Бившият главен секретар на МС обвиняем за случая ”Костинброд”

Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на бившия главен секретар на Министерски съвет Росен Желязков за престъпление по служба.

Обратно в новината

Коментари - Бившият главен секретар на МС обвиняем за случая ”Костинброд” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В министерски съвет нямате ли чистачки. Нали знаеш, че те са най виновни.ОСТАВКА ЧЕРВЕН ПЛЪХ.

E eee, сега вече който и кавото и да каже .....все тая. Половин година вече само се усукват.... Знае се кой поръча всичко това, резултата е на лице, така че....."Битият си е бит и т.н." В случаи като този, винаги гърмят "бушоните"....дребните риби, така че.....полза вече няма.

г-н Цацаров !!! Дали дъщеря Ви носи фамилното Ви име? Или вече го е променила от срам, че участвахте в ГРАНДИОЗНАТА измама "Костинброд". Със сигурност в историята ще останете като прокурора "обслужил" Станишев. Този срам няма как да изтриете.

Ами не знаех че туй е престъпление, аз за хубаво го направих

Чета и не вярвам на сетивата си! Ако наистина обвинението е за неупражнен контрол от страна на държ. служител върху отпечатването на бюлетини от страна на частна печатница, то това е повече от скалъпена история, която няма да издържи пред никакъв съд! Сигурно главн. секретар е трябвало денонощно да е в печатницата и да брои бюлетините, да гледа какво правят с брака и т.н.! Вместо разследващите органи да се занимаят с мая и капудалиев, като ги хванат и го поразпитат от къде имат информация за бройката на бюлетините се занимават с откровени глупости!

В изборните секции останаха над 3 500 000 празни бюлетини от негласувалите 50 % избиратели. Бай Гого Кръчмара каза, че при това положение защо ша карат други празни бюлетини ?. Обаче Прокуратурата не е умна колкото Бай Гого. Във всяка изборна секция има един застъпник или член на комисията от ГЕРБ и 5-6 от другите ОПОЗИЦИОННИ партии. Бай Гого каза ми как тогава ша сбъркат ПРОТОКОЛА от броенето и ша го подпишат опозицията ?. Обаче Прокуратурата не е умна колкото Бай Гого и рече ша фалшират изборите ония от ГЕРБ сас тия бракуваните булетини. Умна ни е Прокуратурата, а ?

ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ, ВИЕ ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ГЛУПАВИ ИЛИ НАИВНИ ЧЕ НИКОЙ НЕ СПОМЕНАВА ЗАЩО БЕ ТОЗИ "СЦЕНАРИЙ" ОТ СТРАНА НА Д П С И Б С П В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ, А ТО Е ТОЛКОВА ПРОСТО - С ТЕЗИ РАЗКРИТИЯ /ЗА БЮЛЕТИНИТЕ/ КОИТО НАИСТИНА СЪЩЕСТВУВАТ И СА НАПЕЧАТАНИ И СА ТАМ В СКЛАДА -НИКОЙ НЕ ГИ Е КРИЛ ТЕ НАНЕСОХА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ УДАР ВЪРХУ ИЗБИРАТЕЛИТЕ КОИТО СЕ ДВОУМЯХА, БЯХА НА КАНТАР ЗА ГЛАСУВАНЕ И ПО-ТОЗИ НАЧИН УДАРИХА Г Е Р Б И ТОЙ ЗАГУБИ ОКОЛО 10 ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА. ТАКА СЕ ПОЛУЧИ ТОЗИ ПАРИТЕТ В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ СЕ НАСИРАХА ОТ СТРАХ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ И НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ - ВСИЧКО ДРУГО Е АЛА - БАЛА - НИЦА - ТУРСКА ПАНИЦА /ДА ВИ Е СЛАДКО/

Не сме глупави. Знаехме го още в деня преди изборите. Чакахме да видим с какво ще пробва Цацаров да се измъкне. Смех...

Само това ли измисли дебелака , който е главен прокурор. Май спряха да му плащат от Позитано.

Кога у нас ще въведат задължително тестване за интелигентност на кандидатите за прокурори и следователи ?

