Росен Петров заплаши bTV и ”Дрийм тийм” с прокурор

Продуцентите на предаването "Нека говорят" ще търсят отговорност от Росен Петров. Той обаче заплаши тях и bTV, че ще ги даде на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Росен Петров заплаши bTV и ”Дрийм тийм” с прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен лично има някакъв проблем в бтв толкова вного качествени хора решиха да напуснат телевизията. Защо бтв вече нее това което беше .

Киряк Стефчов

Ало, Вие от ВTV и "Дрийм тийм" за кои се мислите. Абе Вие знаете ли кого плашите бе господа. Може ли един бъдещ шеф на МВР да бъде уплашет. Ми Вие знаете ли като минат изборите и Росенчо седне в министерското кресло какво Ви се пиша. Росене, Росене, и ти май се взема на сериозно след като скъпо се продаде. Било ти омръзнало да се навеждаш, ама сега ми се струва, че от тук нататък ще лазиш.

Май укриването на информация и факти за извършено от други лица престъпление си е пар екселанс углавно престъпление, което се наказва от закона. Така, че такива неща или се доказват, или се сяда на подсъдимата скамейка. Така е поне в правовите държави...Те не се развяват като индулгенция за извършени грехове.

парите в един плик заедно с бюлетината за евроизборите така се прави

Vibudhi

Кукловодите на "Бареков" се подсигуряват, чрез хора като Росен Петров. Въпреки скъпата предизборна обиколка и Шоуто на Бареков, се разбра, че сам той няма да спечели достатъчно гласове. Побързаха да излъжат Росен предлагайки му поста Шеф на Полицията! За съжаление доверчивия Росен Петров отново ще бъде употребен за чужда на идеите му клауза! Уважавам Росен , НО на Кукловодите на Бареков НЕ ВЯРВАМ! Да не забравяме, че всеки "скандал" е от полза на ТЕЗИ, които стоят зад Бареков! Те не работят за Единение на България!

този росечо все повече започва да прилича по изражение и поведение на владимир илич ленин. неговия авер бюреков също имитира неговите пози. Може би в нашите интересни времена ще затворим страницата отворена с ВОСР и родените от нея тролове и орки.

ДОЛУ бтв ТЪПО бтв

Коментара е излишен ! Тази физиономия от снимката ни е чужда............, а може би това е истинската ..................,.злоба !

И за другаря Петров дойде времето да влезе в действие, в подкрепа на пореден проект на БСП. Още един псевдо-патриот, всъщност наглец и откровен манипулатор, е чакал удобен момент да бъдеактивиран, за да изпълни мисията си на червена патерица в комбина с Дудука. Каква жалка история, другарю Петров, имаш ли представа колко си смешен, като си ежиш и плашиш със съд? Пълно безочие, простотия, наглост, злоба, отмъстителност, обичайна за комуниста.

Глупав , тъп нещастник без собствена глава. Не искаме да слушаме глупостите ти и ................

Винаги съм се съмнявал в хора, които с патос говорят за патриотизма. Както е казал Ботев: "Патриот е, душа дава, но не свойта душа, братя, а душата на народа!"

На снимката е наистина Ленин в напреднал стадий на сифилиса. На оня свят е свършил парите дето му дали евреите да зарази Русия и сега се е върнал да вземе малко от българската мафия. После ще иде в т.в. 7 дни.

ИНТЕРЕСНО!! ДАНО С БАРЕКОВ ДА УСПЕЯТ ДА НАПРАВЯТ ТИМ . И НАЙ-ПОСЛЕ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ РАЗУМА В БЪЛГАРИЯ! ДАНО НЕ ОСТАНАТ ХОРАТА ПАК ИЗЛЪГАНИ! ДАЛИ ЩЕ ИМАТ РЕСУРСА ДА НАПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ОБЕЩАВАТ.-=- ДА СЕ ПОСТАВИ НАЧАЛОТО НА РЕФОРМИТЕ! ДА СЕ СПРАВЯТ С МАФИЯТА НИ! ДАНО УСПЕЯТ ДА СЕ НАМЕРИ И ОБЕДЕНИ РАЗУМА В БЪЛГАРИЯ!

Какъв офицер си ти бе, келеме, офицерите са тези от армията. Другите са ченгенца с пагони! Къде натрупа "бойна слава" - като ибрикчия на Дългия ли или сега като салфетка на Дудука?!?

ДА ,НОРМАЛНО! ВСИЧКИ БСП,ДПС,ГЕРБ ИДРУГИ КОИТО СА КРАЛИ ДА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТОЗИ ,КОЙТО ОБЕЩАВА ДА ВКАРА ВСИЧКИ КОИТО СА КРАЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА НА ТОПЛО. АМИ НАИСТЕНА АКО СТАНЕ!! ТИ ПА ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ!! ДА НЕ СИ НА ЗАПЛАТА ПРИ НАШИТЕ МАФИОТИ!

