Коментари - Проф. Киров: Гешев помогна за размразяване на преговорите с искането на имунитета на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Всъщност той е доста смел човек. За да тръгне срещу главния прокурор по този начин, изисква се доста смелост, а и професионален опит". Всъщност той е един подъл човек, защото усети, че Каскета е на път да го духне вятъра и той веднага реши да се присъедини към този вятър ! А какво значи профисионален опит да почнеш да работиш срещу свой колега не е много ?

Въпросът е първо Гешев ли се обърна към президента или Баце се обърна срещу Гешев и той отиде при президента

Киров, всеки ден ли научно ще обясняваш какво ти е казал Радев вечерта?

Всички агенти на президента са активирани. Дари е случайно, или някой иска да управлява еднолично държавата.

Браво на Гешев,обедини ГЕРБ и ПП-ДБ.

Ако всички бяха почтени с финансите Бентли, Майбах, Порше и пр. брандове на партньорски страни нямаше да продадат и един автомобил. Съответно събираемостта на данъците щеше да падне рязко, оттам НАТО ще изостане с военните поръчки. Така ще се усилят военно едни източни гиганти, където има добра събираемост предвид строг ред. И не са само хубави коли-има часовници, бижута, имоти също във високия ценови сегмент. Данъците са в основата на демокрацията. Така че незаконно забогателите усилват икономическия живот защото потребяват. Ако всички бяха честни и почтени какво щеше да стане? Възпитани учителки и самотни пенсионери щяха да взимат малко по-големи пенсийки и да ги кътат по влогове. И икономиката щеше да буксува. Културните и нормални като цяло хора слабо потребяват. Затова ценете успеха на лошите. За всеки влак си има пътници. Едни се завират по спаружени панели, други отмарят по средиземноморието. Едни карат опелчета или са в рейсчета с потни пътници, други са по магистралите със съвременни автомобили с ергономични салони и динамични двигатели. Бъдете позитивни в крайна сметка.

Ето го и оправданието за предателството. Само че няма да мине номера....

Обяснение, не оправдание. Такива неща не оправдават предателство, те обясняват защо има предателство. Надявам се двете партии да образуват един политически труп в края на краищата. ГЕРБ изигра своята роля с годините, а се моля ПП да не изиграе ролята си, защото е недопустимо пошла спрямо нацията ни. Те са едно към едно предатели по убеждение.

Този главуш- слуга на РАДЕВ, всеки ден е на сайта ...Де.ба манипулатора комунистически ....

Корупционни кръгове се опитват да се докажат като най-лоялни пред Посолството. Наградата за първия е голяма, загубата за другите би могла да е много сериозна. Конкуренция в най-чист вид сред българските управляващи. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

Някои все още си правят илюзиите, че второто слуинство е много хубаво за България. Измити мозъци забравят, че НИКОГА западът не е правил нещо безплатно и че всяка помощ ще се плати прескъпо по начин, който не може да не боли. В световната практика няма случай, в който някой да не се е възползвал от васалство по най-добрия за господаря начин. В Гъеция скачаха от балконите да приключат с мизерията, в която и вкараха. И днес е под пряко управление с дълг във валута, която не печата Гърция, за да си оправи инфлацийката и да се изправи. Разпродадоха си всичко, което им поискаха - на фирми, които бяха отови с парите за покупка. Интелектуалното плиткоумие е характерна болест за обществата. Плиткоумните интелектуалци не могат и да заподозрат какви човеконенавистни примитиви стоят зад тези игри. След СССР си върнахме суверенитета приблизително лесно в сравнение с това, което се задава сега. ЕС е овладян от изпълнители на чужда воля, при което благата на ЕС се изнасят към срутващия се субект САЩ. За целта тече пропаганда, че РУсия ще нападне Европа - отново страх, както при пандемията и ваксините. Русия едва удържа две области от бедна Украйна, камо ли да напада някого. Русия просто нямаше дру избор, за да спре убийството на руснаци в Украйна и да предодврати поставянето на натовски ракети в ръцете на нацистите на 3-4 минути полет от Москва. Т.е. върви яка пропаганда на страха и изобщо настъпва един фашизъм. Докато интелктуалите се усетят, ще получим фашизъм в зрял формат. И Хитлер е направил много хубави неща за Германия преди да се самозабрави. И е имало кой да предупреждава "прогресивния" германец, но той не е чувал цели десет одини до началото на погрома. САЩ емитираха през 2021 година 40% от сумата на доларите от цялата история на емитирането на долари! Всеки финансист, който успее да излезе от транса си, би зяпнал от почуда как търпим всичко това. То е обратното на всяко правилно нещо в поведението на държава. И по силата на много оръжие се търпи от целия свят.

