Мисията на чуждестранните прокурори се отлага

С няколко седмици се отлага мисията на чуждестранни прокурори, която трябваше да започне от днес независим анализ на пропуските в българската прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Мисията на чуждестранните прокурори се отлага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Делото САПАРД -Марио Николов за източване на 14 милиона лева? 2. Христо Бисеров (10 милиона евра) и "брилянтната" прокурорка Бецова която му пишеше обвинението? 3. Какво стана с костинбротската афера? 4... 5..

само дано антихриста да не получи лице в българия

Щом не скат да идват западните, да поканят източните - руските! И нещата ще бъдат наред! Ама веднага!

А междувременно бат Ви бойко назначи за зам. министър на правосъдието Петя Тянкова - секретар по правните въпроси на президента (о, изненада!), завършила право в УНСС (и такова ли учат в икономиката?). Според мен, първо да спрат порочната практика да назначават приближени паразитиращи личности, да ги заменят с доказани професионалисти (точно такива трябва да са зам. министрите), а след това да викат прокурорите от ужбина.

Времето на батака постепенно свършва,иде времето за показване на акитата. А те са счервено син тиквен цвят и вонят,вонят.

Проблема не е толкова във обвинението (прокуратурата), а в съденето... За едно и също обвинение, по един и същ закон, съдиите ни "раздават" противоположни присъди!

до последно...Сякаш не са знаели кога ще дойдат гостите..

Не ми е ясно за кво е това посещение.Такова нещо има смисъл ако БГ органа дето се проверява допуска грешки от НЕЗНАНИЕ. Хаха...В този случай,изобщо ама ич не става дума за незнание.Освен ако наште партньори им е писнало и са решили веднъж за винаги да сложат в ред нещата в БГ.И разбира се по заобиколен начин ше се поогледа и така наречената съдебна система.И този 35(трийсе и пет-шест) годишен труд на другарите дето организираха "прехода" ше иде на ветъра.Е не е чак на ветъра.26г нали живяха.НО май вече им иде краа.

Просто след крим нещата се промениха.При създалата се ситуация запада не може повече да си позволи тези които с помоща на русия извършиха "прехода" да продължават да господстват в БГ.Щото те са кръвно свързани с русия и действат в неин интерес. Тя русията за това ги е и сложила. Троянския кон трябва да бъде изгорен. Просто няма как това да продължава.

Тебе руския ти е вкаран до гърлото. Целия преход ке извършва под диктата на САЩ и Брюксел , маса знатни комундета станаха демократи и се попиляха по Америка и ЕС-то като се намърдаха на влиятелни постове , тебе Русия те млати.

Огледах се игледам пълно с руснаци. То на крива ракета космоса пречи. А пък крадците(европедали) викат дръжте крадеца. А тивите червени крадът като за последно.

Цацата отърва опраскването ... за сега. :)) яко се с спекъл май, щом чак си е договорил отлагане ... за да натъкми най-фрапиращите случаи Браво Цаца! Бойко Заема неслучайно те е избрал.

тия продължават да ни правят на идиоти , всеки който е имал досег с прикриватурата знае къде , на кого и за какво се плаща . проблемът може да се реши и без чужди наблюдатели , които по правило се държат като полуидиоти . просто липсва желание да се изметат клановете , поне в софия е така , предполагам в прованса е по-зле!

А само преди година бе извършен един от най-крупните обири в Европа на над 4 млрд от КТБ, за което днес се мълчи и всички продължават да се правят на разсеяни. Дотолкова са заети прокурорите, че няма арести на всеки съдействал за това престъпление. 4 милиарда, които всички плащаме, за които политическата класа се прави на разсеяна, доказвайки участието си в това престъпление.

Ма кой ще ти се занимава с КТБ!? По-важно е някой семкаджия да не ти продаде семките без касова бележка.

Тия просто им е бедна фантазията с какво са се захванали! Ще полудеят!

Уплашиха се! Разбраха, че ако вземат много да ровят, ще ги обвинят в предумишлено убийство и веднага ще се намерят 300 свидетели, които да го потвърдят под клетва.

цацата е обещал,че повече няма да прави така ...следващия път ще им иска позволение !

