Обвиниха 3-ма ромски барони за 3 мокри поръчки, помагал им Кирил Рашков

Прокуратурата повдигна обвинения срещу ромските барони Любомир Илиев и братята Георги и Васил Горанови за подготовка на убийствата на шефа на Върховното ромско мешере Христо Върбанов, лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев и прокурора от ВКП Олег Янев.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха 3-ма ромски барони за 3 мокри поръчки, помагал им Кирил Рашков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, неграмотния, ти знаеш ли, че в българския език им а гласен Ъ, както и буква за тоя гласен????А също така - главни букви и точки?

явно живея в монархия. горкото крал(ск)о семесйтво.

Съществуването на нелегално Върховното ромско мешере означава, наличие на циганска държава в пределите на българската държавата и задълбочава сегрегацията и маргинализирането на циганите. Службите на МВР трудно ще действат в пълен синхрон при положение, че не са наясно, точно коя държава обслужват.

Основната функция на ПРЕЗИДЕНТСКАТА ни институция ПОМИЛВАНЕТО срещу парични знаци !?? Хуманно и Доходно !!!

На това му се вика " Конкурентно съревнование между лидери в условията на пазарна икономика " ! Кой казва,че на лидерите им е било лесно !

valentor

Искам си Губернатора, за да няма този цирк !

Че той Цветелин Кънчев защо не е в затвора ,а е пуснат и помилван от Марин, а сега щели да го убиват и ходел при Цецо да си гукат спешно ,интересно за какво?

Ето ги преуспелите цигани, гордостта на България! За тях книги и статии се пишат, снимките им плашат децата!

А къде е било многобройното им МВР, докато тия са натрупали толкова пари, че могат да си порьчат колкото си искат килъри.Докато хората, работили цял живот са оставени да измират от недоимък.Къде?

Това, че някой има много пари и злато в къщата си не еаргумент в полза на планирано убийство. То нали и гестапо е обирала богатите евреи......какви са реалните доказателства?

от МВР синема. Докато трае цирка, какви ли далавери ще се извършат ?

Все по благородно и благородно изглежда намерението на заговорниците !!!!

Трябваше да си ги думнат и 3-мата и без това толкова глупости са направили и продължават да правят. А са кво тия ще ги подържат малко и ще ги пуснат.

ха-ха, така е!