Коментари - Проф. Илин Савов: Скандалните записи с представители на ПП са манипулирани | Днес.dir.bg

Проф. Илин Савов: Скандалните записи с представители на ПП са манипулирани

Експертът призова структурите за сигурност да се ангажират с прегледа на тези записи и да излязат с официално становище

Обратно в новината

Коментари - Проф. Илин Савов: Скандалните записи с представители на ПП са манипулирани | Днес.dir.bg

Коментари

вероятно в коментара си "ПРОФЕСОРА" ползва цитати от ранната си доктутрантура, (демек преди да е изучил чак за "ПРОФЕСОР") , тогава още не знаел горкия. че мегахерците за част от радиодиапазона, а ЧОВЕШКИЯ" глас в редки изключения надхвърля 20,25 килохерца, Говоря за малки деца и надарени оперни прими! Та титулования професор да си избърше там дето слънце не му огрява, освен ако не е и нудист!!!!!!!!!!!!

Е срещу малко кеш ще кажат че и извънземните са го направили. Тоя малоумен ли е или нас иска да изкара малоумни. Професорче някакво сигурно академичето Денков го е обучавал

Тоя пак Мошеникаулира ГЕРБ и Измамник Киро, асфалтира пътя кадето стана инцидента за да скрие следите, преди източи на хората язовира за да манипулира ГЕРБ АЗ ТАКЪВ ГНУСЕН И ПОДЪЛ ЧОВЕК НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.БОКЛУК9

и тоа от котилото на Кире

Евалата, баце! Поклон на твоето експертно ухо, което е толкова тренирано, че може ей-така с едното чуване да разпере дали е манипулиран записа или не. И как са манипулирани точно? Важната информация е изрязана, или какво?

Експертно ухо - с едното ухо е установил 4900 човешки гласа, които говорят едновремменно! Преброил ги е значи! Присъединявам се към адмирациите на такова експертно ухо!

гузен негонен бега

Не го знам що за професор е този екземпляр , но да твърдиш че в човешкия глас има мегахерци, е идиотизъм от инженерна гладна точка. Всеки второкурсник на специалност Радиотехника в ТУ ще ви обясни че горната граница на спектъра на човешкия глас не превишава 20 килохерца. Какви мегахерци, какви пет лева. Ако специалистите и професорите ни са толкова неграмотни, какво да кажем за обикновените милиционери...

100+ А старите аналогови телефонни централи режеха на 3400 херца (3,4 килохерца), защото основната част от човешката реч е под тази граница ...

А записите,които представи Радостин Василев и те ли са манипулирани? Ти да видиш! Май файтонът на "Промяната" нещо много скърца. Президентът Радев също взе отношение по съдържанието на записите предоставени от Радостин Василев. Той просто заяви, че всичко, което се говори няма нищо общо с българските национални интереси и българщината.

нали сглобяването на ПП-то и ДС-то са негов инжинерингов проект, той ги докара, той си затвори очите за фалшивото гражданство на ПростоКиро, и той ги додондурка до властта. Сега да не е луд да си признае.

един професор: У нас 80% са дебили и 20% са професори. Оо... ЙЕС!

че пеперастите нямали пари а професорчето се нада да получи от него някой лев за "услугата"...

На този измислен професор ще кажя, че общественстта чака и записите от камерите където кола на НСО уби човек. Така че се чака не само, което ни е угодно.

Дайте им заплати още на професорите, че се излагат ! За жълти стотинки си залагат име и титла... пфу!

Той Кирчо си пада по кръпките на асфалти. Иначе по темата, нека не забравяме за милиарда на Слави. Кирчо направи на баце стани да седна всичко останало е ала-бала и парапетни страсти. Гледам наелиса още една мижитурка като ДенкоФ да им пере гащите!

