Прокуратурата предаде на съд Николай Ненчев

Софийска градска прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу министъра на отбраната в оставка Николай Ненчев.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата предаде на съд Николай Ненчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дена и муджиците и техните слуги у нас, нашата цаца туракура на българските патриоти, които не са станали предатели като комънистите и техните копелдаци. Ееех, защо не изтрепахме всичко комуняки през 89 година?

Цацаратурата е под командуването на Кремъл, министър Ненчев не е предател и е защитил българския национален интерес. Русофилистиците защитават с телата си като мстросовци не българските, а руските омтереси. Деба и МИГовете бараки, дето требва постоянно да се ремонтират от муджиците за милиони..да си ги наврат в задниците позитанските уруспии.

Доста тъпо!НС е било наясно с договора с Полша,обсъждан е в НС,одобрен е по принцип,без БСП естествено,а МС е упълномощил министъра да го подпише,т.е не е действал на своя глава.Полша е дала два двигателя безплатно за 200 часа,а цената на ремонтиран двигател е 1.2 млн.евро без ДДС ,което не се плаща като вътрешно общностна сделка,абсолютно изгодна цена!И за цялата работа за която всички са били осведомени се търси под вола теле,и изобщо не е "умишлено"!Значи била ощетена руската страна,която иска много повече и прокуратурата смята че държавата е трябвало да плати двойно !Така се "защитават"интересите на държавата!Браво!

Когато руските слуги скочиха на Ненчев, че щял да ремонтира двигателите в Полша, той каза, че са му предлагали пари, ремонтът да се извърши от руснаците. Ставаше въпрос за милиони опит за подкуп. Малко след това прокуратурата му повдигна обвинението, че е нарушил руските интереси. Изводите си ги правете сами.

Какви са тези глупости! Ремонта беше извършен в Полша на по ниска цена от договорената с руската страна , Ненчев се позова че не може директно да се осъществи ремонта в Русия,а само чрез посредници което го оскъпява!Това беше публично известно!И прокуратурата говори не за неизгодна сделка,а само за изпитания,но дори и да се ремонтираха в Русия пак изискваше изчакване докато приключи ремонта! Дано Ненчев има добри адвокати и не само един!

ген Михов са посредниците!

Още един от вредната антибългарска клика. Сега и Митов да закопчаят и може да поздравим прокуратурата за отлично свършената работа! Браво, Цацаров, да се надяваме сега и съдът да свърши своята работа!

Николай Ненчев-истински български патриот засегна интересите на руската и българска мафия и олигархия. А прокуратурата е машата за разчистване на сметки и предупреждение към следващите властимащи. НЕКА обаче знаят, че там горе на небето има една последна инстанция и тя не прощава. Това да знаят Господа Прокурорите и Съдиите.

Шило

Ех, че Стамболов не може да стане от гроба. Такъв шамар щеше да ти извърти. Да, не е бил русофил, напротив, ама не е бил и ничия друга чужда подлога. За разлика от Николайча Неновия

Е ПОСЕЧЕН ПО ЗАПОВЕД ОТ МОСКВА!

натовси министър энае че русия е вражеска страна на НАТО ЕС както каэват в момента АМЕРИКАНЦИТЕ на Тръмп Ненчев е на ясно че ремонтите в Полша натовска страна эа днешния период това е эакона всякакви договори в минало време от това днешното спират България в НАТО ремонта е направен в ПОЛША миговете летят часовете летателни се трупат

Шило

Тц, даже и ремонтите не са почнали. Взехме два двигателя, които трябва да върнем, че и пари за наема да наброим.

"На 26 април 2015 г. между Министерство на отбраната и РСК МИГ са били подписани два договора за удължаване на ресурса на два двигателя РД-33 с по 50 часа и ремонт на други два двигателя РД - 33 и един брой кутия за самолетен агрегат за МиГ-29 на обща стойност 3 773 000 евро (7 388 666 лв.)" Няма сведения тези договори да са разтрогнати. Не е ясно има ли клауза за неустоййки по договорите. Въпреки това има други договори с полско предприятие. Също клаузите на тези договори са неясни за народа. Неизпълнението на договорите говори за некоректност на България и евентуалното и отстраняване от други договорености. А питал ли е Китай, може би щяха да дадат още по-ниска цена.

БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА ЛИ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ? ЕТО ВИ ОФЕРТИТЕ: Сравнение на цените без митнически сборове и ДДС по отношение на последния подписан през 2015 г. от представителите на АО РСК МиГ договор за ремонт на двигатели РД-33 сер.2 Страна по споразумение/договор Ресурс на двигателите до следващ ремонт Цена за ремонта на 1 двигател МНО на Полша 350 часа/8 години 1 023 000 евро АО РСК МиГ 350 часа/8 години 1 370 000 евро

на руската оферта дава цена за един двигател 1654000евра!

