Коментари - Проф. Кирил Топалов за РСМ: Не е нормално да те наричат фашист, а ти да им отвориш дома си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се подплащат и подстрекават от еврокочината.СПРЕТЕ ЕСЕС И САЩ ГЕНОЦИДА НАД БАЛКАНИТЕ И СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ!!! ТОВА Е МНОГО СЕРЬОЗЕН ПРОБЛЕМ.ТЕ НИ СКАРВАТ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗТРЕПЕМ ПО МЕЖДУ СИ.ТОВА ФАШИСТКОТО ЕСЕС НЕ ПОМАГАТ А УБИВАТ! ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ НО ЩЕ Е ТВЪРДЕ КЪСНО.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ ГЕНОЦИД НА ГРАЖДАНИТЕ НА ЕС.ТАЗИ ВОЙНА Е ТЯХНА СРЕЩУ РУСИЯ НО ВЕЧЕ Я ЗАГУБИХА ХА ХА

Тази война се води срещу България от две славянски държави от 1885 г.! Ако си чел малко и това ти говори нещо!

Абе връти сучи, връти сучи, Путин е ниновен

Бих искал да се обърна към многократно по-умните от мен колентиращи. Според вас възможно ли е ,България да преустанови дипломатически отношения със Северна Македония, и дали това миже да има някакви последствия.

Това би било невероятна глупост. Престъплението не е извършено от македонската държава. Не трябва и да се помисля за такова нещо

А кой не наказва въпросните престъпления, не е ли точно държавата? Кой позволява всички македонски медии да представят това престъпление като геройство? Кой каза че виновни са тия дето са кръстили клуба така, а не тоя дето е стрелял, не беше ли македонският премиер?

Адмирации към Професор Топалов

Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат.   В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида.   Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме:   „ЕнИчари, енИчари!“   Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци.   „СевЕрмаци, севЕрмаци!“   Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език.   Оттук:   „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“   https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Позицията на българите спрямо Северна Македония е нацистка ако влиза в определението за нацизъм, че мразим тая държава Северна Македония и повечето българи искат да я няма и да е част от българската държава. Не е ли това нацистка позиция? Значи хората просто изказват тяхното мнение по въпроса. Аз смятам, че има доста вярно.

Теб очевидно не те слуша главата. Ние ги обичахме и им помагахме десетилетия, а те ни псуваха на майка в лицето и е естествено в един момент да ни писне. Изказвали мнение? Как? Като ни хулят и стрелят срещу нас?

Да бе, голямата помощ да им отричаме идентичността, езика и даже за ЕС ги блокирахме. Можеше да сме приятели и да няма граница даже. Каква помощ е това?

Никой не отрича, че сега са северномакедонци и първи им признахме държавата. Проблемът е, че те лъжат и крадат наша история. Посмъртно подменят идентичността на хора ясно декларирали се като българи, а днес дескриминират всички, обавили се за българи, обиждат ни и вандализират културните ни клубове. Гоце, Даме...всички възрожденци, цар Самуил и т.н. и т.н. ясно са се обявили за българи.Те нямат ли са право на самоопределение? Защо днес севермаците ги помакедончват посмъртно? Братя Миладинови издават сборника "Български народни песни", а севермаците го фалшифицират на "Македонски..." Докато лъжат, крадат, фалшифицират и дескриминират нямат място в ЕС. И въпреки това свалихме ветото!!! Защо продължават?

Дискриминират

С повече шамари и ще станат българи

Со крото со благо и повечко кютек

Напълно съм съгласен,аз,българският фашист от македонски произход./още татарин/.Дето майка ми,дъщерями и жена са...ку---. Напразно се хабим и харчим пари. Ще го бастисат и този Ценгър,жалко.

Не могат ли да ги кръстят тези културни клубове Цар Самуил, Гоце Делчев ..тях за фашисти и окупатори няма как да ги обяват, пък и ние заявавае , че са българи .

Ако ги кръстят така стой та гледай - ще вдигнат въстание че Гоце И Самуил са македонци и кои сме ние да си позволяваме да ги прсивояваме от тях.

На фона на руските изстъпления в Украйна да си фашист е все едно да си добро пионерче!