Честит празник българи. Българи, докато не изритаме ГЕРБ, ДПС и ППДБ, нищо мяма да се промени за по добро в тази клета държава. И новите които изберем, до максимум 6 месеца ако не видим правилни стъпки, излизаме и ги сваляме и пак на избори. Разберете няма друг вариант.

Ти под новите Възраждане ли имаш впредвид? Ако това ти е новото, русофилчо, ще има да чакаш. А и днес е празник на това с което не само ние, но и рашитата четат и пишят.

И какво, да дойдат още по неграмотни!!!От Просто Киро и христо?

Единственото безспорно твърдение в тази предълга статийка е, че трябва да се произнесат експерти (ако изобщо някой си направи труда да оспорва)...Ролята не е на човека, а на титлата му " професор", която трябва да прикачи смокиново листо върху срамотиите, което да се задържи поне до изборите!После камилите ще си продължат спокойно, а г- на ще остане с наръч акции от една пропаднала фирма, които ще има да чака да осребри...

Ей и тва професорите много подкупни излязоха.

И големи разбирачи !

Му е главата на "професора". Същото леке като сапунджията

Този псевдопрофесор си е реален педераст. Вижте му нежната муцуна и ви става ясно, че е върл фен на бандитите от пп - Киро гелосаният наркоман и Асен пасивният педераст.

Глист!

Манипулирани? И не го е срам, този т.н. "проф." да го каже? ПП,ДБ сами публикуваха записите, като демонстрираха крещящо непознаване на закона. След като се усетиха, че са в крачка с кеша, дадоха заден и си купиха "експерти", които да потвърдят новата им теза, че записите били манипулирани. Тези лъжи са предназначени за неграмотните българи, техните фенове.

Ха,ха,ха, ПП,ДБ сами си публикуваха записа, дори потвърдиха, че видите ли, нямали пари за кампанията, затова търсели кеш?! Този псевдопрофесор си заработи "хонорара", от кеша. Взе да запазва...защото неможачите се усетиха, че кеша е незаконен. Малко късно обаче.

Професор = чорапов миризляк, който си е продал душицата за жълти стотинки. Доцент = до последния цент...

копае дъното. А ПиПитата са вече в Австралия. Гъонсурати. Лъжци!

Ама кво говориш ... То и четири часовият запис на пупу от радостинчо си е манипулиран ... Само балъци да има!

На Биби пачки, къщи в барцилона неща сичко реално, как па на просто парапета барем един парапет не е реален записа, илибпоне просто пудела?

Стига Лъга бе Бояджия ? Славов или Славовица си но този път не позна !

нерде манджа, нерде ИТ технологии. "От м. януари 2024 година е назначен за директор на научноизследователски институт за продоволствана сигурност към Тракийският университет" Професор артелчик!!

За нищо не ставате некадърници.Меки китки.

Този професор, цял живот е бил в Симеоновска академия за бавно развиващи се, не бих се изненадал да е рецезент на докторската работа на Магнолианеца от Банкя на тема как се навива пожарникарският маркуч наляво надясно или надясно наляво. Също може да е издал и 2 том на докторската работа на тема "Военните копчета в Руската армия и риска да бъдат хакнати от НАТО". Чудя се само, как не е преподавал в Перникият Университет кибер сигурност, ама там ще го хакнат от дарквинкел здраво. Забравих, че е пропуснал Библютекарският университет, все пак там са видни личности завършили от партията на Шиши (е той вече се е вталили и може да му викаме Кен, а на ПростоКиро-Барби). Боже, защо даваш да се показва че сме лош материал, колко години ще ни наказваш с такива елементании елементи?

По снимката си личи, че му експертното ухото на този. Аз лично му вярвам. На него, на Бойко и на Киро. На други не вервам.

PEYTSCH

Освен че са честни и красиви, сега виждате колко сме несправедливи към лъжеца от Канада.

Тоя е голям слухар, да завърши и Музикалната академия

експертите също трябва да заработват по нещо от някъде! тоя заработи!

