Бившият шеф на АПИ Лазар Лазаров застава пред съда

Софийска градска прокуратура внесе в Спецсъда обвинителен акт срещу бившия председател на Агенция "Пътна инфраструктура" Лазар Лазаров.

Обратно в новината

Коментари - Бившият шеф на АПИ Лазар Лазаров застава пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

или бившето ГУП, който и да е директор и гл.счетоводител да хванеш, все е за затвор, защото от всеки един договор гушат, като невидяли луди пари, а с остатъците се строят ужасни пътищата, за да има пак и пак ремонтът на пътищата. Тези алчни мутри как не се страхуват, че и те, и децата им, и внуците им жестоко ще плащат за тези кражби?

С пръст не могат да го пипнат,че ако се разприказва...

И съдбата му после...като на Мишо Бирата. Ще предпочете да си мълчи за 3 г. затвор с предсрочно освобождаване за добро поведение, но все пак жив.

Лазаре, горе главата! Не си сам!

велики са физкултурниците, свалям шапка и на голите тикви, и на костюмираните дървари, най накрая лъсва истината, но дали ще ни има нас, е въпрос

Не се плаши Лазаров , до сега осъдени няма .

прогнозна стойност 43 000 000 . 10%-4 300 000. плюс половината от горницата до 51 000 000 за колкото е подписал, гушнал е 8 300 000 лв. няма да го осъдят!

И как така този крадец за 42 милиона ще вземе 3 или повече години, а кметицата на младост за 56000 евро ще получи между 10 и 30 години?

Нали знаете как завършват такива дела в България - След килограми съдииска пот преко сили условно!

Къде ще застане тоз крадец?Пред съда ли?Пред кой,в България няма такова понятие,има едни сгради пълни ,препълнени с лапачии нищо повече. познавах от този бранш хора които преди89 ,нямаха нищо,а сега и прислуга имат ,за друго да не говорим. Проклетници,те съсипаха Държавата ни с алчността си.