Проф. Кантарджиев: Има основание да се съмняваме в обявените нови COVID случаи

Когато ние давахме брифинги, той е стоял по чорапи под юргана и се е пазел от коронавируса, каза той за здравния министър Стойчо Кацаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Севда май е поръчала всеки гербер да се прави на идиот

Гледайте всички и спрете зомбитата около себе си да се бодът с отровата която ги прави токсични и заразни за неваксинираните. https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Няма ли да махнете най-после тоя спиртосан плъх и оня дебил- набедения математик ?! Новинарят да си ги заведе у тях да му правят прогнози !

И ние. Професоре, винаги сме се съмнявали във верността на изнесените данни , включително и по ваше време

не можеш да се кротнеш и да си гледаш старините. Нито Земята се върти около тебе, нито ти управляваш КОВИД-а, ама като нямаш акъл да го проумееш, явно няма и да млъкнеш!

Има основание да се съмняваме в психическото здраве на бай Шиле.

Комунистите били лоши, кой не скача е червен и т. н. Сега народецът измира, но сам си е виновен. Прост народ, слаба държава.

кгато вие ги обявявахте

Когато вие давахте брифинги, ви се смееше целокупно българския народ. Е, изплашихте някоя и друга бабичка, издразнихте някой и друг чичко, но като цяло бяхте монти пайтън. И сега горе-доле сте същите.

Имаше основание да се съмняваме в обявените тестове и когато ти беше в Щаба. Когато /април, май, юни 2020г./ предлагахте пари и в Доспат и в Ямбол на хора да пишат като ковид болни. Така, че ние на данните ви не вярваме.

Тия писиар тестове трябва да се забранят. От 10 познати 8 го изкараха с по два отрицателни, а симптомите, боледуването и лечението бяха много по тежки от на тия с положителните. И който стигна до болница се оказва ШЕ в стая с хора също с отрицателни тестове.

Причината за високата смъртност е некадърното лечение! Не си търсете оправдания, изроди!!!

Кантарджиев ПРЕЗИДЕНТ !

Лъжеца вика дръжте лъжеца!

Спрете постояно да давате тези математици, доктори и статистики. Хората се побъркаха и ще почнат да стават големи бели/вчета във Германия /. Всички знаят че масово носените маски /ддругите са много скъпи и малко хора могат да си позволят да ги купуват и сменят на 3 часа / не помагат

Всички се съмняваме в старите, новите и бъдещите случаи. До преди щаба нямаше никакво съмнение във вас. В щаба и извън него политиката все връх и медицинското образование беше забравено. С математици не се решава медицински проблем. Нито с коремни хирурзи, травматолизи, музиканти, експерти оо политическа комуникация или каквито и да е други знайни и незнайни герои. Полза от вас няма. Заминавайте си, че пораженията от некадърността ви са огромни.

Повече от предприетите мерки са напълно безсмислени. Ваксинирането е единственото смислено нещо, което може да се направи ,..,. и да си мие ръцете редовно :)

Ми то и аз имах основание да смятатм, че вие от щаба завишавахте бройките, лъсна цялата истина и на Балтов и на всички други ползващи пътеките за Кромид 19, става дума за пари, а не за грижа за народа

Проф. Кантарджиев има основание да се съмнява. Той е правил брифинги и знае как стават тия работи.

....

Абе хора, не разбрахте ли ,че каквото кажат тия нещастници, винаги обратното е истината !!!

Бай Шиле... ай ръч от тук бре, добитък:)))! Кацко стоял по чорапи под юргана, докато ти диплеше коронаевраците по сметките си нали така, тикверастино нагъл:)))?!? И сега били... нарочно занижени коронясалите?!? Тикво, ами ако по твое време са били умишлено... завишени?!?

Нагъл и тъп е Кантарджиев, та дрънка.

клоунът на залеза

Дали осъзнавате? НЕКАКВО МАЛЦИНСРВО...ТЕРОРИЗИРАТ НИ,ГАВРЯТ СЕ,ОГРАБВАТ НИ,ПОДИГРАВАТ НИ СЕ,ПОВЯРВАЛИ СА СИ...НИЕ СММЕ ПОВЕЧЕ!!!!!!!! ПРЕСЛЕДВАЙТЕ ГИ,НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ ГИ,ДОКАТО МЕ СЕ ЗАВРАТ-В МИЛА ДУПКА!!! СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ...НИЩО ПО-МАЛКО!!! СМЪРТ!!!

"професор"- каруцар, докога ще ни го навирате в очите

...сега, какво да си помисли един нормално мислещ човек, за да си го мисли това нещо бивш представител на щаба, явно признава, че системата е такава, че можеш да си правиш каквото искаш с цифрите. Това пък повдига още много други въпроси. Върви разбери дали преди 1 година са ни лъгали с цифрите или сега ни лъжат, при положение, че аритметиката на излизала.

