Коментари - Военният министър даде цяла дирекция в МО на прокурор | dnes.dir.bg
назад

Военният министър даде цяла дирекция в МО на прокурор

Министърът на отбраната Ангел Найденов ще сезира прокуратурата за работата на дирекция "Инвестиции в отбраната" в министерството и ще отстрани ръководството й до приключване на проверката.

Обратно в новината

Коментари - Военният министър даде цяла дирекция в МО на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едва ли има по-голям ръб от този комуноид.....

Искат да модернизират армията и да я обърнат срещу народа ли?

ти гей ли си?

Ех, где моя водачка. Поредният пияница комуняга, дето се пита дей Сталин.

Е, тези комунисти тотално полудяха! Нямам думи, сигурно Майчето-великата кюстендилска адвокатка му е дала на този човечец тази "гениална" идея. Дано по-скоро да се махат, че това тотално ми прилича на "социализъм в действие"!

да се отстранят от служба , през което време не получават заплата. Ако отстраняването от служба завърши с дисциплинарка и съд, загубват си званията. Да им се ограничат достъпите временно до класифицирана информация, нямат право да посещават ведомоството през време на отстраняването. Така трябва да се постъпи във всяка администрация с хора, за които има данни , че са злоупотребявали със служебното си положение.

много алкохолни муцуни имат тия дали редовно бие мая ?

Не позна, обратното е - тя него бие.

На Найденов като му гледам вкиснатата физиономия ми се струва, че пчеличката май ,много много не му пуска

Веднаж в една дискусия за армията един колега нарече военният министър Аню Дебила.Много точно казано-падна голям смях.

Найденов, като ще бъркаш в лайната, престани да браниш генералитете, чиято "уж" експертиза досега не се е вземала под внимание. Попитай генерал Симеонов защо мълча като "г.з" когато Аню Ангелов предложи промените за пенсионирането!!! И когато усети, че ГЕРБ си отиват почна да дава интервюта по вестниците !!! Говориш постоянно за дефектните обувки на войниците ни в Афганистан. Задай си въпроса защо най-тъпия генерал в историята ни е най-горещия застъпник да се смени фирмата доставчик. ЗАЩОТО "ОНЕПРАВДАНАТА" ФИРМА Е ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ОТКЪДЕТО Е ТОЙ!!! А САМОЛЕТИТЕ И ВЕРТОЛЕТИТЕ НЕ СА ЛЕТЕЛИ САМО ЗАЩОТО БОЙКО ГИ Е ПОРЪЧАЛ. КЪДЕ БЯХА "ПРИНЦИПНИТЕ" И "ЧЕСТНИ" ГЕНЕРАЛИ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ТОГАВА, А НЕ ДА ПРИГЛАСЯТ И ТЕ НА ПОРЕДНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!!! ДА, ВОЕННАТА ЕКСПЕРТИЗА Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ НО СИ РАЗТРЪСКАЙ И ГЕНЕРАЛИТЕТА.

Интересно, какво се случва с така гръмогласно уволнените. Те просто преминават на "друга работа" и запазват капиталите си! Така нар. "Военно НДК", запалените взривни складове, разграбването на МО имоти,..... веоенния прокурор........да не изброявам цялата престъпна кошница, която финансира партията на другарите!

Тъпкачът на пчеличката се развихря!

,,По думите му, предприетата пенсионна реформа и поредицата антисоциални решения на предишното управление довели до демотивация на личния състав, несигурност за кадровото развитие на военнослужещите, опасения за нови съкращения и до много непопълнени щатове в армията,, Ами так ще е те тия ТЮФЛЕЦИ да не си мислят,че докато се пенсионират ще пият винце и ще играят карти докато им върви наряда. Няма такива работи с нищо не са повече от НАС. Ние също имаме притеснения за уволнения и съкращения но се мотивираме всеки божи ден и яко работим защото също бихме останали на улицата. А на тези мотивация им тябвало. 1 ден работят 3 дни почиват и пак демотивирани. Намалете им заплатите наполовина, сложете ги всеки ден на работа, ама да работят не да се алкохолизират и иизлежават по поделенията и тогава ще разберете какво означава мотивация. Като нямат мотивация -ВЪН мързеливци такива. Елате при частника който всеки ден да ви спира тока от бачкане и тогава ще видим кой колко е мотивиран. Калпазани такива. РОДЕНИ УМОРЕНИ ЖИВЕЯТ ДА СИ ПОЧИВАТ. Такива вече на България не и трябват. Изключвам малък процент наистина качествени момчета на които мога само да стисна ръката и да кажа ,, ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОДА.,, Всичко друго е леж, 100 кл старшинки и разни офицерчета келеши

Другарю, имам чувството, че ви се плаче...

