Изнудван студент предал полицаите наркодилъри

Полицаите Божидар Милев и Николай Апостолов изнудвали студент да продава наркотици и да търси момичета за проституция. Именно младежът подал сигнал срещу тях.

Обратно в новината

Коментари - Изнудван студент предал полицаите наркодилъри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички полицаи хванати с покупи и да изнудват. Освен затвор, трябва да губят и привилегиите си за ранно пенсионирани и да не могат никога повече да работят в МВР и на ръководни държавни постове. Доживо да си останат "пазачи".

Не съм професионалист, ама... Страшна далавера е хваната - два месеца две тъпи ченгета са "доили" наркопласьор - изкарали са по цели 1000 лева и са си съпипали живота... Абе момчета - мислете бе - картофи на пазара да продавахте - пак толкова щяхте да изкарате... Честно казано познавам единия полицай - и колкото и да ме плюете - свестен човек е - нямам идея какво го е накарало да направи тая глупост - филми много ли е гледал, мания за недосегаемост ли - не знам - резултата е ясен - край на кариерата, няколко години търкане на нара и после - щастливи безработни. Някой ще ми отговори ли какво ще правят тези момчета когато излязат от затвора - бивши полицай, бивши престъпници - ей тая драма никой не я мисли... Не че нещо, ама не виждам какво друго ще могат да правят освен нещо непозволено

АМА ХОРА! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ вече? В България организираната престъпност произлиза от МВР (милицията/полицията)! Вижте, всички босове от престъпния свят са били служители в МВР: Златко Баретата (завършил полицейската школа "Симеоново"), Алексей Петров (Завършва милиционерското средно училище в Пазарджик, работи в силите за сигурност). Срастването на мафия и полиция е очевидно! Не си мислете, че в България някой стругаро-фрезист може да се издигне до бос на мафията! В България не може да развива "бизнес" без покровителството на МВР и на високите етажи на политиката!

А, отдавна го знаем, ама си траем!

Полицаите нямат мотивация и вяра в държавата и затово си заработват допълнително,като дилари на дрога или сутеньори .При всяка промяна в управленито на страната ,следва смяна на началниците на МВР до десето управленско ниво.

нямат мотивация и вяра в държавата да стават направо дилъри и сутеньори. Другото, твоето, тяхното е престъпление срещу нашите сладки дечица, сладки внучета, сладки същества. Другото е за "Разстрел на полигона" не е за насъщния.

Полицаите ясни, но на дилърчето им ще се размине ли, само защото е доносник

началници на тези престъпници, преките началницини на по-Висшите началници, преките началници но по-по-Висшите началници, преките начал......и т. н. са виновни за тези престъпления! Министърът и всички по веригата до мизерните престъпници трябва да бъдат съдени. Когато това стане, тогава се хвалете! Осъдени с ефективни присъди, като най-голямата ефективна присъда да е за най-големия началник. Никой полицай, или друг държавен чиновник, няма да направи незаконни действия без ОДОБРЕНИЕТО или принудата от началника си! Другото си го знаем - вече 26 + 45 години лъжи и крадене. Това почти унищожи народа на Ботев и Левски.

Написах вече,но дежурните будни очи не ме пуснаха! Сидеров може ли да е шеф на вътрешна сигурност в МВР?

Протестират за 50 дни отпуск, 1 категория, 30 заплати, купони за храна, квартални, за дрехи, и че те само имат семейства и Деца!

и от лошите плицаи,и от лошите пожарникари.Да живей още 5 мандата -докато всички станем полицаи митничари и депутати,

си възпитавам децата , от малки знаят да се пазят от полицаи . Аз и друг път съм го казвал - не говоря с тях ,не работя с тях , пълна дистанция .

Добър план -най тъпите ги хващат за да върви Бат Бойковия бизнес хем!

Нещо да не ни будалкат?Във райнното му взимат парите, проститутки, ала бала....То ще се окаже,че Софийско си е фирма за наркотици и проститутки.Не е възможно толкова шантави хора да назначават за полицаи.Нали има психо,прегледи, контрол, началници...Може и да ни будалкат, не е възможно да са избръмчали до такава степен.

че са полицаи.Чисто и просто - нормален гражданин

Ай сега ушевите да кажат , че не са МАФИЯ1

Те са полицаи - легална мафия,Обаче не пазят и държавата даже,то за обикновенит хора не става и дума. Имат повече права и оружие.Ако стане война обаче се крият в миша дупка.

Избиват компекси като са полицаи-недосегаеми цял живот.Какъв кеф почти депутати.

