Издирват братя Галеви в цялата страна, Цветанов се надява да се предадат

Пламен Галев и Ангел Христов бяха обявени за общодържавно издирване от МВР-Кюстендил, след като служителите на "Съдебна охрана" не могат да ги открият на адресите им в село Ресилово.

Обратно в новината

Коментари - Издирват братя Галеви в цялата страна, Цветанов се надява да се предадат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Окендзахге се, ГЕРБ, до гуша сте в лайна! Двама бандити от вашите служби ви разкатаха мамата. Показаха, че сте неуки, тъпи, некомпетентни и прости биячи. Бабаити с якъл на пилета. При това сте се съюзили с фашистите, за които животът е спрял някъде около 1939 г., което е твърда гаранц;ия, че си отивате скоро. Наядохте се и вие - айде, пайдос! Вървете на майната ти, на севло, откъдето се довлякохте в града и го омаскарихте. От неграмотници и простаци не стават политици, дори и полицаи. За това се иска акъл, култура и европейска нагласа, а вие сте диваци по рождение - Десни диваци. Майната ви.

на ЦЦ, но нещо има гнило в съда /открих Америка/. В Щатите, още в съда извършителят като бъде признат за виновен съдята постановява да се закопчее и отива там където трябва. Браво на съдийте които постановиха та да бъдат въдворени в санаториум. Трябваше да го построят специално за тях в домът им.

Братя Галеви са обещали пред жителите на Дупница да участват в голямото пролетно почистване на 12 май. За това временно се укриват, за да могат да направят още една добрина за Първия частен град в България!

Ние ги хващаме - ние ги пускаме :D. Сега ако ги намерят ще го представят, като "огромен успех". по US тактиката: Създай проблема и после излез с решението му и ставаш "спасител на деня".

А бе като се барнах, та се сетих ... Шо стана па с оня швейцарскио старец, дето застреля трима от родата и се покри, па уж беше отвлякъл и таксиметров шофьор, па го вързал за дърво у гората, па ... А? Цвъки? Мина бая време ...

има две решения на проблема,или бртята ще гръмнат цвък-цвък,или цвък-цвък ще самоубии братята галеви.

ало меверето , яле ги е там, дръжте ги бе , техната мамица

привет мушмороци . кацнахме вече. полета мина прекрасно. току що разтовариха от самолета сандъците с златото и милионите . ще ви изпратим картички на плажа да оплакнете и вие очите . а на моите хора в съдебната система- не сме ви забравили , очакваме ви и вас скоро тук .

цитат: Шефът на ОДП-Кюстендил Чавдар Караджов се обади по телефона и каза: "Може ли да минете тук при мен около 8,30 часа?". Попитах го - има ли нещо, трябва ли да взимаме адвокати и точните му думи бяха: "Не се излагайте, какви адвокати", разказа тогава Пламен Галев. Ама моля ви господа "бизнесмени" елате да пием по едно и да се уточним за "далаверата"....Тъпо-тъпо та чак вдлъбнато! На тези и по 20 години им е малко н не в пансиони а в мините с тежък физически труд та да видят как се заработва насъщния, да опитат насладата от честно спечелен хляб и насъщен! // Моля модераторите да ми публикувате постовете и без политически пристрастия ако обичате!

Така е, Цвъки Цу, надеждата умира последна. Надейся и жди.

Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем. Венсеремос!" Тези думи се появиха в Туитър в профила на Пламен Галев един от двамата дупнишки гангстери и безспорни феодални владетели на Първия частен град. След безконечни съдебни митарства и издевателства над свидетелите по делото, обхващащо всъщност нищожна част от техните золуми; след многогодишно посукване и ослушване от страна на Кюстендилския окръжен съд, който незименно ги пишеше невинни като агънца Божии; след жарката защита на кметове, червени депутатки, че и на самата Запалка, двамата герои на нашето време най-сетне получиха някакви мижави присъди, които бе предвидено да излежават в затворническото общежитие в Самораново, на няколко минути път от прословутата им резиденция в Ресилово. Както се говореше в специално готвени за тях люксозни килии. Само че и тази нежна милозливост на закона им се видя недостатъчна и несправедлива. И вместо да се явят с пакет лични вещи в Самораново, духнаха неизвестно накъде. Като за капак пратиха Цветанов да си гледа работата.

В един от 6 те Апартамента на Цветанов са, или в Банкя или в резиденция Бояна или на плажа в Червена звезда играят карти.

