Шефът на ИАРА - уволнен и на свобода срещу 20 000 лв.

Шефът на Агенцията по рибарство Янчо Янев и другите двама задържани са обвинени и пуснати от ареста срещу гаранции от по 20 000 лв. Янев е уволнен.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ИАРА - уволнен и на свобода срещу 20 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Крадете на воля, защото тъпия народ ще ви плаща! Плащай народе и трай, че иначе няма да има кебапчета за изборите!

В ИАРА И МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО РЪКОВОДИ ДПС - ТЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ .ВСИЧКИ ПРОЕКТИ ЗА ЕВРО ПАРИ СА ТЕХНИ

Сега е редно да докаже произходът на тези 20 хил.лв.

Щом и ДАНС са намесени, то едва ли това е била единствената му далавера. ДАНС ще кажат ли в какво друго са го изловили, или ще си траят пак ?? Ей така махнаха и Явор Недев от ИАРА, по изрично нареждане от Бойко, и тихомълком, та да не се разбере какви ги е вършил човекът на Мирослав Найденов, да не се знае колко е откраднал, колко е снесъл на Мършата и колко е внесъл в партията ....... . . нали не си мислите, че тези неща са случайни ?

Трябвало е и ние да разследваме , знаем ги тези неща . . . Все пак съм доволен . Добре !

Кажи им просто гербери или комунисти, те са еднакви! Но сега май повече се краде и има беззаконие! Без думи!

Янчо е на сметка-откраднал 60хил, сега е върнал 20хил, остават му 40хиляди. Няма затвор. И аз бих откраднал и после върнал 1/3.

То ако бяха само тези 60,000 - с мед да го намажеш. По всички агенции, които се занимават с европейски средства, корупцията е МАСОВА И ПОСЛОВИЧНА! С благословия от най-високо ниво естествено, това е цялата идея на схемата. Този вероятно не е отчел нещо нейде, и затова са го погнали.

Хич не си в час - тази гаранция остава за държавата само ако избяга у се укрие, иначе ще му ги върнат.

Хм, уволнен преди да е доказана вината му?! Като си плати или заплаши, че ще разкрие тайните на някой си, ще го оправдаят и после ще осъди България за неправомерно уволнение и пак ние ща плащаме!

Крадем 60 000лв. - пускат ни за 20 000лв....А трябва да е поне 120 000лв.Ех, временааааа....

От раз се познава чий кадър е.Просто са нагаждачи и добри усвоители.Евала на майка ти дето те е родила такъв кадърен крадец.

Ма к'ви тъщи имат някои хора беее, как да не им завидиш- бизнес въртят, гаранциите на зетьовете плащат...

И по няколко апартамента дори им купуват на зетьовете си!

Кога ще има осъден от Държавен фонд Земеделие? Там злоупотребите са за милиони, а тук говорим за 60 000!! Крадливото коп.ле Порожанов е инструмента на Бойко, който оперира с парите за селските райони!

Повдигаш обвинения за злоупотреба с европейски средства пък го пускаш с парична гаранция от някакви си 20хил. лева и човека естествено плаща сумата на секундата.Браво (ръкопляскане)

За даразберете КОЛКО цинична е нашата съдебна система : турчинът убил двамата мотористи - пуснат срещу договор за наем, а обвиненият за присвоявяне на 60 х.лева - парична гаранция за 20 х.лева ???

Викаш имаш ли пари всичко е ок...Продажници...

Шефът на ИАРА пуснат срещу 20 000 лв. гаранция Това означава ли , че само 40000 лева са му останали.

На тъщата, Петров, на тъщата са останали толкова - нали тя е бизнесмена в семейството;) Случил е човекът на тъща...