Обвиниха единия бияч от ”Тракия”, другия - като оздравее

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 57-годишния Цветан Петров, който вчера нападна и преби бременна жена и приятеля й на магистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха единия бияч от ”Тракия”, другия - като оздравее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Se taia

"...като му е било наложено условно наказание лишаване от свобода с изпитателен срок, в който е извършено настоящето деяние. ..." Сега ако и прокуратурата си свърши добре работата, на този ще му се съберат поне 5 годинки заради нарушаване на пробацията. Ама надали...

Най-вероятно ще му наложат втора 'условна'!!!.....

В случая престъплението срещу обществото е: Принудително блокиране и спиране на автомобил на граждани . Самото такова деяние е посегателство върху личността. Все едно някой да ви хване ръцете и врата и да ви просне на земята и ви обездвижи.

Аз като чета от два дни стигам до извода че бременната е ревала като заклана и от позицията на бременна е чумосвала двамата братя, а мъжо и направо ги е пребил. Щото иначе така се е защитил срещу двама ,че направо е осакатил единия. С две думи е действал като Тайсана Майк.

Ако Цветан беше осъден ефективно, сега нямаше да раздава юмруци.

Така, при разрешена скорост 140 си карам трета лента със 140, при 120 - 120. Никога не се нервирам и не правя проблеми, ако някой се завре пред мен да изпреварва тирове и камиони с 90-100! Спирачки, карам си след него... Е, ама, когато се окаже, че той решил със същата скорост (90-100) да изпреварва и някой на половин километър пред него... Как да не подивее човек, особено след като след тебе се заниже опашка от още 4-5 коли, които искат да те изпреварват теб и никой от тях не отчита, че пред тебе има олигофрен, който е решил да кара само в трета лента! Е, КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ НА МАГИСТРАЛАТА, АКО НЕ МОЖЕШ ДА КАРАШ С МАКСИМАЛНО РАЗРЕШЕНА СКОРОСТ И ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ВСЕКИ ГАД, КОЙТО РЕШАВА, ЧЕ ТРЕТА ЛЕНТА МОЖЕ ДА СИ КАРА С 90??? Иска ми се да видя такъв олигофрен как е запушил най-лява лента на немски аутобан!!!

Забележи, че нашите магистрали по правило имат само две ленти за каране, а не три. И в дясната карат камиони с по 80, че и по-малко. И на хора, които по някаква причина искат да карат с не повече от 100-110, все пак им се налага да изпреварват. В Германия камионите са в дясната, спокойните шофьори в средната и лявата наистина е само за изпреварване и за ниско летящи самолети. У нас обаче не става и ако ти се случи да намалиш от 180 за да поизчакаш кола, която задминава камион, в това няма нишо нередно. Да не говорим пък, ако някой кара със 140, а отзад му наскача и почва да святка някой, залетял се с 200. И изобщо не се запитва кой всъщност е нарушителят...

Mekong Delta

Прав си, НО - имах предвид случаите, в които най-лява лента се заема от някой, който иска да изпревари текущия тир/камион/охлюв, а след това решава, че ще продължи да кара в най-лява лента да изпревари някакви други, КОИТО СА ВИДИМО НА... 600-700 МЕТРА НАПРЕД! И? Какво му пречи да се прибере??

Много си нервен. Караш и пазиш другите и себе си Каква ти е разликата дали пред теб има 2 изпреварващи се тира в продължение на 5 минути или 2 изпреварващи се Лади . Няма разлика. Но във втората ситуация ще подивееш!

от скоро съм във вашата страна, но всеки ден чета новини за битки с автомобили на "Тракия". Това някакво място за кеч спорт ли е в България?

140 км/h е разрешената МАКАСИМАЛНА, а не минимална скорост на магистрала. Е това трябва да се набие в главите на тъпаците които карат с 200+. Карам със 120 в средна виждам, че мога да изпреваря, зад мен няма никой в крайна лява, натискам до 130-140 и зад мен за секунда се появява някой с 200. Почва да присветва, да натиска клаксона и да се лепи за мен. Аварийни, спирачки и да заминава в мантинелата. Само така ще се научи да спазва дистанция и евентуално правилника.

Отдавна имам рецепта за такива майстори - ако максималната разрешена скорост е 140 и аз си карам с толкова - и най-вече изпреварвам без да съм засякъл някой от ниско летящите - ми ще си кара след мен! Със 140!!! Обикновено нямат желание да спорим, че съм и някакъв... не хубав.

