Повдигнаха обвинения и на двама депутати от ”Воля”

Спецзвено "Антикорупция" повдигна обвинения на двама депутати от партията на Веселин Марешки - "Воля" - Пламен Христов и Кръстина Таскова.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинения и на двама депутати от ”Воля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па не вервам Марешки лично да тръгне да се занимава с мръсната работа!

От магарешки - кон няма да стане. Ще си остане магаре

ах ах българи юнаци какви хора сте си избрали. маи сте бунаци.

Аз си мисля ,че тези "заплашвани" са от аптекарската мафия продаващи на 100% печалба ,или "кошаревски свидетели" наети от хората на Мутрата да се удари по Марешки ,защото не може някой да продава на ниски маржове и още повече да не си плаща рекета !? В случея целта е Марешки да се откаже от тези практики при търговията с горивата ,а там мафията закриляна от Боко е още по-опасна !?

по дълбоко за лявата част от снимката.

Ако си мислят че хората са толкова прости и не се забелязва че когато някой тръгне към властта , веднага Цацата започва да повдига обвинения с идеята Тиквата да му сложи конци, а иначе истинските престъпници са в Сърбия , Евро парламента и други екзотични места.

intelpet

Чак сега защото сега Марешки е във властта и трябва да го държат за топките да не вземе да мисли за някаква опозиция на властта или не дай си боже да я бламира. Тези дела се откриват, но се задвижват само при определени обстоятелства.

Егати заплахите. Ако някой дойде да ме заплашва по този начин ще се спомина .............. от смях. Съжалявам, но така представени обвиненията звучат по-скоро като виц.

Петър току-що ме изпревари и аз да попитам: защо сега вадите разни съшити с бели конци схеми, а не тогава, като за Марешки дори извадихте от мухъла някакви данни от 2012??? Отново нашият "независим" съд и "почтена" прокуратура се осират тотално с подобни схеми, които твърде силно миришат на поръчки! А и как няма да е така, след като конкуренцията на фармацевтите, натиска на петролния картел, претенциите на тези, които са сгафили в една или друга посока, където Марешки успява, са все причини да се търси под вола теле. А и така се отбива удара в друга посока, за да не се говори за много по-жестоки корупционни схеми в държавата. Ако Марешки ми е трън в очите, какво ще правите след като (и ако) го елиминират? Тогава ще си търсите друг бушон, нали?

Марешки си играеше на собственик на футболен клуб в Пловдив - бяха си близки с ББ. Сега, явно ВОЛЯ много си повярва, че са политици.....

Пита се в задачата защо едва сега, т.е. откакто станаха депутати започнаха производствата срещу тях! Нерде 2015 г. нерде 2017 г.

То отвсякъде вони на поръчкова работа. Явно така действат герберастите, с който не им е удобен.

Тогава Марешки си е платил, където трябва и колкото трябва. Сега нагази в по-дълбоки води и го играят с неговите номера, но по-деликатно. Ако иска пак да замете нещата, ще трябва да плаща повече или да поема ангажименти. Просто е!