Коментари - Проф. Николай Витанов: 80 към 20, че отиваме на нови избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериозно?! Това подигравка с читателите ли е ....доста плоска шега!!!

Защо да е идиот? Ти да не би да мислиш, че няма да има извънредни избори? Май идиота си ти.

Спрете да давате трибуна на този клоун Витанов. Дори децата му се смеят колко е тъп.

Кога провинциалните ни "политици" ще се научат да подават ОСТАВКИ както е според европейските ценности?

Витанка, юрдек, прогнозите ти нищо не струват, осовено тия за Украйна - там се покри, след предсказанията си за падане на Киев, Херосн никога в украински ръце и т.н. Скрий се някъде!

Е как може да са "нови" като ще са пак със старите пачаври?! На бас че и Киро, и Бойко, и Корнелия и ДБилите Ат. Атанасов, Мирчев, Ристаки Иванов... всички е са пак на опашката за депутатски кюфтета.

Витанов! Глей сега! Преди да ръсиш глупости за политика , питай Вацев! А он да те пита преди да ръси глупости по вируси! Така ще се излагате по-малко-може би!!!

А ако изадържим третия месец след изборите, каква е вероятността от намаляване на случаите политическа некадърност ? Маски ще слагаме ли, че 64% от българите не могат да ги дишат ?

да е с нотка на плашене !

юрдек украинците с 150 оръдия 777 и няколко хаймарса спряха руснаците.

баси прошляка... Разбира от: Вируси Война Избори Малоумие без край.... толкова ли няма кой да го превъзпита малко?

Е тоя смешник??!?? Стига се излагахте...

Тоя дето изглежда като изпълзял от някоя кофа за боклук и от избори ли почна да разбира?

витанов, руска проститутке, кажи МА! Кажи какво ти говорят гласовете в тиквата! Украйна ще превземе ли Херсон! БУХАХАХАХАХА

Проф. Николай Витанов е компрометиран източник на информация. Професорът е проводник на хибридната война, прегледайте какви ги пише в фейсбук профила си. В конкретния случай прогнозата му е ненужна, все едно да предскажеш че утре слънцето ще изгрее.

Или ша вали или няма да вали.

Айде пак мнения тоя всезнайко пак се изказва

руският агент сее зараза

Унгарският външен министър отговаря на критиките на американския посланик в Будапеща заради посещението му в Москва: „Тъй като съм министър на външните работи на Унгария, мога да се занимавам изключително с унгарските национални интереси. Разбирам, че американският посланик изхожда от американските интереси, но аз изхождам само от унгарските. Затова смятам, че би било правилно, ако се придържаме към взаимното уважение и не коментираме стъпките си. Обикновено не коментирам пътуванията на външния министър на САЩ и, разбира се, очаквам същото от американския посланик, така че той да избягва да коментира унгарската политика по този начин “. https://iz.ru/1428943/2022-11-21/siiiarto-otvetil-poslu-ssha-za-kritiku-iz-za-poezdov-v-moskvu?fbclid=IwAR3HpSBhZK0nE8q-XJt2Vg4kql37pBiPZ1BfIdCxlTE0xPMVQmNr9MipI === Това обаче НЕ се случва в България. Ще се намери ли поне един български управник да изрече нещо подобно на американския посланик Херо Мустафа?! А, вербуван Румен Радев, дето твоите назначени министри и един идиот, дето цитира Кенеди, напъхахте Херо Мустафа и в гащите си?! Няма да се намери. Защото тук, в България, отвратително позорно облизват усърдно по 24 часа на ден задника на американския посланик и не смеят да пръднат без да изпълнят всичките и заповеди. Включително да съставя правителства и да реди вътрешната политика на България. Продажни мекерета! А, вербуван Румен Радев?! Afera.bg

Математика да учиш, врачка да.станеш.

Учил физика ма... Затва го вличе тъмната страна...