Кметът на Трън отива на съд за блъснато дете

Районната прокуратура в Перник ще даде на съд до дни кмета на Трън Станислав Николов, който блъсна с джипа си 6-годишния Ивайло, съобщи "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Трън отива на съд за блъснато дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от невъзпитани деца, дето ходят и се блъскат по хорските джипове!

Не само този, а и "експертите", които са лъгали трябва да бъдат изправени пред съда и осъдени, като част от наказанието трябва задължително и лишаването им до живот от право да правят "експертизи" до живот и отнемане на каквито има лицензи и дипломи след излежаване на присъдите им! А те трябва да бъдат осъдени на затвор, ЗАЩОТО СА ЛЪГАЛИ В И ПРЕД СЪДА - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО Е С ОСОБЕНО ВИСОКА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ В БЪЛГАРИЯ поради липсата на контрол и превеция и масовото му осъществяване! Абсолютно същото важи и за този лумпен, облечен в държавна власт, като се вземат предвид и утежняващи вината обстоятелства, че не само не се е разкаял и признал вината си, а е лъгал и подигравал и с хората и близките на жертвата, и с разследващите органи, респ. със съда!

"Според криминалистите детето само се е ударило в джипа на кмета и си е причинило средна телесна повреда. " Е, с такива "експерти" вече и на врабчетата е ясно как точно потърпевшите печелят делата си в Страсбург! Лошото е, че данъкоплатците плащаме некадърността и корумпираността им!

Осъзнават, разбира се, просто не им дреме. 10 годинки на говното, без книжка до живот и по 10 за криминалистите. Много лесно ще се оправят нещата.

"Според криминалистите детето само се е ударило в джипа на кмета и си е причинило средна телесна повреда" Тези криминалисти въобще осъзнават ли каква върховна и умопомрачителна тъпотия казват?Тези хора трябва не само да бъдат уволнени,но и никога повече да не практикуват криминалистика.