Само да му кажа на "специалиста", че дийп фейк се прави в нормалния Интернет, в дарк уеба е детското порно, оръжията и наркотиците...

Много ключово уточнение. И как точно това променя фактите, че имаме "записи" манипулирани от ченгесарите?

самите ти "любимци" пуснаха съшият запис и твърдяха само, че е "неправилно интерпретиран". Както си казаха, лично, че са търсили начин да си осигурят пари за кампанията. Чети поне на твоите "любимци" изхожданията, де. Нещастник.

беше на най-публичното място. Никога не е искал услуга https://www.youtube.com/watch?v=fFEY4bRCTkU https://korupciq.blogspot.com/2015/11/blog-post_71.html

44 годишен професор бате. Това ще е учен като нашия бивш премиер

Kalin

Преди време имаше един запис и те го потвърдиха че е истински защото беше направен от един от техните тогавашни авери.Сега къщо потвърдиха че първия запик е вярен но не били ги разбрали за каво говорят и чек като взеха да излизат още се сетиха да тъвдят че са лепени преправяни маниполирани.......Ми както цялата ни полтическа класа и тези са за кочината алчни новобранци.

значи в действителност са още по-зле, така ли??

цецомобилите на Чаталджа друг начин нема ама и он е на втория линк та е възможно да е всеки чифутляк недружественный https://en.wikipedia.org/wiki/Stingray_phone_tracker https://static.dir.bg/uploads/images/2023/10/15/2611386/1366x768.jpg?_=1697369416

Откъде го извадихте тоя образ бе? Глупостите, които е написал ме докараха до гръмогласен смях. Той човек е експерт по киберсигурност? Ама освен него, някой друг смята ли, че е експерт? Написаното / казаното от него е пълна тотална дилетантщина, той говори глупости, които звучат като преведени от гугъл преводач 2015-та. Да не говорим, че самата шайка ППДБ пусна САМА ЗАПИСА И ТО ГОРДО на СОБСТВЕНИЯ си САЙТ и даже обясни, че казаното в него не само не е уличаващо, ами даже ставало ясно, че нямали достатъчно пари за избори. Тези партенки, като горния анимационен герой, нямат никакъв смисъл, защото аудиторията на ППДБ е 90% Ай-Ти-та - дизайнерчета, програмистчета, копирайтърчета...компютърната им грамотност е единствената им гордост...

кръстоска между хипопотам и урунгел!

Този "дийпфейк" говори за "дийпфейк"....аллооуууу

Не ни пробутвайте специалист по киберсигурност коментиращ видеозаписи. Това е все едно ветеринар да коментира зъботехника. Нека някой занимаващ се с обработка на видео се изкаже.

Ъхъ, да. Затова първия запис го препубликуваха във фб с обяснение, че трудно си финансирали кампанията.

Само един "журналист" остана като Матросов да брани нещастниците от ПП.

Разбрахме бе, привличаш внимание с това си твърдение като голямата работа на киберспециалист. Твой бизнес - прави си рекламата при Сашко. ОБАЧЕ КАКТО И ДРУГИ КОЛЕГИ ВЕЧЕ ОТБЕЛЯЗАХА ТЕЗИ НАШИ КРАСАВЦИ УМНИЦИ - НЕ ОТРИЧАТ СЪДЪРЖАНИЕТО БЕ! Долу лъжата! Долу измамата! Долу шарлатанията! Долу мошениците! Които с коварство искат да унищожат Българското!

Матросов, ама те нали сами си признаха публикувайки същия запис в който говорят за неофициален кеш, но още по интересно би било да видим тия които им дават неофициален кеш после как осребряват инвестицията като подмяната се докопа до власт и разпределяне на обществени поръчки, общински поръчки, поръчки с директно възлагане, еврофондове и т.н....

Какво значение има как са ги записали? Важно е това, което казват, а те не отричат, че са го казвали.