Тоя нещастник що не се лекува,а се навира около политическата проститутка ,мислеща се за велика,Барбареков?За доказани идиоти цяр няма!Те са като спина на БСП-то!

това на снимката ленин ли е ???

Този на снимката, е пра-пра- пра внук на Чингиз Хан!

поредната мутра в нашата скромно дэржавица, разбира се,че ще плаши гаргите,защото атаката е най-добрата защита, но да плюе срещу вятъра е меко казано пълна глупост - типично за лъскавия шопар....с болни бъбреци, ударен в носа и вероятно паднал метеорит върху главата му...личи си,нали.................

MNOGO LOSHO ,AKO E IMALO PRESTAPLENIQ I ROSEN GI E PAZIL V TAINA TO I TOI E SAUSHASTNIK CHE E PREKRIVAL,NAVSICHKO OTGORE E PROFESIONALIST NALI

Айде да каже кой, какво и защо и ще го призная, че наистина мисли това, което казва... ама ще си затрайка и ще е поредния на софрата...

Пеераст.

кво плашиш бе ако има такива неща и ти знаеш нещо а и ти си до ушите в лайна като Бюрека

Защо плюете човека, който излезе и заяви смело позицията си от екрана, знаейки какво ще последва.Колко от Вас ,които пишете тука-лъжепатриоти, са излезли да изкажат недоволството и желанието си да променят нещо.Не ви ли писна да хулите, да обиждате, да си трайте и да бъдете анонимни.Въпрос на чест е да излезеш и да кажеш истината. Задайте си ? , дали Вие можете да го направите, каквото и да ви обещават!!

Къде беше досега и защо е мълчал, ако наистина е знаел нещо. Значи е съучастник и е готов за затвора. Там привичният му патос и циркаджилък няма да му помогнат много.

mnogo slaba ewreiska postanowka sre6tu ataka i wolen

А бе все си мислех че БТВ е сериозна медия, а ма като гледах тоя цирк с Роско и Бюрека а и на другия ден оня шкембар Любо Нейков дето мрънкаше като ученичка - вече не съм много сигурен

Ако наистина Р.Петров знае фаакти за незаконни неща в БТВ, по закон е длъжен да информира компитентните органи да тези престъпление!!!! В противен случай - СТАВА УКРИВАТЕЛ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.... Чуваш ли ПРОКУРАТУРО....

Китна цървулиада досажда на всички и смърди глупост след глупост. Росен Петров е един позьор,който никога не е имал авторитет в МВР, но демонстрира кортика си, сякаш се е сражавал с него.

А, защо не са го спрели. И какво по-точно е рекламирал. На баба си хурката ли? На това му се вика йезуитщина, дотук 50 йезуита.

и той ли си повярва,че е велик,че ще оправи България,какво знае,какво може? Патриотичните му слова са добри,с тях разчувства много хора,но значи ли това,че става за нещо повече?

n

Не ни стигаше Волен ненормалника, пръкнаха се още.

Това твоето да го броиме ли за пръкване?

Зле сме, много сме зле българите.Как никой не може да си представи че един човек ще се откаже от много платената си работа и ще поеме път по който се надява че нищо може да помогне на България.Същите сме били /ама съвсем същите/ по време на ТУРСКОТО РОБСТВО.

то и сега сме си под турско робство

Истински Свободен Човек е, който е готов да му се отдели главата от рамените, по-всяко време.

България е в челните редици въз основа на широк анализ на природата на глупостта ! Атаката на глупака винаги е изненадваща. Даже когато става очевидна, срещу нея е трудно да се защитавате, тъй като тя няма рационална структура. "Срещу глупостта са безсилни даже боговете" е писал Шилер Простаците обикновено не могат да разпознаят опасността от глупаците, което не е изненадващо. Изненадващото е, че глупаците са недооценявани и от умниците и от бандитите. В присъствието на глупаците те се отпускат и се наслаждават на своето интелектуално превъзходство, вместо да се мобилизират срещу вредите, които глупакът ще им нанесе.Да се прогнозират действията на глупака е невъзможно ! Видно е нали ?!

Разбрах, че си на зор и докато си зад двете нули, четеш бързо Шилер. За съжаление си, рядко дохожда интелектуалното разстройство или щастие.

ИЗВИНЕТЕ , ЯВНО СЕ ПРИПОЗНАХТЕ В ГОРЕНАПИСАНОТО ОТ МЕН ?!

Още една жалка душица устремена към голямото лапане!Как не се наяде,господин милиционерът,как не го досрамя,та сега ще съди телевизията.Какво му е виновна тя?Да не би от телевизията да са го накарали да ближе разни з...ци?Ега си излагацията!

