Коментари - Проф. Росен Стоянов: Толерантността към различните у нас се изгуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мразя фашисти, кравари, укропитеци , цигани, македонци и педали

Педерастията я махнаха от НК, а убийството!, кога????? Щото едни приятели са се узрели в един толуп

Извинявам се, че мразя зоофили, некрофили и педали

- Всички мъже, неженени и нямащи деца след 30-тата си година да бъдат обявени за педерасти - Всички педерасти в пандиза и там да се ебат помужду си - Яловиците (жени без деца след 30) да бъдат подложени на публични подигравки

И ергенски данък!!!

И данък домашно животно. Хич да не си и помислят, че ще отбият номера с куче, котка, заек или друг добитък! Мястото на животните е във фермата, не вкъщи!

Супер, чакам го баце

Боклуците на боклука

Толерантен съм, докатао не започнат да ми навират различността си в лицето ми. След това хващам тоягата, ножа или автоматичния пистолет.

А ако не е автоматичен автомата на пистолета

Стига с тези неща, питам всеки мразещ, циганите, други раси, жените, защо природата или бог ги е създал, нима Ганьо е първият жив организъм, това мразен е долен фашизъм, нищо друго.

Пич, какво си написал

Сме най толерантни те хора. Затова циганите са най много у нас, но не желая правата на различните да са повече от правата на нормалните. Писна ми!

Абе професоре, сигурно и ти не знаеш мъж ли си или жена! Срамота! Кой ти даде дипломата?!?!

Никога не я е имало. Българите НИКОГА няма да толерират педерастите, защото това е символ на най-долното човешко същество. На всичкото отгоре, когато хората и най-вече "органите" бяха престанали да им обръщат внимание, те, вместо да живеят като всички, си разпасаха пояса и тръгнаха да правят прайдове по прашки, подкрепяни от западните впедерастени "дипломати". Е, няма да го бъде това! Затова педерасите в лудници, в затвори, в лагери, но не и между НОРМАЛНИТЕ хора, докато се научат да се държат като нормални хора.

То в НБУ,ако не си педал или лесбийка не те приемат на работа ! Университета се издържа от разни ЛГБТ фондации !

Ой бурсук, кога е имало толерантност към циганите, че не разбрах???

Имаше, но това което се опитват сега да налагат е толерастия - болестно състояние, да им се кланяш и да им лягаш. Не - толерантност означава да ги търпиш каквито са, но да не им се слагаш.

Дираджиите блокират ИПта, които не са в общия тон на политкоректност и не съответстват на общия профил с цинизми, обиди, псувни, ненавист, определения за подчовеци и свръхчовеци... и не са роботи

Ей ма на... Аз имам пуДкъ и ташаклЪрЪ... Ти мен уважава ли мЪ??? Искам да ти лапам бубата Ольо!!! Цунки мункииии

Ще изчезне съвсем...не спряхте да ни ги тикате в лицето, да ги засипвате с привилегии, да стимулирате децата да стават педали и лесбийки...и т.н

Кой казва , че няма толерантност? Та обратните са навсякъде, даже повече от нормалните. Какво искат повече незнам.

толерантонстта към педерастията и разврата в особено големите размери които се леят от медии и кино! В каквото и да ги облечете, както и да ги наречете - сори ама царят е гол! Заврете си развратните и разгулни пропаганди в разширените си задници! Въобще не ми пука как ще ги класифицирате!

Всичките селяндури излязоха от малките си ксенофобски общности и допълзяха до градовете.

Кои градове, Новосодом и Новогомор или някакви други, защото ако са други, те са НАШИ!

Всяко нещо, което не е типично за нас, а някой се опитва да налага силово, ще получава отпор. Това някой джендъролюбец, трябва да обясни на американските си началници!

Проф. Р. Стоянов -преподавател в пуц нов български

Трябва или да нямаш акъл или да си нещо хахо да подкрепиш такова нещо като джендър обратни и тем подобни.

Зависи колко са различни.