Може и да не е по темата,но тази Арнаудова трябва да знае,че неин колега от СРП вече година отказва да ми върне откраднатата кола.Този в когото я намериха АЗ, а не полицията, открадна още една и вече е в ареста,но за моят случай бил съсобственик на колата ми заедно с мен,защото я регистрирал в КАТ.Направо ме побъркаха, дали не искат кинти?

те са недосегаеми-легални мутри са те.

какво се случва, не видях, не чух, не разбрах и питат ти на Кой си? Там са жадни да се правят на Велики и че са Голяма Работа за пред жени. Пиша си то КОЙ ще ги провери? Така се пазят от шефа ДД, отлична схема Господ да ви .....

Баси, заболя ме главата,като прочетох тия работи! И това ,ако е вярно направо ще се побъркам.Цялата маала знае,че съм бил ченге над 30 години.Пълен кошмар.

Се пази много, и на теб може да ти направят активно мероприятие. Ще се чудиш от къде ти е дошло?!

Важно е кой си ти,не е важно какво правят колегите ти.Как си работил и какво мислят хората за тебе. Честни хора има навсякъде ,както и зли и лоши има. Колкото до институцията тя трябва да покаже че не е легална мафия а нещо друго.

невероятно, брависимо и т.н. ние сме в страната на чудесата - показност при залавяне на 2 полицаи от 20 такива(4 автомобила на полицията)ненужна показност, изнесена информация за "един студент" ги издал, въобще взеха че гръмнаха бушоните, но кога ще гръмне Шалтера не се знае или поне при това правителство няма да стане, кому бе нужен този шум и смехотворна от най-ниска класа показност, явно за собствено успокоение и как да повярваме че МВР-то си вършат работата, да, ама - не, не съм от блажените верующи или поне на това управление и безпомощността на същото, ама най-добре е това МВР да го няма в този му порочен модел,оставка и само оставка и то веднага, ама веднага, а не прах в очите на хората с измислен сценарий срещу колеги полицаи

каквато и началничката такава и полицията

че и Тиквата е в кюпа....

щом има СРС-та министърът уволнил ли ги е веднага? Или ще чака да излезе решението на съда с присъда след 3 години?

двамата хубавци да не излизат от панделата никога!!!!! Ако трябва да се помоли Ким Чен Ин да ги приеме и им издаде съответни присъди, щото тук няма ..... подходяща!!! Не може да повериш безопасността на хората на лице, което прави точно обратното! ..... Аз съм за "право в десятката" за такива!!!!

Ким Чен Ин ще ги върже една ракета и ще ги изстреля към космоса!

Това, че полицай прикриват продажбата на цигари и дрога се знае отдавна. Но хората се страхуват да донасят, нали това е полиция ще пострадат. Той Волен се опита да вдигне скандал, за това, че продават дрога в магазин , и го осъдиха. Изкараха го луд! То наистина ако опиташ да се бориш срещу това си луд, нали срещу ръжена не се рита! Сега изглежда чашата е преляла, или пък тези са действали без разрешение на боса.

Това не може да бъде. Полицаите са натопени. Такова нещо наши полицаи не могат да направят

Ами Да, Сега ще кажат , че всичко е някаква акция под прикритие и ще ги пуснат горките да продалжат да заработват.... Нали и те трябва да живеят от нещичко..... Интересното е кой стой над тях?? Там каквво ще се направи , а господа съдебни заседатели????

заработват дваасе заплати, вее! А и на началсто да се плаща, веей! Ха, ма хъ!

И един мармот завива шоколада в станиол и няма шанс трезво мислещ човек да се зачуди тези "ЕДИНСТВЕНИТЕ" двама продаващи дрога полицаи в цяла България, от къде ли са я взимали, кои ли са вътрешните им хора нагоре по веригата, външните надолу по веригата, също сме убедени че и няма полицаи замесени в автокражбите в София, и по принцип спим спокойно, знаейки че няма шанс във всяко престъпление в страната да има замесен полицай... Евала, родната милиция ни пази... Сега като знам какво разследване ще се дръпне и как след 2 дена тия ще си продават спокойно, вече официално под егидата на някоя мутра или къвто там герой се намери...

Какъв е проблемът полицаите да са бандити, когато главният бандит е начело на държавата?

Вижте, не гледайте на чашата като наполовина празна, а като наполовина пълна. Имате уникалният шанс да живеете в разпадаща се държава. Вярно, малко трудно е, но има много екшън и опитът е безценен, ако някой ден заминете за белия свят.

Бъчварова, родната милиция вече работи на 98% вместо на 100%, а?

someone

представил се за човек на митйо очите - че тои нали по морето около бургас деистваше, чак до софия ли е стигнал? подозирам, че може да не е истина, няма интерес да казва наистина за кого работи.