Често ходя до морето, нагледал съм се на всякакви боклуци. У нас поне това дал господ. То май и друго няма вече. Сега върха на гъзарията е да се кара бавно , наистина бавно, по разделителната линия между лява и средна лента. Образуват е километрични опашки от изнервени шофьори. Затова и тават такива неща. А дебелаците дето искат по-дебели заплати, се срили и снима ли снимат, ако не спят дълбоко...

В Англия за 'тейлгейтинг', следване на кола на опасно разстояние и подканване за увеличаване на скоростта глобяват със 100 паунда, също в САЩ и Русия. Защо не приемем и ние това?

Точно, както си мислех, е станало - вече има интервю на мъжа с момичето. Те са се движели в средната лента, но отпред им се оказали два ТИРа, колите ги изпреварвали със сигнали, дошъл и техният ред - дали сигнал за изпреварване, преминал в бързата лента. В този момент отзад му се залепват тия биячи, пресветват, натискат клаксон - а отдясно са му двата ТИРа, които не стоят на място, а също се движат, макар и по-бавно! Когато ги задминава, той се престроява в средната обратно - нормална маневра! Но братята-биячи почват да го натискат още от средната лента, да го принуждават да отбива и спира, едва не го навират в канавката! Спират и го принуждават да излезе, налитат му на бой, повалят го на земята ... момичета също излиза от колатат и почва да им крещи да го оставят и че ще извика полиция, но те я подхващат и нея - тя е удряна по лицето, по ръцете - има преглед от лекари, а как може всичко това да се отрази на бременността - не е ясно в момента, може да стане и много зле, в малък срок е, а стресът е голям ... Мъжът се хвърля да я пази нея от ударите, а единият брат тръгва към багажника си да вади оръжие - щели да ги убиват, другият след него - и в този момент бургазлиите скачат в колата си и потеглят, след което отбиват към Пловдив, докато ония ги чакали на другата отбивка за село Труд ... Мутри гнусни и нагли, да си понесат всичките заслужени наказания!

Az sam pro4etola 4i zhenata vav diisdtvitinos e i e bilo nanesen poboi,nosa ga bili.Ponezhe nasilstveno sagi bili,sa vodi kato nasilstveno,okazvashto stradanie kazos. Gruzi gi zadtvor od 2 do 6 go.

"Обвиниха единия бияч от Тракия Не ми пишете статии за обвинение! Щото доста народ беше обвинен, но много малко осъден. Напишете ми статия когато бъде осъде ефективно от съда такъв паразит.

Нагледал съм се на какви ли не ситуации! Винаги спазвам следното - тръгвам от точка А, до точка Б и не ме интересува за колко време, а да стигна! Това в последния момент някой да ти изкочи в лявата лента, без мигач - намаляш,изчакваш и продължаваш. Това някой да ти се залепи и да ти святка - понякога натискам газта и превишавам за 10 сек за да го пусна да мине, и продължавам по правилата. Но да се изнерваш, че и да биеш - ей тва е тотална тъпня!

Айде да не оправдаваме биячите, които са засекли мъжа с момичето! Ако средната лента е била свободна и той е могъл да се изнесе веднага, бързаците щяха да го изпреварят отдясно, сигурна съм, защото на тях толкова им е акълът! Поради някаква причина - три ТИРа, или няколко коли, които не са карали бързо, но не са и давали път веднага, той не е могъл на секундата да освободи бързата лента, и какво от това?! Какво им е горяло на ония братя-биячи в София, та е трябвало да го засичат, спират и да се бият след това?! Бързата лента тяхна ли е, или имат специални сигнали - буркани, спешни неща, заради които всички трябва да се изпарят от мястото, където те искали да минат - незабавно?! Аман от разни такива, дето си мислят, че светът е направен за тях и трябва да им отстъпват всички, а те да наглеят все повече и повече! Сега да плащат, да се оперират, рецидивистът да влиза в затвора ... По бърза процедура и без протакане - щото те са много бързи, нали?! И да плащат, да плащат - на адвокати, на потърпевши, за нанесени морални и материални щети и заплахи за убийство на човека, момичето и нероденото ѝ дете!!! Няма друг начин да се научат някои кретени, че не са сами на света, нито на шосето!

