Кола с 15 бежанци катастрофира край Китен

Лек автомобил "Фолксваген Пасат", в който са пътували 15 бежанци, е катастрофирал край Китен. Шофьорът е избягал и се издирва.

Обратно в новината

Коментари - Кола с 15 бежанци катастрофира край Китен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ги екстрадират ли за сметка на ЕС?

Как е възможно Европа да е един разграден двор и безпрепятствено да влизат стотици хиляди мигранти?Чиста и подредена Европа се превърна в сметище след тях.Кой ще ги храни, кой ще чисти след тях, къде ще живеят?

Всяка година в България се раждат 62 000, 40 000 емигрират и 120 000 умират. Дори бежанците не искат да останат в България! И те предпочитат да емигрират!

Имам VW Пасат 99 година комби. От Пловдив съм. Търся 20 човека да ходим на партия до Слънчака. Такса по 2 лв. общо за двете посоки. PS. Купете борчета.

Тази кола да се беше прицелила в магнолията на "шефа".

Спрете лодките с бежанците. Австралия се спаси от китайско нашествие със спиране на лодките още в морето. Европейски малоумници Спрете Лодките още в Турция и Либия. Спрете лодките.

Странно, че европейците "не се сетиха" за това, а ги вкарваха направо у дома.

Не само, че не спират лодките, ами пращат кораби за да докарват мюсюлманските изчадия в Европа. Само бурното море може да ни спаси от тази паплач.

Австралия спря лодките, ама не с китайци! Китайците са червиви с пари и идват със самолет и инвеститорска виза.

аххахахаха значи да разбирам че в Голф ще се съберат около 11-12 щом в Пасата толкова хахахахахха

Путин отива в Сирия и ще спре бежанците към Европа. Завидя милия и ще ги насочи към Русия.

искате да речете, че путин е бил водача на пасата? интересно, наистина.

Тоя пасат разтегателен ли е бил? 15 човека и шофьора 16. Рекорд достоен за Гинес.

много место не им трябва за да се усукат около шията ти.

Каналджията е заработил с езин удар около 20 000 евро.

не си много оригинален , засрамете се . ограбвате хората които се борят за зивота си !!!! Бог бави но не забравя - злосторнизи такива !!!

За какво ще борят в Европа бре гагаузин недоклатен! За живота си могат да се борят там от където са дошли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ех, Европо, Ех педали Европейски - не виждате ли, че ще напълнят гълабарника с амуджи, черни, космати, миризливи. След 10-15 години ще почнат да режат "ГУШИ"!!!!

Ето това правят вашите любими роми. Сега да не забравите да пратите някой утре в сутрешният блок от ЕВРОРОМА да си ги защитава. Ние всяка сутрин бурзаме за работа, тарикатите искат да пият и по 200 лв. да си изкарват на ден.

Очакваме новия Хитлер поради простия физичен закон: на всяко действие има равно по сила противодействие. Та този човек ще има мнооого последователи.

Дано да дойде скоро, че иначе сме загубени. За нас българите няма светлина в тунела - по-големи предатели от сегашните управляващи не сме имали

Пазарна икономика, всеки се издържа както намери. Човека вложил пари в кола, бензин, време. Губи колата, но все пак ще е на печалба. Същите сметки си правят и Ислямска държава, САЩ, Русия и еврогейците. Защо е цялата тази миграция, всеки прави пари! Много по-лесно е да смениш управлението на Сирия и да спреш ИД, но бизнеса няма да върви. Тези хора не идват от добро в Европа. Бягат от смъртта, това че някой ги използва, те нямат вина. На всеки може да се случи. Нима ние българите не сме в същата ситуация, плащат ти 200 евро и заминаваш, не те искат, но ти оставаш и се бориш с живота.

Това е едно безобразие! Меркел, ПЕС, зелените, Саркози, ЕК, БХК трябва да заменим тези раздрънкани автомобили с най-нови модели блиндирани лимузини. Не може така бадева да се разсипва матриял и управляем ресурс! Този управляем ресурс ни е необходим! Учете арабски и корана, европейци! И молитвите! Тях ще ги направим задължителни по 5 пъти на ден! Щете не щете от ЕК щом заповядат - няма не искам! Няма недей! Меркел - главен мюезин! ЕК Ауакбаааар!