Я сега да изчислим като баш математици колко пенсионери са били назначени пак на работа по специалността която са работили. Ами 0 зиро зирооо. Тоя го назначиха само и само да ни плаши.

Вие па много сте плашливи бе

Да ни плаши и да сме уплашени разликата е безкрайност.

Хубаво си говори човека хубаво е и управлявал нали служителите му стачкуваха за него. Но по нашите ширини плоски мозъчета колкото щеш и лесно се манипулират :)

а Кунчев пеераст оле оле а Кунчев е ФАШИСТ оле оле а Кунчев пеераст … и Бай-шиле ще му го яде Факсиналния секрет

Неотдавна гледах запис с негово изказване за свинският грип, който се причинява също от корона вирус. Все едно, че слушам Мангъров. Явно са му направили предложение което не е могъл да откаже за да си промени така рязко мнението.

Каква дребна и злобна душица е и тоя! Явно защо са се сдушили с ББ! А самоковската селянка да го уволни от СО! Не желая с мои пари да му се плаща на този!

Ужас. Криели са истината от нас, а ние безгрижно им вярваме. Още по ужасното е че не знаем дали ваксината ще ни предпази от тази ново версия на вируса. Дано час по скоро разработят нова, която да ни пази със сигурност.

Шило

И, Кантар, как да се скрие бройката, като тя се подава основно от частни лаборатории? Изпуши, дедка, изпуши, а определено беше бялата лястовица сред гробарите от НОЩ

И като се подаде? Нали някъде се подава и някой я прием... И там... Как мислиш? Може или не може да се манипулира?

Тиква, ами, ако по твоята логика по времето на този... добитък са завишавали бройките?!? Те, не случайно излязоха едни евраци по сметката на синковеца на този търтей, нали?!?

Този мухльо пак бръщолеви. Я върви на майната си.

Кантар, явно вие сте лъгали в бройката и си с убеждението, че и други го правят!

Аман от тоя дъртак

Я да видим кой се плашка от ваксинките :)

Кацата крие бройките! Със сигурност са над 3000 дневно!

Сами се крият вероятно. Пълно е с мишоци у нас. Министъра е един от тях.

Като цяло уважавам и подкрепям Кантарджиев, но и той е изказал един куп глупости този път - не знам по политически причини или... ? Делтата е по-малко смъртоносен от предишните варианти, това важи за целият свят, няма как в една страна да е така, в другите иначе. Анти-научно е да се твърди това. От друга страна и аз имам огромни съмнения, че у нас обявяваните заразени са само малък процент от всички реално заразени. Но е възможно това да не е шмекерия, нито проблем в системата, а да се дължи на нещо съвсем друго - при този вариант има много повече хора, които минават без симптоми или с минимални оплакваия и обикновено дори няма загуба на обоняние и вкус. Това означава, че много хора които карат вируса, реално не знаят за това или не подозират, че е ковик а смятат че е настинка или летно вирусче, съответно не се тестват и не влизат в статистиката.

През пролетта на 2020 имаше три положителни фактора, нито един от които несвързан с НОЩ: 1) Децата бяха в грипна ваканция заради циркулиращия тогава грип тип "Б" 2) Нямаше все още масово завръщане на наши гастарбайтери от Западна Европа. 3) В първите седмици хората реагираха отговорно и мерките се спазваха масово. НОЩ промени следните неща: 1) Допусна десетки хиляди наши сънародници да разнесат болестта из България без никаква карантина или каквито и да било мерки. Докато за българите имаше КПП-та, бележки за месторабота и всякакъв друг тормоз, завръщащите се от Ломбардия, например, бяха допускани абсолютно свободно да обикалят цялата страна с транспорт по тяхно усмотрение и без никакви тестове или карантини. 2) Дотолкова преиграха с наплашването на хората, че станаха хем смешни, хем жалки. Настървено обиждаха хората - всички помни за "софиянците, които ще избият родителите си за да се налюскат с ракия", нали? Затворени паркове и градинки, забрана за разходки на деца, но разрешение за разхождане на кучета в тях. Цялата планина Витоша беше "затворена" за да не се превърне в "развъдник на Коронавируса". И още десетки малоумия, включително за "чувалите с трупове по детските площадки", "хладилните камиони за трупове" и какви ли още не паникьорщини. 3) С неадекватните си медийни изяви доведоха хората до пълен отказ да се доверят на властите по отношение на каквото и да е свързано с Ковид-19. Липсата на доверие повлече след себе си неспазване на почти никакви мерки и пълно презрение към ваксините, които бяха възприети като един от инструментите на циркаджиите. Или с други думи - въпреки благоприятната позиция, в която посрещнахме вируса през пролетта на 2020, година и половина по-късно, и благодарение на НОЩ, България е на 6-то място в света по починали с установен Ковид-19, далеч, далеч, далеч напред пред Италия, например. Въобще да не говорим пък колко си отидоха без време без да са срещали вируса, просто заради некадърната организация на медицинската помощ миналата година, ако въобще може да се говори за "организация" и за "медицинска помощ" по онова време. НОЩ трябваше да бъдат разследвани за умишлено и настойчиво създаване на паника, поставяне на големи групи от населението в огромен здравен риск, както и за уронване на престижа на държавата и разрушаване на доверието във властите, особено здравните. Вместо това те се хвалят колко добре сме си живели пролетта на 2020, когато милициите на властта държаха хората да спят по пътищата в колите си за назидание.