НЕ МИ Е ЯСНА-ТЕХНОЛОГИЯТА,КАК ТАКА УПРАВЛЯВАТ(ПЕРМАНЕНТНО),ХОРА,КОИТО ВЗИМАТ-РЕШЕНИЯ-ПРОТИВОПОЛОЖНИ НА:80-90-% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!!!! НАЛИ УЖ ИМА:ИЗБОРИ,ДЕМОКРАЦИЯ!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО,ЕВТИНИ ДОМАШНИ ПРИСЛУЖНИЦИ(БОЛОНКИ),КАТО: КИРЧО-ПРОСТОТО! ЧЕКМЕДЖЕТО! БОЛШЕВИКИТЕ-ДБ! КРУШОВСКИ-СЕЛЯНКИ! ТУРСКИ-ПИДЛОГИ…НЕХАРЕСВАНИ ОТ НИКОЙ,ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТ-ДНЕВНИЯТ РЕД? ТРЯБВА ЛИ,ДА-ЛЕГАРИЗИРАТ-ЛИВЕ ОСТРЕЛ НА-НЪЛГАРИ,ЗА ДА: ИЗГОНИМ ПОСЛАНИКА! ЗАТВОРИМ-ГРАНИЦАТА! ИЗГОНИМ-“МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ-БЪЛГАРИЯ! СКЪСАМЕ-ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ! АНУЛИРАМЕ-ПРИЗНАВАНЕТО ИМ ЗА-“ДЪРЖАВА”! НАЛОЖИМ-ВЕТО,НАВСЯКЪДЕ,КЪДЕТО Е ВЪЗМОЖНО!!! УПРАВЛЯВАТ НИ-ЕВТИНИ МОМИ ОТ-ОКОЛОВРЪСТНОТО…НЕЧИСТОПЛЪТНИ,ГНУСНИ-ИЗЧАДИЯ!!!

Братята македонци ни мразят повече от братята сърби.Факт

Е то какво да ни мразят или да не ни мразят като даже членството им в ЕС блокираме? Някоя друга държава пречи ли им толкова много, колкото българската държава? Говоря чисто фактически, а не дали е оправдано или не. Аз вярвам че не е оправдано да им блокираме членството все едно сме най-върли врагове. Трябва да се разберем нещо.

Еничаринът винаги мрази своите повече от тоя дето го е направил еничар. Справка: време разделно.

До кога с този мръсен манилулативен похват за замазване на информацията? Започва статията с изказване на един човек, който поднася своето мнение и после - кофата с боята да изтрие всякакво впечатление от послението на човека! Ни в клин, ни в ръкав: "Днес официално ще бъде открит новият дом на Културно-информационния..." Долна манипулация!

Разбира се, че сме фашисти. Нали всички викаме Слава Украине !

Беше интересно да чуем мнението на руските подлоги наистина. При условие че Русия стои зад антибългарските настроения в Македония. Как да отразят хем патриотична хем проруска позиция. Явно е трудно. Съчувствам ви на мъките

Западняците също ги подкрепят.

Чест и почитания за коментара Ви. Право в десятката...и не могат да отговорят!

Много до късно спите бе

какво имат да кажат националните предатели гроб, подмянтата и дебилна България, който гласуваха за тези българомразци?

След като Русия създава и спонсорира анти българизма в Македония?

Отдавна България е васална на сили, които решават какви международни решения ще се взимат. Оттам нататък няма значение вие коя кукла на конци ще си изберете в парламента.

Когато цифрите говорят, дори и Ганьо и македонските субекти трябва да замълчат. https://jakubmarian.com/average-iq-in-europe-by-country-map/ Всеки си заслужава съдбата според акъла.

При толкова много циганско население (това не е етнос а начин на живот) 93% е много добра цифра за Б-я.

Не са участвали в проучването, нали се сещаш, че не е провеждано из махалите измежду субекти, които не са завършили 3 клас. Така, че не се успокоявай. Граничната норма е 85; оттам нататък се счита за умствена изостаналост. Ти какво искаш от хора със СРЕДНО IQ 93. Считай, колко от този електорат е с гранично и подгранично ниво.

https://9gag.com/gag/a9r1gj6 Тук обаче картината е още по-жестока. Оказва се, че средният МЛАД българин е дебил. Когато цифрите и реалността говорят, дори и биговете мълчат.

