Проф. Минеков: Имам усещането за корупция в културното министерство

Формирани инициативни групи за промени в действащи закони, подчерта той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти ли точно бе, продажна подлого, дето от години Божков ти подхвърля монети за дребни услуги. Сега ще са по-едри, като си министър, може и ти да си купиш пури. Смешник!

колко е чувствителен само!

Много екстравагантен обвинение: имал усещането за корупция. И този екс.кремент да не остане назад и поискал медийно време. Не мисля, че с престараването си тези аматьорчета отблъскват хората от ГЕРБ. Според мен по-скоро самите те стават противни и досадни на обществото.

Този явно е екстрасенс. Казват му от горе какво да говори :)

Е така може да говори врачка, не миистър....

що бе джанъм имаш тва усещане ..да не би некой който работи в Министерството на културата да е собственник на Техноимпекс ..ЦУМ..Пловдивскио панаир или на бившата телефонна палата на ул Гурко ?

Ще повърна

Усещане, ще умра от смях! Рашков пуска слухове без доказателства! Тоя имал усещане! Тия дали са нормални? А доказателства имате ли, случайно?

имам усещането че си много тъп .

А пък аз имам усещането, че този дебилен Култур-Трегер на комунистическата Хунта, миналата година разнасяше ковчези в центъра на София и хвърляше Паприкаш по сградите и полицията. Един ден имам усещането, че ще бъде набит на кол до Мая Общата.

ЗА ПРОКАРВАНЕ ЧУЖДИ ИДЕОЛОГИИ И ПРОПАГАНДИ............................. НЕ Е ЛИ ВИДНО ПРЕНЕБРЕГВАНЕТО ОТ СТРАНА НА КИНОИНДУСТРИЯТА НА ИСТОРИЯТА НИ И ГЕРОИЗМА И ЖЕРТВАТА НА ДЕДИТЕ НИ ОТ ДРЕВНА ТРАКИЯ, ТРАКИЙСКА МАКЕДОНИЯ ДО ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ И 470 ГОДИШНАТА БОРБА ЗА СВОБОДА БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТА И СЪЩЕВРЕМЕННО ГЛИСТОПАДИ ЗАЛИВАТ МЕДИИТЕ НИ. ВИЖТЕ КАК ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ПРЕДСТАВЯТ ЧРЕЗ ФИЛМИТЕ СИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИСТОРИЧЕСКИ ЛИЧНОСТИ И ГЕРОИ..........

И аз имам усещане. Че ако е нямало корупция скоро ще има.

Ще получите 50 млн евро? Това ли била апетитната хапка? Ами ако спрат фондовете, тогава какво, другарю Минетков?

А аз имам усещането, че си платена калинка, алкохолик и не знаеш какво изобщо правиш там.. Аман от тия отровни хора, не им давайте думата.

Хайде бе, сериозно ? :)

Другарю Минеков, цялата държава е пропита от корупция! Тя така работи! Всички сме в кюпа! Почти без изключение. Вместо да констатираш ясни на всички нас неща, се опитай да промениш нещо! Това очакваме, а не голи констатации и след вас потоп. И вие сте същите, докато не докажете далаверите на всички! И баба Пена от 5-я етаж знае само да клюкари и критикува! Всички сме добри в това!

Абе, и аз имах същото усещане. Оказаха се хемороиди...лошо.

Осъдете поне един , а не само празни приказки! Доказателства трябват, а не усещания и голи приказки.

Ей сега ще я намери и я почва - да я прилага в големи размери!

Ебах те в нищожеството, червен боклук, носи си ковчега и бесилката готови.

Айде и тоя. Онзи имал усещане, че го подслушвали. този имал усещане за корупция. Да не стане да имате усещане за яйцето отзад? Вади доказателства, стига изпълнява поръчките на черепа. Сещате ли се дубайския как обещаваше доказателства? И? Къде са?

Минеков не беше ли един от лумпените, дето хвърляха яйца, домати, риба, лайна .... по парламента? А сега за културното министерство се е загрижил. Ти да видиш....!!!!

Откакто влязох и имам усещане за корупция

Ми ти сънуваш ти говориш

"Впечатляващо е безобразието към паметници на културата. За съжаление други финансови интереси стоят далеч по-високо, отколкото ценността на нашата история и минало". А кой хвърляше яйца по сгради с историческо значение!????

Шило

Централата на ГЕРБ ли е такава сграда?

значи така, губиш си времето на един площад, после те правят за малко министърче, с което си осигуряваш доживотно за теб и близките ти максимални придобивчици, я каква била работа! Я да питам, а защо пак само едни дето са си губили вемето на площад някак си се пооблагодетелстваха - ей така по-народному а???? Ама както каза - тя прокаратурата няма да свърши нищо - нито ей така да се самосезира за тез губили си времето на един площад!!!

Тинтири - минтири, нищо няма да направите, както онези смешници с проверяващите комисии в парламента, тръгнали да разпитват. Има място затова.

Това с Мая общата ми хареса! Тая е точна дефиниция на недо….бана (недоразбрана имах предвид) кранта. Държи се като прелъстена и изоставена… може да е от Баце( нали той я предложи за граждански защитник).

че има такива като вас дето живеят от такива измислици премислици, иначе вече да сте пукнали ако се бяхте хванали да работите за тая държава с ръцете си, мозъците си и сърцата си!!!

Аз пък имам усещане за божковизация на властта

Вислдяхме ги, едва влезнаха!

Аз пък имам усещането,че цялото ви правителство са кандидат пациенти на една психиатърка-медийна звезда,неспираща да ръси "мъдрости",вместо да се грижи за пациентите си.Начело с нея навличайте белите ризи.

Усещаш ли, грозно мутро? Не е рибка, не е рибка…

Чакай ти от Минетков, освен да разнася бесилки и ковчези, май друго не може!

Спукахте ми тъпанчетата от рев! Хайде, цялата държава е ваша. Покажете я тази корупция, дайте доказателства! Мошеници!

Куче, дето лае не хапе е казал народа явно е вярно. От кумова срама изгони 2-3 калинки - или там нява?

мисля че ще усети едва след навлизането на цяла китайска товарна влакова композиция - всичко до това, комарче го е ощипало!

Имал той едно усещане, ... За мекота :)

Аз имам усещане за политическа проститутка начело на Министерство на културата...

И кво, чакаш ли нареждания от Божков, че да решиш какво да правиш? Най-големия мошеник, лъжец и нищоправец е Божков! Колко бързо ви лъснаха задниците! Я кажи колко милиона получихте с Хаджигенов и арменеца, че да се правите на маймуни! И ми говориш за корупция.

Нещастници, много са активни да плюят като жалки анонимни идиоти тука по всички разследвания на престъпленията им...

че си един червен боклук!

Само спортният мъдрец не се е проявил за някоя крива врата.

Не само в културното министерство, а от всякъде смърди на шопара и тулупа от Банкя, който културно наследство ли се надяват някои да остави след себе си.

След ерата асфалт паша е нормално да лъха навсякъде на корупция

Минетков е наредил, в художествената академия, студентите да не рисуват повече голо тяло а стилизирани бесилки :)

И на асфалт много ЛЪХА, ЩОТО ГО ИМА, има ги едни 700+ километра....а ОЛАФ 11 години веднъж спря еврофонд.....по времето на ОРЕШАРО! Хахахах, що лИ?

Минекооооффф....а на мен ми лъхаш на джибрииии! Ама ей на....министър си!

Верно е о лаф това :)