Подкупният инспектор от ДАИ бил преназначен

Хасковската Окръжна прокуратура се е самосезирала по случая с уличения в рекет инспектор от ДАИ-Хасково. Той пък е преназначен в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Подкупният инспектор от ДАИ бил преназначен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай Цеко проверки на всякъде почни от Варна там са повече от алчни! За проврки искат по 2000 лева!!!

и така в БГ няма наказан зулумаджия или прастъпник

КАКВИ СА ТЕЗИ СЛУЖБИ ЗА НАШИ ХОРА ДАИ ИЛИ ДРУГИ ИЗОПАЧЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ В ЕВРОПА СМЕ БЪЛГАРИ ПОГЛЕДНЕТЕ КАК РАБОТЯТ ЕВРОПЕИЦИТЕ В ТАЗИ НАСОКА ВСИЧКО СЕ4 КОНТРОЛИРА ОТ КАМЕРИ НИ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ НИ КАКВИТО И ИЗМИСЛЕНИ ДАЯДЖИИСКИ КРАДЛИВИ КУЧЕТА КОИТО НЯКОИ И ШОФЍОРСКА КНИЖКА НЯМАТ ПЪК ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ...

как се казва германският дай ? а британският или френският , примерно ?

Моля, моля! Нашия служител само се е представил къде работи. За това е казал -ДАЙ!

Знаете ли колко хубаво казва "ДАЙ"!

Момчето си е чисто като момина сълза. Те всички там са без конкурс. Клипчето е манипулирано от корумпираният турски шофьор.

Стига с тия пет лева бе !!!!!

Искам награда за всеки, който уличи някой държавен служител да взима подкуп!

Аз съм такъв. И както си поискал, така получих награда - уволни ме един от корумпираните - Ректорът на СУ Иван Илчев. Това, че заведох дело и го спечелих не е променило нещо. Някои от корумпетата сега разпределят европейски пари за наука и се готвят да разпределят още повече. Други направо отиват в Брюксел да представляват България. А моите разкрития са публични и могат да се намерят в книга - "Проектният бизнес и ограбването на науката" Та това (и още много, което не съм обсъдил тук) чака всеки, който се осмели да опише корупцията на държавните чиновници. Член-кор. проф. Е. Хорозов

Благодаря Ви за отговора! Ако наистина сте се подписал с истинското име ще се опитам да се свържа с Вас, за да ми разкажете историята! Живо ме интересува!!!

На практика е невинен до доказване на вина. Не можете да го плюете така безотговорно.

Ти или си сляп, или си глух.. или и двете...

Нито едното, нито другото. Това е той! (преназначения).

Преназначен?! Този е за дисциплинарно уволнение! Е, нЕма такава държава, и оправия нЕма да има!

Този инспектор е взел изпит за министър. Може да замести Московски.

Бахти далаверата. Хащат те с подкуп и вместо да те уволнят и осъдят, то вземат, че те преназначават, а сигурно и 13та заплата ти дават. Трябва доживотна забрана за работа в държавната и общинска администрация при доказано нарушение на закона

Явно има смекчаващи обстоятелства. Бил е дълтонист и затова е объркал цветовете - синьо и червено. Искал е само 10 евро, а не 20.

Такъв ценен кадър как да го уволниш?!? Преместили са го от Хасково да храни шефовете на ДАИ в Стара Загора.

Пичове, няма какво да се лъжем, така работи Бойко. Той не си дава кадрите, защото знае, че кадрите по места решават всичко. Но тежката истина е, че кадрите по места са престъпна схема ,която не може да работи в полза на държавата и обществото. Без разгонането на тази схема обществото няма да го бъде! тази схема храни: БСП,ДПС, циганите, организираната престъпност, данъчните измами, наркотрафика, каналджийството, акцизните измами- всички боклуци и измамници! Лошото е, че Бойко няма алтернатива в момента, а хора като Костов се точат отново за властта, за да ни набутат в ръцете на господаря на Кремъл. В беда сме!

Боко уволнява доказани професионалисти. ДОЛУ БОКО! ОСТАВКА!

Пич, виж какво Боко е за оставка, но трябва да има сериозна алернатива. Нека да си признаем БСП са неспособни магаре на каруца да вържат. ДПС в това време ще окрадат каруцата, циганите рушат държавата, Сидеров я предлага на руснаците, Кунева е толкова вързана с комунистическите капитали, че не забелязва дали служи на ЦРУ или на КГБ или знае, че те са в съюз и не и дреме. Костов е вързан с парите на Цв.Василев и говори,каквото му се поиска, да не говорим за костовистчетата, които са неграмотни юридически и икономически. Тук няма българи, които искат да управляват България на българите! Време е да обърнем нещата и да ги вземем в свои ръце.

