Разследват ловеца на мигранти Динко за подбуждане на омраза

Районната прокуратура в Средец разследва ловеца на мигранти Господин (Динко) Вълев за подбуждане към дискириминация, насилие и омраза на етнически признак.

Обратно в новината

Коментари - Разследват ловеца на мигранти Динко за подбуждане на омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Динко да създаде дарителска банкова сметка за закупуването на хеликоптера и да я публикува в мрежата, за да има пари и за гориво!

Страхливците одумват ДИНКО мажкаря

А бе какво го възхвалявате тоя Селски тарикат. Що първо не му проверите бизнеса. Как експлоатира хора работещи за 300 лв заплата в неговата фирма без трудови договори. Проверете стандарта на живот който води спрямо приходите които декларира пред държавата. Този си е същия селски тарикат като Ценко Чоков. Журналистите ако сте такива наистина, поразровете се малко в миналото на тоя Динко и ще видите що за човек толерирате. Това момче си е за психодиспансер със строг режим.

Уважаеми прокурори, ако искате да не се чува нищо за Динко, за да не се подбуждат никакви страсти, просто забравете за него и ще видите, че той не извършва никакви подбуди и проповеди. Доколкото ми е известно, Динко няма трибуна, от която да проповядва и подбужда. Той просто върши онова, което счита за правилно за защита на държавната граница, без да проповядва. Е, кое точно е подбуждане? Реално подбуждането е това, което правите вие прокурорите, като започвате разследване срещу него и по този начин разлайвате журналистите и социалните мрежи. Иначе е ясно, че 99% от сънародниците ни подкрепят Динко, тъй като той подпомага държавата да охранява границата си, след като онези, които получават заплати за това не го изпълняват.

Ето ви еврогейските ценности-антибългарски организации подават иск срешу българи в собствената ни държава,защото си я обичаме и я пазим от исляма и терористите.Надявам се с идването на новия президент нещата да започнат да се оправят.Българите са с Динко !

ВСИЧКИ - ЗА ДИНКО! СЛАВА НА ТОЗИ БЪЛГАРИН. Всички - в подкрепа на Динко, Акции, митинги, социални мрежи, протести! ДИНКО Е ПРАВ!

Вместо да се чудите кой да следите ... съсредоточете се върху работата за която ви плащат, за да не се налага други да ви я вършат.

тогава този трябва да се затвори най малкото по три причини: брутално отношение към чужденците, незаконото им задържане /няма мандат за полицейски права/ и проповядване и организиране на расистки групи

Трай бе мангал

Явно си правно неграмотен .... не се излагай !!!

1. Това не са някакви чужденци, а нарушители на неприкосновената държавна граница. Защитата на тази граница по конституция е задължение на всеки гражданин на РБ. Щаха да бъдат чужденци и бежанци, само ако преминават границата на указаните за това КПП. 2. Динко не е задържал незаконно никого. Той ги е спрял и е извикал полицията да ги задържи. 3. Проповядване НЯМА. Ти да си присъствал на негови проповеди? 4. Никакви групи не са организирани. Всичко, което прави, Динко го прави сам. Ако към него се присъединяват и други хора, това означава, че истинските българи се броят на повече от един пръст. А и не е работа на Динко да им казва какво да правят - дали да го оставят сам, за да не стават група ... Що за идиотщини ръсиш ?!

това обвинение с тези доказателства не може да мине дори в съда в Хага. бхк е организация, която трябва да бъде сериозно разследвана, а данс трябва най-после да се заеме и със сигурността на държавата.защо няма осъдени каналджии - търговци на човешка плът? сороски чадър?

Стига с глупости. Прокуратурата да се занимава с престъпниците. Вече вее друг вятър и кой ще носи отговорност за сегашните и действия?

Всички от властта не искат да признаят че Турция чрез бежанците извършва агресия срещу България. А грешката на Динко е че оставя свидетели.

Какво да му разследват, тя омразата му е очевидна!?:))

как да свърши работа иначе?

