ПФ се обяви за кръгла маса и програмно управление

Патриотичният фронт предлага национална кръгла маса и програмно управление - правителство на националното спасение.

Обратно в новината

Коментари - ПФ се обяви за кръгла маса и програмно управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мисля, че това е много добра идея. Единствената, но ГОЛЯМА грешка е, че отказват сътрудничеството на Реформаторите заради партията на Корман Исмаилов.Аз мисля, че благодарение на тази партия(особено ако се забрани ДПС), гласовете на турците ще се размият сред другите партии на РБ и няма да диктуват те политиката, както сега това прави ДПС.

Съставете правителство след 25.10.!

240крадаха и унщожаваха, унищожаваха, приватизираха ,приватизираха и сега тея същите 240 ще спасяват не визирам ПФ ама и те горките наредени на баницата та питам аз работещата икономика след 1989г.защо трябваше да се унищожава с хиперинфлации с експеримента единствен в света м/у другото масова приватизация затваряне на 4и 5 енерго блокове на аецКозлодуй приватизиране на 99%от предприятия и заводи в България и после затваряни разпродавани с цел обогатяване на отделни личности и кръгове???? и защо сега спасение СЪД ТРЯБВА СЪД за гадните крадци управляващи!!!!!

Тези от ПФ или са глупаци или са продажници!

...са..ГЛУПАВИ ПРОДАЖНИЦИ...

Може ли диоген да ме светне кои за него не са продажници?Защото останалите участваха в предишните управления и ги видяхме що за хора са.

Не може, защото е заслепен от аурата на ББ.

Този Валери Симеонов очевидно има боза в главата, стреми се да направи боза в държавата, както и да разводни отговорността на политиците в страната. Това ще доведе до липса или прехвърляне на отговорност от една към друга заради некадърно управление от партия и отново до боксуване. Резултат - загубено време, понижаване жизнен стандарт, неработеща икономика, поплъзновения на външни сили към нас.

RE: Този Валери Симеонов очевидно има акъл в главата, а не боза. Стреми се да направи СКАТ телевизия в интернет, освен в кабеларката си. Иска му се чрез разрастване на влиянието си и като политик в общественият живот в страната, да привлече повече на брой рекламодатели. "Това ще доведе до липса или прехвърляне на отговорност от един към друг заради некадърно управление в някоя управлявала партия и отново до боксуване", особено в съдебната система. Резултатът ще е загубено ОТ СТАТУКВОТО време, понижаване на жизненият стандарт на "МЪЛЧАЛИВОТО МНОЗИНСТВО", не работеща икономика, щения на външни сили към нашата територия, колкото човешка длан - ЗЪМСКИЯТ КОКАЛ. Нас ще ни изяеатат барабар с парцалите и панелните ни не санирани жилища, но от засядането на БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА в алчното им гърло, ще се доведе и до тяхното преминаване в аналите на историята. Просто, ЕПОХАТА НА ЗЛАТНОТО ТЕЛЕ, СВЪРШВА.

Я влезте в ютюб и вижте какво клипче с предизборна агитация на ДПС-то е качен. Клипчето е с надпис: Страшен скандал: ДПС смята българския език за ненормален!

"И какво от това?" - Искра Кюри (федосова).

Малии, македонеца от Русе как се е "налял" и при това, без да е депутат, само от трохите на Дудука. К'ъв ли ще излезе от 43 НС?

тази партия са клонинг на герб и изкуствена структура, не биха просъществували и един ден, без странична помощ...

Партия спечелила 7% от народния вот не може да предлага дневен ред......... Тя може да реши дали да подкрепи дневен ред, предложен от победителите....... Ако е сьгласна участва в управлението, ако не-минава в опозиция!!!!

Без корумпираната банкянска мутра.

Се чудят как да се отъркалят в краката на Боце!

Не могат! Мястото вече е заето от Лукарското момче и г-жа "Йес"!

маи нашата демокрация тръгна точно с кръгла маса , та стигна до тук !

По същество десницата и нейните лидери са бивши комсомолски, партийни, профсъюзни кадри, милиционери, генерали и чиновници на номенклатурата на Тато. Те са най-върлите на думи противници на левицата. Такова курвенско поведение не се прощава. Затова забравете за компромис и диалог с мутри, ренегати и прочее въртиопашки и фурнаджийски лопати. Ще видите до каква степен на падение могат да стигнат тези синковци...

