Проф. Пламен Киров: Няма основание за импийчмънт на президента

Подобна процедура би "катастрофирала", ако стигне до Конституционния съд

Обратно в новината

Коментари - Проф. Пламен Киров: Няма основание за импийчмънт на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма,но има господин Калашников...

ИМА! И ТРЯБВА за назидание на всички следващи дето ще си помислят, че въртят земята като ходят по нея! Една измислена истерия около тези разговори. Нима не е ясно на всички, че шофьора си е АЛА-БАЛА, ама като се кажела ИСТИНАТА на глас била обида???

Поредния червен другар защитава Радев.

С тази косичка и тази чаровна усмика ще бъдеш сензация сред гей елита на Москва

Като слушаме изказванията на другаря Радев е на хонорар в руско посолство. Това си е основание за инпичмънт. Само 2-3 будни хакера трябват и ще цъфне та ще върже.

Сладур, красавчик ... ела да та черпя едно кафе. После ще те водя във вилата на ген. Кадиров да палуваме ...

Че КОЙ и за КАКВО иска ИМПИЙЧМЪНТ на ПРИЗИДЕНТА?! ЕДНОРЪКИТЕ джентълмени ли?!

Жалко, жалко. Превърна се в една подлога.

Някои не са си доробували, та зорлем искат сега пак всички да ходим в руската кочина. Ама не сте познали!

РАДЕВ-национален предател ,долен руски КАВАЛ, злобно ,тъпо същество ....

това съгласувано ли е с посолството?

SirBob

Центовете не стигат, а?

Какви центове, всички сме платени с български левчета и копейки. Това са двете най- могъщи валути.

За българският путинист дружбата между раZZия и България е като въздуха и водата!

Българите срещу преZидента Радев - граждани организират протест. Днес 30.05 от 18:30 се събираме пред Президентството! България е парламентарна република, пълноправен член на ЕС и НАТО и трябва ясно да го заявим на всички! Президентът отдавна е показал, че не работи в полза на българското общество и за българските интереси, а за руските такива. Неговите служебни правителства са най-продължителните в българската история след 90-та година, като същевременно прокарва руско влияние в страната и ни отделя от европейската общност. Няма да позволим да се превърнем в Беларус! Президентът трябва да е президент на всички българи и да се съобразява с решенията на парламента!", заявяват организаторите във Facebook.

SirBob

От посолството дадоха ли центове?

Точно защото България е Парламентарна Република не може някакви заверджии, представляващи 15% от българското общество да правят планове как да вземат цялата власт в държавата и как да правят чистка във всички ведомства независимо с кои посолства това е съгласувано - руско или американско. Събудете се, независимо от партийните си предпочитания, ако сте разбрали за 30 години какво означава демокрация. Не може една част от народа да се противопоставя на другата част, защото това няма да доведе до нищо добро, а до гражданска война. Разделено обществото не може да върви напред това не е ли ясно?

Мъчителна гледка бе вчера в Президентството...Хлад цареше навсякъде! Радев бе емоционално нестабилен,превъзбуден,справедлив гняв НАПИРАШЕ В ГЪРДИТЕ МУ!! Особено по въпросите за националната сигурност и службите? Беше много ГНЕВЕН! Дори по едно време размахвайки папката с мандата бе готов да я ХВЪРЛИ В ЛИЦЕТО НА УПЛАШЕНИЯ, ЖАЛЪК И ПОСМЪРЧАЩ акад.Мрънколай Денков? Добре,че не го направи- щеше да му счупи очилата... Втория мандат вече е ДИСКРЕДИТИРАН ! - рече Президентът! И с пълно право! Харвардиите гледаха като НАСРАНИ !! ОТИВАМЕ НА 6- те поред извънредни ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ !!! УРАААА

пламене няма ли някой Българин в Колумбийската мафия да дойде да си направи партия ,толко години демокрадция какви ли не са ни яхали защо и той да не опита,па може да си направи една мафиотска държава няма да има друга в света с евроатлантическоджинджърски ценности загърбвайки християнството и морала

Цяла Европа е полудяла както при Хитлер.Всички са ослепели и яко се натискат към една унищожителна война.На този фон едно време България е водила най достойната политика.И сега се опитва ,но тия ,искащи да управляват целия свят/Фащ/правят всичко възможно да смажат разумните сили в България. Единствената преграда срещу вкарването на България като фронтова държава в конфликта е Президента.Много им пречи на НПО хранениците.ВРЕМЕ Е ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТА!

