Коментари - Прокуратурата: Нямаме права да издирваме Василев в Белград | Днес.dir.bg

Прокуратурата: Нямаме права да издирваме Василев в Белград

Прокуратурата няма правомощия за същинско издирване на Цветан Василев, това е в компетенността на Интерпол, се казва в становище на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Нямаме права да издирваме Василев в Белград | Днес.dir.bg

Коментари

...крадените пари ли живее в момента? Голям ,,банкер,, , няма що?

банкер, ама не му стига банкерството и титлите, ами има фабрика за бирени бутилки в сърбия.

Искрено " Браво" на този мъж!!! И той е поредното доказателство, че в България банковата и съдебната системи защитават лични и корпоративни интереси! Нима никой не е знаел какво се случва в " КТБ' ?

Всички от всички нива и структури на държавното управление много добре знаете истината за КТБ, както и защо и къде е Цветан Василев. Вземете та добре си свършете работата, по закон, до край и повече не ни хвърляйте прах в очите и не ни заглавичквайте с усукани фрази от различно естество. Във времето на масовите комуникации е не допустимо да бъде укривана или изкривявана каквато и да е информация, защото всеки информационен източник си има своя опонент и по-рано или малко по-късно всичко излиза на яве.

Е как,нали си е платил човека!

25 години прехвърляне на отговорности. Зададеш ли неудобен въпрос, веднага ти казват как нямат права да си свършат работата. Господа прокури и полицаи. Господа от ДАНС! За какво ви се палаща? (няма да казвам че ние ви плащаме, щото не веднъж, когато съм казал това на полицай ,той ми е казвал "Еее, все вие ни плащате!" ) Вие сте лентяи, на които е вменено да си "кютат". Както се казва, ако не си вдигаш много главата, няма да могат да ти я резнат или по-точно "Ако нищо не правиш, няма как и да сбъркаш". А сбъркването си е сериозна работа. Не се знае тоя Василев с кого е делил паричките и какво на кого е обещавал. Така че сте прави, господа! Давайте така, и скоро ще ви "метнем кожите", щото всичко си има предел!

Не го издирвайте, поканете го на кафе!

Реформата в съдебната власт е проста, както представителните Ни политици. Целта на реформата в съдебната система трябва да бъде само една: постепенно увеличаване правомощията на съдебните заседатели. Да се въведе мандатност за упражняващите съдебната власт и да се премахне несменяемостта като основен принцип на съдебната система. Да се въведе изборност в съдебната система. Това означава, че съдиите, прокурорите и следователите трябва да се избират пряко или чрез жребий, а не да се назначават от определени лица. Така ще се прекрати намесата на изпълнителната и законодателната власт в съдебната. Инспекторатът на съдебната власт да не се назначава от министъра на правосъдието, а да се избира чрез жребий, защото не е правилно представител на изпълнителната власт да контролира съдебната. Да бъде извършена децентрализация на следствието и прокуратурата. Трябва да се даде възможност за алтернативно следствие и независим прокурор, за да не може определени лица да се произнасят еднолично по определени случай, тъй като никой човек не е идеален.

ако народа не вземе власта в ръцете си. Съдии заседатели празни приказки са това. ТРЕПАНЕ ТРЯБВА И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕЕ.

25 години представителна демокрация в България 25 години лъжа! Кой ще има изгода? Лисицата си сменя козината, но не и нрава. Равносметката - срината икономика, висока бедност сред населението, липса на достъп до здравеопазване, ширеща се манипулация, висока престъпност, демографски срив. Ако все пак има някаква дефиниция на ставащото в България, то е потвърждение на дарвинизма за оцеляването на по-силния чрез бандитизъм и паразитизъм. Резултатите са налице 97 на сто от богатството на мнозинството отиде в ръцете на 3-процентно малцинство. Този модел ще избухне всеки момент. За да се спаси, малцинството продава България (активите на гражданите) на световните финансови институции и помага в колонизирането й, превръщайки се в класическа колониална администрация. Лъжа след лъжа се сипеше преди избори и след тях, и хората вярваха! Но основният проблем е - хората не разбраха, че представителните политиците няма да направят нищо за тях. Изборите не променят нещата, защото представителната демокрация е така конструирана в България, че в действителност представителната демокрация не означава демокрация (власт за гражданите), а просто означава мутрокрация (власт на мутрите). Решението за изход от това безумие е просто. Във властта и по конституция на всяка демократична държава е гражданите да наложат пряка демокрация. Винаги реалната (пряка) ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт за ВСЕКИ гражданин, постоянна пълна реална информация за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Абсолютно съм съгласен!!

А бе тя прокуратурата вьв Бьлгария не хваща престьпници,вие искате от нея да ги лови в чужбина?!? Нейна работа е само да прибира пари-от бюджета,от подкупи,рушвети......другото е работа на Интерпол,ЦРУ,КГБ,Марсианците.....?!?!?!?

Дир, много бързо скрихте това заглавие-срамота!

