Още митничари и гранична полицайка обвинени за контрабанда

Окръжна прокуратура-Пловдив повдигна обвинения срещу още четирима митничари и граничен полицай по случая с контрабандата на цигари през ГКПП "Капитан Андреево".

Обратно в новината

Коментари - Още митничари и гранична полицайка обвинени за контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Митничарите си плащат минимум 20 000 евро за да ги назначат на работа...след това за да отиде на трасе или на друг апетитен пост се плаща отделно... Така че във всеки един момент могат да бъдат хванати с рушвет и изгонени ако не слушкат !!!

щом тази практика е толкова масова значи нещо в подредбата на системата хлопа, тоест рибката намирисва от към главата

от 89 г тръгна един преход и не моее а се спре цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Организирана престъпна група в Русия = ДВАМА човека, в България и останалият свят = ТРИМА човека и нагоре. ТАКА - а тези 20-30 митничари СА НЯКАКВИ САМОДЕЙЦИ? Всеки с отделно "престъпление" съвпадащо с това на другарчетата му... Бива. Лошото е, че все някой от тях ще си отвори устата ЗАЩО (кой казал и т.н.) са пускани така камионите, но няма да може да докаже нищо. Няколко пъти писах, казах - ама - кой да ме чуе и да помисли: ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ТОЧНО НА КАПИТАН АНДРЕЕВО ГИ НАЗНАЧИ АЛО, ВАНЬО! ЧЕ ПРЕДНИТЕ НЕ БЯХА НАШИ ХОРА, А И НЕ ИЗМАЗАХА ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ КПП-ТО, ЧЕ ДА СЕ ШМУГНЕМ НЕКАК СИ У ШЕНГЕН!

богаташчетата и ток крадът, а на бедните слагат електромери, които въртят двоино за да се избегнат голями загуби

От ясно по ясно е, че нищо няма да им се случи. Тези загуби не са "фатални" за държавата. Просто след половин година ще ни обяснят, че за приходи в бездънната хазна вдигат осигуровките, поради голямата демографска специфика :). Момчетата са си ОК :).

Vasta minutka cas stana

Баце итеб да те турат там ще краднаш меда е убав.

всиките митницари трябва да сменят там це са корумпирани от а до ъ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Pesh0

за наказание ги пенсионирайте рано .

всиките митницари трябва да сменят там це са корумпирани от а до ъ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега не е 02/2013 да правите театри и протести БСП-ри и ДПС-ри.Ще има легни по-ниско от тревата.

Боли ли като ви вадим зъбки от митницата а г-н Бисеров и г-н Доган!Скоро ще е и без упойка.

Pesh0

Да бе да . Да осъдят Цветанов на затвор , за това че е токазал подслушване , пък ще видите , колко народ ще има пред съдилищата и колко бити прокуриори и съдии

Как ще финансираме сега Бузлуджа!Ами кметските избори.... лелееееее!

Митничарите, съдиите на БСП и Путин , Волен Сидеров скоро ги чака затвор.

Евала бате Бойко!Това чакахме дълго време от теб.Почвай и съдиите.Вече Путин не може те пипна с пръст както ти направи протести през 02/2013г.ДАВАЙ НАПРЕД!

Спри наркотиците и почни да виждаш нещата реално. 99 % от всичките тия митничари ще се върнат на работа до 1 година. Това се случва за пореден път и това си е чисто и просто ПР акция за такива като теб , дето вярват на всичко.

Фичу ли си Пичу женски ли си ама те е хванал страх и теб.

Гущера ГЕРБ си къса опашката, за да се спаси.

Никой не го заплашва, за да се спасява.Той ще е на власт още поне 2 мандата.

Боко ще съжалява. Ние имаме права.

Алооооо, до кога с тези претоплени манджи за митничарите? Този филм сме го гледали - бомбастични цифри, арест, обжалване и всичко до там. Те ли са виновни за намаляването на инвеститорите, за намаляването на населението на България, за паралелният свят в който живеем ние и властимащите. Защо в този филм не се сменят "героите" с някой действащ министър, депутат или прокурор? Няма ли основания за това? Хм, риторичен въпрос :-)

Скоро ще пратят дебила Сидеров където му е мястото!

са в киреча. Тато пропускаше само оръжие и наркотици.За такива кокошкари беше въжето.

Щом пазачите на държавата са такива, представяте ли си какви са управляващите я? Я по-добре недейте! Ролята на полицията е единствено да пази управляващите от народната любов.

Десетки милиони лева загуба за държавата и то само за периода от 7 февруари до 29 март! Дали само това и е единството престъпление? Нещо като сефте и веднага са ги хванали. Да възстановят щетите да бюджета, пък после ще видим какво ще правим.

Наистина къде са тировете с цигарите,босовете.Отговорът е-цигарите по пазарите,тиквоидите богатеят.

Това да не е полицайката бръкнала в гащите на Борислава за трева? Кинти, май е намерила ;-)

Къде се изпариха тировете? Защо се закопчават само мишоците? Кога ще бъде закопчан генерала Ван Тан и скритите под екзотични имена "мозъци" на отделните митници?

Ранно пенсиониране, високи заплати, всякакви придобивки, стриктно спазване на КТ, нормирано работно време, възможности за странични облаги. Сладка е държавната работа.

Още митничари и гранична полицайка обвинени за контрабанда Абе то "жив" митничар не остана на Капитан Андреева след толкова арести. Дано съм жив да чуя някой ден че няма корумпитани митничари.

Не се притеснявайте - скоро ще ги заменят с нови! Докато не се отреже главата на смията - разбирайте Ваньо Танов, корупцията и контрабандата в Агенция Митници ще си остане!

Ама при Танов приходите от митниците растат. Що тъй?