14 души отиват на съд за пропаганда на ”Ислямска държава”

Окръжната прокуратура в Пазарджик внесе обвинителен акт срещу 14 души за проповядване на радикален ислям и разпространение идеите на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - 14 души отиват на съд за пропаганда на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало, рокерите и агитките, свършете си работата като хората, че съда има да ги бави....

BG_Relation случайно да не се обърка да е с краката нагоре... Но реално се оказва, че след 500 години робство на наша земя тези Турци или така наречените (оригващи се пуйки turkey) са се преселили в Северна Америка с ясната цел да превърнат целият свят в една радикализирана помия. Сега обаче тъй като нямаме собствена армия да ги отнесе ще се наложи някой или да изтребва поколението на остатъчни султани или да ги разкара изцяло. Защо обаче Американците ядат тези търки-turkey. Благодарят им... но същевременно ги изяждат на Денят На Благодарността.

да не задържате таквиз.."новини". еднаж пих с един ходжа в една кръчма, беше нечел, необразован, крадна 2500 от касата на джамията и бега у Германия. тъй и с поповете е. хората верват на правила и мери от години, а не на садени пророци. ИД ша доди в България, когато савсем се отчае.. ся нема нужда, от клизма... и не ми зяпайте газа. глкоз често. грозен е, дърт и миризлив. и аз не го харесвам, но трябва..понякога, ако ям.

Сега ще ми е гот ония дето набиха мангасарите, които се гавриха с паметника на Апостола да се съберат 5 пъти по толкоз и да спукат шушоните на ислямистите от бой!!!

пак ще плащаме.. на съдии и за проверка на домашни... образвание некво...?

А сега познайте нагли Турци кой ви пише в момента. Дали няма случайно да бъдете обесени с краката надолу...

и тоз объркал де е главата... и ша я беси...

Тази е ниска, с едър за.ник и дебели крака. Криви са й зъбите и жълтеят, притеснявам се да не опадат след 3-4 чавета. Дали да я взема или да си търся друга?

Нали и съда и НСС и прокуратурата се бяха произнесли че нямало ислямистка клетка... Сега който се е произнесъл - да плати от джобчето си целият разход на държавата който е направен втори път, да го махнат от поста му и да отива да пасе овце!!!

Страхливи са и крият лицата си. Това е слабото им място. В момента, в който се видят лицата им всичките им роднини стават като голи охлюви. Който започне да избива роднините им ще победи ИД. Те също се бият за пари и слава и са победими. Те нямат кауза и най вече нямат религиозна кауза, защото са лъжци. Те отвличаха и убиваха за пари, сега секат монети и завладяват територии, за да събират роби за армия. Хора, гответе се при среща да покажете всичко най- жестоко от себе си и никаква милост към никого от тях, защото няма да има милост и към вас. Който обича сина си да го учи да се бие безкомпромисно.

тук ако беше удобно я Путин щеши да е, я баба ти Меркел , я Софракис,я падишах.. ма не е удобно.. грозни сме, гадни, ровим се в боклуци.. кат куукери некви.

ама те циганите откога станаха мъуслумани.

Тия изроди не трябва да излязат живи от затвора!

Как се нарича българка, която се жени и ражда деца на помак? И какви са техните деца?

Няма такива българки, не са те осведомили правилно, най-вероятно става дума за българска циганка!

Благодаря за отговора! И аз имах такива съмнения за една ех-колежка от Русе, която много ме желае.

баси кухите леки!

"Бяха повдигнати обвинения за проповядване на антидемократична идеология и пропагандиране на война". Че нали същото правят и украинските фаши начело с Перушенко-за тях няма ли да има съд?

Терес, Спарадок, Ситалк, Севт I, Буревеста, Кубрат и Аспарих, Благодетели на българския народ .

