Проф. Кантарджиев: За 3 дни стигнахме броя на починалите, колкото от поредица атентати в Кабул

Проф. Чорбанов да не говори за тирания, а да си гледа ваксините за грип, които не направи 10 г., коментира епидемиологът, според когото вирусът може да повтори при 5% от прекаралите го

Обратно в новината

Коментари - Проф. Кантарджиев: За 3 дни стигнахме броя на починалите, колкото от поредица атентати в Кабул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупаво сравнение .Заработва към пенсията .Свикнал е на много.

Дебил.. що за сравнение??? Знаеш ли, че от рак умират повече на ден. И светът е безсилен. Ама мерки не са приети никакви

Няма ли спасение от тази пенсия, или докато е жив ще заема с тарикатлъци синекурни длъжности, заплащани от мизерстващия народ. Заедно с Михаил Константинов и още няколко тариката, обслужващи раболепно герберските алчни и крадливи фактори.

Този лузър се радва, че България отново дава жертви. Забрави как даваше съвети да се пие вода с лимон против Ковид. Придворен клоун на Тиквоний. Жалко човече.

Още ли го болят зъбите от издърпвания кокал!?

Нямаме правителство, няма кой да се опита поне да управлява кризата. Много животище тежат на радевите некадърници.

Ракът не е препълвал болници, бе говедо.

Боклук!

Нагъл, нагъл, нагъл!!!

И вреден за хората.Института му няма и една статистика и говори глупости наизуст.Затова ГЕРБ чрез Фандъчката го взе на храниката си,за да всява смут и да продължи с простотиите си.

Кантар, нема смисъл да се обяснява, това е пасмина! Жалкото е, че в момента отрепките на Божков, след като разбиха политическата система, ще тазбият и здравната!

Само, че жертвите на атентатите не са умрели от инфаркт, инсулт и онкологични заболявания. А, дали те принуждават да мамиш или си измамник по природа, това не знам. При този агресивно настъпващ фашизъм и свестните станаха измамници по принуда.

Доста нелепо сравнение, "професоре". Я кажи колко умират от Ковид в Афганистан, като си толкова отворен. И после сравни бройките в държава от ЕС (България) и държава от третия свят, където се води война от 40+ години?

Много тъпо сравнение. Целта е да плашат хората колкото е възможно

А в Афганистан защо не умират от тъпия ви вирус. Сигурно защото стриктно спазват мерките? Или защото си имат друго, от което да умират!?

Хахаха. Лъжец. Не ти вярвам, вярвам на Чорбанов

Нагъл , до безумие е този човек! Стига си плямпал глупости, алкохолик такъв! И тебе ще те бият скоро! Народът трябва да се събуди и да ги помете, тези долни твари, които всеки ден са по медиите! Ректорката в Пловдив е на прокурор и ще отиде и на съд, заедно с колегите и от ректорския съвет! Същото ще последва и други като нея! Разделиха хората на ваксинирани и неваксинирани и мислят, че ще ги търпим. Търпението на Българина е на предела и скоро идва секирата!

Този е от платените слуги на еднокнижника , защо му давате трибуна ??

Не се чудете що го уволниха от ЦЗПБ.....психар ненормален, по- добре ходете на гадателки, отколкоз да слушате тоя алкохолик

Леле, тоя съвсем изкуфя, какви са тия сравнения бе

Хора умират всеки ден, по различни причини. Няма защо да се прави трагедия от това. А сравняването с жертвите от атента... е меко казано... връх на безумието... Така или иначе ще умрем... като гледам списъците - предимно възрастни хора.... 70-80-90 годинишни с КУПИЩА заболявания... Какво искате - да доживеят всички до 120 години ли? Смъртта е естествен завършек на тукашния земен живот.... година, или пет години повече... Няма разлика на фона на вечността.

Тя па една система. Всъщност и политическата и здравната система се експлоатират с цел личностно забогатяване. Така че който и когато да ги разбие все ще е късно.

Да ги убият тия краварски шпиони и агентурници, избиващи целия свят ...

Kalin

Тоя сега на интересен ли ще си прави?

На това злобно пиянде му се плаща да скимти под диктовка от господаря !

Ни от ковида, ни от спайка в инжекциите ...извода - короната е недоказан и неизолиран вирус, а спайка - тоя е с фалшива ФАКсинация , да не е луд да си бие спайка в дебелото смрадливо туловище с жълти мустаци

Какъв е изводът? Повече атентати трябват за да не е толкова пренаселена Земята?