Иване, излез на светло да те видим, може пък за тебе да гласувам. Но имам няколко въпроса, държава без полиция ( за тебе милиционер или карабинер или ...) има ли, ти ставаш ли за министър и ако ставаш защо не се кандидатираш, да те изберат. Иначе не се излагай, остави всеки да прецени за себе си. Всеки има право да се защитава в съда, както и да търси справедливост там. Аз бих гласувал за теб, но първо да те чуя.

Ама не е нужно, да познаваш всички ! Достатъчно е да имаш глава, която може да мисли !...

Значи прецени, че няма нужда да се кандидатираш, да не те опознаем. Е, щом това ти е мнението за себе си, добре ... продължавай да огряваш...

Kakво са ти направили колегите от БТВ та ще ги даваш на прокурор ? Ти напускаш телевизията по най-гаден и не коректен начин, дори и не благодари на тези хора, които са те хранили толкова години ! Да не говорим, че отврати цяла България с постъпката си !

Ти негов колега ли си? Защото ако си, няма да пишеш тук, ако не си, препрочитай глупостите си. И откога приказваш от името на цяла България. АЗ съм отвратен от ТЕБ. Ти си жив факт за прераждането, толкова глупост в един човешки живот не може да се събере....

Роско, ти ли си бе?

БТВ, дължи много на него за рейтинга си. Но нещо става в тази телевизия.Жалко че това чисто българско предаване няма да го има вече.

как е станал водещ на предаване. Но, морала му е на висота щом ще каже само ако го засягат.

Жалка картинка са тези мушмороци, които неистово се напъват да влязат във властта. Дудука, Пръмова, Кънев, Нейнска, Тони Фарма (тоест, Антония Първанова), че и Сталинка. Сега до тях се нарежда и Росен. Вижте добре изброените имена в тази нелепа шайка. Какво е общото между тях - това е омерзението, което предизвикват у нас. Нека прочетат нашите коментари, за да им стане ясно, че вагонът, на който искат да се качат, за да водят бащина дружина българска, е останал на малка селска спирка, а влакът е отлетял без тях.

Е по голям тъпанар от този не бях виждал, а той иска да става политик и да кове закони - ебаси и простака!

...значи "Ако тази мръсна кампания на BTV и"Дрийм тийм" спре няма да отидеш да се оплачеш на прокуратурата...и ще си замълчеш ...така ли?И те си същия БОКЛУК като останалите...ЖАЛКО!!!!!!!!!!!

Я някой дето пише кометари, да ми отговори на въпроса, защо гласуването е тайно за редовия гражданин и защо депутатите гласуват също тайно. Като всички са толкова безстрашни, защо има защитени свидетели. Свиделствал, пречукали го, значи е имало защо. Прекрасно. Где ги тези достойни избиратели, Васил Иванов е писал Народе!!!

търкулирала се тенджерата и си намерила похлупака. Не друго, а отново лъжи и инсинуации. Това основен предмет ли е в полицейската академия?

Той и Цветанов плаши прокурорите!!

оплачи се на дудука,глупак

Бате Росен Петров, похарчиха те! ЖАЛКО!!! да им приседне дано!!!

"България без цензура", ха,ха какъв смях ! Прдседателя Барека, бивш "ДИЖЕЙ", а заместника му Росен Петров, бивш МИЛИЦИОНЕР ! И трзи двама СМЕШНИЦИ, се надяват, да управляват държава !...

А досегашните смешници, добри ли бяха, или не могат да ти стъпят на малкия пръст. Аз бих гласувал за теб, ама не те познавам, също и тези двамата не ги познавам. Кандидатирай се пък де те опозная...

Роска, ПРЕКАЛЯВАШ

БОЖЕ БОЖЕ , КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ , БОЖЕ . ЗАБРАВИЛ Е КАК МИГАШЕ КАТО НААКАН ПРИ СЛАВИ .ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ , НО ДОБРЕ , ЧЕ НЕ ЗНАЕ КАКВО ГО ЧААААКААААА

Като се има предвид, че Глав. тюфлек Цацаров стои зад Бареков, нищо чудно, че Росен Петров плаши БТВ с прокуратурата ! Знаем много добре Цацаров, колко е корумпиран !...

1. Ако тоя (Росен Петров) с това си поведение ще ми става вътрешен министър, казвам: - Не, благодаря! 2. Напълно споделям масата еднотипни мнения из мрежата, били те като коментари под статии на новинарските сайтове, били те като коментари във Фейсбук или пък отделни блогърски публикации в посока: - Прокуратурата да се самосезира по този случай. Да организира разследване и този път да се стигне до край. Имаме престъпници, имаме очевадни доказателства за добро тяхно организиране, както и за нагла медийна активност на един от членовете им. Този случай не трябва да остава така. Не трябва в името на европейска България.

На БАреков му трябват известни хора за реклама, а на Роско му трябват кинти. Намерили са се и са се взели. Какво искате толкова?

Айде Сарафов чака нещо по соленичко за пресконференция!