нали там има школо за полицаи и митничари, или бъркам. щото е резил. да не са домашни некви задачи. аз в българска пералня повече от 13 лв и 34 стотинки не можах да намеря. а монетите на идил били по 100 долара.. е, нема да купувам старо от тех. щом така е. нека да богатеят други. едно вторично да не може да купува човек. от наемници с мръсни гащи. ...все некой динар щеше да излезе, нали немат жени да им бъркат у джобовете.. Отказвам се! ша бият!

Какво си искал да напишеш бе да те е.а в неграмотника

само бой.. иначе, вижте, в пералнята си имате монети и ще ви я счупят. ми тва... да не са трошат нещата. и затуй добре е първо да опиташ с жена... и после с мерака ти, при мен. харесваш ма нещо, искаш да знаеш какво искам от теб.. на курви на час не плащам. срам ме е. за мен. и не защото, съм враг на курви. а щото всеки човек един път живее, какъвто и да е. и умира безкрайно дълго време, тъй как е живял е.. некой с деца некой кат сизив некой в кръв некой кат мидаз ..... кой как е избрал. знам, видях , вервайте ако щете - тъй е. за мен поне. безкрайно е времето на умиращия. затова губи тегло- материя за безкрайност на време. сметайте, 350 грама по Айнщайн. времето.

таз държава срещу европейски народи, не може да я има без един от следващи поне..САЩ, РФ, Китай. някой създава друг един Израел. по удобен. но не и враг. некой ни направи атентат. уби ни глава на държава. некй направи ни атентат- обра ни банките. некой ни направи атентат - уби еврее и турчин в Сарафово. некой ни направи атентат и открадна ни поне 5 милиарда. и никой не знай? и вие сащо нали? кой е. само опитното поле на пазарджишко училище знае.. да бе..да.

Дали няма връзка с изгорените икони? Дали няма връзка с протестите в Карлово на чалмите?

Изгорените икони са си булгаристанска работа. Скоро ще хванат михлюзите.

аз предлагам за тези,които проповядват смърт и заговори срещу България и то в джамии.....да се прилагат "врътки" и " стратегии" заимствани от " идеите на Ислямски Ад...... да се взривят целите джамии, за да може заговорниците да дотичат по - бърже при аллахЪт....

Събитие станало през 2012 год.,за него чак сега пишат.До сега тоя въпрос трябваше да е разрешен.Или както е казано в една статия"Ислямистки радикализъм и заем за 8,9 милиарда лева"Заслужава си да се прочете.Ислямистки радикализъм,разбира се ,че е вреден.Това хората го знаят.Това е погрешно разбиране на Исляма.Исляма забранява всичи действия на насилие и агресия,до като при радикалния ислям насилието се поощрява.От неправилни политики в света са загинали много хора в света.Това е пак вид тероризъм.

Ако Америка и нейните съюзници имаха ползи да унищожат т. нар. ИД досега сто пъти да са го направили! Не им се иска просто, печалбите от оръжията са далеч по-важни за да си спасяват икономиките, които както се вижда са си един голям въздух под налягане - балон демек! Да не говорим за двуличието и тоталното лицемерие на САЩ и Европа!

Бойците на ИД воюват за кауза. Лоша, но кауза. А американските пилоти мятат бомбите за заплата. Когато човек воюва за кауза е непобедим. Циганин никога и никъде по света не е жертвал живота си за кауза. За това никога няма да видим циганин джихадист.

Ооо, да, по отношение на циганина си абсолютно прав, така е!

Бедна ти е представата, колко си вярват американските войничета, че се бият за да направят света по-добър ... п.с. когато са ти малки силите, колкото и да ти е голяма каузата, го ...

Ако Русия и нейните съюзници имаха ползи да унищожат т. нар. ИД досега сто пъти да са го направили! Не им се иска просто, печалбите от оръжията са далеч по-важни за да си спасяват икономиките, които както се вижда са си един голям въздух под налягане - балон демек! Да не говорим за двуличието и тоталното лицемерие на Русия и Китай.