В момента търсят усилено под кое килимче да заметат батаците, ама явно няма толкова голямо килимище и са отложили излагацията с няколко седмици.

Защо се отлага?Елате да ви научат как трябва да работете.Вие сте неподготвени за това което ще ви сервират,макар че то ще е една нищожна част.

не разбрах;тези чужди прокурори идват да съветват или да съдят наща прокуратура.ако ще я съдят,отлагане му е маиката.

до Гл. Прокурор,..... ЦАЦАРОВ ! ----ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ , КАКВА РАБОТА СВЪРШИХТЕ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ? ----СЪЩИЯТ ВЪПРОС Е И ДО ,.. БОРИС ВЕЛЧЕВ !

Как каква? Спасяваме ''хората'' , нито един осъден , малко ли е ?

Министерство на прокуратурата????????????? И такова ли измислихте

Тези хора са юристи: само като са чули как главен прокурор обещава че той няма да им откаже нищо което поискат, им е ясно че този е коримпиран. Нормално функциониращ главен прокурор ще обещае, че той и подчинените му ще спазят и приложат закона, а не че ще изпълни изканията на инспектиращите :)))

Не са получили разрешение oт султана...

Всички в прокуратурата са мишоци

Мисията на чуждестраните прокурори се отлага, защото "Мисията е невъзможна". Няма как да стане без Том Круз.

Отлагане?! Случайно и неволно...в България?! Никога!!!

Чоковите,ако ги бяха съдили във Румъния,Китай,или Северна Корея,колко ли затвор и Куршума щяха да получат между очите а???Тука направо си ги галят.

Споко ша ги пуснат, тука за убийство не се лежи, то па заняколко запалени коли..

Нашите имат затруднение със срока? Логично. Занете ли колко е трудно да изровиш точно дела, които да не изкарат наяве боклука, който представлява съдебната ни система?! То е като ребус. А интелектът не достиига, но около врата пък примка стяга... Очаква се подготовка на уйдорма по комунистическо-балкански. Няма европеец, който да не се е поглусил от дебелашки ноемра без чет. Нашео брата е експерт как да опошли. Ако същите усилия ги вкара в рационален резултат, европейците няма да могат да ни стигнат. Но посоката е хваната и спирка няма. Тези дни имаше и отзив от шефа на боилница за оня объркал се българин, голям специалист в по неврология. Оказа се, че специалистът нямал компетентност. Но нямаше кой да му зададе въпорса по каква причина можеш да назначиш експерт да управялва отделение, но да му отнемеш правото да назначава и уволнява кадри?! Това може да се прави единствено и само като рязане на ръце. Известен пошъл прийом в най-пошлите зони на бизнеса и политиката. Но за пред невежа аудитория като българската изглежда като чуденка: дали наистина не е компетентнен този интелигентен специалист, дръзнал да се противопостави на пошлостта? Та и с прокуратурата ще е същото, в момента подготвят серията от капани, с които да откажат експертите, да ги потпят в комунистически лайна и да им се отще. Да видим!

министерство на прокуратурата е добра идея,но да назначат някои инж.химик,да разбърква "разтворите"на прокурорите.

Мисията на чуждестранните прокурори се отлага.. --- даааааааааааа всички се страхуват от парвосъдието у нас! дори чуждестранните прокурори!

Хи хи, помните ли скъпи съграждани телевизионната пресконференция на цаци и сарафа, дето обяснявах "що е фалшива костинбродска бюлетина, и как Боросов и Цветанов я товарят на камиони с двойни дъна"?? А ха хаа

На КОИ служат ,...ЦАЦАРОВ и Б. Велчев ?

И да дойдат след време ще си тръгнат, а тук бардака ще си е с все същите кyрви...

Цаца, прати ги при мен тия, да видят как работи българското правосъдие. Кажи им само да дойдат пеш, че да не трябва да им паля колите. И да не носят бутилки, че ще ги боли. Другото остави на мен. Поздрави, Ценко Чоков и синове

Днес,ако бяха дошли,тези чуждестранни прокурори,Ценко Чоков и Синът му,си бяха отлетели във Затвора за 50г,но мисля че само заради сем Чокови са отложили идването им:)

Ти пък го изкара тоя "селски бабаит" национален герой. Не били дошли заради него. Друг път. Въпроса е друг, че като си тръгнат бардака ще си е все същия.