И за калинки с пидал-председател :)

съд и затвор за такива

Щ е кажа на някои "умници", които пишат тук: че да се прави аналогия между печат на банкноти и на бщлетини е просто некомпетентност по въпроса! Това са съвсем различни технологии за печат, а и по характер тези продукти са различни асортиментни групи....няма никакви допирни точки между двата отпечатъка: бюлетина и банкнота. С това обвинение ЛЪСНА нескопосаната прокуратура в БГ!!!! Как така Желязков не е спазил служебните си ангажименти с оглед "добавяне на облага за п-ца Мултипринт"??? Каква е тази облага, от какъв характер???? Това изречение е въпиюща некомпетентност от страна на прокуратурата, те горките така са се оплели в дебрите на своите бесове, че са изговорили върховни глупости..... Срам и позор за тази прокуратура, за самия главен прокурор!!!!!!!! Той ще носи до края на мандата си петното, че е участвал в манипулация на избори...., а това означава, че той никога няма да има нужния за тази позиция авторитет!

За не верна информация, за клевета и за цирка дето се разигра , телевизията на Бареков да бъде спряна, Бареков и Мая Манолова да бъдат осъдени по бързата процедура, да влезнат в затвора за 20 години и да заплатят разходите за новите избори ! България така осъжда, да влезе в сила !

може да се длучи на всеки,работещ в екипа на хлъзгав бюрократ като служебния премиер.

Истината е една: - имаше палета с надпечат, който винаги се ползва при сложни поръчки, за да не се наложи накрая наистина да се допечатва - процесът на изработване на бюлетините включва - печат, рязане, сгъване, лепене в кочани, кашонирани и накрая товарене и транспорт - прокуратурата брои, брои, полиграфистите се смяха - в полиграфията, ако знаеш грамажа на хартията, изчисляването на дебелината на купчина листа става автоматично. ИЗЯЖТЕ СЕ ОТ ЯД, ТОВА Е ИСТИНАТА И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ОБВИНЕНИЕ ДА СКАЛЪПЯТ!

Многознайко, имам един въпрос. При печатене на банкноти, винетки и др.ценни книжа, има ли "надпечат"? Бюлетините са важни документи с определен брой и не разправяй глупости за "надпечат". Разбирам опита ти за объркване на хората, но е елементарно ..

Уникално си тъп, че да сравняваш печат на бюлетини, които се ползват само в един-единствен ден, и печат на банкноти, които са в оборот години наред. Образовай се, образовай се и пак се образовай, че да не се излагаш.

И какво стана с вината на ББ и ЦЦ?И затова ли сега сте вие вие бе другари?

НЕКА ИЗЧАКАМЕ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА.ЩЕ ВИДИМ КОЙ ЩЕ ОБЕРЕ ПЕШКИРА.

Учудвам се колко много хора с промити мозъци има в БГ, жалко е едно, че веднъж промият ли ти мозъка, това е необратимо, оставаш такъв до края - неук, глупав, олигофрен!!!!!!

За първи път съм напълно съгласен с теб Роси. По този повод те съветвам да не допускаш повече да ти промиват мозъка хора,за които се твърди, че притежават голяма част от медиите и почти всеки ден са на екраните на ТВ. Промиването на мозъци се извършва основно чрез медиите, там едни тъпи, но алчни хора се надуват докато станат балони. Викат им медийни балони и характерното за тях е че са постоянно в медиите, иначе спадат бързо. Както всеки нормален балон, така и мозъците на хората към които е насочена медийната атака са гладки и така могат да се водят за нослета. Не го позволявай вече!

Писна ни от обвинения. Искаме ефективно осъдени!

Кво стаа, бе, Бареков, Станишев, Манолова?! Парата в свирката, а?! Превратаджии мръсни! Простотията на народа е златна мина за такива като вас... Негодници!

iq oosh

всъщност обвинението е в липса на контрол, но за тях по-важен е изводът които се мъчат да натрапят, че това, а не манупулативното представяне в и от медиите направено в добре калкулирано време от бсп и неформално подкрепено от прокуратурата допринесоха за манипулиране на изборните резултати

С това обвинение ЛЪСНА нескопосаната прокуратура в БГ!!!! Как така Желязков не е спазил служебните си ангажименти с оглед "добавяне на облага за п-ца Мултипринт"??? Каква е тази облага, от какъв характер???? Това изречение е въпиюща некомпетентност от страна на прокуратурата, те горките така са се оплели в дебрите на своите бесове, че са изговорили върховни глупости..... Срам и позор за тази прокуратура, за самия главен прокурор!!!!!!!! Той ще носи до края на мандата си петното, че е участвал в манипулация на избори...., а това означава, че той никога няма да има нужния за тази позиция авторитет!