Каракачанов не ви ли прилича на Фред Флинстоун или на Барни Ръбъл?

През двадесетте години на ХХ век, по време на фашисткия преврат на професор Цанков срещу Земеделския съюз, Българската работническа партия прави голяма грешка, като обявява неутралитет и с това докарва къврава диктатура на крайната десница. През 2014 година БСП обявява по същество неутралитет против ГЕРБ. Но - докато Стамболийски е лидер от висока класа, нашия Борисов е мутра от ниска проба. Сега е моментът за съпротива и офанзива на левите против задаващия се диктат на подземието... да не повтарят старата грешка с неутралитета...

стамболийски лидер от висока класа ?! ми тоя тюфлек премахва образувателният ценз за заемане на държавна длъжност и назначава неграмотни привърженици на всякъде ! настава хаос !

16.03.2014 "България без цензура", ВМРО и Земеделски народен съюз подписаха коалиционно споразумение По думите на Красимир Каракачанов коалицията е плод на дълги разговори не само на базата на принципите на обединението, но и на база идейни ценности. Николай Бареков 24 юли 2014 "Благодаря на Красимир за сътрудничеството с ВМРО в последната година"

ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ- БКП, ДПС и ВМРО ИСКАТ ОСТАВКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ 17 февруари 2013 Лидерите на БСП Сергей Станишев, на партия "Атака" Волен Сидеров и на ДПС Лютви Местан, поискаха оставката на кабинета "Борисов" 19 февруари 2013 ВМРО иска оставката на кабинета "Борисов" и предсрочни парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на партията. Това е констатацията, която беше изложена от ръководството на ВМРО на специална пресконференция, информират от партията на Красимир Каракачанов.

През това време Боко играеше неделното си мачле!Ти какво, откри топлата вода ли?

По делата им ще ги познаете!Един бил партиен секретар, друг бил комсомолски секретар, трети бил/а снаха на член на политбюро! Ти по кои дела ги разпознаваш? Близките или по далечните! Защото Боко преди 15 дни каза, че няма да прави кабинет, ако има по-малко от ......колко , я ми напомни! 125, 115,100 кое е по-вярното?Какво се промени в числата за 15 дни? Идеите ли, убежденията ли? Или всичко е една безпринципност?

Кампанията за насъскване на ПФ и РБ, както и на партии в РБ върви добре. Ще има надбавки ако минете нормата, но вижте нещо да не гръмне. Ти там махай този железен чук и секач,идиот! Ей нема кадри в таз бананова република, нема. Учим сега едни китайци на български, но кога ще стане..

Ако патриотичният фронт отиде малко вляво, близо до хората на труда с ум, няма да има равен. Ако се съди по изказванията на лидерите му, онова, което предлагат е чудесно решение на важните за нацията проблеми. Но ми се струва, че крайно дясната ни десница, продукт на криминалитета, няма да допусне заплаха за намеренията си да доограби държавата.

На ченгетата пак маси им се привиждат. Абе български уроди, защо ги избрахте тия говеда бе?

Тази седмица и следващата при преговорите с излъчената комисия от ГЕРБ всеки ще изиграе своя цирк, но от 20-ти нататък когато застанат с бате Бойко на кръглата маса ще си стискат ръцете и ще видите колко изненади ще има! Така кокал не се изпуска, че иде зима, ГЛАД И СТУД!!! ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА

НАЙ МАЛКИТЕ ПАРТИИ С НАЙ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ! ДА СЕ ЗАСРАМЯТ МАЛКО, НЕ СА ТАМ ДА ИСКАТ А ДА ДАВАТ!

КОГА СИ ВИДЯЛ КОСТОВ ДА ДАВА!

мавъра даде бе - на своите! на кого 10%, на кого - повече! а той колко си е заделил - Божа работа

Трябва да си сляп като къртица( или като "голяма" партия), че да не видиш тенденцията: в НС влизат малките партии, а подкрепата за големите намалява! Това да ти говори нещо?

в правителството да бъдат патриот, милиционер, патриот, милиционер и т.н.

КОСТОВИСТ - КОМУНИСТ - ТУРЧИН!

От изявлението на Валери Симеонов разбираме, че е антропологичен неандерталец, т.е. една крачка преди разумния човешки индивид. Поради което предлагам да бъде изпратен в Антарктида, където няма пречки, за да осъществява своята политико-генетична неразположеност.