Удивително е как историята е пълна с противоречия и парадокси - хората в Унгария и България, две държави основани от бежанци (хуни, тюрки и татари) са най-яростните врагове на сегашните бежанци от изтока. Малоумници, на които дядовците са били каракачани, джамбази или железари, сега турили по едно -ов или -ски към тюрко-арабските си фамилии, са най-гръмогласните фашизоиди на Отечеството. Ех.

За Каракачанов, Джамбазки и Сидеров ли говориш? Интересна хрумка, не се бях сетил, ама има логика в това.

Просто. Защото знаем какво става мигрантите като се нанесат. Виждал ли си траки последно време?

Баси якия пасат чуек. Аз у голфу ако успея да кача 10 по илядо евро, колко прави? Баси яките кинти чуек

баси тъпанара!!БАСИ ПРОСТАКА!!

Абе мангалите винаги се возят по много в една кола забелязали ли сте.А пасат е голфа на по възрасните.:))

Тези шофьори са боклуци, но не вярвам да вкарват нелегални насила в колите.

"шофьорът избягал и се скрил"! Ами как няма да се скрие-такъв срам!Да качи във Пасата само 15 човека!Тоя прави празни курсове! Мои приятели от Перник "у Гоуфо се камарат по 25 души", а па тоя -само 15!Любител!

Момчета, не си правете майтап. С тези отворени европейски врати, помощи и подслон сега 350 хиляди, догодина 35 милиона. Това е все едно да ти влезнат в дома, който си градил цял живот. Това да не ги върнеш насила е същото, както да ги помолиш да не лягат в леглото до жена ти вместо теб. Войната? Минават през 5 страни без война докато влязат в двора на богатите.

от приятели, работещи в системата на МВР и армията знам, че в момента неофициално в България влизат по 800души. Много от тях обаче продължават към Европа. Колко остават никой не знае.

Тези твои приятели да вземат да свършат някаква работа най-накрая - нали затова взимат заплати. Всеки знае, че държавата ни е разграден двор и че полицията и армията съществуват само във ведомостите. Як бой и изритване от България - така трябва да се посрещат тези чуми, а не да ги чакат на границата с хляб и сол. За какво ни е армия и полиция, която помага на ислямските орди да вършеят из България?

по страшно от имигрантите са каналджийте, те унищожават и подкопават на националната сигурност и култура... строг затвор и на каторга!

Каналджиите сами ли действат? Наивник. Меркел е най-големия каналджия.

Черен влак се композира от Бургас до Сирия. Цялата паплач се товари с фадроми в товарните вагони и се изсипва по родните им места.

е нужен на Европата малко по модернизиран , но същият типаж . Ина4е с тези либералдемократи ни пиши загинали след 20-30 години!

са много, до десетина години нещата ще приключат в "полза" на европейския шериат

Някой сети ли се да ги провери поне за оръжие? Ножове имат сто процента.

Тея араби , сирийци, афганци, африканци и т.н. и т.н. хич и не са се затръшкали да работят из европата. Целта е да цоцат по мангалски при повечето от тях. Само, че у Европа няма петрол и ще ми цоцат мамуля. До една-две години с този темп Европа ще стгне стандарта на Сирия. Да не говорим, че Европа е християнска цивилизация, ако не е християнска няма да е цивилизация. Чернилката Обама осра целия регион и направо ни срина, отделно Турция и ДПС настъпват. Лоша работа ви казвам. На границата - войска, библия, попа и по парче сланина за добре дошли. Няма толерантен ислям. Ще ни разсипят за броени години. Трябва да се борим както Хан Тервел - в съюз с Гърция и с цялата войска срещу ислямските нашественици. Хрушчов е казал - Комунизъм с мюсюлмани ине става - е демокрация, види се, също не става.