Роси, да не би фамилията ти да е Плевнелиев, че много ми приличаш по разсъжденията си на него? Уж си ни умничка, пък нещо не ти достига в разсъжденията, за да ме убедиш в правотата си. Малко по-отдолу съм написал едни предложения за промени в изборния кодекс и там под второ предложение съм ти написал нещо, което дава отговор на неадекватното ти въпросче. Всичките бюлетинки необходими за изборите плюс тези 350000 осигуряващи 10% преднина на ГЕРБ и сие се плащат от бюджета, т.е. от нас. Не ни мисли за толкова тъпи, че да се хванем на приказката, че един бизнесмен ще изразходва няколко палета хартия, мастила, работни заплати, амортизации на машините и т.н. за този дето духа. Те и изработените във Варна печати над необходимата бройка (около 2000 бр.) също са направени за да се реагира, ако някой загуби печата на СИК (не групировката на Вожда ти). ВЕРВАЙ...

Ха-ха-ха- върви ги разправяй тия на малкия Иванчо и той ще ти каже, че бюлетините бяха подготвени за пълна манипулация! Това, че уж да направят оборот на печатницата е ала-бала - БЮЛЕТИНИТЕ БЯХА ПОДРЕДЕНИ НА ПАЛЕТИ И НАДПИСАНИ - ЗА ШУМЕН, МОНТАНА, ПЛОВДИВ И Т.Н., А ОЩЕ КОЛКО СА ОТПЪТУВАЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО - САМО ГРОБАРИТЕ СИ ЗНАЯТ И НАЙ-ВЕЧЕ ТИКВАТА. ТОЙ БЕ ТОЛКОВА СПОКОЕН, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО НЕ ПОДОЗИРАШЕ РАЗКРИТИЯТА ЗА ФАЛШИВИТЕ БЮЛЕТИНИ, КОИТО МУ ОСИГУРЯВАХА ДОПЪЛНИТЕЛНО 10 %. ЕЕЕЕЕЕЕ, СТИГА ЗАБЛУДИ!!! А РАЙКОВ НА СНИМКАТА СЕ СМЕЕ КАТО НАГЛАСЕНА ПУ..А, ИЗПЪРЗАЛЯЛ ПОРЕДНИЯ НЕ ТОЛКОВА ВИНОВЕН, ЗАРАДИ ЛИЧНАТА СИ ВИНА - ПЪЛЕН КРЕТЕН.

Не бяха подредени на палета - на палета имаше отпечатани листа, останали от надтиража - това да се превърне в бюлетина, трябва да се среже, сгъне и налепи. Ама нали си прост, та дрънкаш, все повече дрънкаш. :)))))))))))))))))

В изборните секции останаха над 3 500 000 празни бюлетини от негласувалите 50 % избиратели. Бай Гого Кръчмара каза, че при това положение защо ша карат други празни бюлетини ?. Обаче Прокуратурата не е умна колкото Бай Гого. Във всяка изборна секция има един застъпник или член на комисията от ГЕРБ и 5-6 от другите ОПОЗИЦИОННИ партии. Бай Гого каза ми как тогава ша сбъркат ПРОТОКОЛА от броенето и ша го подпишат опозицията ?. Обаче Прокуратурата не е умна колкото Бай Гого и рече ша фалшират изборите ония от ГЕРБ сас тия бракуваните булетини. Умна ни е Прокуратурата, а ?