Коментари - Проф. Илин Савов: Скандалните записи с представители на ПП са манипулирани | Днес.dir.bg

Проф. Илин Савов: Скандалните записи с представители на ПП са манипулирани

Експертът призова структурите за сигурност да се ангажират с прегледа на тези записи и да излязат с официално становище

Обратно в новината

Коментари - Проф. Илин Савов: Скандалните записи с представители на ПП са манипулирани | Днес.dir.bg

Коментари

вероятно в коментара си "ПРОФЕСОРА" ползва цитати от ранната си доктутрантура, (демек преди да е изучил чак за "ПРОФЕСОР") , тогава още не знаел горкия. че мегахерците за част от радиодиапазона, а ЧОВЕШКИЯ" глас в редки изключения надхвърля 20,25 килохерца, Говоря за малки деца и надарени оперни прими! Та титулования професор да си избърше там дето слънце не му огрява, освен ако не е и нудист!!!!!!!!!!!!

Е срещу малко кеш ще кажат че и извънземните са го направили. Тоя малоумен ли е или нас иска да изкара малоумни. Професорче някакво сигурно академичето Денков го е обучавал

Тоя пак Мошеникаулира ГЕРБ и Измамник Киро, асфалтира пътя кадето стана инцидента за да скрие следите, преди източи на хората язовира за да манипулира ГЕРБ АЗ ТАКЪВ ГНУСЕН И ПОДЪЛ ЧОВЕК НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.БОКЛУК9

и тоа от котилото на Кире

Евалата, баце! Поклон на твоето експертно ухо, което е толкова тренирано, че може ей-така с едното чуване да разпере дали е манипулиран записа или не. И как са манипулирани точно? Важната информация е изрязана, или какво?

Експертно ухо - с едното ухо е установил 4900 човешки гласа, които говорят едновремменно! Преброил ги е значи! Присъединявам се към адмирациите на такова експертно ухо!

гузен негонен бега

Не го знам що за професор е този екземпляр , но да твърдиш че в човешкия глас има мегахерци, е идиотизъм от инженерна гладна точка. Всеки второкурсник на специалност Радиотехника в ТУ ще ви обясни че горната граница на спектъра на човешкия глас не превишава 20 килохерца. Какви мегахерци, какви пет лева. Ако специалистите и професорите ни са толкова неграмотни, какво да кажем за обикновените милиционери...

100+ А старите аналогови телефонни централи режеха на 3400 херца (3,4 килохерца), защото основната част от човешката реч е под тази граница ...

А записите,които представи Радостин Василев и те ли са манипулирани? Ти да видиш! Май файтонът на "Промяната" нещо много скърца. Президентът Радев също взе отношение по съдържанието на записите предоставени от Радостин Василев. Той просто заяви, че всичко, което се говори няма нищо общо с българските национални интереси и българщината.

нали сглобяването на ПП-то и ДС-то са негов инжинерингов проект, той ги докара, той си затвори очите за фалшивото гражданство на ПростоКиро, и той ги додондурка до властта. Сега да не е луд да си признае.

един професор: У нас 80% са дебили и 20% са професори. Оо... ЙЕС!

че пеперастите нямали пари а професорчето се нада да получи от него някой лев за "услугата"...

На този измислен професор ще кажя, че общественстта чака и записите от камерите където кола на НСО уби човек. Така че се чака не само, което ни е угодно.

Дайте им заплати още на професорите, че се излагат ! За жълти стотинки си залагат име и титла... пфу!

Той Кирчо си пада по кръпките на асфалти. Иначе по темата, нека не забравяме за милиарда на Слави. Кирчо направи на баце стани да седна всичко останало е ала-бала и парапетни страсти. Гледам наелиса още една мижитурка като ДенкоФ да им пере гащите!