Реформата в съдебната власт е проста, както представителните Ни политици. В една демократична държава административния апарат трябва да бъде не само под контрола на гражданите, но трябва да бъде устроен така, щото при определени условия всеки гражданин да може да участва в работата на административните органи. Гражданите по силата на необходимостта ще състави прости и ясни закони, разбираеми за всеки, така че да се прилагат без проблеми. Ако ВСЕКИ гражданин непрекъснато се нуждае от помощ при тълкуване на законите, то тези закони са лоши, защото са неразбираеми. В една държава има законност, когато ВСЕКИ гражданин познава законите, а не когато има хиляда магистрати, които САМО те да познават законите. Как може гражданите да спазват хиляди закони, които даже не познават, ето го БЕЗУМИЕТО на сегашната фалшива и фасадна съдебна власт.

койчо е страхотен лектор, не може ли само 3 реда, по кратко?

Нарочно законите и административните идиотщини се пишат сложно и неразбираемо, за да се тълкуват както им скимне, да има храна за адвокатите и за да уннижават гражданите, като ги карат да се чувстват невежи.

Ако беше жив Джоузеф Хелър сигурно щеше да напише продължението на Параграф 22 по този казус!

ваща мама разбоиническа, не вие куротурящите трябва да си определяте правата и задълженята, а народа, които ви е работодател и ви храни паразити престъпници!

Нямате......не можете......нищо не знаете.........Пуста некомпетентност!

От 2006 г в МВР има Дирекция " Международно оперативно полицейско сътрудничестно", към него има отдели" Интерпол"- към него е международното издирване на лица, отдел " Европол" и още два сектора.Работят на денонощен режим.Би трябвало прокуратурата вместо да се чуди как да ходи в Белград и да търси цветанов просто да възложи на тях обявяването на лицето за издирване.Има обаче един проблем- в Лион трябва да се изпрати и пакет документи между,които и подробно описание на извършеното престъпление-кога,как , от кого и т.н.

Абе, я-я-я го оставете момчето на мира. Да си ги харчи на спокойствие.

Властта в България се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански (суверенен) орган за контрол. Гражданите (суверенът) НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които трябва да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото политическите пълномощници, все пак, са получили уж права от гражданите (суверена), докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите (суверена), който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Демокрация няма НИКОГА там, където не съществува РЕАЛНО разделение на властите.

Или написаното не е становище на прокуратурата, или някой там не знае за какво получава заплата.Бачкал съм по тази линия и трябва да ви кажа,че няма никакъв проблем за задържане на обявено лице и предаване на държавата инициатор за търсене.В МВР организират обяваване на издирването по ИСКАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА или съда- зависи от казуса.Има редица изисквания,които не са особен проблем.Едно от основните обаче е престъплението за което се издирва лицето да е престъпление и по европейското право, а не само в България.Така,че много здраве на господата,които лично не можели да го търсят.

То извода е ясен. Това което не ми е ясно е тези, които все още си държат с труд спечелени пари в български банки какво точно си мислят? Я да ги попитаме. Сигурно има по някой такъв тук в тоя форум. Непознати сънароднико, защо о неразумни, си държиш парите в българска банка? На лихва ли се надяваш? Ами то от древни времена е ясно, че измамника запалва къщата на скъперника. Не си мислете че сте по хитри от тези, които днес се събират на халост на площада и чакат някой нещо да им върне. Докато има такива като вас ще има и хляб за измемниците, като Василев, Пеевски и всички свързани с тях политически проститутки. На ваш гръб се угоиха и докато вие не престанете да ги храните все по дебели ще стават. От вашето скъперничество тръгва ограбването на държавата. Как си мислите точно, че без труд се печелят пари? Ами с лъжа, измама и предателство бе милички. Не плачете сега че ви няма паричките. Друг път не се лакомете за лесно замогване и си пазете по добре с труд припечеленото.

Само де питам, някой знае за кво всъщност го издирва Интерпол?

про кура туря само на кокошкари. знаковите престъпници са под закрилата на. съдебната система в българя, която е главата на организираната престъпност. разбоиникът офицер от държавна сигурност цветан василев може да бъде докаран в чувал от белград за един ден ако правителството на българия изиска това от сърбия. но и правителството е същия боклук като съдебната система, защото българия е още под комунистическо робство, вече цели 70 години. проклет да е този злокобен ден 9ти септември 19ч4 година.

ебати и маитапа това в кои век живеем бе хора дока се базикат с народа

Аха, веднага става ясно: адвокатът крие клиента си, българската прокуратура не го търси, но Интерпол трябва да мобилизира сръбската полиция да го търси :))) Това прилича на сюжет за комедия, вложителите на тази 'банка' са продуценти :)))

Ами да сменим проКУРатурата! Ай стига дивотии бе идиоти

шокиращо е , как един лансиран банкер като цветанов, има завод за бирени шишета, пък имат и научни титли в сем. му ? иначе сърбите живеят още във времето на "партизан белград", съветска колония.

Цецооо,не се ли сещаш ,ПЛАЩАЙ ПО ВЕРИГАТА ,И ЗАТВОР,...ЙОК! Докато не платиш ,не се връщай. ХИЕНИТЕ ЧАКАТ!

