Коментари - Ромски лидер свързан с измами за 50 млн. лв. в жп компания | dnes.dir.bg
назад

Ромски лидер свързан с измами за 50 млн. лв. в жп компания

Специализирана операция се провежда в София в „Национална компания железопътна инфраструктура” заради неизгодни договори с отделни фирми, вследствие на което са настъпили щети за около 50 млн. лв. В схемата участва и ромска фамилия.

Обратно в новината

Коментари - Ромски лидер свързан с измами за 50 млн. лв. в жп компания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова БДЖ е на загуба, ГЕРБ.Заради вас.Вие сте проблема, а не хората дето са си "купили влакове" и които работят за едната мизерна заплата. Дано ви приседне на всичките, бандите и разбойници.

Ромски лидер от ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ... Това е ГЕРБ-комунсти-мутри, крадливи цигани и ренегати

Защо през последните дни започват такива "разкрития"? Имам предвид и тези от Марица-Изток, които превозвали работниците, и този на снимката. Та не вярвам те насилствено да са иззели тези пари от държавните предприятия. При сключването на договори има поне две страни. А защо не изкарат имената на тези, които са предствлявали държавата и са давали парите?

Договорите с тоя тип не са сключвани от ръководството на БДЖ, а от работниците и синдикатите! Те са мафията, те сключиха и договора със Сименс. Да им се заведе дело. Веднага!

да, затова ме е яд!!! тоя може да осъди дърявата за обида дори... пфууууу на всички мискини! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако гепя 50млн. ще направя от България Дубай...

Е вие какво очаквате от мангал??? Да не краде ли!

Сидеров не е единственият, който говори за циганския проблем. Стига сте го величали като ПРОРОК. Той си е просто демагог и подставено лице.....

Когато Сидеров каза това в ефир след събитията в Катуница го нарекоха фашист,и подпалвач на етническа омраза.

БА..ТИ МАН..АЛА!!! ЛИПСВАТ Х И Г!!!

Този ли беше циганина с Бентлито???? Беден циганин... !!!!

ПАК ЦИГАНИЯ. Е НАЛИ ЦИГАНИТЕ ПОМОГНАХА НА ГОСПОДАТА ОТ ГЕРБ.В ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА-САМО ЦИГАНИЯ--Е НЕМА ШЕНГЕН.

Драги ми българи сънародници, вместо да се възмущавате свиквайте с тези физиономии и произход, щтото те ще бъдат Вашите управници след около 20 години. Ще си спомняте за Сидеров, СКАТ и т.н. ама ще е късно.

Нищо ново! 98% от обществените поръчки се раздават на предварително определени хора. При И.Костов комисионната беше 10%. При НДСВ стана 25% платени предварително,а ДПС твърдо 50%. А при сегашните е ужас.По-добре да се избягва участие . Сега всичко е само корупция!

не цигани от ГЕРБ, а цигани за Герб !!! Има разлика Ха, ха, ха

Тоя е "ром" колкото аз съм скандинавец...

ТОЗИ НЕ Е РОМ А ЧИСТ ЦИГАНИН

Изобщо не харесвам Сидеров, но още повече не харесвам, когато се окаже прав за неща, говорени от него преди месеци. И как обикновените хорица служители на БДЖ да разберът и протестират срещу подобни действия и договори на ръководството. Така е и с пристанищата, общини, областни управи. Държавата ги награждава с посланически постове, а после хората виновни

и да не вземете да ги yсадите ,даите им по 10000$ награда за добра работа и ги пратете на почивка на бахамите докато затихне случая

Кръвосмешение в източването на БДЖ По-любопитното в случая е, че новите за по-голямата част от обществото играчи са всъщност доста стари герои в задкулисните дела. Братя Илиеви са първи братовчеди с легендарния Тома Томов - пионер в далаверите с ромски гласове при избори. Въпреки това "бялата якичка" Йордан е женен за... дъщерята на Томов.