Това ли ти говореше Пеевски в слушалката? Плиткоумен си е Радев, и импийчмънт му е малко! Като сравним за един 5-годишен мандат Петър Стоянов къде бе канен, и кой му дойде на гости в София, и недоразумението Радев за 7 години, става ясно на всички що за боклук си имаме за президент.

Президентът да не е някоя светска дама, та да преценяваме успеха му по това къде го "канят"? Разсъждавате като пълни провинциалисти, които си мечтаят единствено да се отъркат в някоя "важна" личност, и сами не се усещате!

ти си уникално тъп столичанин..

Плевнелиев се правеше на евроатлантик по времето на пропутинските правителства на Борисов. Радев се прави на путинист, при опитите да се състави нещо като евроатлантическо правителство.

Съветник на президента дава "безпристрастно" мнение по темата.

Има, има, резидент е на Решетников.

Подлогата на ДПС Пламен Киров да не се обажда. Всички знаят за зависимостите му от тази партия.

Този ДПСар като е толкова умен, ще не каже за кое " посолство" става въпрос? Изключвам американското, защото те са наградили службите на Радев като най - добрите в света. Не ми се вярва да е руското, но щом прокуратурата се е задействала, може би е на някоя вражеска страна?

"Президентът изпълни Конституцията, но изрази своето мнение, тъй като една политическа сила опита да вземе властта на абордаж..: Това рече един политизиран преподавател по конституционно право, член на регулаторен орган от квотата на ДПС.

Основания ще се намерят, не се тревожи. Зеленият чорап трябва да си ходи на село.

Партньорството означава, че - щом ти се консултираш и търсиш одобрение за своите спец служби от някакво посолство, то и тези, които ти смяташ за партньори трябва да се допитват по същите въпроси до нашето посолство. Процесът при партньорството е взаимен и всички са равни. Иначе, думата е друга. Слугинаж, робство ,грантаджийство и т.н. Да казваш, че това е нещо нормално е... за промити мозъци и хара без грам национално самочуствие.

ами сигурно се допитват, като ги интересуват как разсъждава руски агент си говорят с резидента радев

Допитват се като наприимер дали Путин ще нападне Украйна. А също така и се допитват кои са ви агентите на ГРУ.

То бива нахалство и тъпота ,то такова не се виждало -да правят заговори против държавата ,да се имат за всесилни да правят каквото си искат ,да се държат като мафия и да искат да съботират държавността и като мафия да държат всички служби в ръцете си и да изкарват някой друг виновен е това е наглост и плюене на всичко нормално .Да неговорим за тия които ги подкрепят .

Хубаво е уважавания проф. да каже какво работи в КЗК и колко картела е хванал

Член е на КЗК от квотата на ДПС. И не му е работата да хваща картели, а да ги пуска. Върши си работата превъзходно човекът.. не го нападай !

Шарлатаните са измекяри, никаква власт за тези крадци!

Бате кой туй ИМПИЙЧМЪНТ, дядо ти къде го е ял туй ?

Държал ги прави - кой е седял при получаване на мандат бе креатуро гоцепървановска може да се каже и че те са го държали прав

Винаги след връчването на мандата се канят да седнат и се провеждат разговори. А ПП ДБ бяха леко натирени, да не кажанаритани да си ходят. Физиономиите им бяхамного смешни и жалки, малко като неканени гости.

Тя работата стана като в онзи виц, дето партизаните се биели с полицията кой да превземе гората и накрая дошъл горския и ги изгонил... ППДБ се държат като малки деца - излиза запис на който Кирчо и Кокорчо си казват всичко и сега - кой ми ... в гащите, дай да импийчнем президента.

Просто са нагли. Действат на принципа атаката е най-добрата защита. Вместо да се извинят по-нагли от всякога

Паце, подкрепяйки прокремълските български мърши, вредиш на Русия и руснаците.

И на себе си, Паце

Хайде на амбразурата! Да защитим льотчика! льотчик - ВЪН!

Ти се радвай докато е само на амбразурата , че иначе може да стане много НЕевропейски и грозно !!