Чета коментарите на празноглавите БУДАли и си викам- щом толкова много хора одобряват безконтролното отпечатване и разпространение на бюлетини, значи да се съобразим с тях. Глас народен, глас божи! Затова предлагам една- две промени в изборния закон на ИФ и да не се натоварват излишно депутатите с нов кодекс. Първо: Да се отмени забраната за контрол на броя на отпечатаните бюлетини, който съществува в момента. Да се отпечатват толкова бюлетини, колкото искат управляващите и собствениците на печатниците. Второ: Да се плаща от държавата всяка отпечатана бюлетина по ред и цена указани от собственика на печатницата. Трето: Да се узакони т.нар. "индианска нишка", за да могат управляващите отново да спечелят. Четвърто: Печатите на СИК (не групировката на БУДА) да се правят във фирми близки до управляващите, а броя им да бъде неограничен. Всеки който поиска да си има печат- да му се осигури. Абе какви избори в крайна сметка? БУДА сам заяви в началото на мандата си, че мисли да управлява в следващите 30 години, защо да му се правят пречки с някакви закони. Направо закона да се напише както му е удобен на него и ще цари мир и спокойствие в държавата. Даже още по-демократично ще е той да посочи депутатите, които заслужават да са в НС.

към изборния кодекс: Изрично да бъде записан текст, че избори се правят до тогава, докато ПП ГЕРБ не получи пълно мнозинство. В случай, че ПП ГЕРБ не спечели изборите, нови такива се насрочват веднага на следващия ден.

Благодаря за допълнението! Коментара ми е отворен за други смислени от гледна точка на ГЕРБ предложения. Все пак трябва и ние като граждани да се понапънем малко и да им помогнем да си върнат властта, толкова щастливи самоубийци имаше тогава...

iq oosh

обсолютни манипулации - оставка, лустрация, избори росен, а не мая, станишев, бареков и други медии са виновни за хаоса в предизборния ден - това безогледна манипулация, която част от хората ще приемат безрезервно

Къде прочете че го обвиняват за МАНИПУЛАЦИЯ на изборите??? Или за ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ на изборите??? Те го обвиняват з анещо толкова елементарно не си изпълнил служебните задължения! СМЯХХХХ смешковци!!! ЛЪЖАТ И МАЖАТ! Прокуратурата се оказа замесена в манипулация на изборния ден!

iq oosh

Според прокуратурата от това са настъпили немаловажни вредни последици - възникнали са обществени нагласи, довели до недоверие от страна на значителна част от българските граждани към изборния процес и правилното и законосъобразно функциониране на органите на държавна власт в България.

iq oosh

те не го обявяват за манипулация, а техния акт и заключение е манипулация

iq oosh

стана така, че главсека е допринесъл до смутовете в предизборния ден, а не мая манолова, бареков, сергеъ и цацаров

И каква стана тя??? Какво беше обвинението в началото? Какво стана обвинението сега? Как Бареков плачеше "ще ме застрелят... аз с риск за живота си изнасям информация за манипулиране на изборите..." Тоя си е жив и здрав като гледам и БОГАТ! Мая РУСОКОСТА ПЧЕЛИЧКА как се кършеше по телевизията... СМЯХХХХХ и срамота! НАГЛЕДНО СЕ ПОКАЗА, ЧЕ БСП В КОМБИНА С ОБВИНЯВАЩИТЕ И НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ ВОДЕНА ОТ БАРЕКОВ МАНИПУЛИРАХА ИЗБОРИТЕ!

И каква се оказа тя? Смениха тотално обвинението. Ама нали са си майстори на манипулацията... сега ще се намерят и прости хорица да им повярват... Жалко, че тази зима ще им се отворят очите, щото колкото и заеми да вземат няма да ги планират за хората, а за тях си. Сега ще гледат колкото се може по-бързо да се нагушат, че не се знае следващия път кога ще им се хване някой на обещанията. Жалко, че хората имат много къса памет.

Е, те на мангалите пак ще дадат пари и те ще гласуват за тях, зомбитата пенсионери също, зомбитата турци - също и готово. Е зомбитата пенсионери понамяляват малко, но мангите се увеличават и компенсират. А тия с отворените очи през зимата, отново ще го духат. А и те горките никога не са имали куража да направят нещо. За това си трябват пари, футболни агитки и т.н. Нямам надежда! Нямам надежда!