8901

Той конфликта между тях има само едно решение. Или маслинка в дупенцето и лимонче в зурличката, или клъцната зелка в някоя кофа за боклук в Белград. Не вярвам да плеснат с ръце и да се прегърнат. Поне не в България де. На друго място може и това да правят отдавна.За 206 000 000 все пак иде реч.

Цяла Европа го издирва ,Бг-СЪД.СИСТЕМА го укрива..... Не случайно ,всички доклади за Бг ,от ЕК на ЕС ,ЗАПОЧВАТ СЪС: 1/СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,....НА ВСИЧКИ НИВА ..... КРАДЕНЕ ,ВСЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ... НАРОДА ОСТАНА ГОЛ .

за кокошка няма прошка, за милиони няма закони

А ЗАЩО НЕ СЕ ПОТЪРСИ И ДЯНКОВ НАЛИ ТОЙ БЕШЕ БРОКЕР НА КТБ

Дянков е агент на ГРУ/ФСБ и за благодарност сега е там в руските университети изтеглен. Защо нашите продажни ДАНС и прочие цицащи милиарди от нашия бюджет служби допускат това? Време е за закриването им!

Значи аз ако си направя завод за презервативи в Дубай също няма да ме търсите?

Абе,тя-Сърбия си е член на Интерпол,ама все пак,да не забравяме,кой дърпа конците на съседите?!

голям гаф направи, какви палати има, с прислуги и разкош, каквито не му подобават, то се вижда, че е тенеке мошеник. чудя се на хората защо са толкова прости и смахнати.

Хубаво се обяснява прокуратурата, но след като има публична информация, че Василев е в Сърбия - прокуратурата попитала ли е сръбските власти какво знаят? Отделно от червения Интерпол и Шенгенска нотификация, да вземат да пратят едно писмо с конкретния въпрос.

Не е в Белград. В последното старо интервю твърдеше, че е във Виена но по времезакъснението на диалога се разбра, че беше МНОГО далече. Или за да не го проследят каскадно е ползвал няколко телефонни линии. Възможно е обаче връзката да е през сателитен оператор...Едно е ясно - криеше се.

МОГАТ ДА ГО РАЗСЛЕДВАТ, А НЕ МОГАТ ДРУГО. ПРАТЕТЕ МУ ТОГАВА НЯКОЙ ЛЕВ ДА ПРЕЖИВЯВА,ЧЕ ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД ЧОВЕКА ДОКАТО ВИ ЧАКА!!

То си е така: за милиони няма закони...

влиaнието на две сили могат сериозно да застрашат финансово бг.мвф и рф.с мвф сме ок.след дването на зелена светлина на южен поток по московски и банката ще тръгне без проблемно.това са 4-5 000 000 000 .

не подшушне на интерпол къде е за да го хване?

Издирват го Василев, но внимателно! За да не го хванат! Че хванат ли го - вземе да проговори..?! Но едно е хубавото - електоратът не го взима много присърце - няма протести, няма натиск, няма нищо! Мирно и кротко чакаме заколението. Гергьовски агънца-багънца!

Няма толкова тъпа държава.Да се разпада по-бързо това което е останало и някой да взима тази територия.

Не бързай, чадо! Алах ще промисли и тогава ще се намери кой да се погрижи и за тебе.

Защо да се разпада територията? Тя ли е виновна, че НКС-та се натискат на топличките места и цоцат кръв? Да се замени тоя държавен апарат с нов, дето да се изгради от нулата - БЕЗ СТАРИТЕ "КАДРИ"(КРАДЛИ). ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И КРУМОВИ ЗАКОНИ - това е избора. Само че вместо кръц главата - каторга до живот на виновния и на рода му до четвърто коляно, при по-тежки престъпления - до девето!

Вложители или балъци са се хванали в капана КТБ? Видно от блеенето им досега по полщадите, че са балъци всички които продължавате да вярвате, че в БГ някои нагушил се с 1 до 20 милиона държавен или надзорен орган има каквото и да е намерение да търси Цв.Вс. или да ви връща парите. Да не говорим за политиците, надзорници и банкери седящи зад далаверата и гушнали милярдчета от нея. Има решение. Ето и идеята. Тя е тиха и безшумна НИНДЖА ВЕНДЕТА на всички замесени. Съберете си всички заинтересовани вложители по някои лев докато не стигнете сумата от 10-20 милиона и си викнете някоя бригада от якудза или китайската мация, че по-финно дейтсват. Като изгинат за назидание близките и роднините до девето коляно на баш крадците и тези които ги прикриват, ей ви на демокрация в действие. И не мислете, че това е реактивно. С тези крадливи башибозуци само това е оправията. И на финала си вземете дебела поука която да помните до края на трудовите ви дни. На банки вяра да нямарте. Те по идея и изпълнение са крадливи институции пазени от крадливи организации. Няма изключения. И знам, че това съждение ще ги дразни, но след като са толкова нагли то няма защо да им цепи някои басмата пък точно на тях. Междувременно такова нещо като България вече няма, затова и няма повод да слушате или очаквате нещо от тези дето са се самопровъзгласили за български управници и контролни органи. Те са си жив Ч!-!Е-П! за народа си.

