Задържаха и обвиниха майката на пребито 2-годишно дете

Майката на пребитата 2-годишна Сияна е задържана и обвинена за нанасяне на средна телесна повреда. Детето е в стабилно, но критично състояние.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха и обвиниха майката на пребито 2-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива трябва да ги стерилизират още преди да започнат да се размножават!

защо всички вярвате , че маиката е пребила собственото си дете? я да видим какво е правил пъстрокът на детето по това време? усещате ли накъде бия? аз подозирам пъстрокът да е виновен.

И на мен това ми беше първата мисъл - тя се преместила да живее с детето си при Ахмед и... той не вярва майката да е била малката. А майката си е траела... Боже, колко мъка....

humfry

"Там лекарите са констатирали, че малката Сияна е със счупени ребра и травми на панкреаса и далака. Тя имала и стари травми, сред които спукано тъпанче. Оперирана е по спешност. Детето е стабилизирано, но е в критично състояние." Как може за такова нещо да повдигнат обвинение за средна телесна повреда? Това си е чист опит за убийство и тежка телесна повреда, нанесена по особено жесток и мъчителен начин за жертвата, която е беззащитно дете на 2 години! И за цялото това нещо дават от 2 до, когато трябва присъдата да е от 200 до!

В селото ми една 23 годишна ромка миналата седмица роди 5-тото си дете , а рекорда държи една към 40 годишна когато сега чака 14-то. От тях две са продадени в Гърция , 3-4 са около нея и живее спомощите , всички останали са по разни домове ... Дали ми е жал ... ами не много ;)

Както става ясно, побийването на деца в България си е обичайна практика. Слава Богу, не всички стигат до болница, но почти всички са пошляпвани възпитателно. Така че, оставете най-сетне акушерката на мира, а се научете да си гледате децата.

Значи да оставим убиеца да си живее живота.

ако ще оставяме турчеещите се цигани да го правят - да.

До кога изроди ще пребиват деца? За такива смъртно наказание!

Това не е само опит за убийство, по особено жесток начин на едно беззащтно дете. Това е грях пред Бога. Имате ли си само на представа, ако това се е случило в Америка, каква присъда ще и дадат?

Как така детето хем е в стабилно, и хем в критично състояние?!? Чудя се аз!

Не задавай тъпи въпроси - критично е заради коремната операция. Един сепси например винаги тръгва оттам.

Непосредствената опасност от сепсис означава ли, че е в стабилно състояние?

А спрете се де..То бива платена и сервилна журналя,ама чак пък толкоз...Стига убийства,пребити,изнасилени...Има съд,полюция,прокуратура...да си вършат работата и уродите да са в ЗАТВОРА..Искам и СЪД за тези държавни чиновници,които се продават на мутри и всякаква престъпна сган.Имена,години зад решетки ,за какво престъпление и т.н. СВОДКА,нищо повече...

Не може вчера на протеста на майките една от организаторките доста пълна жена с очила да казва освен обичайните клишета "това е дете ,не е човек".Това много говори за интелекта не само нейния но и за последвалите я.

Тази след 72 часа ще я пуснат, защото не я е снимала камера. състоянието на това дете е много по-тежко от състоянието на онова. Но там го определиха като "опит за убийство по особено жесток начин", а тук било "средна телесна повреда". Наистина, българската Темида нещо недовижда.

няма по-низък бозайник от циганина, даже животните се грижат за малките си, да се изрине от лицето на земята тази сган мръсна

Затвор до живот! Българопитека трябва да се научи да не си бие децате, нито свой, нито чужди.

"Ахмед Ахмедов" - ерго, са от недосегаемите. Наказанието трябва да е едно за всички, не циганите или турчеещите се цигани да са ... недосегаеми.

Искаме доживотна присъда!

Сега ако я вкарат в затвора, детето ще е потърпевшо. Ако не я вкарат - пак то. Не разбирам вече с кое точно си мислим, че се отличаваме от циганите. Заприличахме им, само дето те винаги са се подкрепяли

Много деликатно определение "средна" телесна, при такива травми. Да й вземат детето на мига, защото ако го върнат на тази "майка", пак ще го пребива.

горкото, то. В тая държава, заради оскотяването на хората, децата започнаха да го отнасят. Е, нема такава държава!

Защо ни занимавате с новини за примати?

за мед. сестра в Софиямед. Достойна е.

Eстествено, че родителката-изрод е пребивала детето, няма как от само себе си да има такива травми, и стари и по-нови. Затворете я за опит за убийство!

Не може, тя е от електората, не са хубави такива работи....

Накъркали се със Пукница-Ракия,и понеже детето много е ревало,са го ударили няколко пъти,но когато са били под формата на опиянение от алкохола,не са си знаели силата,и много ясно че после ще кажат че не си спомнят нищо,и че те не биха го наранили така.Такива Родители трябва да лежат най малко 30г за да им дойде на други като тях акъла.

много са те били като малък. И все по главата.

не допуска майката да е била дъщеря си чак толкова" ха-ха, това ми хареса

Колко такива случаи трябва да има в област Търговище, че компетентните институции да се задействат? Явно е , че има някакъв проблем и в работата и компетентността на социалните работници при ДСП-ОЗД Търговище и са нужни проверки

Защо не се споменава че е от цигански етнос?!

Какво правиш, ако не можеш да се сетиш? "Антиромски протест в София" - 13:46 ! 2 май 2015 !

