Професор от Виена посочи 5-те рискови фактора за онкологично заболяване

"Медицината бележи забележителен прогрес в лечението на рака", смята проф. Кристоф Цилински

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Несъм доктор,но смея да твърдя че тези причини не са верни или поне не са масови

"Медицината бележи забележителен прогрес в лечението на рака", смята проф. Кристоф Цилински НЕ ЗНАМ КОЙ МУ Е ДА ПРОФЕСОРСКА ТИТЛА АЗ МОГА ДАМ 200 (двеста) СТРАНИЦИ ОЛНИЧНА ДОКУМЕНТАЦИЯ ОТ ПЪРВОКЛАСНА ЕВРОПЕЙСКА БОЛНИЦА ЗА КЛИНИЧЕН СЛЧЙ ЗАВЪРШИЛ СТАНДАРТНО ЗА СЛУЧАЯ = ГРОБИЩАТА САМО ЧЕ ТЕ НЕ УСПЕХА ДОРИ ВИЗУАЛНО ДА СТИГНАТ ДО ТУМОРА ХАЙДЕ НАПИШЕТЕ КАКВИ СА "СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ" ТЕСТОВЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА РАК С НАИМЕНОВАНИЕТО ИМ И ПРОИЗВОДИТЕЛЯ. ПИТАЙТЕ "ПРОФЕСОРА " ? ?

ОЧУДВАЩА СТАТИЯ ЗА НЕЩО ЗА КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА РЕАЛНО ТЕСТ. С КОЙТО ДА СЕ ОТКРИВА . РЕАЛНО В В 99.99% СЕ КОНСТАТТИРА В ЧЕТВЪРТИЯ СТАДИИ. ЗАБОЛЯВАНЕ ЗА КОЕТО ПРАКТИЧ,ЕСКИ НЯМА ЛЕЧЕНИЕ ОСВЕН ХИРУРГИЧЕСКО ВМЕШАТЕЛСТВО АКО СЛУЧАЙНО СЕ ОТКРИЕ В САМОТО НАЧАЛО КОЕТО РЕАЛНО ПОЧТИ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ. ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЕДОСТОЙНИ ОТ УСТАТА НА ЛЕКАР ПИШЕТЕ ЗА РЕАЛНОСТА И ПОСОЧЕТЕ % ИЗЛЕКУВАНИ НЕ Е ЛЕЧЕНИЕ И РЕЗУЛТАТ КОГАТО СЕ ГОВОРИ ЧЕ Е УСПЕХ ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЖИВОТА С ДВА ИЛИ 4 МЕСЕЦА НА БОЛНИЯ. КАКВО ОЗНАЧАВА 5 ГОДИШНА ПРЕЖИВАМАЕМОСТ ?

Както казва един мой роднина лекар в туб диспансер и преподавател в МУ Плевен, пациентите пият лекарства според колкото пари имат, накрая друг е, който решава дали ще се излекуват. Помирете се с близките си и си сложете нещата в ред, и ходете всеки ден поне по половин час, казвам го като човек в чието семейство е имало раково болни от онези споменати от професора - преживяващите по-дълго. Накрая всички ще умрем, важно е да оставим нещо след себе си, от което да не се срамуваме.

А ключовият фактор Чернобил, как така го пропуснах ме?!?!?!? Или забравяме, че почти веднага след аварията западни онколози прогнозираха, че до 20 години , след, сърдечносъдовите и онкологични заболявания ще растат в геометрична прогресия. Ама нали трябва да се забравя за престъпленията на комунизма - нека си пишем....

"През 2019 г. броят на български пациенти се е увеличил с 23% спрямо предходната година. Много от тях пътуват за второ мнение и след това избират да бъдат лекувани от високо квалифицирания медицински персонал в болницата." А с какво си плащат българите, когато се лекуват в чужбина?

С кредити, ипотеки, органи... Кой докъдето може. Някои се надяват на чудо и правят дарителски сметки... Трагедия българска.

Ами една голяма част с кампании и дарения, една малка за съжаление със застраховки. 100кинта на месец пич. Ако ти се наложи много е вероятно точно тия 100лв да ти спасят живота!

А за деца е наполовина, и наистина трябва да си пълен идиот, за да не защитиш поне децата си.

Да внясят изродите боклуци ,горят ги тецовете,а те ни внушават,че не били втедни.Живея недалеч от един тецовете на ковачо и бълва дим от комините яко.Колите на работещите са с слой прах,,не не е опасно,,За пари болните мозъци продължават,само смениха вносителите,ПЪК ПОСЛЕ ПЪРВИ ПО РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.ЗА ПАРИ НИ РАЗБОЛЯВАТ И УБИВАТ,ДЕВЕО Е МАЛКО

Като преминете, през замърсения въздух, вода и земя , български, всички знаем как и от кого, са все канцерогенни фактори. Изтреблението на народа, по всякакъв начин.

Основното, което се чете между редовете е, че ако се нуждаете от съвременно и качествено лечение, няма как да го нямерите в Република Източнобалканска Боковина. Трябва да отделите време и средства да пътувате в чужбина.

Да не говорим, че един от факторите за онкологично заболяване е мръсен въздух. Какъвто си дишаме всеки ден в тая кочина, гордо зовяща се "земен рай". Уранова или замърсена от добив на злато вода и други екзотични екстри, които Ганюстана сервира периодично на оскотелите си обитатели, даже не ги слагам в сметката.

лечение има, измъкване няма. такава е реалността за простосмъртните днес.

които са посочени са за сърдечно съдови заболявания, а не за рак. И въобще има ли статистика, че има повече дебели, заболели от рак отколкото хора с нормално тегло? За рак важното е възраст, генетична предразположеност и стрес(съответно и техники по овладяване на стреса, включително движение). За отделните видове раци вече има различни рискови фактори, алкохол за черен дроб но и минал хепатит също е фактор, тютюн за бял дроб и гърло, различни вируси по половата система и т.н. общото май ще излезе различни видове вируси

добрутро.

Ракът става хронично заболяване и много от хората ще минават през него през все по- дългия си живот и проблема не е в лечението и третирането, а в парите... който има пари ще се лекува.

Не е много вярно, има застраховки които покриват 2млн евро за лечение на тежки болести. Цената за 4 човека излиза горе долу 1500лв годишно или към 105 кинта месечно.

Не стига братко :-( Оня ден бях на погребение на съпругата на един познат починала от рак. Застраховката покри 1 милион евро, той намери още 600,000 и след 1.6 милиона похарчени, жената пак почина!

Моят съпруг никога не би дал толкова пари да ме спасява. Ще си намери друга, при това още приживе...Но, това си е моята лична драма. Този човек явно много е обичал жена си. Но не знам доколко е целесъобразно, с оглед на децата, да останеш пълен бедняк с дългове при това, за да спасяваш неспасяем случай. Уви, у нас действителността е жестока. Здравната каса не поема тежките случаи. А в последния стадий ги отпраща да мрат у дома без всякаква помощ.