17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не беше нормално, евроатлантическата тълпа да гласува по команда за падане на ветото, ама ...

Подлогите в НС са за публична екзекуция. Високоплатени боклуци, поне директно да ни спускат заповедите да не ги храним тия отрепки.

Що да не е? Особено когато те управлява компрадорски елит, който е готов да продаде майчиното си мляко за центове и който презира собствения си народ дори само за това, че го търпи. България не е независима държава и макетата го знаят. Затова ни се надсмиват. Знаят също и че парламентът ни ще тича да приеме всичко, което му наредят отвън.

Абсолютно прав е този професор!

подлогите са с 15 000 заплатка , колкото синът ми взима за 10 месеца як труд и блъскане по градски транспорт , а те с колите взимане- връщане .Поне тези коли да се спрат .

-------------ама и ние майката си тракаме , да именуваш клуба с този който ги е окупирал . При една окупация , колкото и добронамерена да е има туй онуй , гадости. Можеше името да е по-неутрално .

Въобще не им е проблем да включат българите в Конституцията на РСМ. Първо в момента там няма много българи, въпреки, че много ни се иска да има. И второ това няма да промени нищо за тях. В тази конституция са включени и ромите, но ни обиждаха на 'цигани', когато нашия футболен отбор гостуваше в Скопие. Не трябваше да се съгласяваме да вдигнем ветото преди да имаме гаранции, че ще спрат с фалшифицирането на историята. Румен Радев и всички парламентарни партии подкрепиха една подмяна на нашите искания, която ще носи все повече проблеми за България.

Но трябва да бъдем реалисти. Все пак сме били съюзници на фашистите през втората световна.

Погледнах тук да видя дали македонските фашисти пак са стреляли по някого или са чупили витрини като германските им колеги с еврейските магазини.

И не е нормално българското общество да си мълчи и да се прави, че не разбира какво се случва.

Така ни се пада когато признаваме измислена държава с наша територия...

Така е, били сме съюзници на Германия от 1941 г. до 1944 г. Нека не забравяме, че в началото и Русия е била съюзник на Германия, да не забравяме правителството на генерал Петен във Франция, което е било с Германия и много други примери.

Насила хубост не става. Явно не искат да имат нищо общо с нас.

Ако изпиеш една бира, значи си алкохолик!?

Бойко каза, че нас Макрон ще ни пази ! Де е Макрон и що няма протести пред френското посолство.

А, нормално е, едно време оня президентоподобен дебил Жельо точно това направи.

Който се е обърнал срещу България не е свършил добре. Жалко, че македонците не са го разбрали. Проблема, няма да дойде от нас. Ще им го набият от друго място, но като не са се научили ке патят.

Предполагам, че затова има хора в България, които предлагат да излезем от ЕС. На принципа 'стани да седна', току виж се окаже, че една част от тях са прикрити македонисти.

По-голямата майка е така обичаната от нас мащеха Русия. Долните кремълски изчадия винаги са ползвали надупените сърби срещу нас. Особено при съединението на България, когато от цял свят само Русия в била против, за да спази уговорките си с османската империя. Щото нали много сме им благодарни на асвабадителите. А те ни разкъсват, като подаряват източна Румелия на турците и ни искат милиони златни рубли да им платим

От повече от 100 години Франция винаги пази интересите на Сърбия.

За съжаление никой не чете истинската история, а само глупостите с които са ми пълнели комунистите в миналото.

Жална ни майка с този "политически екит" , който си избираме ли избираме... Прав е проф. Иво Христов, че до 2050г. няма да има България! Болно срамно е да гледаш как разсипват държава и народ.

Заради такива псевдо учени и депутати положението е такова. Все другите им виновни.

Отдавна трябваше Б-я да ги осъди в Съд, за проповядване на анти-българска пропаганда, основана на етническа основа. "Татари-фашисти", какво е това ако не е расизъм тире рашизъм. В РСМ може да бъдеш всякакъв, но не и българин, при положение, че над 58% са етнически българи. Цар Борис бил фашист, а неговият подпис седи срещу спасените евреи под негова юрисдикция. Б-я трябва да заведе и дело, за признаване на Държавата ни, за съвоюваща срещу Хитлерова Г-я и статут на Държава победител въпреки, че реално СССР ни окупира до 1946 г. Реални фронтови военни действия Б-я води само срещу Хитлерова Г-я и това е факт.

Съединението е било преди повече от 130 години. Оттогава досега сме имали вражди с всички съседи и велики сили. Не означава , че трябва такива архаични вражди да продължават. Човекаът ти е казал- с тия които спазват регламентите няма проблем да сме позитивни. С другите - не. Сърбия последните десетилетия спазва регламентити , Северна Македония и Русия -не.

1911 княжество България си плаща всичко и малко по-късно Русия ни напада с най-дивите си казаци с така наречената черна вълна от конници. Но…. Срещат ген. Колев. Не се е изучавала тази битка как разпердушинваме изродите при силистра

Нашите жалки политици са абсолютен слугинаж на Запада.Каквото им поръчат ще си счупят краката да го изпълняват.Защо въобще се разправяме с тези северномакедонски нещастници.Забий им пръста отзад и да ходят да лапат мухи и да се правят на велики.

Да, така е професоре. Но Бг се управлява от избрани от организирани малцинства "кохорти" от продажници, както сами се определят. Мнозинството от над 60 % не е политически представено.

Каза псевдокоментатора Мми.

