Съдят майка за побой над учителка в клас

Районната прокуратура в Севлиево внесе в съда обвинителен акт срещу 28-годишна жена за нанесен побой на учителка.

Обратно в новината

Коментари - Съдят майка за побой над учителка в клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Az pudoben koriozen slu4ai imahme vav Oksfordtskia Onivirsited 2012g. Na edna ot ostrof Korsika-Jeanette maika i ,noi sistra i pribiha idin pripudavatil po fiskoltura zashtoto toi praveshe na Jeanette biszramni prizlozhenia. Biha go vav sablikalnita na fisko. salon.No bes svidetili.

А бе,това,че не пишеш на кирилица не ти позволява да си безкрайно неграмотен!

Деба тъпите чалгарки! Вместо да донесе дрехи на детето си ще се бие с даскалката.

Коя е тая Румяна, че само нейната фамилия сте скрили?

Вероятно- мангалка.

Абе то не може за всяка една учителка да има една будна майка, която да я пребие!

Швейцария. Дете бива залято с вода (не по негова вина) до кръста, при 4 градуса температура. Казва на госпожата, че е мокро. Отговорът е: ще изсъхнат дрехите. Последствия: страховито премръзване, антибиотици, свален имунитет за две години. В цял свят простотията и егоизмът са вредни качества, а при учители са недопустими, но съществуват. Спред мен трябва да се прави тест за спихическа и интелектуална годност на учителите, но всъщност нямата такъв. Няма завишени изисквания за учителите, когато се отнася до чувство за отговорност и способност да отговарят за деца. Сред учитлеите има откровено прости хора. Има и интересчии, тарикати... Редно е да иам атестат някакъв! Няма.

Още по- недопустимо е ти да пишеш глупости, за които се прочел от някой "жълт" сайт или вестник....Пък и се опитваш да разсъждаваш? ДАНО ДА НЯМАШ ДЕЦА, ЧЕ ИНАЧЕ - ЯКО СА ГО ЗАГАЗИЛИ, ГОРКИТТЕ!

Това е мангалски град, стига сте спорили.

Учителката е виновна! Детето и майката да се обявят за Семейство на годината и да получат награди за отстояване на демократични права и свободи. Учителката да се осъди за нетолерантно отношение. Директорът да бъде незабавно сменен, а на негово място да се назначи нов. Ромският произход е основният за конкурса за нов директор.

Как не се намери един родител на дете от клас, в който е имало подобен панаир да осъди майката за нарушаване на правата на неговото дете. Защото с патардиите, които тая е правила в училище са пострадали най-вече другите деца, защото в подобни случаи нормално дисциплинираните деца са стресирани и разстроени от подобни ексцесии. Какво му дава право на това човекоподобно да стресира децата, които знаят за какво са в училище? Какво му дава право на това недресирано живоподобно да лишава останалите деца от правото им на образование? Няма ли родителски комитет на заинтересовани родители, които да защитят правата на децата си?

Ефективна присъда или пробация задължително да е съпроводена със спиране на детски и всякакви социални помощи до изтичане на наказанието, а децата в ДМСГ.

Превенция му е майката. На държавата са й нужни данъкоплатци, а не данъкоЯДЦИ. За да се реши проблемът веднъж и завинаги, трябва децата на родители, получаващи социални помощи, да са под особен надзор, т.е. компетентните органи да следят за тяхното възпитание и училищен успех. И ако не са на адекватно ниво, децата да се отнемат. Иначе данъкоядството се репродуцира.

Съд, обществено полезен труд, затвор и отнемане на децата на всеки вдигнал ръка срещу ДАСКАЛ.

чалгарите си народиха деца.

Не че е важно, но в новината никъде не се споменава етнос. та откъде-накъде форумните простаци са убедени, че майката е ромка? И откъде знаят, че примерно, учителката не е? Има много роми, които въпреки всичко са успели да излязат извън гетото и да се образоват.

ууууу, ма! стига толерастия, виж до къде ни докара ....

в севлиево сигурно има образовани роми. просто коментирам, а в лично качество не ме интересувате нито вие, нито обектите на новините.

неграмотна циганка, кога бие български учител се наказва с каторжен труд по 12 часа на ден в продължение на 10 години. несъгласните с наказанието се наказват със същото наказание...

от коя планета постваш ?!

Уволнение за учителката! Учителите трева да се научат да не се държат с малките дечица, като с престъпници в затвора - това е дете 2 клас, ако беше по голямо действията на учителката можеше и да са оправдани, но сега вероятно тя е носи не по малко вина от майката...

Ти нормален ли си или си на трева , егати откачалките

Не беее...Май е опитАл да се пошегува, ама нещо не се е получило?! Ако не е така , значи просто е луд за връзване.

ГОСТА ще да е соросоид...

Як бой за миризливата мангасарка!

За съжаление въпросната майка не е циганка, а си чиста българка.