По времето на хан Тервел Гърция не е съществувала

Ясно е какво е имал предвид.

Хрушчов га беши жив разбра чи комунизъм изобщо никъде не е станал тва са глупости

Гърция е престанала да съществува като държава 200 години преди Христос превзета от Римската империя и е възстановила държавноста си през 1860година.Така че внимателно с историята

един въпрос: може ли някой да каже колко са роднините на новоприетите "бежанци", които само чакат да бъдат повикани, когато те се установят тук, по силата на правилото за събиране на разделените семейства. Прав е Д. Тръмп, като казва, че ще събират семействата, като върнат имигрантите по родните им места. Но в Европа това не е валидно, прави се обратното.

Ако на власт бе Крум Страшни, щеше да разчекне трафиканта между два коня.

градски легенди от прабългарско време.

я пак? защо чужденците са му оставили прозвището "Страшни", как,мислиш?

Обявяват се около 2000 бежанци по квоти за България! Може ли някой да каже, колко бежанци "легални и нелегални" има към днешен, вчерашен или утрешен ден в страната ни!

по неофициални данни клони към милион :(

Неофициално са 20 000. Има място още да се пълним. :)

Бежанци не пътуват нелегално по 15 души натъпкани в багажника на лека кола... Тези са "бежанци", както и всички нелегални емигранти в България и при залавянето им трябва да се прилага в цялата му строгост НПК /ако не се лъжа до 5 години затвор/, но "шефовете" от ФАЩ и ЕС не позволяват това на колонията!? Бежанците се легитимират на властите и се настаняват в бежански лагери до приключване на конфликта, след което се завръщет по родните места!

Такива автомобили да ги третират като в "Лудия Макс"!

европейците, луди ли са, идиоти ли са - става дума за ръководителите - Юнкер, Меркел и пр. Все старци изкуфели. Да сме имали съпричастност към бягащите от бомбите - все млади здрави хора. Ще съм съпричастен към майки с деца и стари хора. Те нямат милист към родителите, жените и децата си, защо аз да имам? Абе Меркел синилна - ти имаш ли милост към нас?

А най- якото е, че където и да боднеш, все са сирийци! Нищо, че са от Афганистан, Ирак, Бангладеш, Африка, ИД и Марс. В случая, парите ако ще са скрити между пръстите на краката, ама въобще не миришат, не! Следващия път от Гинес да не дремят- изпускат рекорди по наблъскването на народ в автомобил.

зловили - капка в морето. Като знам как работи нашата полиция и това им е много. Добре че граждани са ги насочили. Началото на края на България. 500 години не стигнаха, но сега и петдесет години ни са много и ще питат - абе този с име Христо какъв ли е?

Въпрос на дни е вълната да се изсипе при нас. В момента, в който затворят границите на Унгария и Сърбия, лятото свършва, както и възможността да се минава с лодки морето. Всичко ще се юрне оттук.

И сега кво шъ ги праите тия с многокра тните (от)съждания, а др. Глав. прокурор?! Абе човек като гледа, че Съдебната с/ма се е разположила в най-хубавите и многобройни офиси в столицата (на фона на броя и хала на населението), само се пита тези хорица с какво са заслужили това комфортно проф. битие, изхождайки от състоянието на спазването и прилагането на законите в бедната ни държавица.

Как е възможно една кола да кара 15 души?Та един джип не може та камо ли кола?Как така?Един по-голям микробус ще ги събере но не и лека кола като на снимката?ако има начин моля обяснете!

Абе ти не четеш ли какво пише в новината? От тези 15 души 10 са ДЕЦА! Ей, не четете какво пише, а после задавате тъпи въпроси!

ами возилото е коби, а повечето пасажери са били деца. За тези примитиви няма невъзможни неща, когато си поставят някаква цел. Винаги успяват да намерят решение на даден проблем, та дори и то да ни се струва твърде примитивно и поради това неприемливо, но пък на тях им върши чудесна работа. Например взимат 4 различни марки и модели леки коли и правят от тях една цяла кола, реновирана и лъсната така, че започваш да цъкаш с език. В това отношение цирийците са ненадминати.