Честит празник българи. Българи, докато не изритаме ГЕРБ, ДПС и ППДБ, нищо мяма да се промени за по добро в тази клета държава. И новите които изберем, до максимум 6 месеца ако не видим правилни стъпки, излизаме и ги сваляме и пак на избори. Разберете няма друг вариант.

Ти под новите Възраждане ли имаш впредвид? Ако това ти е новото, русофилчо, ще има да чакаш. А и днес е празник на това с което не само ние, но и рашитата четат и пишят.

И какво, да дойдат още по неграмотни!!!От Просто Киро и христо?

Единственото безспорно твърдение в тази предълга статийка е, че трябва да се произнесат експерти (ако изобщо някой си направи труда да оспорва)...Ролята не е на човека, а на титлата му " професор", която трябва да прикачи смокиново листо върху срамотиите, което да се задържи поне до изборите!После камилите ще си продължат спокойно, а г- на ще остане с наръч акции от една пропаднала фирма, които ще има да чака да осребри...

Ей и тва професорите много подкупни излязоха.

И големи разбирачи !

Му е главата на "професора". Същото леке като сапунджията

Този псевдопрофесор си е реален педераст. Вижте му нежната муцуна и ви става ясно, че е върл фен на бандитите от пп - Киро гелосаният наркоман и Асен пасивният педераст.

Глист!

Манипулирани? И не го е срам, този т.н. "проф." да го каже? ПП,ДБ сами публикуваха записите, като демонстрираха крещящо непознаване на закона. След като се усетиха, че са в крачка с кеша, дадоха заден и си купиха "експерти", които да потвърдят новата им теза, че записите били манипулирани. Тези лъжи са предназначени за неграмотните българи, техните фенове.

Ха,ха,ха, ПП,ДБ сами си публикуваха записа, дори потвърдиха, че видите ли, нямали пари за кампанията, затова търсели кеш?! Този псевдопрофесор си заработи "хонорара", от кеша. Взе да запазва...защото неможачите се усетиха, че кеша е незаконен. Малко късно обаче.

Професор = чорапов миризляк, който си е продал душицата за жълти стотинки. Доцент = до последния цент...

копае дъното. А ПиПитата са вече в Австралия. Гъонсурати. Лъжци!

Ама кво говориш ... То и четири часовият запис на пупу от радостинчо си е манипулиран ... Само балъци да има!

На Биби пачки, къщи в барцилона неща сичко реално, как па на просто парапета барем един парапет не е реален записа, илибпоне просто пудела?

Стига Лъга бе Бояджия ? Славов или Славовица си но този път не позна !

нерде манджа, нерде ИТ технологии. "От м. януари 2024 година е назначен за директор на научноизследователски институт за продоволствана сигурност към Тракийският университет" Професор артелчик!!

За нищо не ставате некадърници.Меки китки.

Този професор, цял живот е бил в Симеоновска академия за бавно развиващи се, не бих се изненадал да е рецезент на докторската работа на Магнолианеца от Банкя на тема как се навива пожарникарският маркуч наляво надясно или надясно наляво. Също може да е издал и 2 том на докторската работа на тема "Военните копчета в Руската армия и риска да бъдат хакнати от НАТО". Чудя се само, как не е преподавал в Перникият Университет кибер сигурност, ама там ще го хакнат от дарквинкел здраво. Забравих, че е пропуснал Библютекарският университет, все пак там са видни личности завършили от партията на Шиши (е той вече се е вталили и може да му викаме Кен, а на ПростоКиро-Барби). Боже, защо даваш да се показва че сме лош материал, колко години ще ни наказваш с такива елементании елементи?

По снимката си личи, че му експертното ухото на този. Аз лично му вярвам. На него, на Бойко и на Киро. На други не вервам.

PEYTSCH

Освен че са честни и красиви, сега виждате колко сме несправедливи към лъжеца от Канада.

Тоя е голям слухар, да завърши и Музикалната академия

експертите също трябва да заработват по нещо от някъде! тоя заработи!