Съединението прави силата! Аз съм за.

..."Съберете си всички заинтересовани вложители по някои лев докато не стигнете сумата от 10-20 милиона и си викнете някоя бригада от якудза или китайската мация, че по-финно действат."... Съгласен съм с всичко друго, но не и че този ....струва в момента толкова много. Мисля, че други специалисти (чеченските другари например) ще свършат работата, която предлагате за 50-100000 евро. Така задачата, която пострадалите трябва да решат по вашия способ се улеснява. До там ни докараха тези дето ни се пулят ТВ-тата предизборно...

Тази сума е за да си ходят роднините на всички участници в далаверата до девето лоляно, а самоте далаверджии да си оправят бакиите ако искат. Само ще допълня, че тази сума стига и да ни намерят и заловят всички отговорни в БГ ..от Василев, през Искров и компания, през Доганчо и компания, през Боцко и компания. Ей така да го затворят на едно място и да си гу мъчат както само тези две мафии могат. Гаранция ще си кажат и направят всичко и няма да има нужда да се трепа никои. По хуманно ми се струва.

Готов съм да я подкрепя финансово. С тези мародери и аз не виждам друга оправия. След такава тиха вендета ще си знаят после какво ги чака, а и ние обикновенните хора се надявам да схванем това което каза. Тое факт. България като държава я няма отдавна. Има само мафия която си е присвоила името на някога силна държва.

Ще вземат и те парите и ще изчезнат с тях. Ще е поредната измама...

Не е сигурно. Това са мафиоти с чест. Не ги бъркай с наще пишман хайдуци дето нямат ни чест ни мозък да схванат, че скоро няма да има кои да крадът. Освен това якудза или китайска мафия да си чувал да се гъзи на които и да било като наще мафиоти и политици. Няма и да чуеш, няма и да видиш. Виж ако ставаше дума за италианска, албанска или чеченска мафия то там нещата са други. Там няма ни чест нито принципи. Всичко е грабеж и прецакване. Човека добре е саобразил че само мафиоти с чест могат да свършат подобна работа. А и се плаща 50% преди и 50% след като свършат работата.

Тази идея си е супер приложима за целият ни куц и крадлив дупедавски политически елит и явния и сенчестия дето си копа градинките в именията на село и издава нареждане на бушоните по места. Хванем ли вибите за главите и да им ги резнат онези НИНДЖИ дето и с гола ръка са все едно гепили сатъра, то на тази псевдо държава в която живеем сега ще и просветна със сигурност. Пишете ме и мен. Давам си 3 заплати от по 2000лв. Всеки ако даде колкото може, бързо ще стигнем приемлива за целта сума.

ако изобщо е в сърбия, няма кой да го фати за мустако.., сърбите им дреме за бугарския бай мустак.така де.

Правилно! Прокуратурата има право да зщитава само престъпниците от ГЕРБ, воглаве с тарторите им Борисов и Цветанов, като прилага законите само към обикновенните хора!!!

Не "ГРАЖДАНИНО", от селски произход ! До като прокуратурата е слуга на ТЮФЛЕКА Делян Пеевски така ще е в Булгаристан !...

А кой превъзнасяха вестниците на Делян Пеевски цели 2 години? Да ти опресня ли паметта, миризлив ибрик от гербаджийски произход- Гуруто ти, другаря борисов....

БСП а КТБ стана любимка на властимащите преди Герб тааа всички са за бой !!

КТБ е пред фалит и закриване и хората не могат да си вземат парите, но една от другите му фирми БТК-ВИВАКОМ набира клиенти като подарява BMW..... да се чудиш и маеш.

не го закачкаите момчето,за некакви си 250 милиона лева.то сегикана ще я спаси и в балгаря само извори на пари и благоденствие.какав народ сме?!да си искаме парите.не ни е срам!!!

Явно никой няма интерес да арестува Цецо Мустака (иначе отдавна да са го направили). Нито полиция, нито прокуратура, нито Интерпол, нито ЦРУ, нито МОСАД, нито който и да е било друг. Всеки си гледа собствените интереси и никой не се интересува от мнението на обществото.

Питайте посланик Исаков той знае.

Русофилите да кажат как ще се отвори КТБ , те имат контакти с Москва.

вече става доста смешно.. да не се окаже утре, че е избягал в скопие , там ще го черпят с кафе насред дисниленд.

изглежда, че каквото и да се случва с разследването около ктб, ще се случва след като тандемът "мама му и прасе", пак се намърда в парламента с гласовете на зеленокожите... също така се вижда, че това отново ще се случи пред очите на всички. какво стана с референдумите, задължителното гласуване, образователният ценз, докога тези боклуци ще са на власт с купените гласове на привелигированите цигани, а цацаратурата ще им обслужва цирковете !????

Русия си отвори КТБ Русия си я затвори.Вложителите да питат който трябва.