"Министерството на прокуратурата", казваш...;))))) Ех, знаех си аз, че съдебната рИформа се е случила - сега чакам от министерството на съдиатурата да вземат отношение и да поканят нужните "експерти", че да затворим цикъла съдебни реформи най-накрая и да вървим смело по "евроатлантическия си път"!

Объркали са се ! Искали са да кажат, министерство на Цацатурата!!!

1/ Кой прави реформи ,...против себе си ? 2/Кой тегли заем за комшията , а не за себе си ?

Хич и недей да идвате.Като дойдете ще се хванете за главата и ще избягате.В Бг.нямя съдебна система от1989.Има само Мафия наречена правителство ,парламент ,съд,мвр....

поредното преструктуриране, адаптация , оптимизиране , реорганизация ,оптимизиране перестройка! тодор живков може и да е мъртъв, но духът му е жив!

към автора на статията: От къде го измисли това "министерство на прокуратурата", бе колега? - като ви гледам, сте едни "чиновници" - дето влизат "журналистика" с троки. А тези дето ги е поканил някой уж да му забършат аканото - ще му изпишат веждите през декември.

То и управници , и политици са все ---ЧИНОВНИЦИ , ДЪРЖАВНИЦИ НЯМА !

САЩ: В колонията България ,има ГУБЕРНАТОР ,...ЕРИК РУБИН ! ТОЙ ще каже ,какво да се СЪТВОРИ!

Влачене, бавене , отсрочки , губене на давност ,.....само и само да НИ МИНЕ МАНДАТА! ИНАЧЕ , ВСИЧКИ СМЕ ЗА ЗАТВОРА...

Едно време идваха едни мисии от МВФ, докато ни оправят икономиката, една женица АнМагрък май се казваше ;) сега други мисионери ще ни оправят правосъдието и сме готови

Отдъхнете си престъпници.Хич да ни ви пука.Щели да работят по 2-3 дни няколко месеца.Че как ще се случи това.Те престъпниците горе са трупани вече 26г.Прокуратурата е блато.

вече и "Министерство на Прокуратурата" ли имаме???? Странна работа, мислех, че Цацаров има по-големи амбиции.

Ма как няма да се сецнат чуждите експерти;) Представете си само как са ги затрупали с папки нашенските прокурорчета - то, аслъ, у нас едно дело "с обществена значимост", ако не отлежи по рафтовете поне 10 г. и не направи пълен кръговрат по всички инстанции по няколко пъти, дело ли е?!;)))

щото още не сме замазали всичко! Пък и да спретнем законец, та да ги държи капо!

Хаха тука има тука НЕМА ! (ROFL) Ще чакаме да брадясаме, а те орките ще наложат шериата в Европа преди тея да успеят да дойдат да ни огледат...

Ама дорде е време да попитам тези прокурори легитимни ли са? Или и те са като "Алекс Партърс" за КТБ?????

Извикайте шеф Манчев бе!

хахахахаха оправи ми деня

мисията "ФОРМАЛНО" беше поискана от правителството на Бойко Борисов. И съответно работата и заключенията и ще си бъдат - ПОРЪЧКОВО ФОРМАЛНИ.. Единствено реални ще бъдат КОМАНДИРОВЪЧНИТЕ НА СКЪПИТЕ ЗАДГРАН ПРОКУРОРИ и ТЛЪСТИТЕ ИМ ХОНОРАРИ.. Естествено плащани от БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ.. За да са правим, че УЖ духаме в очите на ЕВРОПАТА..

Наште са си уредили отлагане :)

"Отлагането е заради продължаващата работа по ТЕХНИЧЕСКОТО ЗАДАНИЕ на експертно ниво..." Щом ще има ЗАДАНИЕ, ясно какъв ще е резултатът от проверката...нещо подобно на резултата от проверката на КТБ-секретен и безрезултатен. Харчене на пари на вятъра, за да докажем колко сме безгрешни.

Когато коефицента на полезно действие на правосъдната система е нисък и е налице безполезна ефективност, е задължителна намесата на чуждестранни прокурори. Те ще узнаят фактите и обстоятелствата при решаване на делата под различен ъгъл.