2000 осъдени по шумни дела от август досега

Малко над 2000 са осъдените от август до сега по дела от обществен интерес, каза пред БНР говорителят на главния прокурор Стелияна Кожухарова.

Обратно в новината

Коментари - 2000 осъдени по шумни дела от август досега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ал

Прокуратурата е основен защитник на настоящото статукво. Велчев очевидно много добре изпълнява тази роля, след като така добре си допаднаха с новата шайка разбойници, наричащи се ГЕРБ. Това много ясно лъсна в с случая в Катуница. За да се промени нещо в тази държава трябва цялата прокуратура, до трето коляно, да се изчисти.

Дали тези осъдителни присъди не са всички присъди постановени от съда за посочения период и каква връзка имат тези осъждания със знаковите дела? То вярно, че всички дело са знакови, отчитайки обстоятелството, че са засегнати определени човешки ценности, но вай знакови дело наричахме делата, образувани за корупция и срещу рганизираната престъпност. От друга страна тези 2000 осъдени къде ще изтърпяват присъдите си? Май госпожата иска да повтори факти, които иска да станата истина в резултат на продължителното им повтаряне и натрапване! Мое мнение е, че точно този подход е вреден за страната, тъй като тези от ЕС, които контролират процеса са експерти и знаят за какво става дума и точно този подход съзвада пречки пред страната ни.

Ха ха ха, сега вечеме разсмя напълно. Значи на Станишко, Гоце, ББ и куп управлявали герои от прехода власта им е дадена от Бога? От това по голямо ментърджийство скоро не съм чел. Ха ха ха

с тази "философия" ти си само в помощ на мафията- бетонираш я вечно да държи властта и ограбва народа!

С този си отговор ти ми приличаш на прероден български исихаст- втренчен в бога мистично и напълно откъснат от реалния сват и проблеми. Исихазмът, който владее българската православна църква 14 век става една от причината да отслаби съпротивителните сили на народа ни и да попадне в турското робство. Човече, слез в реалността!

Тази власт им я дава народа. Когато им се отнеме властта, без власт те стават лесно обект за опандизване и отнемане на придобитото с незаконни средства богатства или използвали властта си да грабят другите. Ето това е първата задача на народа ни от сега нататък- да отнеме властта от ръцете на тези бандити.

Сигурно от тия 2000 присъди 1900 са устна забележка, 90 порицание и 10 условни

Толкова са осъдените, а колко от тия 2000 са вече на свобода поради изтичане на присъдата или налагането на условна такава ? Дайте и тия цифри, да разберем колко са "знакови' тия дела.

Каква"структурна реформа във ВКП", какви 5 лева?- Обикновените рокади на "твои с мои хора" не е структурна реформа. "Обществен интерес" какво значи, да ни обясни г-жа Кожухарова? Защо главните престъпници за разграбване на държавната собственост сред 1989 г сред ДЪРЖАВНИЦИТЕ не са в затвора? Защо Парлаемнта ни е пълен само с държавници- крадци? Защо политиците ни продължават да крадат от държавната хазна-народа си? Защо политиците ни са директно обвързани с организираната престъпност- наркотрафик и други??? В правовите държави на Европа всички наказанията за този вид престъпления влизан в критерия "обществения интерес" и това са критериите за реформи,които иска от нас ЕС да направим. Но само г-жа Кожухаорва и новата министърка Ковачева не искат да ги знаят, а си служат с ала бала портокала приказки като тези. Да, ама обществото отдавна не се състои само от балами!