповеди. Ние нека го търсим.

Съдебната система ще си запише АКТИВ и ще раздаде правосъдие и спокойно Ще си прибере Хонорара и бонусите ! Атова че реално никой няма да плити за жервите , Тях не ги интересува !у,е3вячзвв

Чекай, чекай малко, приятелю! Много бързаш: Правосъдие няма да се раздаде никак. Още по-малко - бързо. То... сега ще има отлагане, за да сепърси поне още една годинка злосторника... ще има връщане на делото за доразследване... после ще има връщане на делото, щот' прокурора нещо е пообъркал членовете от НК... после още поне 6 месеца пак ще търсим аркадаша, белким европчанската полиция (нашата е абсурд да го хване) го залови... Това са милите ни съдии. И през цялото време - лапат.

Изрод

" раздаде правосъдие " - РАЗБИРАЙ ЖАЛКА ИРОНИЯ !

Кво сте ревнали срещу съдията, дет' бил пуснал аркадаша! Той - съдията - кат' чете законите - там пише: "Да се пусне, докато се натуткат следователите!" Кратко, точно и ясно. Та... к'во ви е виновен съдията! И сега - наслагайте колкото си искате минуси, ако това ще ви поуспокои минимално.

В закона пише "ако няма опасност да се укрие", "живее на постоянния си адрес"... Такива ми ти работи.

Айде сега!!! Няма изисквания за живеене на ПОСТОЯННИЯ си адрес! Но това е друга тема. А и... да приемем че, мушмуроците по-добре познават закона от немушмуроците.

...е за то я убосник можеше да трампиш ердоганските превратачии...ама ъкъл се иска и малко доблес

потърсете отговорност от този съдия, който го е пуснал под домашен арест!

дет имаме една приказка "чакай от умрял писмо" що въобще си губят времето да го съдят задочно.

БЪЛГАРСКИЯТ СЪД Е НЕ САМО СПРАВЕДЛИВ-НАЙ-ВАЖНОТО ,ЧЕ ТОЙ Е """""НЕЗАВИСИМ""""!

КАКВА ДЪРЖАВА - ПУСКА УБИЙЦИТЕ ДОКАТО СЕ ГЛАСИ ЕВЕНТУАЛНО ДАЛИ ДА ГИ ОСЪДИ...КАК НЕ СЕ ВЪРНЕ ОНОВА ВРЕМЕ - ЗДРАВОТО!!!

Таман си рекох разгеле, хванали са наглия убиец, а то - щели да го съдят по картинка... Абе, Баце - Ердоги няма ли да ти направи и той един жест... я колко гюленисти му върна опаковани с панделка...

Като пуснаха тази статия,се изненадах,че са го заловили,или се е предал доброволно,но никой не е писал за новината,и за това се изненадах,а то каква била работата,още турулята го нямало при братя Галеви вил.:)

А,кога във Случая,не е по непредпазливост,?за едно куче да убиеш,това не го прилагат и лежиш,повече години колкото за убит човек,на къде отиваме Българи,на къде?

Вървим към приравняване на безразсъдството и умишлените престъпления.

А срещу съдията, който го пусна по живо и здраво срещу фалшив договор за наем кога ще има дело?