Съдят мъж, заплашил да взриви НС и да избие много хора

Районната прокуратура в Перник внесе обвинителен акт в съда срещу Симеон Т. от село Драгичево, заплашил с бомба Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Съдят мъж, заплашил да взриви НС и да избие много хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От статията и особено от коментарите под нея открих нещо гениално, хрумна ми страхотна идея. И веднага я споделям и ви я подарявам, безплатно. Нали в България никоя от държавните институции никога не се задейства при престъпления и се ослушват или правят на шапшали, особено когато става дума за ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, тоест за НАС, а не за ТЯХ - напр. при нарушения и побои по пътищата, вкл. убийства, при кражби, телефонни измами и т.н. И същевременно тези реагират веднага като ужилени когато става въпрос единствено за тяхните задници и сигурност - вижте и тук, спомнете си и как веднага привикаха онзи човечец, който бе писал нещо за Борисов в мрежата и тези го бяха приели като заплахи, вижте им големите охрани... Сещате ли се сега какво имам предвид? Ами да, да съберем 2 + 2 ! Всеки път, когато някой българин стане жертва на престъпление и властта и органите и структурите ПОДКРЕПЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, като не си вършат работата и задълженията, не ги залавят, разследват и обвиняват и наказват както трябва, когато се ослушват и ви неглижират оплакванията и сигналите, или дори ви се надсмиват и подпомагат и прикриват престъпниците, КОЕТО Е НАВСЯКЪДЕ И ПРАВИЛО в България,... НАПРАВЕТЕ като Бай Симо - заплашете ги, че ще ги нападнете! И да видите колко бързо, светкавично ще ви обърнат внимание и ще ви чуят, и то внимателно и докрай! Гарантирам ви! Ако само един или двама го сторят може и да няма ефект, но ако българите-жертви на престъпления се обединят и заедно тръгнат на война с престъпността и мафията - ТЕ СА ИЗГУБЕНИ, СВЪРШЕНИ, и това мисля е пределно ясно!

Чичо Симо от село Драгичево уплашил Бай Хуй и другите големи мъже във властта и парламента и им разклатил сериозно стабилността! Ти да видиш! Сещам се и за бай Петко от Лясковец и крайният резултат от схватката му с най-елитните и подготвени полицаи в държавата, които го нападнаха с изненада по тъмна доба, въоръжени до зъби в собствената му къща, където живееше със старата СК майка и ... БАРЕТИТЕ СРЕД ДЪЖД ОТ ИЗСТРЕЛЯНИ ОТ ТЯХ КУРШУМИ В КЪЩАТА НА БАЙ ПЕТКО И МАЙКА МУ успяха да оживеят, само с 1 убит и 5 ранени! Или пък за най-великият полицай на Вселенаъа - Бойко Борисов, който стреля с гранатомети по къщата на обграден от всички страни полудял мъж...

Този явно е искал да увековечи името си и да стане народен герой. Представяте ли си ако наистина го бе направил как щяха да реагират българските граждани, чиято огромна любов и почит към управниците и политиците е несъмнена и напълно взаимна и споделена! Хората започнаха масово да изтрещяват от масовите безобразия, кражби, лъжи, корупция, престъпления и беззаконие с държавата!

Някой знае ли за подписка да не го закачат човека ?

Жалко! Отново празна надежда.

Симеон Т. може да получи до 2 години затвор. А лицето И.А. ще се размине без нищо.....

Ще го съдят,че не си е изпълнил обещанието?

Чудя се защо не хващат по същия начин телефонните измамници? А този за нула време го хванаха, даже ще го и осъдят!

Ами следващия път да действа, а не само да обещава! На МВР не може да се разчита, освен да защитават властта (и да събират рекет) с друго не се занимават!

хора или депутати?

Какво е направил толкова този човек, че са го погнали герберските копои! При една анкета ще окаже, че над 90% от българите биха сторили същото, но при условие 240-те идиоти да са вътре в парламента. Няма друг начин за отърване от тази сган.

зам е прпблема, че неграмотните винаги възират от часовете. с пръв показник соло стария ахмед циганоглу доган, с мъшката секретарка, убит с газов пистолет от службите, които таят омраза към народа си и изпълняват заповедите на евреите. дс и данс са служби създадени да действат асоциално о противонародно, въпреки, че ни се кълнат в майките си, които с удоволствие се си ебали. това е истината, лакеи - предатели!!

Тази задача доста ще озори съдебната ни система. Седем милиона са някъде са съд по тази логика...

добре, че не е взривил кенефа, че ебати лайната щяха да се разфърчат!

От мазни мезета и марков алкохол - малииий, къф батак, ква воня ще е...

Тоя си е за орден "Стара планина", ама да го беше и направил. Ушеви тъпаци - трябва ли да заплашат свинете в НС за да се задействате, сган мръсна!

добре дее...този е заплашил 240 помиара...и са го хванали за броени минути,а тези манговци дето по телефоните обират възрастни хора,защо не могат да ги хванат???

Не случайно Народа е казал: - "Лъжливо куче - на стадо вълци докарва..."... !!! Дааа...!!! Ето защо трябва да се действа, а не да се заплашва...!!!

Какво толкова е направил човекъ? Ако има анкета, ще се окаже, че над 90% от българите са готови да направят същото, но условието е вътре да са всичките 240 идиота.

вий сте оптимист. дори и роднините на попадналите вътре с измами ще гласуват за взривяването на тази асоциална институция-кенеф с цветни тръбички. аз моя кенеф на вилата си го наричам "народно събрание", щото каквото и да правим, накрая все там се събираме да сереме... накрая

следващия път повече работа и по-малко приказки! сега една присъда да му е за урок

А так , смачкайте го тоя. Осъдете го ефективно на 2г. Все пак е нагъл престъпник, заплашил с бомба НС, а не е някой джигит убил двама на пешеходна пътека та да получи 3г условно. Евалата на полицията, бързо е хванала углавния престъпник и не трябва да е мека, както при телефонни измами, банкови обири и други детски престъпления.

Шило

Брях....Оправихме престъпността!

Този сигурно има крилата ракета супер.

заплашил бил да избие много хора, че къде ги тия хора в народното събрание бе? там и джурналята им не са хора, а скопени мозъчно педали.

Sm3hurk0

тоя да го осъдят, че не е сложил истинска бомба....

Много интересно как бързо са го хванали. Защо така не хващат телефонните измамници, които обират възрастните хора? Защо не хващат така бързо всички престъпници по селата, които линчуват старите и биззащитни хорица а? Хнащат само тези, които заплашват врастта! Полицията служи на властта не на народа!

аз не съм шарли, а Симеон Т!!!

А трябва да го съдят, че не го е направил. Какъв мъж е тогава?

Аууу, тоа селяк уплашил силната и непоклатипа шибана власт! Лозаето не ще лаене и баене, иска копане! А тоа дръво го земете на щат у парламента! Ние така викаме на село на клозетя ...

"...може да получи до 2 години затвор..." При тази съдебна система, в тази опоскана държава - нищо чудно. Пък търговските фирми на И.А. през това време ще усвояват едни пари.