по български:който кара по-бавно от мен е идиот,а който кара по-бързо....също е идиот :)

Аз за себе си не мога да разбера какво удоволствие ви доставя да дразните и провокирате. Типична ганьовска история. Едните искали да карат бързо, другия пък решил нарочна бавно да освободи лентата за да им пречи, защото как така някой ще се движи по-бързо от гането..... Наистина не разбирам каква ви е ползата умишлено да карате бавно в лява лента, нито ставате по-умни, нито по-богати, нито нещо друго. Искал някой да кара бързо, еми прав му път, какво печелите вие лично като стоите там, ама светкал, не спазвал дистанция. Еми светка и не спазва защо карате бавно в скоростната лента, изхождате единсъвено от логиката как някой на емн ще светка..., после скимтите като попаднете на някой криминален, който хич не му пука че ще строши на някой зъбите, колко такива случаи има вече. Казвам ви, много по лесно е да с едръпнеъе, бързака да мине и замине, всичко ще свърши за 2-3 сек. Ама вие го удряте на чест, как така някой на мене....комплексарска работа

Толкова си карал Антоне. Как да го пуснеш да мине "бързака", когато вече си в лявата лента? Нали трябва да се прибереш някъде. Множество ситуации има и когато си набрал скорост за изпреварване в дясно. Тогава се приближаваш опасно бързо до предния, а въпреки дадения мигач глупаците в ляво държат да минат. Има го и другото, но не всичко е комплексарска история, както го заклеймяваш.

Добре че не съм карал.... Никой няма да слезе да те бие, защото си започнал изпреварване , а той бърза. Дори и да свети толкова много и да те пресира, докато извършваш изпреварването, чукни десния мигач да му сигнализираш че си го видял, и като приключиш се прибираш. Нищо сложно няма, всеки е тръгнал по задачи някъде, не да търси жертви по пътищата да се бие. Тези случки за сбивания за които четем , са винаги защото предния УМИШЛЕНО НЕ ОСВОБОЖДАВА СКОРОСТНАТА ЛЕНТА, УМИШЛЕНО КАРА БАВНО и ДОРИ СПИРАЧКИ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ТИ НАТИСКА

В скоростната лента ограничето е 140 км/ч. Ти що дириш отзад да ми сетиш с фарове? Караш и чакаш!

Голем си , чешеш ли си комплексите като карам и чакам. Карам и чакам да, прибираш се, продължавам да ускорявам и така. Слабо ме интересува дали караш с 100-140-160. Следващия път, пак така, само че отзад този който чака не съм аз, а поредния анаболен ганьовец като тебе. И като се съберете двама ганьовци, четем новините, обикновено единия е бит и то винаги е този който кара другите да го чакат. И после реве като ущипана ученичка. Хахааххаах

Движа се в средната лента, да кажем с 88км/ч, но, застигам чичо Гошо с Ладата, той си кара с 68км/ч, та аз искам да го изпреваря, поглеждам, няма никой, та със сетни сили се изнасям вляво, да го изпреваря, но, тогава, протеже на Динко се появява отзад с 200км/ч, кара с 55 метра в секунда, та започва да ми свети, какво правя в запазената за мутри лента, а пред ладата на чичото има и камион с телете, примерно, та аз губя секудните на изнервената мутра, която ме натиска, докато аз горкия изпреварвам по-бавните от мен. Но аз съм в рамките на разумната скорост, а той много над нея. Толерантност?

Грозни сцени. В които няма справедливост, няма благородство. Няма защита на по-слабия, а има нерви, комплекси и агресия. На дойчевеле и на нейните рупори - "българските" "журналисти" мед им капе на душата.

аиде сега антибулгарска демонстраця... ако бяха цигани или турци оле мале...

На тоя Цветан Петров явно му е навик да си раздава юмруци, ама тоя път е попаднал на млад и серт! Отнесъл е няколко удара и той! А брат му е бил с по-малък късмет - ще го оперират преди да го съдят! Малко им е било! За къде толкова са бързали по тая магистрала, та чак и забелязали, че някаква друга кола ги "засича"?! С каква скорост са хвърчели по шосето?! А да посягаш на млада жена, при виковете на мъжа, че тя е бременна - е простотия, която няма равна на себе си - само Чукундур Балкански е способен на такава! Съд и за двамата братя и ефективна присъда - да вървят в затвора да се бият и да се правят на много мъжествени точно по този начин! И яко да си плащат на другите за нанесените щети, уплаха, заплахи, създаване на опасна ситуация на пътя ... С един добър адвокат може да се получи някаква справедливост!

