Коментари - Подсъдими ислямисти влизали в ислямски сайтове и от затвора | dnes.dir.bg
назад

Подсъдими ислямисти влизали в ислямски сайтове и от затвора

Прокуратурата в Пазарджик протестира решението на съда, с което 7 подсъдими по делото за радикален ислям бяха освободени под домашен арест.

Обратно в новината

Коментари - Подсъдими ислямисти влизали в ислямски сайтове и от затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, това е една крайно неадекватна за ситуацията в страната позиция и решение на съда, Вместо да им ограничават възможностите да разпространяват тая зараза те точно обратното.....

За подривна дейност срещу гражданите на България и срещу държавата България- Доживотен Затвор. А ако някога излязат- изселване към Турция.

Така е, откакто се присъединихме към Капиталистическия Интернационал. Ценностната система е същата. Преди ни натискаха да бъдем добри, човечни, толерантни. Сега също. Преди ни натискаха да обичаме СССР, а сега да обичаме ЕС. Само че новия интернационал нещо прекалява, щото ни учи да обичаме джихадистите, да им служим, да ги приемаме с отворени обятия, да им плащаме месечна стипендия по 1100 лева. Учи ни че всички религии са добри, ттрябва да проявяваме търпеие и разбиране, уважание към другиоверците. И какво? Собствените ни друговерци ни забиват нож в гърба. Съда не може да ги вкара в затвора, където им е мястото. То се нарича място на лишените. Че какво са лишени, като разполагат с ъс смартове, интернет и не са им отнели личните документи?

съдиха Муса и приятелчетата му, осъдиха ги , пуснаха ги. Сега е втори сезон пак на същия сериал и така, докато се изтряскат нещата. Докога така. Щом са любители на престъпниците с черното знаме не чакайте, а ги затворете.

Българският " съд " подкрепя всеки ден тероризма и бандитизма в нашата страна. Преди 4 дена четирима продавали наркотици , грабили хора , пребивали хора посред бял ден в София отново се опитаха да убият двама човека - това е тероризъм СЪЩО. Те го направиха защото не са в затвора и защото знаят че съдебната власт е на тяхна страна. Днешното съдебно решение също подкрепя типовете които искат да пребиват , колят , газят. Да си ходят.

ТО МАИ Е ДОШЛО ВРЕМЕ ИЛИ ИСЛЯМИСТИТЕ ,ИЛИ ХРИСТИЯНИТЕ. АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДА ИЗБИЕМ ИСЛЯМИСТИТЕ ТА ДА МИРНЕ БЪЛГАРИЯ И ЦИГАНИТЕ НА МЯСТО.

няма ли да се намери някой да ги изпозаколи тези животни. не виждам кво правосъдие може да се търси. мосад е намерил най-доброто правосъдие за такива - тихи и бекомпромисно ефективни мисии.

Не съм чул, ИД да е обявена за терористична организация, макар че поема отговорност за всички атентати в Европа. Така че, на какъв текст да стъпи съдът, за да ги опандизи доживот?

няма нужда да са обявени. лозюнгите и дискусиите им противоречат с основни принципи на свободния свят.

Тези журналя защо не казват всичко? (Или така им е наредено може би?) Доста отдавна в БГ всеки интернет доставчик е длъжен да предоставя логовете на клиентите си в ченгеджийницата. По IP и MAC адрес може лесно да се хване от къде се е излизало... Но това не е важно за "новината". Важно е заглавието да е гръмко! Над 90% от овцете четат само заглавията!

Всички атентатори от последните месеци са с досиета и присъди за "джихад". Като излезат тези дали ще са превъзпитани ?!

да им пуснат бързия интернет 7.7g - по оптичното трасе на АК-47

Българския съд е създаден за да пуска всички престъпници на свобода!!!! За бг съд парите са най важни,нищо друго не е важно,дори това,че тези могат да избият стотици в това число и техните родители и роднини... За бг съда парите са над всичко,дори над живота!!!!

ще го бавят това дело? Всички са за затвора. Или трябва нещо да гръмне, за да се задвижат прокуратура и съд. И ми писна да чета, какво е казал Цацаров. Искам да знам, какво е направил!

ха.че те ако нямаха финансови възможности, щяха ли да ги пуснат под домашен арест?!