Тъпо и неадекватно сравнение. Това показва ,колко правилно и навременно Ви пенсионираха. Г-н Професоре ,не разбирате ли , че продължавате да се излагате. Знаем, мъката Ви е голяма, но всичко си има край, вкл. Вашия безхаберен и добре платен живот на дългогодишен Директор и професор! Вместо да дадете още нещо за науката с опита ,който имате , Вие сте тръгнал по студиата да дрънкате нелепости и глупости. Стойте си в къщи и си гледайте внучетата.

Терористите прочетоха, че В Афганистан ковдид няма, затова преминаха обратно на резервния план - да се взривяват с джипки или с колани около кръста, както в доброто старо време. Но тук, в България, все още не се е появила нужда от това, защото заразата все още работи ефективно.

А химиотерапиите, къде се провеждат ?! На къра ли ?1

На първо място в ЕС сме по умиране, защото имаме правителствена ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, чрез хуманен геноцид. (Не "хуманният" геноцид, е практикуван с Zylkon B.)

На това се казва Еврейска благодарност към спасилите Ви от Zyklon B, българи.

Е, от това по-тъпо сравнение трудно може да се измисли!

Палячо. Защо му давате думата?

Да ти помогна, "професоре". В Афганистан няма изнемогваща заради кражби пенсионна и здравна система. Там старите си умират без помощ от държавата под формата на оръфляци като пенсия и алчни доктори (по-скоро администратори). В България от пенсионната система и от здравната не крадат "клиентите" им. Крадат чиновниците.

Няма значение, че умират. Радев ще ги вдигне от гробовете!

Ами, като пò ти е безопасно, иди в Талибанстан! И да - знаем - от 35 умрели с ковид, 47 не са ваксинирани!

"На първо място в ЕС сме по умиране" Моите уважения към лекарят! Но нима преди пандемията не бяхме пак първи по този показател?! Я да постне статистика от преди пандемията!

я обясни как така миналата зима не беше открит към март месец тази година нито 1 случай на грип, това на какво се дължи, нали си най-компетентния, защото ние знаем на какво се дължи, май само вие няколкото човека от щаба си мислте, че ние не знаем и сме тъпи

УБИТИ И ОСАКАТЕНИ В САЩ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ, 20.08.21 ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ НА Vaers, за първите 48ч Общо: 14,392 / 674,074. От тях за Pfizer и Moderna: 13,627 / 623,343. Останалите са на сметката на J&J. “Интересна” математика прилага CDC - всички умрели ваксинирани между третият и 14-я ден, се записват като умрели неваксинирани (?!?) Това са други около 30,000. Докато за умрелите ваксинирани след 14-я ден се записва не причина ваксинация, а някаква друга, според случая - инфаркт, инсулт и прочие.

Това алкохоле още ли е живо?

Как не го е срам. Иди и им кажи на афганците, колко са щастливи, че им бомбят летището, изнасилват им жените и децата и обезглавяват мъжете. Не са като нас да умират от Ковид, я. Даже като го написах сега и на мен ми се прииска да съм в Афганистан. Пенсионираха го с право, уви, луд умора няма.

Нормално, като здравната ни система издиша и няма лекари.

Обзалагам се, че за три месеца ще избият повече отколкото за година преди това. Другарките и другарите са майстори на смъртта!

този, умтра мега тъп!

Ами това е така защото българските талибани са по-добри от африканските талибани на всички нива като тръгнеш от Факултето и стигнеш до Дондуков 1/ Дондуков 2!

Веселяк, е бай Кантар! Обича чашката, вицовете и майтапите....

То в Афганистан за да умират трябват бомби и американски дронове и ракети. А тук в България стигат само некадърни доктори и рецептите, спуснати от Кунчев за нещастните с положителен тест. Е, общото е че и в двата случая трябват платени специалисти. Сега ако Радев получи парите за спд иалистите доктори ще има яко натягане. То са си 1000 на докторски калпак.

Знаем за механизма на ваксите.Хората се интересуват за съдържанието .По тази тема не се говори-химията им.Това е притеснителното

И кой го казва това? Мога да ти подредя каквито искаш цифри. Дори да ги напиша във Фейсбук. Това ще ги направи ли официални?