Проф. Габровски търси конституционно мнозинство за промени в съдебната тема

Кандидатът на ГЕРБ проведе със Стефан Янев третата среща за деня на кандидата за премиер в търсене мнозинство за сформиране на кабинет с първия мандат

Обратно в новината

Коментари - Проф. Габровски търси конституционно мнозинство за промени в съдебната тема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От където е тръгна оттам е губещ

Защо неотлъчно при публичните изяви на проф. Габровски от двете му страни са Деси от Дулово и Томиславчо от Габрово? Нали се прави правителство от експерти или Бойко го е страх проф.Габровски да не сбърка играта му.

Янев,Карадайъ и с някои депутаи от ДБ ще върнат Борисов на власт с лицето на проф.Габровски или в залата ще останат 151 +10-20 депутати и власта е дадена.Тези депутатски гимнастики се правят ,,в името” на народа.

Мижетурка

Sm3hurk0

МЪКА ! Нямам повече въпроси !

Професорът не се осети и си смени фамилията от "Гаабровски" на "Герберовско" !

"Професори" без чест и достойнство. Какъвто беше Герджиков,такъв е и тоя. Още колко такива професорета може да изкара толупа от ръкава си?

За тоя са ми казвали, че добре че е бил баща му да го уреди от ИСУЛ в Пирогов. Абсолютен некадърник и връзкар. Има много по-добри неврохирурзи от него. Отделно е много циничен и с огромно самочувствие.

Гербава подлога, ламтяща за титла кандидат-премиер. Прилича ми на едно комшийче, вечен кандидат-студент....

Той малцинство няма, тръгнал да търси мнозинство!

И “ Пълен Провал” отиват при Слави.

Sm3hurk0

Да ходи, кой където си иска.. :))))

Някой разбра ли кои са тези от Бългаски възход и за какво се борят? Ясно е само, че на Янев му е харесало да бъде премиер и иска отново да е такъв.

Я па ,тоя! Ми той ще вкара Толупа в затвора. Вервайте му!

Г-н Габровски, кото и да е той, никой не го е избирал, никой не е гласувал за него и няма как да бъде избран за премиер. Той е избран за буошон, лъже че е равноотдалечен от всички партии, по необесним начин се е поставил в услуга на ББ. Едиственото, което го очаква е провален авторитет.

кабинет ще има ли, няма ли да има и къде ще е кабинетът

Габровски търси подкрепа за КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО за промени в съдебната система?! "Ще успее"! Да не забравяме, че гербавите написаха на коляно цяла Конституция...

То и другаря Радев твърди, че отдавна има проект за нова Конституция на РБ. Нещо не я показва. Само дето неговите лакеи ни обясняват колко хубаво нещо е президентската република.

Машините държат страната в политически пат, за да управлява служебното правителство на президента. Трябваше да му повярвате като ви каза, че ще прави президентска република. Вече две години сме такава. А подаръчните торбички си вървят. Бобокови са доволни. И никой вече не си и спомня за тоновете италиански боклук разхвърлян из цялата страна.

ДАЛИ САМО ПРОМЕНИ ТАМ ... ИЛИ ПРЕХОД КЪМ ДИКТАТОРСКА ГУБЕРНИЯ ! НЕ СЛУЧАЙНО МУТРОФАНОВА ПАК ИЗВАДИХА НА ПРЕДЕН ПЛАН !

Ганьо пак не знае какво иска. Когато на хоризонта е човек интелигентен знаещ, професор,доказал се не интригант, преуспял и тн...ганьо плюва, обижда, недоволства и не избира. Когато на хоризонта е не човек, а шарлатанин,лъжец, злобар, популист, некадърник- тогава ганьо е доволен,защото бил красив,"умен",млад....... Е, България няма скоро да се оправи!

Леле. Как го разбра, че не е всичко,което изброяваш и дори да е, ама не е, как неврохирургията ще помогне на кризата в страната?

Баце изобщо не е млад :(

Колко сте прав! За съжаление!

ОСТАВКА И ДА ВЪРВИМ СПОКОЙНО НА ПРОЛЕТ НА ИЗБОРИ !

Дай БОЖЕ по Скоро всички да се ОМЕТЕТЕ на БУНИЩЕТО на ИСТОРИЯТА и България най- после ДА се ОСВОБОДИ от ВАС и СИЕ, от Чуждопоклоните наши МАРИОНЕТКИ и НАЛОЖЕНИЯ и Европеиския НЕОКОЛОНИАЛИЗАМ!!

„Разделяй и владей“ е основен принцип за разбиването на държавите и съюзите. Този принцип е многовековен и се използва и до днес в света. Ние сме част от този процес на Балканите и в ЕС. Враговете от край време се мъчат да разбият ЕС, НАТО и Балканското разбирателство. За целта използват вербувани и подкупени хора и дори цели партии. У нас тези „троянски коне“ работят здраво за спъването на държавата, като създават условия и насърчават противопоставянето на отделните прослойки на обществото, етносите, религиозните общности и партиите. Всички, които съдействат на това обслужват интересите на враговете на България. По това ще познаете кой работи за България и кой служи на чужди интереси.

