Прокуратурата обвини двама ексшефове на КЕВР

Спецзвено "Антикорупция" привлече като обвиняеми бившите председатели на КЕВР Ангел Семерджиев и Светла Тодорова за престъпления по служба.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата обвини двама ексшефове на КЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напомняме че подобни нагли терористи подставяни на власт ограбват безмилостно народа с разоряващи цени на тока и горивата. НЕК Изнася ток за два евро цента а нашия народ е принуден да го плаща по 11 евро цента ..десетки хиляди предприятия с а фалирали .

Значи не са учасвали в картелна схема с руския Овергаз и сега ще ги съдят за пропуснати ползи на руското предприятие?

Много важно. И Цвъки беше обвинен и кой ли не, ама не са осъдени. Имитация на дейност. Нали трябва да си оправдават заплатите с нещо? И да намазват лапите отнякъде? И кокошките знаят, че няма да бъдат осъдени. Или най-много някоя условна присъда. Така че такива новини можете направо да ги игнорирате и хич да не ни занимавате с тях.

и сегашните! Но защо чак сега ги привикват? А, дано и прокуратурата да свърши нещо, ама надали.

Българска прокуратура? Това пък какво е?

Ще ти отговоря с думите на американския писател Уилям Сароян Нещо като нож, нещо като цвете, нещо като нищо на света. цветето не е за мирисане, смърди на развалена цаца.

Колко хубаво заглавие! Колко красноречиво и точно сте написали- "клиенти"... Те са точно такива, престъпниците са клиенти... Според постулатите на маркетинга, икономикса и мениджмънта, клиентът е по-по-най. Най-важен от всичко и клиентът винаги има право. Престъпниците като един вид клиенти на Прокуратура и съд си плащат,за да не бъдат осъдени, плащат си за оправдателни присъди и споразумения, винаги имат право и са особено ценени. За редовни клиенти и клиенти на едро не е лошо Прокуратура и Съд да въведат отстъпки или клубни карти! Затова никога няма да имаме правосъдие, осъдени, ред, законност...Защото тези престъпници са възприемани като клиенти... По-скоро те са субекти на Правосъдието , а не клиенти....

;) Представи си в Цацаратурата на видно място окачена Тарифа за клиенти: 1. Посредничество между клиента ( или адвоката му) и съда - Х лв.( Евро); 2. Избор на прокурорски екип - У лв. 3. Посредничество при Избор на съдебен състав - ... лева. .............. Че дет се вика да спрат да хулят само докторите;))

и да се тъпче цацарката и да тежи, прокуратурата от ден на ден олеква...въздух под налягане!

Е, и. Няма осъдени, няма отнето имущество, няма влезъл в затвора. Пак прокуратурата имитира дейност. След 10-15 години дела ще се окаже, че виновни няма.

Те ще избягат , трябва в СЦЗ да се вкарат , там им е мястото !

Хайде стига сте ни разсмивали..

Като станат клиенти на затвора, тогава ми се обадете...Иначе такива като тях - клиенти на прокуратурата, с лопата да ги ринеш!

А настоящите кога? Иван Иванов е готов! Самият факт, че той е човек на Иван Костов е престъпление! Чакаме прокуратурата и съда да си свършат работата!

"Въпреки, че комисията е била сезирана надлежно, в периода от 1 февруари 2011 г. до 30 март 2011 г. тогавашният председател на КЕВР Ангел Семерджиев не е изпълнил служебните си задължения и не е предприел действия във връзка с постъпила жалба. Той е бил длъжен да..." Много си се разбързал - срокът за повдигане на обвинение от страна на прокуратурата е минимум 6 години;)))

То май изтече периода за давност

''България НЕ Е , най-корумпираната държава ''. Въпреки , че друга такава няма .

е колко пък да е косвено... Направо вони на ЦУМ работата.

Хопа. Косвено по С.Дончев.

Прокуратурата обвини двама ексшефове на КЕВР В България обвиненията са на килограм, и то само за разчистване на сметки, след което всичко това отпада още на първа инстанция.