Вятър работа. Циганин революционер няма, никога не е имало и няма да има. Историята не помни такъв случай. Бойците на ИД са от всякакви раси и народности но циганин сред тях няма нито един. Пазарджишките цигани срещу 200 долара месечно са готови да кажат, че са марсианци. А благоевградските цигани преди няколко години за дребни суми до един станаха "македонци".

Преди няколко години бяха и евангелисти.

Ами ти бе папуняк къв си и за ква кауза драскаш тук? Струва ми се че само имаш мерак да биеш на Моисей камбанките!

страшното е ,че Саудитска Арабия търси прости и бедни хора и срещу пари ги прави бойци на И.Д.....нашите мангали са много опасни и за по - малко от 29 стотинки ще се продадат.....

Бразилия приема имигранти. Там е топло а и Дилма Русев е наполовина българка.

Бедност има къде ли не. Как така все мюсюлмани стават такива изроди? В Индия знаеш ли колко по-бедни хора има. Да са тръгнали да колят и да бесят по света? Да, просто не са мюсюлмани. Ако са, ще си намерят и удобно оправдание. А и има бая прости в Европа и САЩ и да им се хванат на оправданията.

ма чедо то в Индия стъпвали ли си? Да, има много бедни хора, и много духовни хора, и много бедни и ужасни хора, които изнасилват, крадат,има и канибали.....не са се сетили ИД....за Индия и Мангалия....затова я карат засега из простотията на мюсулманите.....

Хора, много е просто, ако си роден в България и си обичаш родината, ще носиш българско име. Бог е един за всички. Имаме най старата страна в Европа. Бог-Бог-ария.

Имаме достатъчно история с която да се гордеем, не е нужно да си измисляме разни глупости, все пак не сме скопски историчари .. така, че сопри се малко :)

Точно по вардарско, казват Богария, а сърбите Бугария.

ислямска държава не мрази само християните, те мразят: шиити, алауититте, дързи, заканиха се и на Хамас и Хизбула, ливанци, палестинци....мразят почти всички хора, ..като гледам обичат само: Саудитска Арабия, Щатите, Турция и Изсраел......на самите ислямизирани кукута им е трудно понякога да убиват и изнасилват,но Ислямска държава ги надрусва в коакин и хероин и нещата се "балансират"...... Цивилизованият свят толкова ли не може да им пусне малко бомби от високо? Защо се инатят? Толкова ли са важни печалбите за оръжия?

Леле :)))))

ъ ? койе?

На всички талибани да им се забрани със закон във всички Държави да ползват самолети,и да ги приемат във чужди държави,да си седат там от където са,и да си се избиват по между тях си,както и никакви емигранти да не се допускат във страните членки на ЕС те са действащи талибани чакащи инструкции от ИД

Na vsicki turci vuv evropa Turski pasporti sus vizi

Колкото пъти се повдигне този въпрос, винаги съм казвал, че единственият начин да се пресече това е ДА ИМ СЕ СПРАТ ПАРИТЕ! Всички канали за доставка на пари в чували. Основно от Германия. Носят ги няколко кирливи циганета!

тъи и тъи ще се взривяват. направо ги взривете още сега!

Нормално, дори неизбежно! След като разрушиш държавността в близкия изток, а след отва оставиш главорези, който преди т'ва си финансирал да обикалят и да колят местното "бушменско" население, в името на бог, т'ва течение да набира сила, все повече и повече. В момента тече и разпадането на гръцката армия, следва да видим, какво ще направят и с турската, че да докарат войната до границите на Русия и ЕС.

Преди време. Гарелов, Кошлуков и др. парадираха, че са от Пазарджик.

Щом изповядат Турците във Хасково и Кърджали Радикален Ислям във България,незабавно ''НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС''И да си заминават във Турция,при роднините си,тези гадни смърдящи на под цигани,като се забулят приличат на мумии:)Аз съм Благодарен на България,че като съм бил Войник са ме обучавали,ако се случи да ме викнат запас,да мога да му пръсна мозъка със автомата на някой талибанин.