Само за тази постъпка да им дадат още по 2 години.

За Дупница бягството на тия двамата е по-добрия вариант. Защото общежитието е на 2,5 км от имението но Галевци. От там те ще си ръководят Дупница без проблеми - ще излизат, когато си поискат, ще подкупват, които трябва и Дупница пак ще е тяхна.

Цветанов да провери от къде са напуснали страната и да уволни всички от съответната митница.

Най вероятно са изсипали добра сума за да ги оставят да се изнесат към Аржентина. Как е възможно техните хора да отиват в затвор, а те тарторите са осъдени да прекарат в общежитие. Пак се опитваме да заблуждаваме Брюксел, защото скоро ще излезе поредния доклад за БГ

Май наистина не са останали нормални хора в тази държава! Никой от вас ли не вижда сценария? Сега ги "търсят". Ще мине време, и ще ги "намерят". И след "оказана съпротива по време на ареста" ще ги самоубият! Същият сценарий се разигра преди време в Перник, когато самоубиха заподозрения в убийството на онова момиче. Не ви ли се струва, че се опитват да ви промиват мозъците? Друг пример: снощи, в новините по бтв показаха премиера, как рита топка. Такава простотия нямаше и по бай-тошово време!

Мога да подскажа на Цветанов. Нека органите му проверят при Румен Петков ...

Господа управляващи, и ние сме чели "Психология на тълпите" от Гюстав Льобон.

юли

Правилно ли разбрах? Вътрешният министър спазва някаква процедура - "имало едни срокове". Това не е страх от обвинение от страна на обществото в "полицейщина" - Това просто е страх от себеподобните, защото той знае как те действат.

Боко , айде искай сега оставката на твойто мекере Цветанов!Направихте за смях цялата държава...

Каква е тази схема, първо ги пускат, после ги търсят?? Може би е много забавно!!!

Тези двамата и някои други, като тах са работодатели на такива, като Цветанов, а пък последния се надява да се предадат. ХА-ХА-ХА

Дано се предадат, че направиха МВР-то и Цецо за смях... Иначе МВР, като знаят, че ще ги пускат от съда, МВР барем да им беше сложило една опашка, ама то зелева чорба да беше да им го налееш, а то акъл ...

Пускат ги за ди ги следят? - гениално просто - по лесно беше да не пускат - как смяташ?

Аз мисля,че е по добре,ако са избягали и никога не се върнат.

"Цветанов се надява да се предадат..." ако не беше толкова смешно, щяхме да осъзнаем колко е унизително. Ама какъв министър си имаме само...

Надявай се Калинке,бачо ти Колю да дойде.

Тия двамата са на мачо пикчо у царевичака вече.

Гледай ги ти тея колко са нагли да не се обадят на цвинокио че ще бягат!!!!!!

"В момента,в който съдът произнесе присъдите,те са вече ОСЪДЕНИ! Не е ли редно с белезниците на ръце и с прангите на крака ,да поемат директно към дранголника. " Та и аз да попитам: Те не са ли в съда в момента на произнасяне на присъдите ??? Не е ли редно да са били с белезници и веднага след произнасяне на присъдата да бъдат откарани в затвора ??? Сега, след като са избягали не е ли редно да им се увеличи присъдата двойно ??? И не е ли редно този, който ги е пуснал под гаранция /за да избягат/ да лежи сега в затвора вместо тях до момента, в който ги намерят и пъхнат в затвора, пардон в ОБЩЕЖИТИЕТО ОТ ОТВОРЕН ТИП !!!

Евала за чудесния коментар!

Е то съда ги пуска под гаранция, а не Цветанов. Питайте кой съдия ги пусна и срещу какво....Докато не изкарат кирливите ризи на продажни съдии и прокурори, нещата няма да се оправят. А пък ако знаете в какви къщурки за по милиони живеят някой от тях в подножието на Витоша , сигурно построени с пари от държавните им заплати.....

ми то и аз се надявам да хвана шестица от тотото

Ами в такава смешна държава какво да се очаква.Май учудени няма защото тоя театър сме го гледали вече.

...и ние се надяваме...само дето малко се съмняваме.... :)

Колеги - галевите я се върнат, я не, но тойота ще продължи да убива по пътищата с дефектните си МПС-та - годишно хиляди си отиват заради дефектните японски щайги на колела ! За две години от тойота изтеглиха над 20 млн. дефектни коли, които убиха хиляди - защо никой не им търси отговорност ? Тях кой ще ги арестува и съди ?

