Прокуратурата отчете по-малко разкрити престъпления и необосновани обвинения

Прокуратурата призна за слабости в работата на МВР и своята собствена в отчета си за миналата година, който публикува на своя сайт.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отчете по-малко разкрити престъпления и необосновани обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и за Николов ако извадат негодни материали ще падна от смях.Как ли ще го приемат европейците.Или поне той ще влезне накрая в панделата щото е откраднал европсйски пари,другите са оправдани щото крадаха от нас.

Издирвам български магистрат, който да не защитава мошениците в своите решения!

Ти прочете ли статията , която коментираш? В нея се казва , че магистратите освобождават обвиняеми , защото МВР не си върши работата и не може да внесе в съдът годни доказателства . Това означава , че има нещо гнило в полицията и тя не си върши работата , а после на ЦЦ някой друг му е виновен.

Виж го, че се е именувал "balak" /най-вероятно е искал да напише балък, но не му е стигнал акъла/, та той е представителна извадка на гласуващите за ГЕРБ или иначе казано - типичен гербераст!

Цвинокио няма ли да си ходиш. То само с подслушване и обвинения на съдебната система работата не става явно. Ама как д ати го разбере това мъничкия физкултурнически мозък. То татко бил шофьор в ДС и внедрил момчето на работа ама акъл като няма .....

Да но ЦЦ и ББ все съда им е в устата при оправдателни присъди..Когато в съда се казва че не се искат вестникарски изрезки а доказателства отговорите от "останалите в историята"бяха че съда е корумпиран и "акцийките" се кръстеха ма магистрати..Рано или късно нещата излизат на яве....но времето е безвъзвратно загубено и истинските престъпници безвъзвратно са станали "бизнесмени", банкери и премиери ...

Цецо- физкултурника дали го е прочел?И ще влезе ли тази статистика в историята?

КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ ПРОКУРОРИ С ПРОКУРОРИ. Я ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ВЕЛЧЕВ ДА СЕ ЯВИ СПЕШНО ПРИ ЦВЪК И ДА МО КОЗИРУВА НА КИЛИМЧЕТО. СЛАБИ РЕЗУЛТАТИ- НАПРАВО НЕМИСЛИМО ЗА РОДНОТО МВР. ТА ТАМ РАЗКРИВАЕМОСТТА Е 120 % ПРОЦЕНТА, А ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА РАЗКРИТИ ЛИЧНО ОТ ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР-ТОЗИ КОРИФЕЙ НА МИЛИЦИОНЕРСКАТА МИСЪЛ. СЕГА НЕКВИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА МИ УМНЕЯТ ЧЕ КОЛЕЛОТО СКЪРЦА И НЕ ВЪРВИ ДОБРЕ. НО ТОВА НАПРАВО Е КОЩУНСТВО. КОЙ ПРОКУРОР ВЪОБЩЕ СИ Е ПОМИСЛИЛ ТАКАВА ЗЛОВРЕДНА МИСЪЛ?

"В отчета е направено признанието, че доста дела оправдателните присъди са постановени поради това, че са внесени необосновани обвинителни актове." "НЕОБОСНОВАНИ ОБВИНИТЕЛНИ АКТОВЕ" !!!!! Защо са необосновани? Защото МВР и прокуратурата така са ги направили. Причината? Най-вероятно- корупция в МВР и прокуратурата, за да са негодни обвинителните актове, или вопиюща некомпетентност. Виновни? Колкото искате- прокуратурата с нейните ръководители, МВР начело с хвалипръцкото с бутонелите на чужда разузнажателна служба ЦЦ и правителството начело с един от видните представители на орг. престъпност. И за да отклонят вината за некадърността от себе си най-нагло обвиняват само съда!!!

Най- после истината за прехвалената полиция на ЦЦ излезе наяве ! Очаквме обаче цялата истина за тези некадърни управници!