във връзка с правото на информация и предпазване от престъпност/ в много държави,ако не е предупреден някой ,представляващ потенциална жертва на престъпник или престъпна мрежа ,както и полицията за това,то върши допълнително нарушение/ и в този смисъл -дали Калинка Илиева е от тази ромска фамилия ИЛИЕВИ ,КОЯТО Е СВЪРЗАНА С КРАЖБИ И ИЗМАМИ НА ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ .Майката на лидера на ДРОМ,пък е издирвана от Интерпол за тежки престъпления срещу човечеството -трафик ,експлотация и придобиване с престъпна дейност на милиони евро,според интернет публикациите ,е и свързана и с Кирил Рашков/"цар Киро"/ -ромски бос в обща мрежа със заговори /или конспирация за организирана престъпност -термин от англ обвинение в подобни случаи с организирана престъпност/ срещу обществото и реда с цел злоупотреби и обогатяване от престъпност вкл

Гледай ти, за първи път чета, че "ромски фамилии и фирми" били свързани с изграждане на релсови пътища! През целия ни сбъркан преход циганорът краде релси и всичко метално, което може да премести да го продава за скрап,а мошениците се уредили да вземат пари за "изграждане" на инфраструктура?! И кои са тия "ръководители", възлагали такива поръчки, че и са им плащали милиони?! И ако случайно има от тези пари - ако не са похарчени всичките за уродливи къщи и палати, не може ли да се изземат веднага и да се плати дълга в Германия, дето министър ходи да се пазари да го разсрочват?! Ще стигнат и ще останат, че и влакчетата ще си запазим! Я да ги подхващат по бързото производство и антибългарският антисъд да вземе да извърши едно полезно дело- бърз съд и пълна конфискация на всичко движимо и недвижимо на тоя опулен пуяк поне една полза да има от "магистратите" с бонусите за Коледа и Нова година!

МАНГАЛСКИ ЛИДЕР?! КАК ЗВУЧИ САМО. РОМИ НЯМА А ИМА ЦИГАНИ.ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ГИ ПРЕКРЪСТЯТ НА ИЗВЪНЗЕМНИ НО ЩЕ НИ НАПАДНАТ ТЕЗИ ОТ КОСМОСА ЗА ОБИДА.ОТ ТЕЗИ НИЩО НЕ СТАВА

Споко! В България живеят 8 000 000 цигани, не се кахъри , кой от тях е ром или не е ! Аз единственият ром в управлението на държавата, който зная е Иван Костов. А в БДЖ не знам да е имало роми ( в борда му)! Всичко е театър за бледолики , ама цигански!

мерзавец

След като хора без грам знания могат да станат хидроконсултанти за 1.5 милиона защо фирми без техника да не могат да ремонтират. И в двата случая оръдието на труда липсва. Хайде сега, ще се дискриминираме ли?

Този е един от многото, които са източвали БДЖ през годините. Ако някой се сети да направи една проверка на бившите (а защо не и настоящите) ръководители и министри, със сигурност ще излязат доста кирливи ризи и доста от липсващите пари ще излезат нявае. Стига да има желание, нещата могат да си дойдат на мястото доста скоро. Лошото е, че когато питаха сегашното ръководство по този въпрос, те казаха, че знаят кои са виновни, но това било работа на прокуратурата. Само ми е чудно, дори при добро желание за намиране на виновните, дали ще се промени нещо, с оглед, че сме на първо място в ЕС (няма да се учудя ако сме и на първо в света) по корупция...

Като стане напечено, се появяват братчедите!

А когато си плати избираемото място, взеха парите. Даваха му обекти, а сега - циганина виновен! Браво!!!

Илиев е вкаран в листите на ГЕРБ лично от Цветанов. Възниква въпросът - не изчакаха ли да престане да бъде герберски общински съветник, за да могат да го жертват и пак да припишат всичко на "предишните"

-Бате Доган, винаги само за тебе гласуваме,а ти нищо не правиш за ромите .-казва Манго. -Движението за права и свободи много се е борило за вас,за правото да говорите майчиният си турски език и за правото ви да ходите на джамия. Борихме се за вас, да можете свободно да се движите и ходите където поискате, даже ..еей...на майната си !

Хайде-доказвайте се управляващи.Вземете милионите от всички,за които ни разказвахте през миналото си управление ни сега отново.И ще напълните хазната.Ама май само приказките ви бяха големи изхвърляци такива,докато вземете властта и европарите чрез Лилито.

Сага ли чак го се сети да се размърда г-н Цветанов ------------- АМИ ДОБРЕ ДЕЙСТВАЙ - какво чакаш не хвърляй някакви думи а ги почвай !!!!!!!!