За всички българи и за България е по добре да стоят колкото се може по далеч от Русия и техните ръководители.Няма страна в света под руско влияние която да е просперирала(навсякъде глад и мизерия)затова навремето Китай се отдръпна от Русия навреме и виждаме резултата

Браво най-после един крадец на съд ! Лошо че не сме Китай , щяха да му гръмнат кратуната трудовашка ! Най-противния от този кабинет , проститутки Секретарки и говрителки !

Дано, дано, дано пееше преди време видна седесарка. Но истината е, че "дано, ама надали...

До колкото знам министър Ненчев си пада по тънката част. В затвора ще започни да си пада и по дебели кожени, черни палки и така като го гледам май по ще му хареса. Да му пожелаем да се падни в една килия с най-черните и най-надарените и най-загорелите братя роми.

До колкото знам министър Ненчев си пада по тънката част. В затвора ще започни да си пада и по дебели кожени, черни палки и така като го гледам май по ще му хареса. Да му пожелаем да се падни в една килия с най-черните и най-надарените братя роми.

Ненчо, откупи се и "се свали" от ежедневните "рубрики" на телевизиите и прокуратурата, защото ми писна да ти гледам тъпия оли-гофри сурат! Стига вече са ни занимавали с теб! Вземи пример от Бисер Ристю! Формулата е "Мълчание-Откуп-Оправдание"!

Крайно време беше! Срами армията и България.

Спести на армията ни колкото за няколко самолета!

Действията на Ненчев направо смърдят на корупция. Ако, по политически причини не е искал ремонтът да е от руснаците (РСК МиГ), защо изобщо не е спрял подписването на договорите? Та Ненчев е министър от ноември 2014 г. а договорите са от края на април 2015 г. Другото пък - за инвестиционните разходи, направо показва, че целта е била да се спрат полетите на МиГ-овете и да се стигне до закупуване на самолети по най-бързия начин. Нищо, че някой може да плати с живота си и че ще се налага да плащаме на други страни за Air policing-а (Американците го правиха безплатно по време на учение тук, но само за 2 седмици.) Към това добавете и скандала с промените към изискванията - че не е необходимо те да имат експлоатационен период над 10 години, което предопределя да дадем 1-5 млрд лв за 12 F-16 трета ръка, подарени от САЩ на Португалия, снети от въоръжение през 1996 г. най-скоро и всичко си идва по местата. Тоя не е за затвора, а за по-висок клон на някоя върба.

означава, че се му пропнали едни оферти на едни монополисти, които са били сигурни, че всичко ще мине без проблем. ДА, АМА НЕ! Министъра последвал съвета на ген Радев и разгледал офертата на поляците...

Българската армия щяха да настъпят , ако се позволеше на руснаците на всеки ремонтиран самолет да откраднат колкото за половин самолет!

Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор Килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Първата година е трудно. После се свиква!

Странно защо в обвинителния акт на прокуратурата липсва присвояването на земи в района на Евсиновград , също опасно престъпление , ощетило Държавата с милиони . Подадените жалби срещу колю бардака са над 12 . Прокуратурата многократно е сезирана за фалшифицирани документи , с които гореспоменатият обвиняем се е представял за член на БЗНС , дори за председател , без никой да го е избирал . Пък и за изчезналите ценни картини от МО .... Последното деяние е в тясна и лесно проследима връзка с безумните назначения в министерството. Органите са сезирани , ама мълчат като.... членове . Очаквам поредната оправдателна присъда .За сега !

Според Ненчев зад ремонта на двигателите стоят много силни лобита и Ненчев е засегнал интересите им, възлагайки поръчката на Полша. За най-голямо съжаление мафията в България ме атакува чрез българския главен прокурор, смята Ненчев. Следейки материалите по делото се чудя дали Цацаров не е проводник на руската хибридна война в България.

Да се накаже,строго!

Като видя физиономията му, и разбирам какво значи " тъпигьоз" , "сурат" " шемет". Нямам отговор, от къде ги намират тези БУКлУЦИ . Може би защото бащицата е буклук.

Ненчев е категоричен, че с решението му са спестени 6 млн. лв. държавни пари, самолетите са се увеличили като брой и всички са изправени. По думите му той е защитил българския интерес, след като рамковото споразумение с руската РСК Миг му се е сторило подозрително, а цената твърде висока. Между другото самия Радев му е препоръчал поляците.

Тази държава се управлява като ЕООД, да не кажа като СИК или ВИС-2. Такива понятия като конституция, закони, патенти, нормативи.. изобщо са непонятни за тези калинки. Разграден двор, а където се появи проблем, пиарите на Бойко го пращат заедно с 2-3 телевизии. Затова и 10 см сняг затвори половината държава. Пилотите на самолетите с полските ремонтирани двигатели не желаят да летят бе, страх ги е! И нормално

link

Затвор за земеделския боклук.