А Меси що го досрамя и пусна Герберовски за шоу програма

не го ритнат Татовия Гавазин на следващите избори.

Този надут, самовлюбен доктор е масон. Не разбрахте ли, че това е масонска машинация. Големият масон поставя редови масон на пост. Това е практика в масонството. Масонът е мафиот прикрит под булото на уважавана професия и строго спазване на масонския закон на тайната ложа. Надушват се по един единствен признак - човеконенавист. Уважават само себе си. Властващата неолиберална демокрация е креатура на световната масонска ложа. Основни принципи на съществуване (те не живеят) - безчувственост, пренебрежение към околните, неотстъпчивост, надменност, алчност. Масоните на високо ниво стоят далеч от властта и я упражняват, чрез масоните на по ниски нива, които задължително заемат управленски постове. През последните 30 години масоните засилиха своята роля в създаването на партии, чрез които упражняват властта си и разпределят световните богатства. Такава е Европейската народна партия. Ясни са кои са нейните български партийни формирования. Нищо добро не предстои.

Защо една спатия? Тази опорка си е каре от пики. Само дето хората не вярват на червени блянове.

Тоя Биков, все намусен, като настъпан таксиджия. Кво прави там изобщо? По-антимаркетингова фигура за Гроб от него е само Боко.

доказан експерт по шайките е

в тая държава все професори, генерали, доценти, доктори и инженери управляват а резултатите са мале мале, плаче ми се!! И монарси имаше, и какви ли не все титуловани глАви

И на тях да им еба мамата

Неврохирургът: Тоя фатмак нема и грам мозък. Фатмакът: Тоя си мисли че немам и грам мозък.

Стефчо Янев - Винаги готов! Рапорт даден.

УЖАС. Това ми е коментара за политическата комедия в България.

ДПС и БСП не стигат ли?

Стига 2 месеца шарлатанстване на хартиените измамници ! Герберовски да връща мандата и да се закрива седянката !

Корумпето доктор кви компетенции има да води държава!да пука д-р Цекова орално хирургически и да бега у царевичака

Професор по неврохирургия търси конституционно мнозинство за съдебната реформа. Това някакъв виц ли е?!

Е другите по какво са професори, примерно Кирил Петков?

Куролация!

Бизнес и финанси, Харвард :) По-добре си е от еднокнижната охрана от пожарната.

Ако си покажат "дипломите" Киркор и Кокор ще падне голям смях. Като компютрите дето сме изнесли за Япония. Пък то било компоти.

Промените в съдебната тема са много кофти нещо.

Булята много загоряла за вода, бре?

Нищо няма да излезе от този парламент.

Шиши - експерт по усвояване на еврофондовете Доган - експерт хидроинженер Томислав - експерт по усвояване на пари за електронно правителство Деси Дуловска - експертка по общи въпроси Делянчо - експерт по фактури и назначения в Хасково Данчо Ментака - експерт по усвояване на имоти по черноморието Деница - експертка по участия в ТВ предавания Дани - експерт по оплаквания от МВР репресии Харалан - експерт герберска философия Меси - почетен бистришки тигър и Меси на българо-турското приятелство

Генерал и редник. Кой командва ?

Професорът говори,все едно,че той управлява ГЕРБ.А от него нищо не зависи.

Тая що пие от шишето ама че простакеса?!

Щото няма картонени чаши и те така...

Ама то е много просташко така - да пиеш от бутилката? Като некоя пияница

Парламента изглежда масивна Соц сграда ... Някой знае ли как се изчислява tроtилов еквивалент?

Тия експерти.Или искаш да ти подпишат празен чек,пък после да сложиш калинките от ГЕРБ.

Първо да видим дали нямат връзка с БКП/ДС, фирми, роднини и т.н., пък тогава ги обявявайте за експерти.

Егати цирка.... закривай тая държава

Предвиждал? ... А боб, професорски боб хвърли ли? ... Не важиш!

В България няма значение за народа кой е на власт, има значение за тези които крадат. Всички са престъпници и бандити. ОПГ се е събрало в НС.

Ще си ги менкат за 3-я мандат само и само да угодят на шефовете си от козяк. Предатели!!!

Има вид на месар.

Поне има хубав вид.

"На малко прасе и нов началник (премиер) не се радвай, защото не знаеш каква свиня ще стане!!! Народна мъдрост.

Ама аз ако трябва да "предвиждам" вместо да предлагам, щях да съм баба ванга, а не човек който взема решения. "предвиждат" се разни случайни събития върху които нямаш контрол. ако имаш контрол, няма как да "предвиждаш". Тогава се нарича планиране. Или може би, човека намеква, че няма да има контрол :))))