На мутренски истории ми намирисва. Нещо са си правили номера, мерили са си пишките. Она, по-младия се е опитвал да с еправи на мъж пред приятелката си - сега ще им покажа аз на тези пенсии... Но се е случило друго. И да можеш да се биеш, когато си сам срещу двама все някой може да те нацели лошо. Падаш на земята и полиучаваш още няколко удара. И тогава твоята става ясна. За да счупиш челюстта на някого си трябв аквалификация и физическа подготовка. Да не с еокаже че 31-годишният всъщност е имал нещо общо с бойни изкуства. Или е бил мутра. Или.... не знам. Но това много ми напомня на онзи случай във Враца, когато на пешеходна пътека един симпатяга-каратист се беше опитал да с еправи на мъж пред приятелката си. Не дава предимство на пешеходна пътека, а после слиза да се разправя с пешеходците. Но.... в конкретния случай е попаднал на такива при които не минават каратистките му номера. Пребили са го и после почина момчето. Но си беше виновен. Сега да не би да се окаже че и този е виновен. Пък и приятелката му лъже..... Да, едниният е осъден, с пробация. Но значи ли това че другият, по-младият не е престъпник? Просто не е осъден. То при такава съъдебна система...

Съмнителна случка. Няма как да го принудят да спре, първо. Второ жената с него лъже, което компрометира и неговите показания. И накрая, единия от братята е по-силно пострадал от защитния удар, отколкото т.н. бит, което, и като имаме предвид само разликата във възрастта, показва че силите са били изравнени. Но омже би "бития" да има приятели в полицията, или прокуратурата.

Защо стана модерно да се бие, засича, псува, гледа лошо. Спрете се вече, не е това пътят към щастието ни. Аз съм роден през 93-та година, та ми е инересно, как са се държали българите, по време социализма, още по-интересно ми е, какъв ни е бил народа преди девети септември. Искам да кажа- дали времената са тежки, та ни изби на агресия или просто не сме узрели като нация.

нямаше нито толкова коли, нито толкова магистрали. Битовите скандали и побоища са ни в кръвта от много преди соца...

Chefo77

Защото след падането на "равния" строй, всеки хукна да си избива комплексите, затова. Аз имам БМВ, ти имаш Опел - аз съм повече и ще ти го покажа. Ти имаш Опел, Иван има Лада - е ти си над него. Българинът винаги е бил комплексар и колкото по-силно се разделя обществото на финансови класи, толкова по-силно ще излиза наяве комплексите му.

Вие повярвахте ли на това описание ?:))) ХА ХАХАХА. Добре изрисувано . Карал си нашия, присвяткали му и го принудили да спре, че карал бавно?! Аз се басирам,че тези поне от Стара Загора насам са се гонили и зъбели един на друг, до като накрая са слезли и са се сбили!!:))) Младия като по - тарикат пръв се е обадил на 112 и се изрисувал невинен.

Какво ни занимавате, условна и минавайте на следващияслучай. Но от написаното си личи че и "потърпевшите" са цепнати в устата, а можеби заплодената и лъже. Ако е така за лъжесвидетелство колко ще им дадете?

Евала на бъргазлията. Строшил е ченето на едната мутра. Да беше строшил главата и на другата, та кефа да е пълен.

За биячите минималната скорост е 190 и са минимум на 5 ракии преди това. А човекът е возел бременната си приятелка, затова е карал бавно. Който вози децата си, кара предпазливо и спокойно.

Много си зле

Браво. Да вземат да сложат знаци за минимална скорост да не ни бият бързаците.

Тоя с опела гаранция е същият селтак. Само си го представям как се пули през джама с изпъкнали вени. Пълно е с такива по пътищата, истински ужас. С две думи - някакви селяндури се били на пътя (ОТНОВО!), просто на единия жена му е бременна. Айде сиктир, трета главна пишете покрай този битовизъм.

Тука май пишман-биячите са си го получили и каквото повикало, такова се обадило...

Такива работи не се случваха и в началото на 90-те.Дотам води бездействието на полицията.

Треснете на всчички по една глоба от 3000 лв, да знаят да не се правят на мъже. Едия пречел на другия, той пък го засекъл. Всчики слезли от колите и започнали да се млатят. Да ги ... и селските чалгари. По пътищата е пълно с такива като тях. Диви и комплексирани селяндури. Ежедневно стават катастрофи заради такива.

е как селяндурия, чисти столичани...

Е, как бе! Те у Софиш поне половината са такива, а съдейки по колата, може да са от винкелов произход...