Никъде в записа не се вижда лицето на инспектора. Гласът може да е на някой друг, примерно втори шофьор, а записът - с цел да се компрометира българската администрация. Турците искат да минават през пътищата ни и да рушат. С по-слаби контролни органи ще им е по-лесно да го правят. Затова клеветят, а ние вместо да си защитим момчето, плюем срещу него. Като им е тежко да не минават от тук - има и други пътища. Какво ще ни тровят и рушат? Предлагам да им сложат по 100 евро входна такса поне, само рушат, а отгоре на всичко и лаят!

Утре "момчето" от ДАИ - което и да е, като зейне насреща ти с "наами, йок кармазъ" други ще ги редиш...

Водачът се смее нагло и разговора изглежда като добре написан сценарий, с цел да се руши имиджа на българската администрация, апропо, държава. Това за мен е чиста провокация, за да могат да се дискредитират контролните органи.

Дааа, за 10 месеца - 7 акта.. На тоя са му се паднали най-примерните водачи и винаги изрядни. Мен са ме спирали и нямах документи, докато ми го донесат (да не ме глобяват и за това, хора излязоха) за 50 минути написаха 2 акта, това на второкласен път.

Всички контролни държавни и общински служби са партийни хранилки, съответно в тях се назначават точно определени хора - изпълнители на поръчки. Дали ще рекетират с глоби, дали ще взимат подкупи - целта е набиране на средства за по-горните нива. А къде се събират паричните потоци знаем всички.

Тоя корумпииран инспектор в ДАИ, най- вероятно е стана Инспектор след като е дал подкуп, или щото е роднина на някой Номенклатурчик в БСП. Предишното правителство на БСП и ДПС, взимаше всяккави боклуци, уж за Шофьори, деловодители, чистачки, Без Конкурс, а после пак без Конкурс ги преназначаваха на по висока длъжност. БСП и ДПС правеха Сливания, за да могат да Повишат лаината от партията си и да им увеличат Заплатите....Сливанията на БСП и ДПС, бяха- все едно да се слеят Депутатите с Чистачките на Парламента, , ЗА ДА могат да увеличат Заплатите на Чистачките( ако чистачките са избрани от НОменклатурчик в БСП). Обаче ДАЛИ Депутатите са съгласни да взимат Заплати, колкото Чистачките на Парламента ??!!! Предишното правителство на БСП и ДПС, за 1 година управление, пуснаха от затвора всякакви БАНДИТИ. Освен това върнаха обратно на работа, разни Уволнени за Корупция- данъчни инспектори, Митничари и други такива КОРУМПИРАНИ. И за капак, БСП и ДПС, докараха всякакви лаина от партиите си, Без КОНКУРСИ, а понякога и без Образование.... Така че, новото правителство около ГЕРБ и РБ, ще тряба да разчисти всички Лаина на БСП и ДПС- ще трябва да вкарва в затвора отново, пуснатите Бандите. Ще трябва да УВОЛНЯТ всички Корумпирани данъчни, митничари и други. Ще трябва да уволнят всички лаина докарани от БСП, в Държавните фирми, без конкурси или без образование. В всяка от Държавните фирми, БСП и ДПС са домъкнали по този начин- около 200-300 души, корумпирани, или без Конкурси или без Образование. Много лаина ще трябва да разчисти СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, за да има ПРИХОДИ държавата.

"...най- вероятно е стана Инспектор след като е дал подкуп, или щото е роднина на някой..." - абе колкото повече пари снасяш на ръководството, толкова по-подходящ си, на никой не му трябват служители които не носят пари.

Корупция, помиярщина, и излагация на шкембетата

В ДАИ същата е същата роднинска история. Заслужават масово да ги уволнят.

Корумпираният Петър Стоянов-преназначен в Ст.Загора, вместо да трие затворническия нар!Е, браво!Това може да кажем!

Е! Завидя му на кариерното израстване пък ти - ето, до вчера на изпитателен в Хасково, от днес на постоянен в Ст. Загора, а утре - направо шеф в централата в София! Има всички данни момъкът за една успешна кариера в ДАИ!

Нетрябва да се погубват доказали се квалифицирани кадри!Сгафил е човека?

Що да се погубват бре, в панделата ще работи пак за благото на родината. Може да проверява техническата изправност на затворническия автопарк примерно.

ЩО МЪЛЧИ.... ШАЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ

ДА СНАСЯ НА НАЧАЛНИКА

Какво неочаквано развитие на случая ! Давам предварителен жокер - ако някак случайно нещо се случи и с мъка го освободят и от Стара Загора, моля медиите да проверят дали след година някак случайно не се е озовал пак служител в ДАИ, ама например в Бургас или Сливен. Малко само да заглъхне случая. Да си работи спокойно човечецът.

Каква година, те вчера го уволниха в Хасково, днес вече е в Стара Загора.

"уличения в рекет инспектор от ДАИ - е преназначен в Стара Загора?!?!?? Е вярно "нЕма" такава държава...........

Нещо не си разбрал. Преназначен е един ден преди видеото.

какво от това бе значи сега си снася на новите началници оня пульо сутринта дето беше по бтв го е назначил ......