Ами то се подразбира като прочетеш "....Пастрока Ахмед Ахмедов...", но все пак е добре да се пише...

На 47% от"демократичните" деца, майчин език не е българският. И няма нищо ненормално. Всичко си върви по законите на инволюцията, назад към началото на сътворението. Който сега, в "края на времето" не направи квантов скок на съзнанието си, му предстои нов 26 хиляди годишен цикъл от прераждания, за да се подготви за повторен скок.

ко речи?

Даааааа.Седя си аз и съм се подготвил за квантовия скок ама нещо не става.Сигурно трябва да мине още един цикъл от 26 хиляди години на прераждания за да успея.Мамка му.Дали да не пробва с термофизионно разкъсване на ядрото или да си допия кафето?

Вместо с кафе да пробваш, ще трябва да се заемеш със съзнанието си. Всички "влакове" отдавна заминаха, но има чакащи още, ... предпоследен за 2018 година и съвсем последен в 2030 година. Всеки има свободна воля, да тръгне ... за Рая или да остане тук в Ада.

Колко такива случаи трябва да има в област Търговище, че компетентните институции да се задействат? Явно е , че има някакъв проблем и в работата и компетентността на социалните работници при ДСП-ОЗД Търговище и са нужни проверки

майките няма ли да направят протест срещу майката на детето и да и искат доживотна присъда ?? нещо двойни стандарти ли има или просто не им плащат , за да протестират ?

Да. За богатите майки, които раждат частна или "пранигелствена" болница МОЖЕ. Но за бедните - Те могат да си бият децата.... Така ли?

Не може да сравняваш двата случая. Вярно е, че не е допустимо да се прилага насилие над дете, но в случая с акушерката, тя е малтретирала ЧУЖДО дете!

значи, според теб, СВОЕТО МОЖЕ ДА МАЛТРЕТИРАШ. Дори и по-жестоко, до осакатяване и смърт?

КАСТРАЦИЯ!!!!!!

Никое дете не се ражда лошо. Децата ги правим лоши ние с нашите лоши дела!

кво общо има с побоя? детето няма 3 годинки. няма как да е станало лошо. от още няма характер... няма начин на тая възраст да може да бъде категоризирано по понятията за добър и лош... най лошото дет може да направи е да се напикае. тва дали заслужава счупени ребра?

Не НИЕ, а точно конкретните родители.....ако правите сравнение между вашите и децата на тази най-вероятно неграмотна циганка си е ваша работа! В крайна сметка този случай, не е изобщо за раздел новини....какво ме интересува мен има си органи...да си свършат работата!

И зашо ни занимавате с поредната циганска история?!За тях подобно отношение към децата е нещо напълно нормално

Аз пък не вярвам майката да е "чак толкова" с бяла кожа...

НАИСТИНА ЛИ СИ С ДУШАТА НЯ Д-Р МЕНГЕЛЕ-ВСИЧКИ ХОРА СЕ РАЖДАТ РАВНИ,НИКОИ НЕ СИ ИЗБИРА ЦВЕТА НА КОЖАТА,РОДИТЕЛИТЕ,ОТЕЧЕСТВОТО.НОРМАЛНИЯТ ЧОВЕК СТРАДА ЗА ПРЕБИТО НЕВИННО СЪЗДАНИЕ,КОЕТО Е БЕЗПОМОЩНО,А НИЕ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ЖЕСТОКИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ,КОИТО ВЪРШАТ ТАКЪВ САДИЗЪМ-ДЕТЕТО БИЛО ТРЕНИРАНО ДА ТЪРПИ МЪЧЕНИЯ И ДА НЕ РЕАГИРА,ПРИ ТОВА 2 ГОДИШНО!

индивид, който се гордее само с цвета на кожата си не заслужава да бъде наричан човек

Остави цвета....казано е "По делата им ще ги познаете" цвета служи само за насока какво може да се очаква като правило на начин на живот!

АМА НЕ ЗА БЕЛОКОЖИТЕ Е ТРЪГНАЛ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ВИЦЪТ : "ШЪ ГО КЪПИМ ЛИ ИЛИ ДРУГО ШЪ ПРАИМ ?!" И Е ИСТИНА,ЧЕ НЕ ГИ КЪПЯТ-ИДВА ИМ МНОГО СЛОЖНО !!!

ако става въпрос за някоя циганка, моля ви изобщо не ги споменавайте, това ми поведение е нормално за тях

Никое детенце не заслужава това! Никой не си избира родителите и потеглото. По-добре да го остави за осиновяване, поне ще има някакъв шанс за нормален живот!

разбира се, че те подкрепям, но те станаха много и ние не може да осиновим всички, по домовете са само ромчета или поне повечето, българите стават все по-малко, трябва управляващите да обърнат внимание на този факт иначе съвсем скоро може да имаме някой премиер или президент мургав и тогава......това ще е края

Децата са нашите ангели, ангелите на света, затова всички трябва да ги пазим и да се грижим за тях. Чрез децата Бог разпростира благодатта си над нас." Радичков

Веднага БХК да се застъпи за майката. От американското и английското посолство да изпратят протестни ноти по повод задържането на сиганката. Как може да и се пречи да бере "джелязу"?

вече се застъпиха, тук мина един да неглижира постъпката на майката.

Как такива изроди имат деца, а хора, които ще си ги гледат и обичат, не могат?!?! Няма справедливост!

Следващ красноречив пример за "изтрещяла" жена ... и това е само началото.Интересното тепърва предстои!