Те го те на снимката герберския вариант на Цветелин Кънчев. БСП години наред си отглежда Дон Цеци, Герб да не останат по назад и те си водят по едно цигане, че и милионер са го направили ... Пък не бил в герб, само в листата бил ... Неам нерви просто

Моментално циганите братя Илиеви трябва да бъдат тотално"разкичени"откъм кинти и цялото им имущество конфискувано,или подпалено,като на оня смрадльо "Цар Киро"в Катуница.Не трябва да се позволява по време на криза да съществуват "цигански барони и милионери",а българите да гладуват!"Циганин-милионер"-това не е обида,а направо гавра с българското мизерстващо население!:)

Тази държава е ограбена от българи , нали не бъркам Ронин ? Знаеш навярно кога беше ограбен пенсионният фонд и в кои Частен университет преподава Професора управлявал фонда тогава ! Знаеш ,че заменките , фондовете , и почти всички далавери и цялата корупция огхрабила българите без да им дреме за нормалните хора е ваша. Прехода беше ограбен а хората излъгани , да се нахвърляш само срещу циганите не е правилно. Такива са законите знеш кои ги е сътворил . За ограбването и за лъжовнишюя преход също знаеш на кого да се сърдиш . Масларова осъдиха ли я , а Милен Велчев и Мургина не е от нашите такава си и е фамилията .

ако следиш историята -всяка година кухи ромски фирми източват милиарди от държавата -напр миналата година - 9млрда,и освен това вземат лоши кредити за 7 мрда ,пак роми -псевдо-интегрирани,а и голяма част от приходите на НОИ и НАП -отиват за ПОМОЩИ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ РОМИ,МНОГО ОТ КОИТО ЖИВЕЯТ ДОСТА ПО-ЗАМОЖНО ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ .90-99% ОТ РОМИТЕ НЕ СА ДАНЪКОПЛАТЦИ,А ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ . И ВЪРШАТ И БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ -КРАЖБИ,ИЗМАМИ,УБИЙСТВА,ПЛАСИРАТ ДРОГА,ПРОСТИТУЦИЯ И БЕБЕТА ..ОРГАНИЗИРАТ И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАФИК И ЗАРОБВАНЕ ,ДОРИ НА СТРОИТЕЛНИ РАБОТНИЦИ

Той този е толкова нагъл, че няма как да не забогатее.

Преди 1989 бяха прости неграмотни цигани, след това ги прекръстиха роми, те си се самопровъзлагиха на царе,принцове, станаха лидери. Всичко е по демократичному само дето те си останаха неграмотни но богати.

Всичко сделки при Гинев са мръсни. Ако се проверят не само строителните но и обществените поръчки по преносната система, подстанции и т.н ще се открият още много големи злоупотреби! Дори има напуснали хора, взели парите и после за какво им е да работят в НК'ЖИ'?

д о б р о у т р о! така а после какво?..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

прочети гого

Общинският Съветник от ГЕРБ И.Илиев,отмъкнал с брат си 50 милиона ,"не е от ГЕРБ "!!??? Борисов-отказал през 1991 да напусне Комунист. Партия-Не е Комунист !!?? Цветанов-работил години в Политическата Полиция-7ми отдел на ДС на БКП,пък, сега е Антикомунист/демократ !!? ГЕРБ пък ,дойдоха да борят Корупцията,а БГ при тях се оказа Най-Корумпирана !!? Тези боклуци ГЕРБ са Опасни за БГ! Оставка !

тия няма ли кои да ги натовари на една композиця и хаиде в азия, аман от тях; това племе не се интегрира никаде; и с индииците не си приличат, индииците са съвестни хора и любезни

DROM = dynamic read only memory?

Е няма такова животно. По скоро е Drunken Rom :) Или на български, пиян циганин;)

в повечето случаи ромите нямат нужните познания от типа -dynamic read only memory . Не спазват законите и принципите в живота,а даже прилагат обратни,извратени принципи напр первезно правосъдие ,което съди жертвите и оправдава престъпниците ..В друга държава не би се държал така брат ва свързан с престъпност и изземване с корупция на общсетвени поръчки и монопол в строителство и ремонти,или син на майка,обвинена в трафик /тежко престъпление срещу човечеството и обогатяване от престъпност/, и няма как да докаже произхода на парите за онзи дом,описан в е-вестник ,със златни нишки в прозорците и десетки стаи,с открити оръжия в част от тях при претърсване от интерпол ,в Костинброд на негово име

Майка им циганска. Остават ги да богатеят и да са бъдещите терористи в бъдеще...