А кои сте вие, БХК?!??? Все повече български граждани са напълно наясно с вашето агресивно българомразие, вашето рушителство на българската държава и национални традиции. Вече 22 години БХК и производните ви организации вредителствате на България. Затова ние на свой ред ще призовем българския съд и прокуратура да предприемат спешни действия за прекратяването на вашата антибългарска и противоконституционна дейност на територията на нашата Родина България. Има и по-важна причина - доказване некадърността на родната милиция. И наличието на държавно контролирани канали за трафик. Така де, някакъв си излиза и ги хваща с голи ръце. Възниква въпросът защо плащаме стотици милиони на тези които уж трябва да ги хващат?

Той беше единствения който без да му плащат за това направи нещо за да спре вълната която ни залива.Сега ще го изкарат и престъпник за да сплашат всички които опитат да направят нещо .Ако беше трафикант правосъдната ни система и полицията щяха да са трогателно безпомощни .Чия е всъщност тази държава и кой издържаме с данъците си ?Полицията прави показни акции без никакъв резултат а престъпниците пребиват хора лъжат и обират беззащитните а и потока нелегални емигранти не спира защото е намерил сигурни покровители печелещи добре .Соросовите продажници се претрепват да заработват сребърниците си като разлагат държавата и нацията ни.Те никога не защитават правата на българите и страната ни а винаги са против тях.

Николчо, ама много си наивен, за какво да му плащат той сам си е прибирал парите от мигрантите .

А бре, ти давал ли си му пари, че да твърдиш, че взема? Аз пък ще ти кажа, че от тези вече няма какво да се вземе - всичките им пари са отишли при каналджиите. Иначе Динко заслужава да бъде поощрен с някоя и друга заплата, след като изпълнява задълженията на бездействащите или действащи в обратна посока гранични полицаи.

ако беше престъпник,щеше да си плаща и да,го пазят!

има достатъчно доказателства за расова омраза и расизъм.

ДГД бхк и цацацурата. Адвокати бол-Динко да отвори линия с смс-и и да не се тревожи. Ще има достатъчно финансиране за да не се занимава с глупости, а да се съсредоточи над правилното.

Ще дойде време разследващите да бъдат разследвани за ... любовта им .А що не разследвате връщането насила на турските мъже които потърсиха спасение от Ердоган?Отново двоен аршин,а после се чудете що губите на избори.

Борисов не го закачаше защото знае че Динко е истински достоен Българин. БСП обаче още на следващият ден подкрепени от ДПС започнаха да тормозят момчето.

....ние отдавна не сме законова дарjaва...това си чиста проба евро-дебилизам !!!... пожелавам на тези дето разследват Dинко...орките да им се порадват ..както те си знаят...каквито са им обичаите и традициите !!!...гнус ме е от днешните "закони"..това е евро-толерастiя !!!..отврат !!!...мнооого искам онзи де_бил от хелзинскят комитет да го хварляt на орките да му се порадват...ама много

Още малко и ще ни разследват затова че не сме гласували за Боко. Защо не разследват тези, които са допуснали нарушение на границата?

Това са анти-българските изроди от БХК.

"организирал отряди за залавянето на нелегални имигранти" А защо не съдят ония, на които плащаме да не позволяват нелегална имиграция.

Оставката на Борисов е добре планиран ход, за да могат други да понесат негативите от поетите от него ангажименти към Меркел за мигрантите. Справка Huffington post: "Гералд Кнаус превръща България във втори Ливан!" От началото на годината до средата на септември на българска територия са влезли общо 13 648 чужди граждани. Самият Доналд Туск препотвърди, че Вариант Б включва трайното заселване на чужденците в Югоизточна България, както и в някои обезлюдени места на Родопите.

Ясният с консервативните си уклони медиен център, поддържащ новинарския Huffington post потвърди, че българското правителство вече е решило да помогне на Германия за разплитане на тежкия възел с многобройните бежанци във Федералната република и да ги засели трайно в рамките на 2 години в пропадащите в демографско отношение общини Елхово, Малко Търново, Харманли и др. През 80-те години Ливан се превърна в буферна зона, приемайки хиляди бежанци в лагери, в бивши общежития и във военни сгради. Това е и целта на канцлера Ангела Меркел.