Каракачанката се умете от ББЦ, когато затвориха КТБ. Сега си търси друга банка

Правителство на партийното/БКП/ спасение. А нас кой щ ни спаси от тях и менте избори? Всяко правителство при незадължително, не електронно и без 120/120 мажоритарни депутати е правителство на малцинство, субсидирано от данъците ни. Докога избрател лев не внесъл в хазната, ден не живял в България ще ме кара да му плащам депутат тук? Че това така робство си е. Щом са заедно в спасението си, защо ние не сме заедно?

Слушайте какво...! Тази седмица и следващата при преговорите с излъчената комисия от ГЕРБ всеки ще изиграе своя цирк, но от 20-ти нататък когато застанат с бате Бойко на кръглата маса ще си стискат ръцете и ще видите колко изненади ще има! Така кокал не се изпуска, че иде зима, ГЛАД И СТУД!!!

Kаракачанката се облизва за кокала.Не се поддържа лесно тая снага.Патриот да си на днешно време.

Не знам дали е така, но са по умни от реставраторския разлюлян блок!

по-умни? Колкото Цецка Цачева от Десито.

Kalin

Смешни са тия-Единия дупе и гащи с Сидеров до преди време другия вечния кандидат депутат дето с кой ли не се коалира само и само да влезе в парламента.Лошо няма ама нека малко по скромно го дават а не.......

Българинът не иска да знае, че там някъде по света има нормален живот, че там хората се радват на мига, на този наш кратък човешки живот, а не само стягат колана и чакат утре, онова утре, което така и никога не идва на територията, наречена България

За това неидване има причини.Когато БГ разберат кои са теа причини и се убедят че именно те са причината за това неидване, тогава то "утрето" ше си доде.Иначе нема,как да стане

Красето се беше фанал с Кондома да ни спасяват, ама не стана, сега с тия ще ни спасява

Митко, налапай чорапчето и лягай да спиш. Логика няма в мислите ти..

Прави неприятното впечатление, че най малките партии ще излезнат НАЙ ЛАКОМИ!

А в това "програмно управление" къде е мястото на ПФ? Под масата? Кой ще носи отговорността? Програмата? И докога ще вкарваме агенти на бившата ДС в НС? Самият Каракачанов е бивш агент на шесто управление на ДС от м.май 89-та. (агент Иван). Стефан Солаков - щатен служител на Първо главно управление на ДС от 1967г. Велизар Енчев - също щатен служител на Първо главно управление на ДС от 1985г. Любомир Желев - също, от 1970г. Димитър Димитров - агент на Областното управление на МВР-ДС във Варна от 1983 г. И те ще правят програма, по която аз трябва да живея? Ай, сиктир!

Поне имаш ли на идея какво пишеш изписвайки думичката "АГЕНТ"!??? щОТО 90 % от българите НЕ ЗНАЯТ!!!

За тези, които не знаят, пояснявам, че служителите и сътрудниците на бившата ДС според функциите, които изпълняваха се класифицираха по качества като: агент, секретен сътрудник , щатен служител, нещатен служител, осведомител, доверено лице, съдържател на явочна квартира, доверена връзка, осведомител, информатор и резидент.

я разкажи как я виждаш работата с носенето на отговорност по принцип! Нещо в пазарска торба ли е, на гръб ли го носиш, като обеца на ухото или нещо друго? Щото аз я разбирам като обесен политидиот ако на определена дата не е свършил предварително обещана работа и резултата не удовлетворява обществото. Ти нещо такова ли имаш предвид, или нещо от сорта - Извинете, счупих държавата, ама аз повече няма да правя така!

Иии, верно бе! Тоя шарен парламент ще излюпи поне 100 досиета.

"резултатите от изборите задължават политиците да подходят по напълн.....". ХАХА.Аз казвам:Резултатите от изборите задължават до сега съществуващата политическа класа създадена от комунистическата върхушка от 1989г и 25г действаща в неин интерес,ДА СЕ РАЗКАРА.Теа двама селядури се прават на луди .Като че не разбират че повече от 5О% негласували е НАДХВЪРЛЯНЕ НА КРИТИЧНАТА МАСА.НЕГЛАСУВАНЕТО НЕ ЗНАЧИ НЕПУКАНЕ. НЕГЛАСУВАНЕТО ЗНАЧИ ЧЕ ТЕ НЕГЛАСУВАЛИТЕ СА ПРОТИВ ТЕБ.Единодушието,съгласието,добронамереносата снощи по канал едно беше доста забавно.Но това предполага че участниците в водевила вярват зрителите да са идиоти.Остава зрителите да се самоопределят.И да решат сами за себе си прави ли са сношните гащници или не.