Само да му кажа на "специалиста", че дийп фейк се прави в нормалния Интернет, в дарк уеба е детското порно, оръжията и наркотиците...

Много ключово уточнение. И как точно това променя фактите, че имаме "записи" манипулирани от ченгесарите?

самите ти "любимци" пуснаха съшият запис и твърдяха само, че е "неправилно интерпретиран". Както си казаха, лично, че са търсили начин да си осигурят пари за кампанията. Чети поне на твоите "любимци" изхожданията, де. Нещастник.

беше на най-публичното място. Никога не е искал услуга https://www.youtube.com/watch?v=fFEY4bRCTkU https://korupciq.blogspot.com/2015/11/blog-post_71.html

44 годишен професор бате. Това ще е учен като нашия бивш премиер

Kalin

Преди време имаше един запис и те го потвърдиха че е истински защото беше направен от един от техните тогавашни авери.Сега къщо потвърдиха че първия запик е вярен но не били ги разбрали за каво говорят и чек като взеха да излизат още се сетиха да тъвдят че са лепени преправяни маниполирани.......Ми както цялата ни полтическа класа и тези са за кочината алчни новобранци.

значи в действителност са още по-зле, така ли??

цецомобилите на Чаталджа друг начин нема ама и он е на втория линк та е възможно да е всеки чифутляк недружественный https://en.wikipedia.org/wiki/Stingray_phone_tracker https://static.dir.bg/uploads/images/2023/10/15/2611386/1366x768.jpg?_=1697369416

Откъде го извадихте тоя образ бе? Глупостите, които е написал ме докараха до гръмогласен смях. Той човек е експерт по киберсигурност? Ама освен него, някой друг смята ли, че е експерт? Написаното / казаното от него е пълна тотална дилетантщина, той говори глупости, които звучат като преведени от гугъл преводач 2015-та. Да не говорим, че самата шайка ППДБ пусна САМА ЗАПИСА И ТО ГОРДО на СОБСТВЕНИЯ си САЙТ и даже обясни, че казаното в него не само не е уличаващо, ами даже ставало ясно, че нямали достатъчно пари за избори. Тези партенки, като горния анимационен герой, нямат никакъв смисъл, защото аудиторията на ППДБ е 90% Ай-Ти-та - дизайнерчета, програмистчета, копирайтърчета...компютърната им грамотност е единствената им гордост...

кръстоска между хипопотам и урунгел!

Този "дийпфейк" говори за "дийпфейк"....аллооуууу

Не ни пробутвайте специалист по киберсигурност коментиращ видеозаписи. Това е все едно ветеринар да коментира зъботехника. Нека някой занимаващ се с обработка на видео се изкаже.

Ъхъ, да. Затова първия запис го препубликуваха във фб с обяснение, че трудно си финансирали кампанията.

Само един "журналист" остана като Матросов да брани нещастниците от ПП.

Разбрахме бе, привличаш внимание с това си твърдение като голямата работа на киберспециалист. Твой бизнес - прави си рекламата при Сашко. ОБАЧЕ КАКТО И ДРУГИ КОЛЕГИ ВЕЧЕ ОТБЕЛЯЗАХА ТЕЗИ НАШИ КРАСАВЦИ УМНИЦИ - НЕ ОТРИЧАТ СЪДЪРЖАНИЕТО БЕ! Долу лъжата! Долу измамата! Долу шарлатанията! Долу мошениците! Които с коварство искат да унищожат Българското!

Матросов, ама те нали сами си признаха публикувайки същия запис в който говорят за неофициален кеш, но още по интересно би било да видим тия които им дават неофициален кеш после как осребряват инвестицията като подмяната се докопа до власт и разпределяне на обществени поръчки, общински поръчки, поръчки с директно възлагане, еврофондове и т.н....

Какво значение има как са ги записали? Важно е това, което казват, а те не отричат, че са го казвали.