БСП ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА И ЗАБРАНЕНА ПАРТИЯ !!!

а...нали уж герб бяха обвиняемите в този фарс? сега ще нарочат тоя и ще му провалят живота в името на партията и за благото на народа!!! не им вярвам на червените и това е! и минималаната заплата да стане 1000лв. и мин. пенсия да стане 500лв. пак наяма да им вярвам,щото няма пари без икономика, а пари на заем един ден трябва да се връщат!

е то нали герб го сложиха на тази длъжност.

Главния виновник не могат да го закачат = другаря Марин Райков е железен идеологически отвсякъде - тате шпионин от ДС , зет е и на Муравей Радев от СДС ... Да се чудиш как с тоя работническо-селски произход е успял да прати син да учи в Америка ... ????? ... Да не е бачкал и за ЦРУ ?

че тя прокуратурата и тв тръбяха и настройваха народа а не че надпечата да вика вижте ме аз съм надпечат така че какво излиза самата прокуратура си е виновна че е разпалила от нищо нещо

Прокуратурата ще си измие рьцете с този фарс, намери и изкупителна жертва. След няколко месеца ще го пуснат "виновния"..... поради липса на доказателства....... И всичко ще се забрави, до следващото активно мероприятие. Само че, някои помним добре, и ще задаваме вьпроси и след година-за фарса "Костинброд"!!!!!

Поблема в случая е, че имаме нелигитимен парламент с нелигитимно правителство, което кове нелигитимни закони. Как ще се търси отговорност на сегашните "избранници"?

Ако, Прокуратурата открие в мойто мазе бурканчетата със сладко, на които съм сложила листчета "Ягода", ще ме обвинят ли, че имам нелегална черноборсазжийска продукция, "приготвена за експедиране" към с. Ягода ?

:-) :-) Ами ти ги подкупи с две-три бурканчета сладко......

"...технологичният брак (макулатура) се съхранява в печатницата, при строг режим на достъпа, в отделно помещение, до приключване на изборите, което не е направено. " Как да не е направено ? Нали вие влязохте в печатницата и ги видяхте - в отделно помещение, охранявани с камери и полицаи, които вие сменихте с ДАНСаджии, преди приключване на изборите - кое не е сторено ?

Печатницата е единственото законно място за тези разпечатки. Бракуването може да стане само след приключване на изборите.

ИДИОТИ Бюлетин Цацаров !

немаловажни вредни последици- е това е. ГЕРБ е винаги е немаловажна

Защо ли го очаквахме? Къде отидоха обвиненията за Костинброд към ГЕРБ? Къде са поръчителите за "манипулиране на изборите"? Сега май големият слон ще се окаже мишката "проблем с контрола"? Не бил тир с КОМПЮТРИ, а била кошница с КОМПОТИ! Г-да, унищожихте изборите с нарочния си Костинбродски скандал!

Sm3hurk0

Имало и доста изнесени бюлетин...., преди да се намесят ДАНС и прокуратура. ВЕДНАГА ПРИМЕР. Намират едно пакетче дрога в някъкъв човек и едно лисче с имена и цифри. Според вас, какъв е този човек ? -Според мен е дилър на наркотици... Намериха бюлетини, окомплектовани и надписани за разни райони - за какво се биха ползали ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ? СЪС СИГУРНОСТ Е НЯМАЛО ДА СЕ ПОЛЗВАТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ. "И АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ...", АМА НИ СЕ И ДОСЕЩАМЕ.

Кой е намирал опаковани бюлетини и надписани ЗА райони ? Към днешна дата прокуратурата не твърди такова нещо . А, ние си го знаехме преди нея, защото разбираме от печатарска дейност, за разлика от кабинетните прокурорчета.

Смехурко, искаш да кажеш, че БСП са планирали да ги използват за още един допълнителен канал за фалшифициране на избори ? Възможно е, в манталитета им е. Но, за какво са им бюлетини, като разполагаха направо с протоколите. Нали резултатите се броят по Протоколи, не по бюлетини. Както знаеш печатницата за Протоколите е на БСП депутата Кънев и никой не е ходил да брои какво има в нея и какво влиза и излиза.