Северомакедонците са ясни. но не е нормално нашите да кръщават каквото и да е на виновен за докарване на фашизма в България Борис 3 уж "цар", после вкарването ни на страната на Райха, военнопрестъпник и така нататък. Където 1923г. признава преврат на привържениците на италианският фашизъм основно от ВМРО. Дето месец след избори спечелени от земеделците с 52%, те биват избити. Главата на премиера отрязана и носена в София, след като бил наръган над 100 пъти. Пълно погазване на демокрацията и избора на народа. И дето при баща му Фердинанд губим над 11 хиляди квадратни километра територия и плащаме обезщетение от 2.5 (с лихвите към 5) милиарда златни франка. Където реално бяга от България с ограбено, да не му потърсят сметка. После при Борис 3 със закони за чистота на нацията. Награди за отрязани глави. Откриване на лагери, включително правен Белене, а не при комунистите, които запазили 3 от някъде 10. Гледа се крайният резултат. Нищо че сме владели Македония, ни връщат с граници от преди включването ни във войната от 1.1.1941г. И другата страна са ни предлагали Македония, да се включим на нейна страна. Но както е казал Чърчил дето мрази България и че не трябва да съществува, България е винаги на грешната страна. Името на клубовете не трябваше да са такива не заради семеромакаденците, а заради нас българите. Отделно каква дипломация е да ги кръстят така? Какво печели България от това? Те са просто уникално глупави. Държат се като северомакедонци. ;) Да питаш кой идиот е кръщавал така клуба на Борис 3?

Личното ми мнение е, че ако до десетина години ЕС не се разпадне, ще бъдем първите изхвърлени, поради несъответствие. Това е положението, Минке!

''Фашисти'' е термин който БКП/БСП определяше властта/де факто България/, преди 9-ти септември по заповед на СССР. Тоест севромакетата хвърлят наши камъни по нашата глава като ни наричат фашисти. ....А това, че за Северна Македония на практика историята започва през 1944-та /в пределите на Югославия / допълнително усложнява възможността народа на тази държава да разбере реалността и своя произход.

Македония не е държава.Подготвят ги за Украйна номер две..За бедата и глупостта е виновна България..Ний ви искаме в Европа ,ама виж България не дава..

Да го кръстят Гошо Тарабата викаш.

Какво значи "рашизъм". Самото ти изказване е точно омраза като на северомакедонците към българите. Русофобията е и престъпление по член 162 от НК, където е предвидено до 4 години затвор, за ръсене по медии на омраза по националност. Ти се изказваш точно като северомакедонец!

Друго си е клуб за приятелство Коренелия Нинова БСП-то са за.

В Македония има един елит от около 2000 души просръпски настроени. Те са причината за всичко.

И не само при Силистра ,ами Добрич,ами при Черна вода,ами пълния разгром при Кубадин.Били сме ги като мачета у дувар и то с прехвалената казашка конница.Навремето не се учеше ,защото как ще кажеш ,че някой е бил руснаците,нас ни учеха ,че са непобедими.

Отговори ми ясно и точно, какво спечели България от това? Дори Георги Петров да го бяха кръстили, пак щеше да е провокативно, но поне да не обижда българите.

Никва Европа за Макето! ...Тия са тъпаци от всякъде ..Бягай надалеч от макети .Голям кърък е .Заразно е .

Да се заградят с бодлива тел и да си стоят в чукара.Не искам да чувам за Макето..

Не, не си плаща всичко. Ленин опрощава един значителен остатък от плащанията за Съединението. Требва да цункаш дупето на Ленин в мавзолея, колкото и да не ти се ще. Такава е реално историята.

Нас никой не ни пита ако САЩ кажат утре значи утре влизат и точка.

Патриотите от България ,да направят 8 метра ограда ,бетон и стомана ..да не влизат в България..Македонския примат

Но трябва да си зададем и въпроса: Кой вдъхновява всъщност тези действия на някои кръгове в Македония?! Защото това не са спонтанни изблици!

Прекалено много обръщаме внимание на северните. Престанете да им обръщате внимание, не ги отразявайте и чакайте да изпълнят поставените им условия. Те от дума не разбират. Вето до дупка, да си живеят в тяхната историческа действителност!

Будав лебац, будав лебац. Отрепките на Европа

""""" Проф. Кирил Топалов за РСМ: Не е нормално да те наричат фашист, а ти да им отвориш дома си""""Не е точно така.Нас никой не ни пита какво искаме и какво не искаме.Такива са ни политиците.На макрон му трябваше нещо по значително ,след безличното си и вредно управление за франция и реши да накара /заповяда / на българските предатели да вдигнат ветото над РСМ.

Привърженици на италианският фашизъм са били от ВМРО и други при преврата 1923. 10 години преди Хитлер да застане на власт в Германия и да забрани комунистическата партия и избие левите в неговата партия, където влиза като агент. За Георги Димитров сте чували, че е лежал там в затвора. Избитите 1923г. са земеделците, след като печелят избори с 52%. Комунистите реално не ги касае. Дори били в лоши отношения със земеделците тогава. Просто виждат какво става. Има и закон за чистота на нацията. Онези се дигат не срещу комунистите, а срещу демокрацията и избора на народа, а Борис 3 ги признава и се води част от преврата. После пак на грешната страна с Райха. Как Швейцария до тях не е с никого?

Украинските националисти ,наричат фашисти руснаците ,и виж до къде се докараха...Обаче Русия го може..България е умряла от скръб подлога на Брюксел..ще траем и фашистите и хитлеристите ..трайте ,Рая.!