Коментари - Прокуратурата: Нямаме права да издирваме Василев в Белград | Днес.dir.bg

Прокуратурата: Нямаме права да издирваме Василев в Белград

Прокуратурата няма правомощия за същинско издирване на Цветан Василев, това е в компетенността на Интерпол, се казва в становище на държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Нямаме права да издирваме Василев в Белград | Днес.dir.bg

Коментари

...крадените пари ли живее в момента? Голям ,,банкер,, , няма що?

банкер, ама не му стига банкерството и титлите, ами има фабрика за бирени бутилки в сърбия.

Искрено " Браво" на този мъж!!! И той е поредното доказателство, че в България банковата и съдебната системи защитават лични и корпоративни интереси! Нима никой не е знаел какво се случва в " КТБ' ?

Всички от всички нива и структури на държавното управление много добре знаете истината за КТБ, както и защо и къде е Цветан Василев. Вземете та добре си свършете работата, по закон, до край и повече не ни хвърляйте прах в очите и не ни заглавичквайте с усукани фрази от различно естество. Във времето на масовите комуникации е не допустимо да бъде укривана или изкривявана каквато и да е информация, защото всеки информационен източник си има своя опонент и по-рано или малко по-късно всичко излиза на яве.

Е как,нали си е платил човека!

25 години прехвърляне на отговорности. Зададеш ли неудобен въпрос, веднага ти казват как нямат права да си свършат работата. Господа прокури и полицаи. Господа от ДАНС! За какво ви се палаща? (няма да казвам че ние ви плащаме, щото не веднъж, когато съм казал това на полицай ,той ми е казвал "Еее, все вие ни плащате!" ) Вие сте лентяи, на които е вменено да си "кютат". Както се казва, ако не си вдигаш много главата, няма да могат да ти я резнат или по-точно "Ако нищо не правиш, няма как и да сбъркаш". А сбъркването си е сериозна работа. Не се знае тоя Василев с кого е делил паричките и какво на кого е обещавал. Така че сте прави, господа! Давайте така, и скоро ще ви "метнем кожите", щото всичко си има предел!

Не го издирвайте, поканете го на кафе!

Реформата в съдебната власт е проста, както представителните Ни политици. Целта на реформата в съдебната система трябва да бъде само една: постепенно увеличаване правомощията на съдебните заседатели. Да се въведе мандатност за упражняващите съдебната власт и да се премахне несменяемостта като основен принцип на съдебната система. Да се въведе изборност в съдебната система. Това означава, че съдиите, прокурорите и следователите трябва да се избират пряко или чрез жребий, а не да се назначават от определени лица. Така ще се прекрати намесата на изпълнителната и законодателната власт в съдебната. Инспекторатът на съдебната власт да не се назначава от министъра на правосъдието, а да се избира чрез жребий, защото не е правилно представител на изпълнителната власт да контролира съдебната. Да бъде извършена децентрализация на следствието и прокуратурата. Трябва да се даде възможност за алтернативно следствие и независим прокурор, за да не може определени лица да се произнасят еднолично по определени случай, тъй като никой човек не е идеален.

ако народа не вземе власта в ръцете си. Съдии заседатели празни приказки са това. ТРЕПАНЕ ТРЯБВА И КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕЕ.

25 години представителна демокрация в България 25 години лъжа! Кой ще има изгода? Лисицата си сменя козината, но не и нрава. Равносметката - срината икономика, висока бедност сред населението, липса на достъп до здравеопазване, ширеща се манипулация, висока престъпност, демографски срив. Ако все пак има някаква дефиниция на ставащото в България, то е потвърждение на дарвинизма за оцеляването на по-силния чрез бандитизъм и паразитизъм. Резултатите са налице 97 на сто от богатството на мнозинството отиде в ръцете на 3-процентно малцинство. Този модел ще избухне всеки момент. За да се спаси, малцинството продава България (активите на гражданите) на световните финансови институции и помага в колонизирането й, превръщайки се в класическа колониална администрация. Лъжа след лъжа се сипеше преди избори и след тях, и хората вярваха! Но основният проблем е - хората не разбраха, че представителните политиците няма да направят нищо за тях. Изборите не променят нещата, защото представителната демокрация е така конструирана в България, че в действителност представителната демокрация не означава демокрация (власт за гражданите), а просто означава мутрокрация (власт на мутрите). Решението за изход от това безумие е просто. Във властта и по конституция на всяка демократична държава е гражданите да наложат пряка демокрация. Винаги реалната (пряка) ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт за ВСЕКИ гражданин, постоянна пълна реална информация за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Абсолютно съм съгласен!!

А бе тя прокуратурата вьв Бьлгария не хваща престьпници,вие искате от нея да ги лови в чужбина?!? Нейна работа е само да прибира пари-от бюджета,от подкупи,рушвети......другото е работа на Интерпол,ЦРУ,КГБ,Марсианците.....?!?!?!?

Дир, много бързо скрихте това заглавие-срамота!