Меркел напълно има доверие на българския премиер Бойко Борисов. Гералд Кнаус, освен съветник на Меркел като ръководител на Европейска инициатива за стабилност, финансирана от Сорос, е автор и на този втори план за създаване на периферна зона-буфер, подкрепена с финансови инжекции от ЕС. А замисълът на Сорос и неговият Институт за мигрантска политика за обезпечаване заселването на нелегални имигранти, премахването на националните граници, размиване идентичността на европейските нации и създаване на хаос в ЕС, са отдавна известни.

ЦАЦАРОВ Я СТЕГНИ ТИЯ СЕЛСКИ ИДИОТИ, ДА НЕМА ОЛЕЛЕ!!!

А бреийййййййй!!!що не си ги трепех те мирно и кротко???и след време да ги намирахте,наградада щяхте да получит е!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На такава държава,такива пазачи,такива граници и такива магистрати.Това дело ще го влачат под надзор поне 8 години и после този Динко ще ни осъди да му платим.Бил ги пцовал, а,бе шамшали, тия мигранти знаят ли ги нашите пцувни?

Sm3hurk0

Що не съдите тези, които понасят в България да се разхождат нелегални ... Бездушни сте, овце с еврогейски ценности ! Бъдете Българи, като Динко ! С тези действия съда прави скрита реклама на овчето поведение, на това какви очаква и трябва да бъдем. Е за това хората нямат вяра на съдебната система.

нечии планове и сметки и бърка в нечии джобове, та за това чрез самозванците от БХК, защото централата и самият комитет отдавна не съществуват като международна организация, гледат да му видят сметката!

Прокуратурата вместо да се занимава с глупости, да види сметката на оня Цветанчо дето дерибейства в дивия северозапад.

Когато арестуваха Сидеров и ние не ги спряхме, той съвсем ясно ни каза че следеащите сме ние. Народ , който не застава зад този който казва , че тук е имало турско робство, пиши го умрял.

СПРЯХТЕ ?! ТОВА МИ БИЛО МЪЖЕ !АЗ БЯХ ПРЕД НС,ЗАЕДНО С ДРУГИ ХОРА !!!СЪВЕСТТА МИ Е ЧИСТА,А ВАШАТА ?!

Как се казва човека подал сигнала до прокуратурата? Ако се е самосезирала, кой го е наредил и какво е името на прокурора започнал разследването? Време е за много сериозен обществен натиск. Щом законите станаха толкова криви, да се съдят защитниците на националното и да бранят криминално проникналите ВРЕМЕ Е ЗА ОРГАНИЗИРАН ОТПОР!

да, стига са се крили анонимно зад институциите. имена и натиск!

от Красимир Кънев, а лесбииския БИЛИТИС от Моника Писанкънчева. На сайтовете им има имената и на другите участници в тях. Това стига ли ти или искаш още да ти се подсказва.

"организирал отряди за залавянето на нелегални имигранти". "Днес Апелативната прокуратура в Бургас е взела делото на специален надзор"След,като нахлуват на роти без съпротива,ще има и такива,като този.Кой да ги спира?

За "прекалената и прехвалена толерантност" питайте обикновения Германец - той ще ви каже истината, НЕ Меркел.

Луда история!Налице била етническа......Сигурно очакват българи да преминават незаконно държавната граница.....Или трябва да се охранява държавната граница ,или да си е свободна зона и това е!

български закони или те се изменят както ни заповядва канцлерката и бХК.Според българските закони който премине нелегално българската граница е престъпник.Динко е заловил престъпници.Кривосъдието е скалпило обвинения със които изкарват него престъпник защото се е сетил да опази границата.Явно е нарушил на някой далаверата да си прекарва незаконно мигранти.Чудя се защо толкова им пречи да има човек който млее за България.Престъпници са тези които го обвиняват!

Преди Динко има стотици депутати и министри за раследване. КОГА?

Случва се - Уж Гаменче, Уж самодоволен, Уж не знам си къв, а то По истински Българин от мнозина... е, и такива ми ти работи се случват...

Пич, явно си трол - само че не ми е ясно ти малоумен българин ли си или изучен циганин ... защото нормален българин и неук циганин няма как да пишат такива глупости като теб.

Голям Пич си Динко !

самодоволната физиономия - ГОЛЯМ ЛОВЕЦ! Що не иде да работи?

Той работи -охрана на държавата.

Държава има ли?