А най-големите дебили са тия дето разпространяват и вярват на подобна "информация". А на бас че е правена в една от страните с най-високо според тия "проучвания" Ай Кю.

Човека си го каза . Русия си е играла с България от преди освобождението. Първо е била против революционерите ни защото е искала именно тя да е освободител за да ни контролира . После се обявява против съединението и дори отзовава княз Батенберг който еднолично го подкрепя .За свободата на македонците умират половин милион българи но Македония е дадена на Югославия. И след това създава македонизма за да затрие българското самосъзнание .

Това българи-татари и фашисти идва, от руските земи. Волжка България стана Татарстан при Ленин.

Такива глупости ли ти плащат да пишеш?! Ако Русия мражеше България, тя просто нямаше да се намеси в наша полза преди 145 г, и сега българската държава нямаше да съществува, а българите щяхме като кюрдите да сме разпределени между 4 страни! Също, сърбите за последните 150 г почти винаги са били независими, и в частност през това време никога не са били под руски контрол, така че как точно Русия ги е принудила да направят от българите в Македония македонци?! След края на първата световна война Русия не беше сред победителите, които диктуваха на България ньойският договор, той беше дело на Запада (и съответно на съседите ни, като Сърбия, Гърция и Руминия). След края на втората световна война да не би Западът да искаше да възстанови Македония на България?! Не, напротив, те искаха да вземат още български територии, които да дадат на Сърбия и Гърция, и това не става само благодарение на мразените от теб Русия/СССР! По време на студената война (когато бе създадена основно "македонската нация") Югославия беше неутрална, Западът защо не се намеси, за да спре геноцида срещу българите там, както направи в края на 20-ти век, за да помогне на албанците в конфликта им срещу сърбите?! Защо Западът не наложи поне санкции тогава срещу Югославия заради геноцида срещу българите там?! Ами защото на тези в САЩ и Западна Европа въобще не им пука за българите, тези в Македония или в България! Всъщност и наскоро САЩ и Западна Европа притиснаха нашите управници първо да се съгласят да приемат Македония в НАТО, а след това и да и разрешат да преговаря за влизането на страната в ЕС, без македонците да са смекчили враждебността си въобще спрямо нас! Всъщност, май САЩ имат намерение в бъдеще да използват измислените "македонци" като оръжие спрямо нас, както сега използват измислените "украинци" като оръжие спрямо Русия!

Прав си за някои неща, но ти явно си другата крайност. Русия не "ни е освободила" защото много ни е обичала и е искала българите да бъдат свободни. Ако беше така нямаше да бъде най-върлият противник на съединението на България. Изобщо идеята че една държава, особено пък империя, ще се жертва в бой да освободи друга държава, друг народ, е направо смехотворна. Мечтата на руският император са били проливите и Истанбул/Константинопол. А свободата ние си я плащаме с нашата кръв, от която руският император печели много във войната с Турция. Бойни действия е имало и оттатък Черно Море, но там местните не са помогнали на Русия и успеха е бил никакъв. Ако не бяха българите, Русия щеше да загуби тая война. Пример: Шипка.

РСМ Ххахаха мишки, никога нищо не е и няма да зависи от тях, никой не ги иска никъде защото знае че са безполезни, толкова сме им помагали а те не спират да плюят България, мизерни душици, ЕС на куково лято шматки...

Ами не е нормално, ама дали го разбират партиите които вдигнаха ветото.

За крадците и продажници в народното събрание, избрани от Урсула и Козяк си е съвсем нормално. Те живеят от брюкселски подкупи за да ни тормозят.

Между другото Путин също е ненормалник за да приема без ограничения украинци, които го наричат фашист. И си е пуделче на руските олигархи, чийто семейства живеят в чужбина.

Точно обратното е - той ги нарича фашисти, наркомани и др.

Ще продължат вандалските изпълнения дотогава, докато има кой да ги финансира. Не сме чак толкова глупави, че да си въобразяваме, че редовите хора са замесени в това, както и не си въобразяваме, че руснаци и украинци жадуват да се трепят.