Реформата в съдебната власт е проста, както представителните Ни политици. В една демократична държава административния апарат трябва да бъде не само под контрола на гражданите, но трябва да бъде устроен така, щото при определени условия всеки гражданин да може да участва в работата на административните органи. Гражданите по силата на необходимостта ще състави прости и ясни закони, разбираеми за всеки, така че да се прилагат без проблеми. Ако ВСЕКИ гражданин непрекъснато се нуждае от помощ при тълкуване на законите, то тези закони са лоши, защото са неразбираеми. В една държава има законност, когато ВСЕКИ гражданин познава законите, а не когато има хиляда магистрати, които САМО те да познават законите. Как може гражданите да спазват хиляди закони, които даже не познават, ето го БЕЗУМИЕТО на сегашната фалшива и фасадна съдебна власт.

койчо е страхотен лектор, не може ли само 3 реда, по кратко?

Нарочно законите и административните идиотщини се пишат сложно и неразбираемо, за да се тълкуват както им скимне, да има храна за адвокатите и за да уннижават гражданите, като ги карат да се чувстват невежи.

Ако беше жив Джоузеф Хелър сигурно щеше да напише продължението на Параграф 22 по този казус!

ваща мама разбоиническа, не вие куротурящите трябва да си определяте правата и задълженята, а народа, които ви е работодател и ви храни паразити престъпници!

Нямате......не можете......нищо не знаете.........Пуста некомпетентност!

От 2006 г в МВР има Дирекция " Международно оперативно полицейско сътрудничестно", към него има отдели" Интерпол"- към него е международното издирване на лица, отдел " Европол" и още два сектора.Работят на денонощен режим.Би трябвало прокуратурата вместо да се чуди как да ходи в Белград и да търси цветанов просто да възложи на тях обявяването на лицето за издирване.Има обаче един проблем- в Лион трябва да се изпрати и пакет документи между,които и подробно описание на извършеното престъпление-кога,как , от кого и т.н.

Абе, я-я-я го оставете момчето на мира. Да си ги харчи на спокойствие.

Властта в България се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански (суверенен) орган за контрол. Гражданите (суверенът) НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които трябва да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото политическите пълномощници, все пак, са получили уж права от гражданите (суверена), докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите (суверена), който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Демокрация няма НИКОГА там, където не съществува РЕАЛНО разделение на властите.

Или написаното не е становище на прокуратурата, или някой там не знае за какво получава заплата.Бачкал съм по тази линия и трябва да ви кажа,че няма никакъв проблем за задържане на обявено лице и предаване на държавата инициатор за търсене.В МВР организират обяваване на издирването по ИСКАНЕ НА ПРОКУРАТУРАТА или съда- зависи от казуса.Има редица изисквания,които не са особен проблем.Едно от основните обаче е престъплението за което се издирва лицето да е престъпление и по европейското право, а не само в България.Така,че много здраве на господата,които лично не можели да го търсят.

То извода е ясен. Това което не ми е ясно е тези, които все още си държат с труд спечелени пари в български банки какво точно си мислят? Я да ги попитаме. Сигурно има по някой такъв тук в тоя форум. Непознати сънароднико, защо о неразумни, си държиш парите в българска банка? На лихва ли се надяваш? Ами то от древни времена е ясно, че измамника запалва къщата на скъперника. Не си мислете че сте по хитри от тези, които днес се събират на халост на площада и чакат някой нещо да им върне. Докато има такива като вас ще има и хляб за измемниците, като Василев, Пеевски и всички свързани с тях политически проститутки. На ваш гръб се угоиха и докато вие не престанете да ги храните все по дебели ще стават. От вашето скъперничество тръгва ограбването на държавата. Как си мислите точно, че без труд се печелят пари? Ами с лъжа, измама и предателство бе милички. Не плачете сега че ви няма паричките. Друг път не се лакомете за лесно замогване и си пазете по добре с труд припечеленото.

Само де питам, някой знае за кво всъщност го издирва Интерпол?

про кура туря само на кокошкари. знаковите престъпници са под закрилата на. съдебната система в българя, която е главата на организираната престъпност. разбоиникът офицер от държавна сигурност цветан василев може да бъде докаран в чувал от белград за един ден ако правителството на българия изиска това от сърбия. но и правителството е същия боклук като съдебната система, защото българия е още под комунистическо робство, вече цели 70 години. проклет да е този злокобен ден 9ти септември 19ч4 година.

ебати и маитапа това в кои век живеем бе хора дока се базикат с народа

Аха, веднага става ясно: адвокатът крие клиента си, българската прокуратура не го търси, но Интерпол трябва да мобилизира сръбската полиция да го търси :))) Това прилича на сюжет за комедия, вложителите на тази 'банка' са продуценти :)))

Ами да сменим проКУРатурата! Ай стига дивотии бе идиоти

шокиращо е , как един лансиран банкер като цветанов, има завод за бирени шишета, пък имат и научни титли в сем. му ? иначе сърбите живеят още във времето на "партизан белград", съветска колония.

Цецооо,не се ли сещаш ,ПЛАЩАЙ ПО ВЕРИГАТА ,И ЗАТВОР,...ЙОК! Докато не платиш ,не се връщай. ХИЕНИТЕ ЧАКАТ!