въпрос-кои принуждава българинът масово да напуска собствената си държава? 1,бедност 2,безперспективност 3.ниско заплашане 4 обреченост на мизерия

КапитализЪма или социализЪма?

виновна е само нашенската мафия! и от марс се вижда!!!,а и бавноразвиващите се също схващат!

Виновни са всички като теб, които идеологизират и политизират всичко. Докато има партийно платени тролове като теб, обществото ни няма да се обедини ...

"основани на народност и етническа принадлежност", е изопачено, посредством текстова манипулация твърдение. Всъщност, "народност и етническа принадлежност", трябва да бъде заменено с "нарушаване на държавна граница с престъпни подбуди". Това е истината и съдът е длъжен да се съобрази с нея. Пострадалите от процеса, са длъжни да заведат в прокуратурата контра иск, с обвинение на Красимир Кънев в държавана измяна и дестабилизация на държавността. Това е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.

Това е работа на полицаи и митничари, а не на тъпанари, които се чудят пред кого да се правят на яки. Пристъпление е да си такова говедо и няма патриотизъм, който да оправдава издевателтвото над хора и животни.

Бъди човек поне за един ден, гласувай с МИНУС ако си съгласен с по долу изброените: - за по хуманно отношение към бежанците - за толерантност и състрадателност към бягащите от война - за равни права на бежанците и българите - за всяко българско семейство да приеме поне един бежанец - за по голяма издръжка на бежанците която ще платим от нашите даннъци - за настаняването на бежанците на хотелски условия - за храненето на бежанците в по добрите заведения в големите градовe

МАЛОУМНИК

на приципа, колкото по гадно, толкова по добре! И мазохистите са хора...

изявен расизъм - НАКАЗВАТ. Държавата да си създаде сигурна граница, а такива като този също се затварят - кой му дава право на саморазправа? Играе си на стражари и апаши!

В Европа поради безнаказаност палят елхи и преброиха 5 000 заминали на джихад в Ирак и Сирия.

омразата и простотията няма да ни направи по щастливи и богати! по ми се ще да има български заводи и фабрики,които произвеждат продавеми стоки,и добре заплатени българи ,но със честен труд ,а не от връзки с политиката!една българска фима да имаме от типа на сименс!

имаме българи, далеч по кадърни от най кадърните специалисти в Сименс. Къде е разминаването? Май пак Путин има пръст...

нямаме такива специалисти инжинери (далеч по добри от сименс),защото нямаме и професори и академици,които да отговарят на съвременната динамична конкурентна и пазарна конюнктура. сименс е пре голчма хапка за нас българите!

Така според родната прокуратурата излиза, че Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ АКО: - Гражданин задържи лица нелегално пресекли националната граница - Гражданин изрази възмущение срещу нелегалното преминаване на националната граница Явно тази държава не е вече държава ...

Престъпление е всяко говедо да си избива комплексите като лови хора, пък и дори да са незаконно влезли в държавата. Като е такъв съвестен гражданин да звъни на полицията. Аман от простотия и селяндурщина.

Съдебната реформа да започне сега: Арестувайте хелзинския конак барабар с мюдюрина като защитник на джихадистите. Нали така заповяда Барак Хонолулски преди 2 дни.

ХЕЙ. Р. О Д О О Т С Т Ъ П Н И Ц И, ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НА МИРА, А МИСЛЕТЕ И КАЖЕТЕ КАК ДА СПРЕМ ТАЗИ ПАПЛАЧ ДА ПРЕСИЧА НЕЗАКОННО ГРАНИЦАТА, А ПОСЛЕ ДА СЕ ОПЛАКВАТ, ЧЕ НЕ ИМ СЕ СПАЗВАТ ПРАВАТА?!?!?!?!?! С Р А М, С Р А М, С Р А М?!?!?!?!?! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС РОДООТСТЪПНИЦИ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!!!!!

търся АДВОКАТИ, които да разследват държавната администрациа за геноцид срещу БЪЛГАРИТЕ. КРАЙНА ЦЕЛ: ДА ОСЪДИМЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ГЕНОЦИД У СТРАСБУРГ. Щот да ги съдиме тука е загуба на време. Искам нещо гоуемо, дето ше го отразът у световните медии.