Едни бягат, а други остават и се бият храбро и това единствено са КЮРДИТЕ. Там и жените взеха оръжие, докато тука виждаме млади здрави мъже да нахлуват в Европа.

докато тука виждаме млади здрави мъже да нахлуват в Европа. .................С ЦЕЛ ДА РАЗРУШАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И НАЦИИ.....ЗА ТЯХ Е ВАЖНО СЛЕД ДВР ПОКОЛЕНИЯ ДА СЕ ЧУВА САМО ..АЛЛАХ АКБАР!!

Защо ли - Дир-чето замени новината със селфито на Меркел с бежанците с новината за нашите 15 бежанци от Пасата (Голям автомобил е Пасата). Новината,че Кръмъл коментирал за Сирия вече седи маса време. Но ЕС-медиите тиражират и интервюто със Саркузи, тиражират и че май силите на Асад са доста са по-притеснили бойците на ИД и много голям е процента на бойци на ИДв потока бежанци, или че просто ИД се предхрърля в ЕС. Разбира се какво ще се случи времето ще покаже, но и българските медии вземат дейно участие в "борбата с ИД", .... но запали ли се огъня, каквото хвърлиш вътре, все ще гори.....

Стъклата са били естествено затъмнени отвътре...

Работещ вариант: 1. Съвременни удобни автобуси товарят бежанците на турската граница и за 8 часа ги доставят на сръбската граница. 2. Местни каналджии ги поемат и ги харизват на братята от запад. 3. Правителството, Прокуратурата и МВР си затварят очите, както на времето си затваряха очите пред поголовния рекет на "ВИС" и "СИК" над БГ народа. 4.Главния Прокурор отива да изпее една юнашка песен в Син Сити ("Продават се , мамо, бели манастири" примерно) с най-заслужилия каналджия, за да разсее всички съмнения за евентуална противозаконна дейност на последния. Спомнете си дуото Татарчев-Карамански 4.Правителството иска от Европа компенасации за хвърлените средства в борбата с нелегалните имигранти. Спомнете си за исканите компенсации от БГ правителството за щетите от юго-ембаргото, през което сума ти правителствени чиновници и депутати станаха мултимилионери , защото осигуриха контрабандни коридори на ВИС и СИК. 5.Отивам да пикая

глупак...

Извади си вибратора от задничето, преди да даваш мнения за по-големо от теб....

Абе ко става? Толкова бежанци се домъкнаха, нито една нова дюнерджийница не съм видял някъде да са отворили. Ако бяха се сетили да дойдат в началото на сезона, в Китен липсваше хубава дюнерджийница - бая пари щяха да направят, ама вече си тръгнаха туристите.

Да ама ние сме .утьофци, не като Унгария. Тия ги товарят на влака и на сръбската граница и да пътуват да си правят селфи с Меркел.

В Царево, китен и Прморско влак няма. тоя ги е карал до гарата в Бургас.

Стани стани щнак балкански от сън дълбок се събуди--- Не ставай БАЛКННАСРАНСКИ вониш на мърша

Манго, ако се понапънеш малко и оправиш правописа, ще минеш в 3-ти клас.

хората за Китен на късно море, но туроператора който ги излъгал за last minute all inclusive почивка избягал като им взел париците. ей затова не се доверяйте на непознати туроператори

братя българи заформя се супер бизнес 2000000 тарамбухи чакат извозване по 1000 евро на калпак това е бизнес за милиони мама меркел ще се снима с тях

Докато ние си лафим и се възмущаваме, гърците с трафик на бежанци си изплатиха дълга.

вземи си един реис с тарабухи и си излез в пенсия брато кажи на калфин да надува тръбата до 65 години бизнеса иска работа благодарим на краварите

Това е лошо, нямат спиране. Но имам добра новина - ще става още по-лошо.

този що избегал бе кажи им че си ги взел за вкъщи да си праиш селфи бе харабия бъди цяла европа с тях се щрака