8901

Той конфликта между тях има само едно решение. Или маслинка в дупенцето и лимонче в зурличката, или клъцната зелка в някоя кофа за боклук в Белград. Не вярвам да плеснат с ръце и да се прегърнат. Поне не в България де. На друго място може и това да правят отдавна.За 206 000 000 все пак иде реч.

Цяла Европа го издирва ,Бг-СЪД.СИСТЕМА го укрива..... Не случайно ,всички доклади за Бг ,от ЕК на ЕС ,ЗАПОЧВАТ СЪС: 1/СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,....НА ВСИЧКИ НИВА ..... КРАДЕНЕ ,ВСЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО ... НАРОДА ОСТАНА ГОЛ .

за кокошка няма прошка, за милиони няма закони

А ЗАЩО НЕ СЕ ПОТЪРСИ И ДЯНКОВ НАЛИ ТОЙ БЕШЕ БРОКЕР НА КТБ

Дянков е агент на ГРУ/ФСБ и за благодарност сега е там в руските университети изтеглен. Защо нашите продажни ДАНС и прочие цицащи милиарди от нашия бюджет служби допускат това? Време е за закриването им!

Значи аз ако си направя завод за презервативи в Дубай също няма да ме търсите?

Абе,тя-Сърбия си е член на Интерпол,ама все пак,да не забравяме,кой дърпа конците на съседите?!

голям гаф направи, какви палати има, с прислуги и разкош, каквито не му подобават, то се вижда, че е тенеке мошеник. чудя се на хората защо са толкова прости и смахнати.

Хубаво се обяснява прокуратурата, но след като има публична информация, че Василев е в Сърбия - прокуратурата попитала ли е сръбските власти какво знаят? Отделно от червения Интерпол и Шенгенска нотификация, да вземат да пратят едно писмо с конкретния въпрос.

Не е в Белград. В последното старо интервю твърдеше, че е във Виена но по времезакъснението на диалога се разбра, че беше МНОГО далече. Или за да не го проследят каскадно е ползвал няколко телефонни линии. Възможно е обаче връзката да е през сателитен оператор...Едно е ясно - криеше се.

МОГАТ ДА ГО РАЗСЛЕДВАТ, А НЕ МОГАТ ДРУГО. ПРАТЕТЕ МУ ТОГАВА НЯКОЙ ЛЕВ ДА ПРЕЖИВЯВА,ЧЕ ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД ЧОВЕКА ДОКАТО ВИ ЧАКА!!

То си е така: за милиони няма закони...

влиaнието на две сили могат сериозно да застрашат финансово бг.мвф и рф.с мвф сме ок.след дването на зелена светлина на южен поток по московски и банката ще тръгне без проблемно.това са 4-5 000 000 000 .

не подшушне на интерпол къде е за да го хване?

Издирват го Василев, но внимателно! За да не го хванат! Че хванат ли го - вземе да проговори..?! Но едно е хубавото - електоратът не го взима много присърце - няма протести, няма натиск, няма нищо! Мирно и кротко чакаме заколението. Гергьовски агънца-багънца!

Няма толкова тъпа държава.Да се разпада по-бързо това което е останало и някой да взима тази територия.

Не бързай, чадо! Алах ще промисли и тогава ще се намери кой да се погрижи и за тебе.

Защо да се разпада територията? Тя ли е виновна, че НКС-та се натискат на топличките места и цоцат кръв? Да се замени тоя държавен апарат с нов, дето да се изгради от нулата - БЕЗ СТАРИТЕ "КАДРИ"(КРАДЛИ). ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ И КРУМОВИ ЗАКОНИ - това е избора. Само че вместо кръц главата - каторга до живот на виновния и на рода му до четвърто коляно, при по-тежки престъпления - до девето!

Вложители или балъци са се хванали в капана КТБ? Видно от блеенето им досега по полщадите, че са балъци всички които продължавате да вярвате, че в БГ някои нагушил се с 1 до 20 милиона държавен или надзорен орган има каквото и да е намерение да търси Цв.Вс. или да ви връща парите. Да не говорим за политиците, надзорници и банкери седящи зад далаверата и гушнали милярдчета от нея. Има решение. Ето и идеята. Тя е тиха и безшумна НИНДЖА ВЕНДЕТА на всички замесени. Съберете си всички заинтересовани вложители по някои лев докато не стигнете сумата от 10-20 милиона и си викнете някоя бригада от якудза или китайската мация, че по-финно дейтсват. Като изгинат за назидание близките и роднините до девето коляно на баш крадците и тези които ги прикриват, ей ви на демокрация в действие. И не мислете, че това е реактивно. С тези крадливи башибозуци само това е оправията. И на финала си вземете дебела поука която да помните до края на трудовите ви дни. На банки вяра да нямарте. Те по идея и изпълнение са крадливи институции пазени от крадливи организации. Няма изключения. И знам, че това съждение ще ги дразни, но след като са толкова нагли то няма защо да им цепи някои басмата пък точно на тях. Междувременно такова нещо като България вече няма, затова и няма повод да слушате или очаквате нещо от тези дето са се самопровъзгласили за български управници и контролни органи. Те са си жив Ч!-!Е-П! за народа си.

