Нови две обвинения за кмета на Перущица

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Ради Минчев, Павлин Статев и Илияна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Нови две обвинения за кмета на Перущица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

срещу корумпирани ? Гарван рарвано око не вади.На времето уволнири бившата зам.кметица Мипайлова в община Нови Идсър за корупция, но след време тя отново беше върната като такава в същата община и за кратко време натрупа завидно благосъстояние.И понеже нещата се размирисъха тя се оттегли в частния бизнес на щерка си , ни лук яла ни лук мирисала.Този смръдливец от Перущица е жалък дрипльо в дравнение с нея.

ПРОКУРАТУРАТА КОГА ЩЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА СИГНАЛИТЕ СРЕЩУ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ

никой няма да осъдят - споко. Не съм от ДСБ, щото те най-много крадоха от т.н. приватизация. Ама и други не останаха по-назад - Стоян Александров - министър на финасите - а леле-е. Крадат си спокойно - знаят, че няма да ги осъдат иначе трябва да почнат първо от крадлив Дедо.

Нови две обвинения за кмета на Перущица Чета статията за някакви 40000 лева, които се готвел да вземе, и в същото време пред мен изплуват образите на Доган и Пеевски,царският яхър, както и сега на един бивш финансов министър,и това са хора ощетили и окрали държавата с милиарди, за които е необходимо само да се самосезира прокуратурата, а доказателствата за това просто ще ни извадят очите.

Ти къде видя Прокуратура у БГ?;) Тук си имаме отдел "Политически поръчки" пък табелката "Прокуратура" е турена само за да се усвояват едни пари от бюджета - за легалните говоря! Другите са си отделно!

Пич, веднага минавай към ГЕРБ и ще спи-челиш. Защото който играе с ГЕРБ пич-ели!

Как се дават общински пари без фактура, че да си ги е присвоил току така? Та това са движения по сметки, докладват се на 15 места на годишна база, не е така лесно! Ще паднат обвиненията, но ще съсипят хората залуду!

но по силата на действащия тогава Закон за обществените поръчки, за поръчки на стойност под 20000 лева без ДДС не се изисква сключване на договор. Така че статията не е представена съвсем правилно...

много е кофти като те преместят от кацата с меда направо в кацата с катрана... "риск на професията"... ама може ли пък човек "вода да гази и жаден да ходи" и то в бг...

Перущице бледна, От гнездо на герои, кметът те превърна във вилает свой!!??

Не е важно от коя партия е поредният играч в качеството си на кмет. Явно свитата около него са школовани играчи. Затова не се подбират средствата за спечелване на изборите. Ясно е, че не ги блазни кметската заплата!!! А този случай е поредният казус за прокуратура и съд, ако въобще в нас има правосъдие. Следим всичко по това направление, понеже сме загубили вяра във всички инстанции. А редовно си плащаме данъците, за да ги храним. Крайно време е за ревизия на това олигофренно поведение на примерни граждани-данъкоплатци...

Ген. Атанасов Борисов и Цветанов умират от страх. Дайте доказателства, призова той по повод кмета на Перущица. През август в почивката направиха всичко да ни накарат да излезем с общ кандидат. Не стигат гласовете на ГЕРБ кандидатът им да стане президент, обяви той. Многопрофилно партийно мероприятие - така той изкоментира случващото се. Не е кметът на ДСБ корумпираният в тази държава. Ние уличихме кмета на Пловдив за милиона, прокуратурата мълчи, добави той. Цацаров е основен законотворец в държавата, маса законопроекти се вкарват, за да укрепят властта му, смята Атанасов. Ще загубят изборите ГЕРБ, както са я подкарали. Абсолютно ухажване има сега отново на Доган. Сделката за Дипломатическия клуб вече е факт и Доган си го прибра. Сега му се урежда яхтеното пристанище на Росенец. Главата на Веско Пенев беше отрязана в услуга на ДПС, макар и сделката доста да мирише. Няма никаква конспирация, това са истини, подчерта Атанасов.

СТОЯНОВИ,МУРАВЕЙ,МЕНТА ,КОПЕЛЕТО ТОТЕВ,ПЕЩЕРСКА ГРОЗДОВА,ТОТАЛНО ОГРАБВАНЕ НА ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ,ПРОКУРАТУРАТА НА КОЛЕНЕ,ТАКА Е В БГ.

как на Тотев същата фирма ГБС която строй и хотела му и къщата и вилата ,построи и най- големия обект в Пловдив спортната зала и е под изпълнител на фонтаните,как хотела му е построен с 3 милиона а е доста огромен да не говорим какво е оборудването вътре ,а спортната зала 64милиона при условие че всичкия бетон беше налят преди това или детските градини който построи Тотев струват по 5 милиона,а хотела му който е 15пъти по голям 3мил.,нещо не ми се вързва.Та как фонтана струва 12мил.,колелото на водната палата 1,4мил.,зоопарка 6мил. и тотално изсичане на 40декара гора в парк,детска площадка 500 000,футболно игрище1,8мил.,стадион 185мил.и т.н. личните му са безумно евтини а общинските безумно скъпи,всички виждат какво се случва но си затварят очите и ДАНС и ПРОКУРАТУРА и МЕДИИ

Цветан Василев: След 2009 г. в България има мафия на власт, която се опитва да печели от всичко - Ами те са два клана единият е Пеевски, който е навсякъде, другият е този на премиера. Ти не можеш да правиш голям бизнес, ако не се отчиташ. Затова казвам, че след 2009 г. в България няма просто корупция, в България има мафия на власт, която се опитва да контролира всичко и да печели от всичко.

политическата поръчка на Цветанов в действие. Кестените ги вади БСП. Накрая в съда всичко ще падне, но Цветанов се надява да изплаши перущанци и да дадат гласа си за ГЕРБ.

Ми кво да праи човека сега, поискали са му пари от партийната централа - избори идат, трябва гласове да се купуват!!! Ама като не е могъл по-кадърно да изпипа шмекерията сега ще иде мърцина!

какво пишеше в тефтерчето на Искрето - кой да се удари, кош наш човек итн. Предизборен театър с активни мероприятия, да се готвят следващите... Баси държавата, щом могат да разиграват така хората... Къде спаха 3-4 години с тия разследвания??? Сега сме 2016-2017та...

Всеки краде в тази държавица, но според ранга си, така да се каже;) Селският кмет чопнал 12 бона, а Най-Видното Прасе на Държавата - имот за 8,5 милиона...тъй де, трябва да е видно КОЙ КОЙ е, все пак!след като МВР и ДАНС така яростно се хвърлиха в Перущица, каква ли буря ще предизвикат за дипломатическия имот в "Бояна"?! Само дето на Боянските ливади е пълна тишина?! Интересно ми е обаче друго -

Шилo

Някой знае ли община, където обществените поръчки се печелят в условия на конкуренция и в която кмета живее само от скромната си заплата? За един приятел питам, не че нещо знам...

Типичен български политик :-)

....НА МОШЕНИК! ОТ ДСБ Е!!!