Не си попадал в компания с над 60-70 годишни македонци, за да разбереш истинските им чувства към нас. По-младите се въздържат, което не значи, че не са възпитани от по-горните в омраза към нас.

Стига се занимавайте с тия селяндури.Скоро ще са албанска провинция.Нали това искат.

Има един особено активен до преди вдигане на ветото либерал,дето обикаляше всички студиа и ни четеше морал, къде е сега???? Ами тия от ЕНП български евродепутати,дето каквото каже ББ, това гоаворят??

Единствената истински нацистка държава в момента е Русия, а хората по целия свят я обичат искрено. Тъй че тоя сороски професор въобще да не го показват!

И РСМ !

Разминава ти се мисълта хахаха

Абе така е уж, ама пък кво правим ако в България в момента наистина на власт са фашисти?

Великите сили винаги са били против силна България, защото тя е трън в петата за техните интереси и планове. Те много добре си дават с/ка и поука от историята и това, че, каквото и да приказват разни излишъци, българите са най-читавият народ на Балканите. Дпори Папата го каза на глас, че българите са в основата на създаването на европейската цивилизация, и центърът на формиране на славянската култура. Първият патриарх на Киевска-Рус е българин. Но как веднъж не чухме това да се спомене в НС или медиите!

От българите имат IQ, колкото на маймуна в зоопарк. Жалко за шепата нормални хора. Това какви сме били преди 200-300-400 и т.н. години няма нищо общо със ситуацията сега. Айде спрете с този пуешки псевдопатриотизъм, че делата говорят най-добре, кои сме ние в момента.

Защо не стрелят срещу германското и италианското посолство и клубове?И те са част от хитлеристка Германия?!?Проблемът им е друг.Не могат да се самоопределят и освен с дивашки изстъпления ,защото с история няма как да ни противопоставят друго не могат.

Който дава отговор на всички останали.

Защото германското посолство не се е нарекло Адолф Хитлер, а италианското Бенито Мусолини. И не твърдят, че тези двамата са били големи техни държавници. За тези клубове толкова ли не можаха да измислят други имена на българи от Македония, а трябваше да са тези проквокативни Иван Михайлов и Цар Борис III, по които дори в Бългярия няма консенсус. Помислете кой е спонсор йа тези клубове, с какво точно се занимава и зашо ли е решил да им даде тези имена? Жокер - това е лицето Врабевски.

Да сравняваш свети цар Борис с Хитлер и Мусулини е повече, от глупаво. Дори е престъпно, Борис е спасител и обединител а другите двама разориха Европа.

Не е нормално да те наричат нацисти, а ти да ги посрещаш с хляб и сол. Бой за руските терористи.

Е Слави Трифонов беше прав, като разкара националните предатели ПП, нали?!

ПП са просто некадърници дето плямпат много

Шилo

Нашите "клубове" са чиста провокация към македонците, по поръчка на Маzква . Само и единствено Маzква има полза от тези дърления за абсолютни глупости! От двете страни на границата има платени руски агенти, които разпалват тази безсмислена вражда!

Каза" Шилото," платения руски трол.

Само че клубовете са основани от Милен Врабевски, който работи за фондация Клинтън и е 100% американски агент. Той им е дал тези имена, за да продължим да се караме и да няма разбирателство между нас и македонците дори и след като ги пуснахме в ЕС.

Няма нищо лошо в имената, това е историята, въпроса е че тя е много изопачена в учебниците в РСМ. И това не е провокация а предизвикателство.

Доказателства? Клубовете са създадени от местни македонски българи, не от българи от България.

Що да са провокация? Джамиите провокация ли са?

Македония е не само затворена, а направо откъсната страница от историята ни. Трябва да спрем да се взираме в празното място, от което блика омраза и презрение. Всички македонци, които са пожелали да бъдат българи сега, са няколко хиляди души. Това е положението и трябва да го приемем. Погрижете се за бедните и болни хора на тази територия, докато все още ги има. Утре и те няма да останат.

А македонските българи забрави ли ги? Според теб България трябва да ги зареже и да не се интересува от тях, а?