До не регистрираният льольо. Ей цървул ,на дядо ти в село викаха Мунчо и заради нето днес махалата се казва "Мунчовци" Запенил си се от злоба. С такива хора не искам да ме свързват в Европа.Ти си един нещастен анонимен плъх. С уважение към българският президент . Професор си казва мнението ,някакъв анонимен дънгалак излива помия.Кой си ти бе ,боклук AA...... (нерегистриран) =====Добре де мунчо трябва да бъде импичмънт,....но ако остане оная пуздра заместничката му е нее...!!

Този ДС партиен агент явно е много важно да му се разпространява меннието.

Явно за ПП/ДБ властта е самоцел и са готови на всичко, за да се докопат до нея. Защото ако не го направят, "посолството" набързо ще ги замени с друг проект. Нека не позволяваме на такива хора да узурпират родината ни. Това са хора, чиито сърца не са в България, а някъде далече на запад.

това откъде го измисли? самоцел? целта е влизане в еврозоната, шенген и изтикване на руските трольове.

Всичко което не е изгодно за САЩ е Дезинформация. Всичко което работи за САЩ е Информация.. Новини. Истината... Няма никакво значение. ..... Всички колонии на САЩ като ЕС са Длъжни да спазват горните правила. Интересите на Колонията ЕС... Няма никакво значение

А Империята на злото ( Россия ) е добра, така ли цървуле?

Преди десетилетие някъде американско НПО за здраве вадеше, че от ВСВ до тогава имало 250 военни конфликта и май даваха, че 204 от тях са започнати от САЩ! Това ли са добрите?

=====Добре де мунчо трябва да бъде импичмънт,....но ако остане оная пуздра заместничката му е нее...!!!

Президента размрази преговорите и вместо да им извади очите им изписа веждите.

Невнятният глупак Радеффф вдигна юмрука и докара отново червената мафия на власт. Върнаха се мутренските 90те години. Не импийчмънт, а една здрава сопа съм му приготвил на тоя идиот.

И как това е върнало мутренските години. Защо Гешев и прокуратурата не им повдигат обвинения и да ходят виновните в затвора? Има една българска поговорка, кой ми сра в гащите. Та така се изказва и Гешев. За неща за които той е отговорен.

Евроатлантическите сбърканяци са якУ на амразурата и акУ са се накокържили, кат' на зло куче мъдете. Аре у лЕво ваща мама безродници, дупелизци и дупедавци евроатлантическо сбъркани. Аре у лЕво и бегом на София Прайд. Мо'е да сА изтипосате начело или някрая, както ви е удобно, но гарантирано ще ви се запълнят всички отверстия, както и това, че ще ви се отворят всички чакри.... България никога не е имала нужда от сбърканяци. Анатема..!!!!

Цървул?

вЕрно си Хамериканизирано ЛГБТИ+ сбърканяче.

За българският путинист дружбата между раZZия и България е като въздуха и водата!

_stankow

А "дружбата" със запада е като примка на шията

Малоумен кремълски маргинал, заминавай в сибир, да се отървеш от примката

Този чук ,трябва ,да се арестува ,за кремълската подкрепа на проекта " Решетников " ...Де.ба говедото ,Де.ба ...

НЕ се опитвайте да бутате носеща стена , за да направите ремонт мазето ! Президенството е единствената солидна стена в и без друго ПОРУТЕНАТА ТЕЧАЩА барака , която някой все още наричат държава , а по-интеюлоигентноите и знаещи наричат много правилно "кочина" ! МНОГО ДУПКИ и цигли имате за оправяне преди да стигнете до президенството - НЕ правете ГЛУПОСТ след ГЛУПОСТ !!

Киров ... кокиче ненагледно, пудел, минзухар, сладур! За кой ще е "катастрофално" за руските шпионски клетки в България ли?

Е нали президента назначи Про100-то в служебното правителство?!? Ако не беше президентът нямаше да сме чували за Киро И кокорчо

А кой издигна Радев за президент? Колко хора го познаваха? Да тричаме ли Корнелия за това?

резидента ни не е пич, но няма да казваме на никого

Този смръдлив зелен чорап е член на КЗК и трябва ПП-то спешно да го изхвърли оттам

Какъв е този главундар , селски ХИТРЕЦ.??? През ден му публикуват опорки ,за разрушаване на Парламентарната република !!! Е те този де.бил е опасен за националната сигурност ...

Още един високоточен кремълски маргинал

Този "професор" си е подлога. Не знам дали има основание за импийчмънт на президента, но е хубва че се повдига въпроса.

Киров, сладкишче. как си правиш така ... косичката?