От фронта ще излезнат по добри от реставраторите май!

Един господин говори за нова Конституция. Пълни химери. С тоя народ конституция ще правиш, той за 50лв. ще гласува за първобитно-общинен строй - каменната ера, той иска нова Конституция. Каквато я сътвориха комунистите преди 20 години такава ще е. Помни ли някой палатковия лагер на СДС. Явно имало за какво.

Сега ще направим кръгла маса за да решим как да ви тъпчем и грабим още четири години.

Несъстоятелно предложение, народът /избирателите/ са изпратили своите представители в НС, останалите нямат значение, с тях, ако е необходимо могат да се провеждат консултации в предвидените формати. Нека всички партии, които подкрепят правителството да поемат своята отговорност, в т.ч. и участие в правителството, задължително. А не по-късно да дават обяснения какво са мислили, или ще се включат съобразно броя на подкрепящите правителството народни представители или като не могат да отидат на избори. И никакви експерти, те могат да бъдат само в екипите, задачата, която суверена е дал е на политиците. Те трябва да поемат своята отговорност.

без задължително гласуване циганите ще ни решават живота, а не политиците. сега се мъчат точно заради това - българите на опашки, циганите срещу пари на урните. да се сложи край на това и да не се смее цял свят с нас.

Каси, аз съм зи земАл спасителна жилетка, а ти?

на теб памперси ти трябват.

dimitarpeshev73@abv.bg

Не ми трябват, ти олизваш всичко

усмирителна риза също му трябват.

също му трябва, и от маймуна ще свърши работа, ще му вдигне поне 3-4 пъти интелекта.

...уж "Патриотичен "фронд ...уж "патриоти",а готови да се съюзят с отявлени българомразци ,американски слуги и...НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ...според техните ..ЛИЧНИ КВАЛИФИКАЦИИ ОТ ЕКРАНА НА СКАТ ДО ...ДНЕС... ...ЕГАТИ И ФУРНАДЖИЙСКИТЕ ЛОПАТИ... ...КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ВАЛЕРИ-ВИЗАНТИЕЦА И ОНЯ РУС "МАКЕДОНЕЦ" ОТ РУСи....

и не уж, ами направо "Паричен Фонд" си е.

...като си мислиш и двете неща едновременно,а пръстите не чакат,а...трак-ат...трак-ат... и патриотичен фронТ... и паричен фонД да пишеш ...все тая...

За какво гласувахме господа? За да правите кръгли маси ли? От какво точно да ни спасява това правителство на националното съгласие - точно от политиците искат да се спасят хората!Или Герб да състави правителство, или нови избори ! Най-малките партии очевидно са най-лакоми!

Жалък скатаджия. Защо ще подкрепя кабинет на Герб, при положение, че и ДПС го подкрепя. Защо не каже нещо за стандарта на живот, за сметките за ток и за мизерията с това трябва да се започне, но не не трябва да се прави така и затова "лудия" Волен има такива популистки идеи. Скапани политици, калпав народ

Спасение на България, а гробокопачите в парламента БСП, ДПС и Атака.

Чета и се чудя, след като ни излъгаха веднъж с кръглата маса комунистите през 90 година сега пак ли ще правим ОФ като след 1944 година, имайки предвид и колко хора от ДС има в НС, няма съмнение да ни е честито Новото ОФ - спасение дебне отвсякъде , Пазете се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

мистер бийн да не е дал мандата за съставяне на правителство на простака балевски, та тръгнало да се размята из 'услужливите' коМедии и реди правителство?! той все всичко най-много разбира щото...

Който ни дели на Българи и Турци - СМЪРТ! Васил Левски!

Слушайте какво тази седмица и следващата при преговорите с излъчената комисия от ГЕРБ всеки ще изиграе своя цирк, но от 20-ти нататък когато застанат с бате Бойко на кръглата маса ще си стискат ръцете и ще видите колко изненади ще има! Така кокал не се изпуска, че иде зима!