Тези, които трябва си прибират дела. Нали не мислиш, че всичко се случва без покровителство и политически протекции от най-високо ниво? Ама на Некои може пък да им е по-интересно, че загрижената ТИКВА е намерила кандидат спонсор на ЦСКА. Или на Левски

На фона на толкова източении изкраднати пари от тази държава факта ,че и циганина средно ниво вече участват в доразграбването на каквото е останало не ме учудва . Такива са законите, тези които крадат много не ги съдят ,отнасят го бедните хора не зависимо от какъв етност са . Ако този го осъдите за злоупотреби мен да не ми е ника" тъп и про...."

Май този мазен циганин всеки път обясняваше и назидаваше по телевизията за права и колко онеправадни били циганите, как зле живеели заради българите и как сме иим пречели и колко омразни сме били- смешник жалък, айде в затвора, където му е мястото

Но когато му зададоха въпроса, защо не си вземе в къщата 50 циганина, той дума не отрони, а същевременно ги защитава тази напаст долна.

Смяна в ръководството на НКЖИ предхожда разследването Междувременно е сменен председателят на управителния съвет на НКЖИ Орлин Алексиев. Това е станало със заповед на министъра на транспорта Ивайло Московски на 10 юни, показва справка в търговския регистър. Пет месеца по-късно прокуратурата започва и въпросното досъдебно производство, съвместно с ГДБОП и националното следствие. Засега обаче разследващите отказват да разкрият първоизточникът на информацията за злоупотребите. Освободеният Орлин Алексиев е съветник от ГЕРБ в Столичния общински съвет (СОС) и се смята за близък до премиера Бойко Борисов. Алексиев е председател на комисията по бюджет в СОС. В предишния общински съвет Алексиев и Илия Илиев бяха в групата на ГЕРБ, като Алексиев беше и в ръководството на НКЖИ.

Той обясни, че е знаел какво работи брат му, както и за поръчките с НКЖИ. "Източване обаче няма как да стане, защото за всичко има Закон за обществените поръчки. Не се притеснявам от нищо, нека проверяват. С бизнес не се занимавам", каза още Илиев. По думите му никой досега не го е викал за разпит или обяснения. източник: Медияпул

ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ И ОТВЪН,И ОТВЪТРЕ,ЗАЩОТО МНОГО СА ПРЕБИТИТЕ,УБИТИТЕ,РЕПРЕСИРАНИТЕ С ОГЛЕД ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ КОНКУРСИ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ И ТЕ ОБИКНОВЕНО СЕ ПЕЧЕЛЯТ САМО ОТ ПО-НИСКО КВАЛИФИЦИРАНИ РОМСКИ И ТУРСКИ ФИРМИ -ТОВА Е ОТ МНОГО,МНОГО ГОДИНИ,И В ПОЧТИ ВСИЧКИ СЕКТОРИ ,КЪДЕТО ИМА РЕМОНТИ,СТРОИТЕЛСТВО -И ЖП,И БОЛНИЦИ,И УЧИЛИЩА,И ЛЕТИЩА,И ПЪТИЩА /къде другаде е толкова лошо строителството и некачествени ремонтите ,освен когато са ангажирани злоупотребяващи роми,.и азиатци..???/ Трябваше да се печелят обществените поръчки от компетентни и конкурентно-способни фирми,за да няма дупки и вълни по новите и ремонтирани пътища,да няма спукани стени и тавани ,както след ремонт от ромски и турски фирми и т.н.В нормалните държави покривите не текат така веднага след ремонти,или току-що след закупуване

"Цветанов: За ромите не само негативно, има много успели сред тях"?? Така се преуспява тук- Ромски лидер-50 мил. в жп, цар Киро крадец на милиони и убиец...Само родната пулиция нищо не знае и ги пази ли пази....

Цветанов подчерта, че Илия Илиев никога не е бил от ГЕРБ, а "общински съветник в листата на партията и представляваше политическата си формация" - през 2007 г.

ЩО НЯКОЙ НЕ ОТКРАДНЕ 10 МИЛИОНА ОТ ЧАСТНА ФИРМА? ДЪРЖАВАТА НЕ Е НИКАКЪВ СТОПАНИН, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ СЪС ЗАКОН!