Браво -откриха топлата вода че то има ли някъде търговия с дрога без съдействието и помоща на полицаи ??

Тези двамата може и да се дезертьори та затова в ареста. В Люлин всички ченгета са нарко пласьори но никой не ги закача нали?

какво се случва и Хорейшио не може да се спаси! В 7 само невинни полицаи, най- вече М2. А дано ги накажат, ама надали те са Жертви миличките! И вашият ред ще дойде Ченгенца...

Народа е изнудван вече 26г., от политици,управници и цигани ,....НО СИ ТРАйКА! ---ЗАЩО , ДОКОГА ?

За М 2 и за 7 мо подадох сигнал и го препратиха до СДВР и нищо. Нали си жив, не си само ти, за друг път да се пазиш! Чакай от умрял писмо, но са Много Вежливи и Съжаляват!!!!!

една година условно?

Много е , само 3 месеца ,....И ИЗВИНЕНИЕ.

възстановяване на работа и пълен социален пакет.

възстановяване на работа и пълен социален пакет.

"Родната полиция ни пази..." Пълен ташак драги зрители!

ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ. ТАКА ЩЕ ИЗВЪРТЯТ СЛУЧАЯ, ЧЕ СТУДЕНТА ЩЕ БЪДЕ ВИНОВЕН. МРЪСНИ УПРАВНИЦИ.

Като в Сомалия сме.

За М 2, триста сигнала - съсипаха ми живота, а те невинни като арменски сълзи. С ирония и сарказъм ме съсипаха допълнително. Не са нарушили етичния кодекс и закона за МВР. И вече си имам сестра, да ама НЕ. По - далеч от М 2, че влизаш в схема и си в съда със сестра и много свидетели. Честито на жертвите на 7 и на М 2. Пазете се и адвокат няма да ви помогне за тяхната схема!!!

старши полицаите са за пример, пазят ги от дисциплинарни проверки По същество! А за М 2, и прокуратурата е безсилна, има проверки за Лоялност, но не за съществото на казуса. Бог да ги ......

До студента: Момче, бягай колкото можеш по-бързо и по-надалеч от Родината си, тя не ти е Родина. Тези продажници няма да те оставят. Много са навързани, особено по върховете. Размерише ли се, става страшно. А Родината може да я намериш навсякъде, където си щастлив и имаш спокойствие.

Целия народ отдавна знае, че с разпространението на наркотиците и проституцията се занимават преди всичко ПОЛИЦАИТЕ. Интересно как чак сега се намират двама!!!!!!!, които се занимават с това! Ало, народа отдавна не ви вярва, важното е вие дали си вярвате!!!

Защо ли, в България , ''само'' 93 % от българите ,....НЯМАТ ДОВЕРИЕ , В ДЪРЖАВНИТЕ НИ ИНСТИТУЦИИ ?

Знаеш как вярват на съда, че и хубаво наказват! Мъже пазете се!

Само оставаше да покажете снимката и да изпишете името на студента...

А останалите от схемата , които не са разкрити ... Ако всичко в статията е вярно - тежко му и горко на студента ..

иронията , сарказмът (хуморът в тази светлина) са за по-гъвкавите мозъци ... така лесно се сортира и филтрира с кой сте на "един акъл" ;)

Малеее, настръхвам като ги чета тези работи. Иди вервай на държавните правозащитници...

Родната полиция ни пази! Не ни заблуждавайте. Не може, ей така, родната полиция да си набележи някого и да го изнудва да става престъпник. Не! По вероятно е, наркодилърът от студентския град да е вербувал горките пазители. Ето как е станало: Хванали са го някоя вечер да продава, обаче, нали са милозливи, студентче, бедно, "айде иди си по живо -по здраво и друг път да не правиш така!". Мафиота, обаче тарикат -заснел всичко и ги заплашил, че ще си изпуснат двадесетте заплати на пенсия, като иде клипа му в тубата. Те, обаче, съвестни момчета, не се поддали и тоя им приписал схемата си в прокуратурата. Стар виц: Контрабандист вари ракия в двора си. Докато ходил за вода за доливане, митничар и полицай влезнали и го засекли. А обяснението му: "Ходих за водица, а като се върнах, някакви двама, не само проникнали незаконно в двора ми, ами и ракия взели да варят."

Всички български и преди всчико червени лайнари ореваха тук в дира да повтарят как тези двамата не си били платили, та за това ги задържали. Мислех си: какъв боклук са част от българите - мърсят Родината с телесата си.