Точно така ! :))))) САМО СДЕЛАНО В СССР трябва да караме като едно време :)

Ти чувал ли си нещо за СПАМ по форумите бе, псих?!

Хм да избягали са до тогава до като не се върне СеГей Станишев, Р. Петков и Р.Овч. на власт т е догодина. Тогава ще ги оправдаят...

Прост народ

щом до надежди опря, цецо...друго си е да биеш българи или да фалшифицираш избори с "нащата полиция"

Че тия не се ли срещаха с вътрешния министър на Сергей - Румен Петков със съдействието на Трактора дето е вече в пандиза и ги чака там?

Ще дойдат, ще дойдат, просто нямат файда да се крият или да бягат в чужбина! Още повече, че ще са си на 3 км. от вкъщи.... направо там ще си преживяват... като бутат кинти на охраната.... за парлама ще покажат как ги прибират, а още на другия ден ще са си вкъщи или където си поискат! Това да ти не е едно време чанча в комунистическите лагери или каторга.....

Идеята е да се прокопае тунел между общежитието и имението.

Цвитанов, Цвитанов, що не ги качи тия на успоредката бе. Трябваше да им покажеш и съчетанието на кон с гривни. А тези май ги издирваш щото са отказали да спретнат едно мачле с вожда?

Всички сте прави, но не е ли по-добре да се махнат от страната и някоя по-сериозна полиция да ги пореже?

Леле-е-е как се правят на по-тъпи отколкото са!!! Галевите имаха жега от Трактора по време на Тройната и делото им се провлачи оттогава. После организираха "честните" избори в Дупница в полза на ГЕРБ и да сте чули Цвъчко да цвъка нещо по техен адрес? А сега- къде ли са се денали тези никому неизвестни хорица??!!!!Ами организирайте нови избори в Дупница и пак ще изпълзят!

Страхотен коментар!

Не може едно правителство на милиционери на ГЕРБ да вкара зад решетките други милиционери, изродили се в престъпници и катили. Гарван гарвану и тн... Тези двама катили оттавна са в чужбина, и сега Интерпол ще харчи пари, за да ги връща на герберска България, която се прави на правна държава. Ето затова страната ни не бива да припарва в Шенген, тя е дълбоко корумпирана, ненадеждна, фашизирина, деградирала и пример как се прави геноцид над най- слабите си граждани. За сметка на криминалните й разбойници, които не само че са на власт, но и се правят на демократи, което е отвратителното. Пфу, гадно е да си представи човек до каква степен сме в лайна!

Много си прав! Смърди от всякъде!!!

че някой определя някого като "фашист" се сещам за еднояйчният му близнак - комуниста. С фашизма света приключи отдавна, но комуноидната паплач продължава да вилнее и да нарича всеки, който не мисли (краде) като тях "недоубита фашистка гад".

за комунизма няма нюрнбергски процес и има давност три месеца,никои и с пръст не може да ги докосне,вечни са.за тях думата възмездие и вина не съществуват.

Голям сеир. И това ако е държава? Е га си- Тасак ,г-жа ПОетрова?

Само така. Защо да се харчат пари от и без това оскъдния бюджет да ги търсим. Ако искат ще се върнат, ако искат няма да се върнат. Важното е че са осъдени и вече в свидетелството им за съдимост ще фигурира клеймото "осъждан".Това да не е малко,бе.

Нашата съдебна система е смехотворна. След като има окончателна присъда затвор за бандитите Галеви, трябваше веднага да ги закопчаят с белезници и да ги отведат в затвора. Сега могат и да отидат в чужбина. Кога най-сетне ще имаме истински закони срещу престъпниците?

Какво се чудите, от едната страна ИНТЕЛИГЕНТНИ хора, па макар от другата страна на закона /тази граница е много условна и измислена впрочем/ и от другата ГАЛФОНИ от ГЕРБ, начело с Цвъчко!!! Е сами си отговорете, как ще се развиват нещата! В момента силните играчи са Галеви, ако искат ще влязат в затвора, ако не искат - никога няма да ги намерят!!! Имат и парите и знанията и нужните контакти. Това е положението! Между другото, ако държавата не беше станала БАНДИТСКА, сега Галеви щяха да се занимават най-вероятно с антитероризъм с високи офицерски звания!!!

е, то при такава съдебна система и полиция, друго освен да се надяваш не ти остава!