За всички руски тролове!

link

ЕТО ВИ ОФЕРТИТЕ: Сравнение на цените без митнически сборове и ДДС по отношение на последния подписан през 2015 г. от представителите на АО РСК МиГ договор за ремонт на двигатели РД-33 сер.2 Страна по споразумение/договор Ресурс на двигателите до следващ ремонт Цена за ремонта на 1 двигател МНО на Полша 350 часа/8 години 1 023 000 евро АО РСК МиГ 350 часа/8 години 1 370 000 евро

Прокуратурата/Цацта/Пеевски/Доган/Русия е връзката в случая!!

link

нещо не е наред тук! 1.нарушени са руските интереси. 2.решението полша да прави ремонта беше вземато след среща на новоизбрания президент(не помня дали в полша или в чехия беше срещата) 3.ако тия договори са били актуални,то би било по-логично миг да заведе дело. ...само размишлявам!

Шило

Празни приказки. Как са нарушени руските интереси? Да са направили нещо, и да им се дължи цена? А и никой не е чел договорите, в които обикновенно има срок на изпълнение. Руснаците нямат възможност да ни съдят преди този срок да изтече. Ама ако е доказано, че бай земеделеца не е имал никакво намерение да спази подписаните вече договори и това, неминуемо е щяло да доведе до ощетяване на бюджета поради неустойки, то мястото му е на коляното на бай Ставри.

"...неминуемо е щяло да доведе до ощетяване на бюджета...", но е можело и неминуемо да доведе до спестяване на от бюджета!!! нещо много си тенденциозен-както сам казваш в по-преден комент."вярваш,че съдът ще го оправдае" и предполагам си мислиш щото е от правителството на герб...не забравяй обаче,че същият тоя съд оправда още по-изпечени от тоя-бисеров ,масларова,пък да не говорим,че "мамин" даже и не го знаят къде е!!!

Нещо май май земеделството ти пречи най-много, а не руските интереси! Е нормално, винаги земеделците са ви били трън в очите!

Аз не съм чул РСК МИГ да са завели дело за неизпълнение на тези договори, а вие?

Шило

Доколкото знам, все пак договорите се изпълняват. Противно на намеренията на Ненчев.

Много го интересува МиГ дивотиите на Ненчев. Всъщност прокуратурата го спасява от потъване

Докъде стигнахме, да съдят някой който е защитавал интересите на държавата от неизгодна сделка и е спестил пари на данъкоплатеца. Тия в съда трябва да ги линчуват начело с шопара.

Това е така, защото призваните да защитават законите в България, защитават интересите на разбойниците, работещи в полза на Русия.

ЕТО ВИ ОФЕРТИТЕ: Сравнение на цените без митнически сборове и ДДС по отношение на последния подписан през 2015 г. от представителите на АО РСК МиГ договор за ремонт на двигатели РД-33 сер.2 Страна по споразумение/договор Ресурс на двигателите до следващ ремонт Цена за ремонта на 1 двигател МНО на Полша 350 часа/8 години 1 023 000 евро АО РСК МиГ 350 часа/8 години 1 370 000 евро

Задник, ти си по-тъп и от Ненчев. не разбра ли, че поляците не могат сами да правят ремонти, без да купуват РЕЗЕРВНИ части от МиГ.

Лъжеш, поляците имат своя документация и си произвеждат частите.

Щом софийската градска прокуратура(?!) повдига обвинение на кмета на Пловдив(?!) за "злоупотреби" с някакъв зоокът, та няма да обвини някого в защита на руските интереси? Кметът на Пловдив е издигнат от ГЕРБ, между другото.

Шило

И това, че е на ГЕРБ какво трябва да значи? Че привърженик на ГЕРБ не може да е бандит? Ами те, са си такива . "Да опраскат", "да натисна". Оня, с тефтерчето, помниш ли го?

Ами щом може, как няма да повдигне?Все едно пловдивската прокуратура да да може да повдигне обвинение на кмета на София и да пропусне!

Ненчев е много подходящ да бъде първият осъден министър в България, по време на прехода. И вкаран в пандиза .. Това има дори плюсове за него. След време може да докаже, че е бил репресиран и малтретиран от бивши комунисти

На путлериските гадове не им отърва факта че Ненчев е спестил по половин милион от ремонта на всеки двигател, но това си е техен проблем, за НАС БЪЛГАРИТЕ СА ВАЖНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!,...блядовете да си ет майката!!!

Шило

Ами що оправдаваш поведение, което вероятно е щяло да доведе до ущърб на българските интереси? Малко неустойки ли българите платихме за Белене, за Мариците?