НЕ Е”НЕНОРМАЛНО”,ПЛАТЕНО Е! ГРАНТАДЖИИ,ЗАВИСИМИ-КОРУМПЕТА(ЧЕКМЕДЖЕТА),СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО…ЩЕ ПРОДАДАТ И МАЙКА СИ,СРЕЩУ НЕКОЯ-ЖЪЛТА СТОТИНКА,ПРАВОТО ДА КРАДАТ-БЕЗНАКАЗАНО!!! НОРМАЛНАТА БЪЛГАРСКА РЕАКЦИЯ,ТРЯБВА ДА Е: ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА! ИЗГОНВАНЕ НА-ПОСЛАНИКА! СКЪСВАНЕ НА-ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ! АНУЛИРАНЕ НА-ПРИЗНАВАНЕТО ИМ ЗА-ДЪРЖАВА! ВЕТО-НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИМАМЕ ПРАВО!!! САМО,ЧЕ-УПРАВЛЯВАТ(ИМСТАЛИРАНИ СА)-ЕВТИНИ МАГИСТРАЛНИ-ТРУЖЕНИЧКИ!!!

Наивно, друже. От нас НИЩО не зависи, важно е как ще ни разиграват от Вашингтон.

ЗАВИСИ,КОЛКОТО СМЕ ГОТОВИ ДА-ЗАВИСИ! ЕВТИНАТА ПРОСТИТУЦИЯ,ВОДИ ДО-ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА-“НЕ ЗАВИСИ”!!!

Истината боли, но трябва да я приемем.

Антибългаризма се диктува от майка Югославия а на майка Югославия се диктува от една по голяма майка - Русия. Ето това са и Русофилите едни анти българи !

Македония не е истинска държава. Няма никакво място в ЕС.

Първо, бяхме ли окупационни войски на страната на Хитлер в Югославия - бяхме. Второ, сложихме ли си подписа под макронщините преди няколко месеца - сложихме. Трето, имаме ли някаква последователна политика към македонизма, както има Гърция от сума ти години - нямаме. Е, защо да се обиждаме, като сами сме си виновни? А приказките за голямата и малката майка... на калпава ракета и космосът е крив. Ако сърбите са успяли за стотина години да променят съзнанието на едни българи и да създадат нова нация, значи е можело и ние да се борим и да опазим тази часнт на българщината. Имали сме яка основа, но не сме успяли. Защо? Отговорът е само един - защото от Освобождението и досега имаме продажни политици в управлението, които се грижат само за своето добруване и защитават чуждестранни геополитически интереси. Ние за това време имаме само един светъл ден - Съединението, всичко останало нашите управници са го про.рали, включително Македония. Никой не ни е виновен, че сме слаба ракия.

Фашистко управление никога не е имало . В цял свят се знае историята за спасяването на българските евреи. Това че сме фашисти е руска пропаганда целяща анти български настроения в Македония

Евреите от окупираните територии в Югославия и Гърция са депортирани и то с активното съдействие на българската армия и полиция.

Николайчо това не е вярно, гледал си пропагандисткият филм трето полувреме май се казваше. Там цар Борис няма думата. Югославия е под юрисдикцията на Хитлер, както Гърция. Германия и Италия водят война срещу тях и побеждават, Б-я не участва, само администрира областите с българско население, което е повече, от логично.

Голям си тъпир. Евреите от окупираните територии, заедно с всичко окупирано ОТ ГЕРМАНИЯ са Германска собственост. Германците окупират тези територии, не българите. Германските войски превземат Югославия и предават управлението на част от тези ТЕХНИ земи на българите да ги администрират. По твоята логика и на тези като теб, трябва да обвиниш българите че не са спасили и евреите на германска територия. Въпреки това, българите спасяват известен брой евреи от тези територии, макар и малък брой, но толкова са могли. За разлика от всички други съюзници на Германия, които такива като теб странно защо не споменават. Изкарахте българите по-големи фашисти от италианците и по-големи нацисти от германците. Сега остава да ги обвините и за гладомора в Украйна по време на съветския съюз.