Много е модерно "даването на прокурор". А прокурорите само взимат и слагат в дълбоки чекмеджета от където никога нищо не излиза. Обаче в медиите да се вдига врява.

А сега някой да обясни защо този коментар е оцветен в жълто.

Що бе, аз го виждам в розово...

защото авторът на този коментар е от админите на дир-бг и сам си го е оцветил, като мнаго важен :))) но в случая е много глупав :)))

Аха ясно. Егати дира щом тоя му е админ.

аз не съм от тях,но често и от моите коментари са били оцветявани! това ,което е написано по-горе е вярно. дали информацията изнесена от червения министър е вярна е съвсем друг въпрос?! другарите така се оакаха,че дори истината да казват,пак лъжат-невероятно,но факт!!!

Не се знае дали е истина. Всичко може да е манипулация. Някой казал, че е така, но дали е така?

Няма какво друго да кажат. Всеки ден ще пращат нещо в прокуратурата. Да не забравяме, че измениха цял закон да направят Делян шеф на ДАНС и вкарат опозицията в затвора. Прокуратурата е комунистическа и си пази хората.

Чудесно! Ще се радвам да видя новота правителство как работи, а после след 2г. може и да го смениме. И с нетърпение очаквам есента да замразят пенсионния закон (годините и стаж за пенсия), както обещават!

не парламента, а голяма част от депутатите от последните двадесет години са за съд.

Ангелов добре започва, но няма да му е лесно. Дано се справи защото армията е част от държавата.

При тази криза и при тази финансова ситуация в държавата ни - моля всички отдавна пенсионирани и сега излезлите вече в пенсия от ВМА да си отидат. Едно че са получили 20 заплати навремето при пенсиониране то има хора са превърнали ВМА в частна собственост и частна болница и доят ли яко пациентите нямате си на представа...! ние младите във ВМА неможем една крачка да направим напред в професионален . Какви комисионни пък се въртят в Ортопедията и Травматологията - бедна ви е фантазията !!! Ако там не се разбутат нещата от ПЪРВИЯ до най-низшия - все повече и повече от 200 милиона на годишен бюджет ще плащаме данъкоплатците...! но нали все се отчитат нагоре по етажите- не ги пипат. Другарю Ьнгелов - ваш ред за да ви повярваме !

"Интелигентните" пак са на маршировка - който не е марширувал в казармата, сега му е времето!

защо не съкратиш мо2 там е пълно с полковници зимащи 2000 да играят карти по цял ден а накрая преди пенсиика ние ще им дадем и по 20 заплати СРАМ ЗА ТЕЗИ ТЪРТЕЙ

То ако ще се уволнява от армията, щото вземали заплати за игра на карти, трябва просто да я премахнат.

А бе форума, Тиквата не прибра ли Вальо Паркинга и дедо Аню за депутати пир него????

Ама г-н Найденов, защо само тях, стройте ги всичките начело с НЩ на Ген Щаба (сега му е по друго името) дайте им по една кофа мастило и всичките в затвора. Ама те що нещо изкрадаха и продадоха, 4-ри години да ровите, за още 400 ще има. Само гледайте да не са кьорфишеците, като ЦЦ.

Айде и това звено е готово за източване.

Май голямо квичане настава като ви спрат кранчетата?Крадеца вика дръжте крадеца-започнаха да излизат далаверите на мутрите и започна кампанията.Дано поне добре да плащат

Армията я убиват 23 години не 3 години...Това което е останало са текезесарски структури без реални бойни възможности....е с много малки изключения!!!!

60. Поне от 60 години я убиват.

Стига сте се делили на ЦСКА и Левски. Тъпаци, ако няма държава и мач няма да има. Това достигало ли Ви е до "бръчките" в мозъка??????

хахаха...до втората ми гънка!!!!

Как ги преброи????

Тиквата "обезглави" армията като пенсионира кадърните и обучени командири в поделенията. А сега отмяна на реформата ... Късно е либе за китка. Погромът в армията е огромен, не само техника, но хората. Едва ли ще се оправи скоро. Правени са сделки само за много пари, за да се краде по много и на куп.