Тях не ги интересуват интересите на БГ и дали ще сме ощетени. Важно е да цапат и Русия да не е ощетена.

Съмнявам се,че съдът ще повярва на прокуратурата.

Шило

Възможно е, ама възниква и още един въпрос, ако наистина са били неизгодни, що Ненчев вместо да ги крие по шкафове и сандъци, просто не поиска да се предприемат действия по развалянето им?

От сърце бих му пожелал за много години

По каква причина Ненчев е вършил тези идиотщини ? Поради това, че е национален продажник, или че е въйпиющ глупак. Или комбинация от двете

Като има подписан договор с блядовете в този договор няма ли договорени неустойки при неизпълнението му и защо блядовете не заведат дело в съда за неизпълнението му. ЧИИ го търси така наречената "българска" прокуратура в едни търговскси взаимоотнвошения от които не са настъпили вреди за българската страна???...така че путлериски гниди по-леко с фекалиите които бълвате че ще се задавите!!!

Шило

И на теб да обясня- щото са две отделни неща

Ненчев зад решетките ... Но и началника му не бива да бъде забравен

Руската оферта е за 3 МИЛИОНА на всеки самолет. Полската е за 2 МИЛИОНА на всеки самолет! ОТ ВСЕКИ САМОЛЕТ РУСНАЦИТЕ КРАДАТ ПО ПОЛОВИН САМОЛЕТ (ОБЩО 3 ОТКРАДНАТИ САМОЛЕТА)! ТЕЗИ САМОЛЕТИ НЯМА КАК ДА ОХРАНЯВАТ БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ, ЗАЩОТО СА ОТКРАДНАТИ ОТ РУСНАЦИТЕ!

Шило

Ако написаното е вярно, Ненчев е действал против интересите на България. По царско време такива са ги бесели, по комунистическо- стреляли.

Да спестиш по половин самолет от ремонтиран самолет може да е против интересите на шефа ти ПУТИН, НО НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ И СМЕ В БЪЛГАРИЯ!

Шило

Продължаваш да си показваш интелектуалната си импотентност и да доказваш правилността на ника си.

Митов, Ненчев, Лукарски, Кунева, Корманчо,Москов, -цял отбор недоразумения, лапнали власт, далеч над капацитета им, благодарение на потресната глупост на някои българи, докарали ги на власт. Ганчо, Ганчо, недей да рИвеш, Ганчо, щото си много, ама много прост. Чак не е за вярване.

Ощетил е руснаците и мафията с няколко милиона, като направил по евтини ремонти, а от тези пари щяха да вземат комисионни и нашите разбойници.

Шило

Как се ощетявя някой, който нищо не е направил? Руснаците нито един болт не са вложили, за да понесат щета. Ама не се знае, колко неустойки е трябвало да платим, щото договора е бил подписан. И другото, за което го съдят е, че вместо на ремонт, самолетите са продължили да стоят на земята.

Казваш вместо в друго да се вложат в бедна България трябваше да дадем парите за ремонт и да ги пратим на Нато.

БРАВО ! ПОЧВА СЕ ! ТОЗИ СОРОСОИДЕН БОКЛУК и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НЕНЧЕВ ПОВЛЕЧЕ КРАК ! МЯСТОТО МУ ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА, А ИМУЩЕСТВОТО и ПАРИТЕ МУ -КОНФИСКУВАНИ !

За една пица колко умни мисли ти идват само.

Орлин Данев

Въпросът е, че нашата пица е с МЕСО! А вашите соросоидни пици са правени от Дянков и са ПОСТНИ! В скоро време няма да имате и такива,защото Дянков също ще влезе в затвора!

Не разбрах какви вредни последствия за авиацията са ни настъпили, след като двигателите са ремонтирани при това с икономия по 1 милион долара от всеки самолет?

Ощетил е руснаците и мафията.

Лъжеш. Ремонт на МиГ-29 струва еднакво в Полша и в Русия, но Русия дава по-дълга гаранция.Полша, която сключи с България договор за ремонт на нейните самолети, обаче дава гаранция за 350 летателни часа, а ремонт в Русия би дал гаранция за 500 летателни часа.

Недей да лъжеш троле че са на еднакви цени.

Руската оферта включва 350 РАБОТНИ ЧАСА НА РЕМОНТИРАН ДВИГАТЕЛ!

Може би Ненчев ще е първият осъден министър на прехода. Шивашката фирма вече му шие затворнически костюм с кантове, пайети, лампази и галуни. Бай Ставри ще му се радва в СЦЗ

Тая работа ако ставаше с мерак, отдавна всички, които не са земеделци, да са в затвора!

трябва да са там, защото са готови да продадат България на Путин.