Занимават ни с някакви дрънканици докато КЕВР днес дига цените на ток и парно!! Замаскират го с някакво "обществено обсъждане", което не съществува.

майко мила, откъде ги изкопават тези "специалисти" и анализатори...Сарафов бил смел и голям професионалист... и тоя и Гешев са си директно за затвора. В момента колкото и да ни е противно гербаджиите да имат досег до властта, е нужно да има правителство, за да се задвижат жизнено важни процеси в страната...Бойко и другите мафиоти след това ще си последват съдбата, бъдете сигурни. Има огромен натиск отвън, защото и в НАТО и в ЕС виждат, че сме Троянски кон и че сме прекалено зависими от Русия. Когато това се пресече (чрез редовно правителство), един по един ще опадат и Гешев и Сарафов и Бойко и Пеевски. Селските им тарикатлъци вече няма кой да ги търпи. Компроментирани са пред външните ни партньори. Ще има съдебна реформа и много хора ще лежат в затвора. Не случайно в момента всеки втори започна да пее, да дава интервюта и да се топят един друг. Опитват се да си спасят кожите. Ако бяха толкова спокойни, нямаше да пищят. Отделно обърнете внимание, как всички плюят в момента по ПП/ДБ - и то най-големите отрепки като Карадайъ, Тошко Африкански, Копейката и Радев. Помислете и си направете изводите.

ТОП специалист. Неизменна част от професорската шестьорка, дето уби правото.

Абе тези хора по”вишите етажи”, магистрати, прокурори, шефове на служби, политици-депутати, абе по цял ден висят по екраните на всички телевизии. Толкова ли време имат и защо биват все канени да разсъждават публично по всякакви въпроси. И докога само с едн8 и същи хора ще ни забивате?

Барселона гейт и ББ винаги, ама винаги са били дъвката на медиите за шарани. Прокуратурата и тя се прави на ударена - вика Златев, а не този, който е обявил, че къщата е негова. Цялата патаклама на медиите с разни миски и ЕЖК е за да се насочи вниманието към пилона на порното, а не към кражбите на белите якички. "Александър Чаушев: Къщата в Барселона е моя, празна е. Борислава Йовчева беше под наем" - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/8217114 п.с. Чаушев е по бордовете на Лукайл, Бобокови, а последно в Софарма.

Кирчовците владяха протестите и с ала бала станаха Първа Патерица на Герб.

Да - Гешев помогна наистина. Все повече се виждат зависимостите и страха. Това ще е най-болното и срамно правителство в новата история на Бг. Ако стане. Всички са за затвор.

А, дълго. Чатла патка кайна на... И кайне проблеме.

Тоя професор явно не знае, че в деловодството на НС няма официално искане за сваляне имунитета на Борисов или ако знае - нарочно разлайва кучетата ! Това е предложения на СГП до Гешев, но самия Гешев досега не е казал дума по случая с имунитета ! Ей, много манипулатори се навъдиха напоследък !

Няква причина е имала, Боко да взривява Гешев. Едва ли само за 1 месец прокуратурата е подготвила обвинението.

Точно така. Целта на това правителство е изпирането на Тиквата.

Сарафов си е част от системата... Милиционер, роднина, милиционер, роднина...

Най-после Гешев да извърши полезно за държавата деийствие, извършено впрочен неволно / то затова е и полезно/ да поиска имунитета на Борисов и да ускори преговорите за правителство и дано това правителство да се осъществи за голямо разочарованияу на Радев иш на неговите русофили.

Другаря Киров е виден кадър на мунчо.

Ами да. Сега Ристьо и сие ще пазят Буци до безкрай, все пак те си го казаха. Тия дето щяха да махат мафията, се прегърнаха и си легнаха с нея. Евала на бездънните чекмеджета на Чекмеджан...