Не забравяй и Мая да дадеш !

Какъвто т.н. Главнокомандвуващият такава и Армията.

Това нас не ни интерисува, това си е ваш проблем, нас ни интерисува кога ще изчезнете, от престъпници акъл и мнение не искаме !

Кое не те интересува? Че са ни крали парите ли гейберстите? Ами тогава и ти си като тях! То си е едно и също, геРЪБ и престъпност!

става въпрос за България, а не за "жени" и "мъже". Ето толкова плиткоумни са протестите. Вижте исканията - ако може да формулирате нещо. Оставка - за какво - просто не ви щем. А кого искате - кажете! Промяна на конституцията - и кое по-точно да се промени? - общо казано...

мислиш,че само БСП ЩЕ КРАДЕ... ОТДАВНА ВИ Е ЗАПОЧНАЛО ОБРАТНОТО БРОЕНЕ НА БСП

Възможо е, но ще свърши след 4 годинди, а вас гейберстчета до тогава дали ще ви има?

КОГАТО И НИЕ ВИ СЛОЖИМ НОМЕНКЛАТУРА 100Г ТОГАВА ЩЕ СИ ГОВОРИМ..ВИДЯ СЕ ЧЕ ТОВА Е КРАЯТ НА БСП..

аззз

във военно дело е терагедия там са изключително некадърни връзкари, които нито са читави юристи нито разбират нещо от обществени поръчки.

Не разбират ли?! Как пък няма нито една грешка, дето да не в полза на техния джоб, а в полза на държавата?

"Военният министър даде цяла дирекция в МО на прокурор" Мисля че след неговото управление ще трябва да дадат на прокурор цялото министерство на отбраната начело с министъра.

Мислиш с гъ*а си, както всеки тербераст!

може гъ.а да е герберски,но не е е..н като БСП-я

Това ли ти е целият речников запас.То между идиот и комунист няма голяма разлика.Това винаги се случва , когато си с демонтирана втора сигнална система.

Петров ти в казарма ходил ли си ? Ако имаш с какво, 'пръсни" това с което "мислиш"!

Пешов разбирам че скоро си излязъл от Карлуково.Мога само да ти съчувствам , но не мога да ти помогна. Като нямаш втора сигнална система няма кой да ти я монтира.

Така е, дълго време ще тежи герберастията в управлението на държавата за 4г. Армията не е изключение, там се въртят големи далаверки както и във всички оставени на произвола на съдбата области.

Спомням си една от далаверите не герб. Самолетите ни Су-25 не летели, защото пиропатроните , или нещо подобно, на катапултите им били за смяна. Направили търг и кой го спечелил? Жената на шефа на "фонд земеделие", Порожанова. Друга далавера - продадох 6 Су-25 на Грузия пък уж бяха за Мали. Военният министър много работа има в МО, толкова много кражби станаха там, че не е истина!

най бедната държава няма пари да купува ново въоръжени,така беше и с Турция и Гърция,но техните приятели от нато им подариха безвъзмездно въоръжение и бойна техника за милярди долари.Не отдавна делегацияна Гръцкото министерство на отбраната отида да приема от САЩ 300 танка безвъзмездна помощ,Къде сме ние -след такава подръжка на сащ вместо да си отворят кисиете като за другитеда не ни карат да късаме от залъкана гладния.

Ами тогава какво толкова им целуваха задника на американците и герберасти, и седерасти, и десебари и царисти??? Единствено такива подаръци сме получавали от СССР! Само за нашата армия, съветското оборудване беше 1:1, дори другите социалистически държави не го получаваха така.

"По делата им ще ги познаете !" Нека да видим !

Като нямаме армия, защо ни е военен министър?!

Съгласна съм с екзактната констатация, че времето на ГЕРБ е изгубено за БА! Не беше купена нито една фрегата, нито един самолет, нито една Международна космическа станция поне! А им бяхме оставили на герберите едни 30-40 милиарда излишък - да се удавят в него!

Наистина си куха лейка! Просто ти е бедно въображението за далаверите в МО.

На съд разрушителите на националната сигурност!!! Нулева толерантност!

Да, ссигурността беше дадена в ръцете на олигарха Пеевски и на ДПС, и поставена в опасност. На съд безпрецедентните разрушители на държавната сигурност БСП!