Прокуратурата самосезира ли се за обществените нагласи възникнали във връзка с обявените от правителството 1084 лв. издръжка на сирийски гражданин?

Прокуратура,Конституционен съд,МВР = БСП-ДПС-Атака-НДСВ-СДС-ОДС-РБ!!!!!!!!!!!!!! Октоподът се е впил в цялата власт! Къде е Алексей Петров Трактора? Защо никой вече не говори за този смрад???????????

"Според прокуратурата от това са настъпили немаловажни вредни последици - възникнали са обществени нагласи, довели до недоверие от страна на значителна част от българските граждани към изборния процес и правилното и законосъобразно функциониране на органите на държавна власт в България. " 1. Обществените нагласи възникнаха вследствие на действията на ТВ7 и прокуратурата, така че те би следвало да отговарят за тях; 2. Не е ясно каква е "облагата", която би издействал Райков с неоказването на контрол. Смешници!

с каква любов го гледа експремиера

На нас зрителите веднага ни беше ясна истината, трябваше да мине половин година, за да кажат какво са измислили, за да не пострадат техните хора и да обвинят този човек, защото са решили да се отърват от него ! БРАВО !!! Само, че този път няма да ви се размине , ще има справедливост !

Искаме Европейския съд да си каже тежката дума !

Една курва и един лайнар изиграха големия цирк на измамата и сега да бъде наказан този човек ! ГАДОСТ !!! ОСТАВКА !!! НОВИ ИЗБОРИ !!! ДА се забрани партия БСП !!! Тази партия фалира България , скоро всички ще разберем !!! ЧАО БСП !!!

"Измамата на века" според Цацаратурата и Байряков,завърши с трудно доказуемо обвинение за "неупражнен контрол". То не бяха взломени брави, то не бяха подготвени камиони за транспорта на бюлетините, то не беше чудо социалистическо :)

Да ама сега на г-жа Мая Манолова не и пука дали здравната каса плаща за рак на гърдата. Много пред вас сме ей!!!

Вие герберасти соросоидни не разбрахте ли, че Ахмед Доган е по-добрия български лидер???

Ами - отиди и го цуни отзад.Или - където искаш...

Господа, в текста обвинението се излага като отсъствие на "строг контрол". Редно ли е степента на контрол да се определя поетично с думата "строг"? Що пък контролът да не е "необходим", "задължителен", "разпореден" или законно установен? Аха, защото степента му не е грамотно служебно определена! Може да се обвинява за "благ" контрол, за "строг", та и с каквото и да е стихоплетско словоблудство. Очевидно е, че господата от управляващата соцвърхушка, като не разполагат с факти и не са достатъчно образовани, употребяват соцпоетика в обвинението. Нелепо е! Стихоплествата не са подходящи за обвинения пред и в съд. Ако "поетично" обвинение се приеме за разглеждане от съд, то този съд е нечий слуга и не може да съди в името на народа. Е, знаем, че соцгосподата нямат не поети, сега знаем, че нямат и юристи. Между другото, някой от тях да има професия или поне някакъв занаят? Не, нали... Не им е трябвало, не им и трябва.

Предвиденото 10% съкращение в държавните разходи няма да засегне платените писачи във форумите, колкото и глупави да са.

Вредните последици възникнаха в резултат огласяването в предизборния ден, вместо тайно и с проследяване да се разкрие далаверата. Така и нищо не разбрах, освен че у нас се пишат закони, които не се спазват. Пък и не виждам проблем бюлетините да се "начаткат" на принтери, вместо да се държат в склад до изборите, така че далаверата ще да е не "в полза роду", а в полза на Бареков и Тройката.

Кажете ми кой простак може да кръсти сина си Марин? Вижте го как гледа на снимката!

Като малко дете кога ....... майка му.

Че какво му е на името Марин ?

Гербери, като идвате насам, при нас носете си и тасчета!

и вазелин

Защо си там? Да не си Рум.Ов.? Ще дойде време и ще напъхаме всички червени задници при теб!

Гербери,много въпроси задавате. Нямате нужда от въпроси. Носете си само тасчета и вазелин като идвате при нас в затвора!

Хайде, отвори очи и кажи - какво виждаш?