Това раково образование е ясно и ще се изреже. Нека търсим метастазите. Сигурно ги има доста около нас.

Мюсюлмански примати , дай му калашник и един козал да обагня

Аспарух и следващите ръководители изковаха България от много народи и религии. Сега националисти и депесари се опитват да ни разделят, заради лични облаги!

не националисти, само ДПС-ари. Атака са техни кучета. успяха да превърнат 'националист' в синоним на 'нацист', и да отблъснат всички патриоти. И, да, да оправдаят наличието на ДПС.

Само дето исляма не е религия а политически проект. Няма религия, която да проповядва смърт и разруха. Религията е преклонение пред Божията любов и човеколюбие. Не прави други му това, което не искаш на теб да бъде направено.

Слабо познаваш религиите :)

Българи..продължавайте да кесате пред смартфоните и компютрите и да не правите деца. Ако продължавате така и сте любопитни да разберете какво ще се случи след 10 години си пуснете някое готино филмче за Чечня. Проблема не е в м*нгала , а нас.

Остави ги няма ли пари за новия модел смартфон.Като си го купят тогава..ха.ха Нямали пари и за почивка и после ние виновни за демографската криза..ха..ха Е как през войните българките раждали повече от 5 деца ...да не е било по-лесно..Ама на калпав..космите нъли знаеш..ха..ха

Компютрите са приятели и на глупака и на умния.

Брат, а знаеш ли колко българи имат проблем (физически) с това да си направят деца ? 100 000 двойки по статистиката. И това не е само в БГ. Проблем брат...

Бог ни наказа да живеем на земята и сложи на нея и комунисти и ислямисти, ако ги нямаше щяхме да сме в Рая.

и християни и християни!

Преди ние да го изядем Исмаиле от ИД,Първо ще е Турция,те на вас ви се заканиха,да ви режат главите,и какво се получи,едните режат на другите главите верващи във алаха и Корана,докато за Християни такова нещо не можеш да видиш,и чуеш Турчин Сплескан.Като не ти изнася Бий си камшиците във Турция,там да умреш от някой атентат посерко.

нещо ти е качамак под мозъчната кора...Какъв Ид?Каква Турция.? Ние сме българи изповядващи исляма...т.е Исляма е българска религия(потай историците в БАН)..Ти правиш ли разлика за понятията "религия" и "Народност"..или за теб всички които сме мюсюлмани сме ИД..ха..ха..ха много си прост.

васко

Теб като малък да не са те били изнасилили та си толкова злобар а???

Искаш да кажеш - има българи, които изповядват Ислям, което си е истина. П.С. Да ти напомня Стоян Динков не е историк, па камо ли да има нещо общо с БАН

исторята гласи че булгарскя народ са христяни. приели сме тази религя за национална през 852 с княз борис. в последствие идва турската имперя която коли, беси и потърчва

Ектрадация на такива безполезни човешки създания Никаква Европа за тях !

ДПС най много са били на власт през последните 25 год.Резултатите са видни.Циганите певърнати в мюсулмани.До там са докарали нещата ,че по една т.в.бяха казали,тия с бурките били магистрални циганки проститутки.Правели се на мюсулманки,за да не ги разпознавали.Имаше и едно друго видео преди 2-3 год.,събитието е в Сирия-Чуваше се българска реч,цигани облечени в сирийски дрехи,танцуват чалга на фона на развалините.Сигурно са ги привнесли там да плячкосват.Нещата са наистина сериозни.Циганите им плащат и ги използват за користни цели.

Господа, няма в текста обвинение в извършената вече държавна измяна. Може да се предполага, че законодателите ни предвидливо са оправдали всяко предателство спрямо народа ни и спрямо държавата ни, за да избегнат полагащата им се бъдеща присъда, или че съдебната власт пази отдалече космополитическата ни мафия от всяка възможност за унищожаването й.