Властите ни бяха неадекватни, факт (и сега са неадекватни - пак факт). По света властите също бяха неадекватни - също факт. Вирусът си циркулира без да се интересува много от мерки, а напоследък и от ваксини - също факт. България беше първа по смъртност в Европа и преди вируса - също факт. Така че малко преиграваш, даже доста.

Докато беше в НОЩ верни данни ли давахте? Сега казваш, че не вярваш на данните! Голяма част от българите отдавна не вярват на данните и мерките. В болниците ги интересуват само парите, които ще вземат от болните, независимо кое е правителството.

А така Тошко, пий и говори глупости! Все пак умни са БСП, всяка твоя изява, яде гласове от Герб.

Работата ми е свързана с посещения в държавни институции. Това, което мога да кажа, че не само в бензиностанции и магазини не се спазват мерки, но и в общините. Мога да цитирам....

МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БИГ ФАРМА - mRNA на Pfizer и Модерна, както и аденовирусите на Astra Zeneca и Johnson&Johnson, са размножавани в ракови клетки и в бъбречни клетки на ембрион на момиче починало през 70х години в Холандия. Аденовирусът на Astra Zeneca не е човешки, а точно от шимпанзе, модифициран да произвежда спайковете на SARS-Cov-2. Християни и мюсюлмани могат да използват тия разкрития, като религиозен предтекст за отказ от задължителната в някои страни ваксинация. За сравнение, чудесната френскат ваксина Valneva произвеждана в Шотландия използва кокоши яйца за разножение на вируса.

У нас явно принципно се работи с много стари данни, отдавна невалидни. Моля, вижте какво се говори в открития дебат на FDA от 17/09/21, какви графики и изследвания се показват там и обяснете защо напр. в щатите спряха бустерната доза. Благодаря ви.

Лошото е че е 8 часа. Но се казват много истини, както и това, че за спасяване на 1 човешки живот от ковид, от ваксината умират до 6 човека(в Израел). Изследване на Пфайзер пък изкарало че умират не 6 а 5. https://www.youtube.com/watch?v=WFph7-6t34M

Е известен като страхлива мишка, та не се учудвайте че слушка батковците;)

Най-мразя човек с претенции да е експерт, да не си признава грешките. Ковид кризата е от март 2020 год., а служебното павителство е от 4 месеца и наследи мафиотизираното здравеопазване, част от което са и прф.кантарджиев и здравният министър д-р Ст.Кацаров. Много по-страшен за нас, обикновените хора е фактът, че сме на първо място в Европа по смъртност, т.е. в болниците не лекуват, а само се натискат за ковид-доплащанията. Това е гадното! Аз бих отнемал по 10000 лева от бюджета на всяка болница за всеки един умрял от ковид. Не само ваксините са причина, а липсата на какъвто и да е професионализъм в лечението. Световната здравна организация всеки ден повтаря, че "Ремдесивир" е безполезен при повечето случаи, нашите льольовци поръчват още десетки и стотици хиляди дози. В интензивните отделения мрат като мухи защото няма кой да погледне през нощта дали се подава кислород или е спрял. Трагедия е най-точната дума за здравеопазването ни.

Защо лъжеш бе? СЗО повтаря за безползеността на ивермектин, не на ремдесивир.

И за ремдесевир! Да не говорим, че СЗО са боклуци и никой не им вярва!