Аман, от глупентъри, като теб! Твоята работа е чел но не до чел. Ако искаш да си обективен, гледай фактите. Те са в статистиката, макар комунистите и нея често да са я преправяли, особено що се отнася до икономиката. Всички държави в Европа имат милиони или стотици хил. жертви включително нашите съседи. Ще видиш цифри, от 400 хил до 1мил и 800 хил. Сравни ги с българските жертви около 35 хил убити и ранени срещу Х. Германия и около 10 хил от бомбардировки и др. Сравни ли ги? Какъв е извода, че цар Борис е светец, за нас и нашите евреи, защото само в Б-я са спасени 100% от тях, както и още 15 хил от централна и източна Европа (с кораби по Дунава).

О Боже! Първо: кои земи бяха окупирани ОТ ГЕРМАНИЯ по онова време - май че Югославия се казваха. Кои територии бяха предадени за администрация на българите - май че Южна Сърбия се казваха, а не Македония. И какво население живееше на тези земи по онова време - поне 2/3 българско, поне. А затова как сърбите са им "промили мозъка" можеш да прочетеш от Анри Пози и ако след това пак твърдиш че и България можела да направи същото значи имаш нужда от психиатрична помощ (хинт: с изтезания които съперничат на жестокостите след потушаването на Априлското въстание, ако въобще имаш престава за какво става дума; хинт2: не чети ако имаш слабо сърце).

Как го каза Путин ??.Трай хубавице!.Ще ви плюят и ругаят от Македония ..и Булгара ще се прави на глух и сляп ..

светлина и вдигнаха ветото,да обяснят на българите в РСМ защо си траят и ги оставиха на произвола. Защо не пишат до Европейските институции какво се случва на сънародниците ни в РСМ?????

Само Слави (ИТН) бяха на правилната страна, всички други или се 0слушваха или ни предадоха. Предадоха най-вече истината! А ние избирателите, какво направихме? Оставихме ги извън Парламента срам, за нас не за тях!

Просто популист . Какво решение имаше той ?

Популист е ББ и Асен Василев, вдигна популистки пенсиите с което и инфлацията. Да войната има заслуга, за това, но у нас е два пъти по-голяма.

Правят го със съгласието на...Макрон. Франция си затваря очите...

Украинските националисти ,наричат фашисти руснаците ,и виж до къде се докараха...Обаче Русия го може..България е умряла от скръб подлога на Брюксел..ще траем и фашистите и хитлеристите ..трайте ,Рая.!

Троле смотав, коминтерна измисли македонците.Лижи руски задн.ици за копейки.

Мършляче, беж при господарите ти, да пукнеш за путин.Ние българите сме в нато и еу.В кой век си забуксувал,шизоф.реник см.отав, само ти си знаеш.

""""" Проф. Кирил Топалов за РСМ: Не е нормално да те наричат фашист, а ти да им отвориш дома си""""Не е точно така.Нас никой не ни пита какво искаме и какво не искаме.Такива са ни политиците.На макрон му трябваше нещо по значително ,след безличното си и вредно управление за франция и реши да накара /заповяда / на българските предатели да вдигнат ветото над РСМ.

Будав лебац, будав лебац. Отрепките на Европа

Прекалено много обръщаме внимание на северните. Престанете да им обръщате внимание, не ги отразявайте и чакайте да изпълнят поставените им условия. Те от дума не разбират. Вето до дупка, да си живеят в тяхната историческа действителност!

Но трябва да си зададем и въпроса: Кой вдъхновява всъщност тези действия на някои кръгове в Македония?! Защото това не са спонтанни изблици!

Патриотите от България ,да направят 8 метра ограда ,бетон и стомана ..да не влизат в България..Македонския примат

Нас никой не ни пита ако САЩ кажат утре значи утре влизат и точка.

Да се заградят с бодлива тел и да си стоят в чукара.Не искам да чувам за Макето..

Никва Европа за Макето! ...Тия са тъпаци от всякъде ..Бягай надалеч от макети .Голям кърък е .Заразно е .

В Македония има един елит от около 2000 души просръпски настроени. Те са причината за всичко.

Но истината е по-друга! Създаването на "македонския език"?!?!?! Тези изстъпления са част от това и въобще от историята на България.

Македония не е държава.Подготвят ги за Украйна номер две..За бедата и глупостта е виновна България..Ний ви искаме в Европа ,ама виж България не дава..

И кой ще играе ролята на Русия?