Циганите нарастват в геометрична прогресия. те скоро ще станат мнозинство, защото никой от управляващите не иска друго. Всеки един българин е потърпевш от застрашителната ситуация.

Бих казала даже логаритмична...

Съд за майката!

поредната дивотийка в ромско-балкански стил... Но пък, припадат от обида когато им кажеш истината, че са подпримитиви и ще си останат такива щом си им харесва. Просто е въпрос на избор. Между другото, едно от най-баналните неща в цялата история е лобито на закона, който стимулира системният прогрес на умствената недостатъчност на електората. Дефакто, забранява на подпримитивните да се видят в огледалото и така им отнема всяка възможност за промяна в техен интерес. Някой, днес би казал "Контролът Санчо, контролът.. !"

Съвсем нормално за идиотите, които живеят и гласуват в тази държава. Хора, които смятат реда за лошо нещо, а фашизма за лека форма на настинка не могат да сътворят каквито и да е читави решения.Пийте си хапчетата и да ви е честито бъдещето правителство.

Ето затова учителка се бие извън час. Ако я биеш в час, съдят те. По-добе изчакай часът да свърши, па бой, бой ..!

Защо на учителката е написано цялото име, а родителката е с инициали?!

И без друго циганските имена нямат значение.

За такава диващина, в нормална държава, децата се поемат от социалните служби, родителя отива в затвор, присъжда се огромно парично обезщетение на пострадалия.

Ей ама ти какви ги надрънка, сигурно и електрически стол я чака в "нормалните" държави.

Е, да по-добре е да настине детето с мокрите крака, но да се спазят правилата. И какво толкова е щяло да стане тази учителка да пусне за 2 мин. детето в коридора майка му да го преобуе? Като е изяла шамарите тази даскалица, вероятно друг път може и да се позамисли, че освен редът трябва да пази и здравето на децата, надали 2 мин. пропуснат урок по английски е по-важен от една настинка. Сигурна съм, че майката учтиво е помолила госпожата детето и да излезе, но не .... тази и се е направила на интересна. Ако е пуснала детето, както е редно и човешко, нямаше да изяде тупаника. Айде сега цъкайте минуси и жалете, че няма респект към учителите. Според мен щеше да има респект, ако въпросната госпожа се беше отнесла отговорно към мокрите крака на едно дете посред зима!

За да пораснат, децата трябва да се научат, че всяко тяхно действие има последствия. Същото се отнася и за непорасналите възрастни, каквато явно е въпросната майка. Наказанията за подобно поведение трябва да са достатъчно строги, за да имат възпиращ ефект. В случая условната присъда не е достатъчна, добре би било да има общественополезен труд във въпросното училище, пред очите на децата, пред които майката си е позволила да хулиганства.

Абсолютно съм съгласен, че изобщо не е трябвало да я удря, но кой ще я накаже учителката, че не е пуснала детето да се преобуе да е сухо посред зима, единствено морално наказание, което тя не получава. Ок, съм че не с бой се оправят нещата, но и тази учителка е виновна в случая като се е държала абсолютно незаинтересовано към проблема, дори е трябвало да звънне тя на майката и да и каже, че ако има възможност да дойде да донесе сухи обувки, ако я е било грижа за детето, а такава в случая е отсъствала, тя си е пяла урока, изгонила сигурно безцеремонно жената и онази и е паднало пердето. Това е. Ако само учителката е решила проблема тихо, мирно и загрижено, със сигурност нямало е да се стигне до това. Търсете причината, а не следствието.

В училище си има ред, когато свърши часа тогава майката може да говори с госпожата и да преобуе детето! Кико е като въпросната майка.

1-во, кой ти каза, че краката на детето са били мокри? В статията пише, че не е имало нужда да се преобува, защото е било преобуто за час по физическа култура - т.е. детето не е било с мокри крака. 2-ро По закон няма как учител да пусне дете да напусне само училището - трябва да има предружител. 3-то Въпросната майка, без значение от произхода, наистина трябва да положи обществено полезен труд.

Ти май не можеш да четеш или просто си тъп и не разбираш прочетеното? Детето се е преобуло, нищо не му пречи в междучасието да говори с мамка си и тя да му донесе подходящи обувки, когато го вземе от у-ще.ЗАЩОТО ДЕЦА ОТ ВТОРИ КЛАС НЕ СЕ ПРИБИРАТ САМИ, ЗНАЕШ ТОВА, НАЛИ? Ама не - "грижовната " кифла е решила да се направи на майка...Е, сега като я осъдят ...да й е честито!

Оставете майката на мира! Има да възпитава достойна смяна.

Родителите демонстрират липса на уважение към учителите, а после се чудят и защо децата им го правят. Като малка нещо съм се фръцнала на класната си, тя позвъни вкъщи, следствие на което ме нашамариха и наказаха. Сега звъниш вкъщи и шамарите яде учителя. Демокрацията не е за говеда..