Това дето го Казвз СЗО за ивермектина само показва, че тази организация се е изродила в лобистка организация на Биг Фарма за псевдо "ваксините" Давам ти само малка част от това дето е минало в ДИР-а за ивермектина и едно сериозно медицинско изследване. Чети и ако имаш мозък мисли и си прави изводите кой какво ти мисли! 22.03.2021 Шефът на столичното РЗИ д-р Данчо Пенчев препоръча ивермектин за лечение на коронавируса. "Много съм доволен от препарата! Добре понесох лекарството, което даде доста добър ефект и на мен, и на семейството ми, поради което го препоръчвам и на мои приятели. Много добре се почувствах след него. Дори имам информация, че Чехия закупува българския ивермектин", сподели той в ефира на БНТ. Публикация преди 6 м. в ДИР.БГ - " Един от най-известните американски пулмолози - д-р Пиер Кори, неотдавна буквално умаляваеше Сената да принуди федералната Агенция по храните и лекарствата (FDA) да прегледат пратените от него и колегите му нови данни за ефекта от лекарството. При изслушването си в Сената, проведено на 8 декември 2020 година, той изрично даде за пример проучване от Аржентина. По думите му, то е проведено от д-р Ектор Карбайо, основният отговарящ за проучванията на "Ивермектин" в южноамериканската държава. Резултатите, по думите на д-р Кори, от 800 медици, пили "Ивермектин" превантивно, нито един не се е заразил с COVID-19! От други 400, които не са го пили, 58% са се заразили - т.е. 237 души. " В ДИР.БГ - "У нас в началото на юли 2021 г. тогавашният здравен министър Кирил Ананиев обяви, че има клинично проучване в 9 болници за ефекта на "Ивермектин". Резултатите от него обаче не са обявени до ден-днешен. Междувременно един от изтъкнатите български медицински специалисти - полк. доц. д-р Георги Попов, началник на Катедра ,,Инфекциозни болести" във ВМА, разкри в интервю през blitz.bg, че болницата му е един от участниците в изследването на ефектите на "Ивермектин". Наблюденията на доц. Попов сочат, че след клиничното проучване на "Ивермектин"-а, което е съвсем към края си, той ще бъде предоставен на Националната лекарствена агенция в България. "И ще чакаме нейното разрешение за официалната му употреба в нашата страна като превантивно и лечебно средство. След като разрешението бъде получено, "Ивермектин"-ът ще бъде въведен официално в клиничната практика. Независимо че официалните документи ще бъдат подписани през януари, този препарат вече се използва в много аптеки и болници. Колегите от "Пирогов" съобщават за много добри резултати при лечението с този препарат", заяви доц. Попов." И дотам. Никой не знае и не обявява докъде са стигнали нещата днес! Предпочитаме да нагряваме и нагнетяваме за масова имунизация като превантивна мярка, а се крият и пренебрегват другите работещи превантивни мярки. Защо и в чий интерес е този лобизъм? ДИР.БГ "Ивермектин на "Хювефарма". Малка справка за него: Според медински публикации, новата надежда в борбата с COVID, е "добре забравеното старо", както често се случва. Става въпрос за евтиния лекарствен продукт "Ивермектин", чиито патент е изтекъл, което го прави още по-лесен за бързо въвеждане в употреба, ако ефикасността му се докаже безусловно от експертите." https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2c/ В сайтовете -https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/antiviraltherapy/ivermectin/ и https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2c/ отворени през Гугъл Хром на български в тяблиця 2В Ивермектин: Избрани клинични данни - могат да се видят резюмета на ключови изследвания с медицинските протоколи и дозажи приложени на болните от Ковид-19 още от февруари 2021 г. Изследването обхваща сравнителен анализ от приложението на инвермектина спрямо други медикаменти в 12 страни: Колумбия - върху 476 болни, Бразилия - върху 168 болни, Аржентина - 45, Индия - 157, Иран - 320, Бангладеш - 498, Турция - 66, Пакистан - 24, Индия - 157, Мексико - 106, Флорида - 276, Перу върху 5683 болни. В сравнение с другите медикаменти (Азитромицин, Доксициклин, Хлорохин и Хидроксихлорохин) използвани в изследването при ивермектина хоспитализацията е почти наполовина и леталните случаи са рядкост!

Тоя мина към отбора на лъжците от ГЕРБ во главе с тартора им , осъден на три инстанции за лъжа ! Ей, тюфлек, фактите са други от тези, които съобщаваш ! Вие затворихте държавата, създадохте КПП-та, затворихте градинки и паркове, смъртните случаи бяха над 200 души на ден, а заразените - над 5000 . Болните ги разкарваха по болниците и умираха по стълбите, липсваха апаратури за кислород и дори маски по аптеките, отложихте плановите операции и никой не лекуваше хронично болните, затворихте училища, университети и всички видове дейности, с които хората си изкарваха прехраната , а имате наглостта сега да критикувате хората, които успяха да овладеят този хаос ! Скрий се някъде, защото именно вие с другите от НОЩ носите пряката отговорност сега до сме първи в света по смъртност !

.

Ваксина или смърт юнашка!

За тебе само хуй

Няколко хиляди души умрели, а милиарди вируси се избиват с химически и бактериологически оръжия всеки ден. Добре че са дребни, иначе нямаше къде да ги копаме.