Съединението прави силата! Аз съм за.

..."Съберете си всички заинтересовани вложители по някои лев докато не стигнете сумата от 10-20 милиона и си викнете някоя бригада от якудза или китайската мация, че по-финно действат."... Съгласен съм с всичко друго, но не и че този ....струва в момента толкова много. Мисля, че други специалисти (чеченските другари например) ще свършат работата, която предлагате за 50-100000 евро. Така задачата, която пострадалите трябва да решат по вашия способ се улеснява. До там ни докараха тези дето ни се пулят ТВ-тата предизборно...

Тази сума е за да си ходят роднините на всички участници в далаверата до девето лоляно, а самоте далаверджии да си оправят бакиите ако искат. Само ще допълня, че тази сума стига и да ни намерят и заловят всички отговорни в БГ ..от Василев, през Искров и компания, през Доганчо и компания, през Боцко и компания. Ей така да го затворят на едно място и да си гу мъчат както само тези две мафии могат. Гаранция ще си кажат и направят всичко и няма да има нужда да се трепа никои. По хуманно ми се струва.

Готов съм да я подкрепя финансово. С тези мародери и аз не виждам друга оправия. След такава тиха вендета ще си знаят после какво ги чака, а и ние обикновенните хора се надявам да схванем това което каза. Тое факт. България като държава я няма отдавна. Има само мафия която си е присвоила името на някога силна държва.

Ще вземат и те парите и ще изчезнат с тях. Ще е поредната измама...

Не е сигурно. Това са мафиоти с чест. Не ги бъркай с наще пишман хайдуци дето нямат ни чест ни мозък да схванат, че скоро няма да има кои да крадът. Освен това якудза или китайска мафия да си чувал да се гъзи на които и да било като наще мафиоти и политици. Няма и да чуеш, няма и да видиш. Виж ако ставаше дума за италианска, албанска или чеченска мафия то там нещата са други. Там няма ни чест нито принципи. Всичко е грабеж и прецакване. Човека добре е саобразил че само мафиоти с чест могат да свършат подобна работа. А и се плаща 50% преди и 50% след като свършат работата.

Тази идея си е супер приложима за целият ни куц и крадлив дупедавски политически елит и явния и сенчестия дето си копа градинките в именията на село и издава нареждане на бушоните по места. Хванем ли вибите за главите и да им ги резнат онези НИНДЖИ дето и с гола ръка са все едно гепили сатъра, то на тази псевдо държава в която живеем сега ще и просветна със сигурност. Пишете ме и мен. Давам си 3 заплати от по 2000лв. Всеки ако даде колкото може, бързо ще стигнем приемлива за целта сума.

ако изобщо е в сърбия, няма кой да го фати за мустако.., сърбите им дреме за бугарския бай мустак.така де.

Правилно! Прокуратурата има право да зщитава само престъпниците от ГЕРБ, воглаве с тарторите им Борисов и Цветанов, като прилага законите само към обикновенните хора!!!

Не "ГРАЖДАНИНО", от селски произход ! До като прокуратурата е слуга на ТЮФЛЕКА Делян Пеевски така ще е в Булгаристан !...

А кой превъзнасяха вестниците на Делян Пеевски цели 2 години? Да ти опресня ли паметта, миризлив ибрик от гербаджийски произход- Гуруто ти, другаря борисов....

БСП а КТБ стана любимка на властимащите преди Герб тааа всички са за бой !!

КТБ е пред фалит и закриване и хората не могат да си вземат парите, но една от другите му фирми БТК-ВИВАКОМ набира клиенти като подарява BMW..... да се чудиш и маеш.

не го закачкаите момчето,за некакви си 250 милиона лева.то сегикана ще я спаси и в балгаря само извори на пари и благоденствие.какав народ сме?!да си искаме парите.не ни е срам!!!

Явно никой няма интерес да арестува Цецо Мустака (иначе отдавна да са го направили). Нито полиция, нито прокуратура, нито Интерпол, нито ЦРУ, нито МОСАД, нито който и да е било друг. Всеки си гледа собствените интереси и никой не се интересува от мнението на обществото.

Питайте посланик Исаков той знае.

Русофилите да кажат как ще се отвори КТБ , те имат контакти с Москва.

вече става доста смешно.. да не се окаже утре, че е избягал в скопие , там ще го черпят с кафе насред дисниленд.

изглежда, че каквото и да се случва с разследването около ктб, ще се случва след като тандемът "мама му и прасе", пак се намърда в парламента с гласовете на зеленокожите... също така се вижда, че това отново ще се случи пред очите на всички. какво стана с референдумите, задължителното гласуване, образователният ценз, докога тези боклуци ще са на власт с купените гласове на привелигированите цигани, а цацаратурата ще им обслужва цирковете !????

Русия си отвори КТБ Русия си я затвори.Вложителите да питат който трябва.