Експертите във Францич открито заявяват, че ще са необходими поне 10 години общи съвместни усилия за разрешаването на ислчмскич проблем, Без пощада в присъдите нека прокуратурата продължава да си върши работата, затчгане на мерките и да се избчгват пропуски в разузнаването, Тези преступници не трчбва никога да излизат от радарите на ДАНС и специалните служби, защото се превръщат в бомба със закъснител-вж, последните събития от Франция и Тунис

Май късничко се сетихме и много се съобразявахме с евроатлантическата линия. Ако обаче продължаваме с такива символични мерки, скоро ще стане прекалено и безвъзвратно късно. Помощ не можем да очакваме, затова или трябва да се справим с крути мерки с тази опасност без да се съобразяваме с никого навън или проста бавно и сигурно да се претопим безвъзвратно. Засега спим.....

Този проблем е много страшен и не е за пренебрегване. Държавниците и службите от всички стани трябва да се обединят и да направят необходимото да не се допуска развитие.

в гейския съюз,така ще е ,докато изчезнем като нация...,което е целта на нато и европа

Каква би била присъдата за християни проповядващи аналогичното: налагане на нристиянството чрез война примерно в една държава като Саудитска арабия ,ОАЕ и Иран примерно. Смятам ,че присъдите ако се различават от тези си е подстрекателство за продължаване на подобна дейност. Т.е. държавните институции заемат съответните позиции. Вие четящите ще прецените каква им е ангажираноста за Държавата или против..

Пич,в Саудитска Арибия самото ИЗПОВЯДВАНЕ се счита за престъпно и може да те убият.Но те са съюзници на Съединените Щати и на западните медии не реват от сутрин до здрач как на някой са му отрязали главата .....

НЯКОЙ ДА СЕ СЕЩА ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ ,ПРЕДИ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ?НЯМАШЕ ,НАЛИ?ЦИГАНИТЕ СИ ЗНАЕХА МЯСТОТО И НЯМАШЕ ПАРТИЯ НА ВЕРСКА ОСНОВА КОЯТО Е В ОСНОВАТА НА СЛУЧВАЩОТО СЕ...РАЗСИПАХМЕ СИ ДЪРЖАВАТА....

Аз изобщо не съжалявам за''Възродителният Процес''и сега да направят Референдум да гласуват Българите само,дали искат Турци и Помаци,нигирийци,и сирийци във България,сигурен съм че никой няма да ги иска тези Чалмосаните смърдящи на Пръст талибани,които изповядват във Една Свещенна Страна,Радикалният си Ислям,току виж някой ден обезглавили на някой главата тук.Да им се забрани носят Бурки и чалми на главите си,и онези Брадясалите козели бойци на ИД във готовност тук,да си обръснат брадите,а ако не искат,затварят ги във една казарма и започват да ги изтезават,както те правят със отвлечените Чужденци.Мен лично няма да ме е мъчно да ликвидирам,няколко такива псета. тези не са хора бе,и живота нищо не им струва.

А романтиката на светата инквизиция да ти я припомням ли? А как романтично цар Борис ви е покръстил с меч за 2 години(не за 500)..ха.ха И рече им Исус: Вървете след Мене, и Аз ще ви направя да станете ловци на човеци. Евангелие от Марко 1:17

А на мен като светски човек, приемащ религията по-скоро като традиция нещо да разкажеш ;)

Неможе да има интеграция докато все още си клатете овцете

Абе,ако идиотизмът беше наука,щеше да си ръководител на Катедрата бе мухлъо...:):))))))) "Ловци на човеци",да ти говори нещо,след като не е "ловци на хора",или "ловци на глави"?? А копрофаг?? Я пиши и продължението на това изречение,касаещо "ловците" бе дебелокожо животно!!:):))) Как мислиш??Че сме като ония неграмотници с брадите,`дето пият вода от локвите,или като какичките с паравана пред плювалника,`дето стоят да ги размазват от бой,диваците `дето им се пишат мъже ли?? П.П. И не ми пиши,за това,как в България мъжете бият жените си,защото ще вкараш автогол-идиот...:):))))))