Проф. Балтов е приет по спешност в "Пирогов"

Вече бившият директор на лечебното заведение имал хипертонична криза, но колегите му я овладели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На балтона менискуса.

Тези който бяха на първа линия ми се оплакаха че прибрал паричките а за тях един Голем мазен ...........

И аз да взимам 77 бона на месец, за да се возя в жипката с тулупчо и сега да ми ги секнат, и аз ще се гътна :P

Сега ще сложат на негово място някой културист от Дубай който си е продал фирмата със милиони задължения към държавата на невменяем циганин.

НАЙ-ПОСЛЕ ПРОМЯНА!

Изтъркани номера - болница, болнични или неплатени отпуски. Безсрамници!

Страх ли те е от затвора Балта?

И този ще научи по трудният начин, че ковчег джобове няма.

Системата е изпитана, гербаджийска. Казва се Менискус. Симулации и Пунта Мара.

така не се говори................................... Срамота!

Изглежда професорът има и съвест. Може би съжалява, че с присъствието си е спомогнал за легализирането на корумпиранато управление на ГЕРБ. Пожелавам му бързо оздравяване.

Глупости. Такива влечуги нямат съвест. Имат само една цел - личното обогатяване, чрез престъпления.

Балтов- достоен ученик на баце менискуса

Вярно ли е,че успешното управление на Пирогов от Балтов включва и 65млн задължения?! Понеже ако е вярно, то всеки може да управлява добре с 65 милиончета!

А главния виновник и гей на републиката, перчем ага, ботокс мазнев, професора по фелацио и анална принцеса кога ще вдигне и той кръвно?

Ковид?

Така е пукнал. Като първо е тероризирал докторите и после е нямало, кой да го лекува. Два дена е лежал опикан на пода и никой не е смеел да влезе! И вас няма да има КОЙ да ви лекува уроди. Лошото е, че заради вас и останалите българи ще останем без лекари.

Не е било заради лекари, а заради Берия. Но, изродът Сталин си е заслужил ужасния край.

Трябва да се създаде нещо като Оскари за български политици и престъпници. Онея холивудските им трябват по няколко дубъла да изкарат правдива сцена. Тук им идва отвътре - хернии, инфаркти, куцане...

Сценарият на мутрите винаги е един и същ. Първо да бил много велик и след това много болен. Ама крал. И паричките къде са,???? Колко трогателно, Малка дребна душица

мунчовците му расипаха здравето :( Не забравяме!

Кратунчовците и тиквунчовците имате способността да си спомняте неща, които още не са се случили, но може и да не се случат! От хапчетата ще да е. Трябва да внимават с какво ви зобят в "Герб - трол"!

От шофьорчето на джипката се е научил

Бързо им става лошо на тулупите.

PEYTSCH

Как е Слави ? Да поръчате цветя...че го забравихте...

Десет жълти рози?

Достойни хора пффффффффф

Сега няма да се краде. Най-лесният начин да не се краде е изобщо да не се лекува. Като детските трансплантации в Лозенец. Или още по--добре: да се лекуват само приятели на Мунчо и Слави, които могат да те уволнят по подозрение или лошо око.

Така се крият като видят зор!

Като болнавият Слави последните месеци?

д-р Балтов и лекарите, и да оздравява, но за административни нарушения трябва да поеме отговорност.

За излекуваните, които са минали метър някое изследване какво? Да ги разболяваме отново?

И защо забравяте, че Балтов беше назначен от ГЕРДЖИКОВ ПРИ ПЪРВОТО СЛУЖЕБНО НА РАДЕВ?!?!????

Бойко не изчегъртваше. Лекаря за него си беше лекар. Но сега явно лекаря е политик. Е какво да правим като си имаме военна хунта и дженджерски партии, дошли с биологическо оръжие на власт. А може би Бойко трябваше да изчегъртва? Като сравним Пирогов преди Балтов и след това, става ясно че всеки, който прави и гради нещо е враг на хунтата.

Е Бойко ! Какво съгради ? !!! С парите на народа ...се подигра на народа. Да може да гушка и тъпче гушите на слугите си. Порочен, нагъл и прост човек.

Как само лъжеш мажеш ш тролиш! Бойко не изчегъртваше, той крадеше и създаваше престъпни модели, които беше усвоил от времето на групировките! Изгони и подмени, къде що имаше кадърни и достойни хора с калинки и подлоги, чието основно качество е липсата на гръбнак и вкусовите афинитети към големи седалищни мускули!

Герджиков->Чилова->Балтов Явно г-жа Чилова има специални умения Той Гердиков наскоро излезе при герберастката подлога Диана Найденова да го защитава. Държи му влага още изпълнението на г-жа Чилова!

Да загинат над 50000 хиляди българи и 100-ци хиляди да се инвалидизират само от Ковид до сега ако не беше жертвоготовността на лекарите. Тези които ги набедиха са за разстрел! Анатема!

Ами да лекуват предпазливо, само както позволява военната хунта: със счетоводител съветник. Както го прави всяка малка фирма. Ако счетоводителя пресметне че е скъпо - няма лечение. Тъй де, както хунтата повелява: по 10000 ваксини на ден и останалите подарени на друго страни срещу неясни услуги.

Хайде да не приравняваме лекарите които в голямата си част са достойни хора с Балтов. Тук хората се възмущават от нарцистизма на Балтов и от манията му величие а не от лекарите. Балтов отдавна е бизнесмен а не лекар. Договорите за храна дали минават през него ?

Какво общо има Балтов или Костадин Ангелов с лечението на хората по време на ковид епидемията? Влезнаха в ковидно отделение ли? Не крадоха като за световно помощи и дарения ли? Не източваха касата с фалшиви хоспитализации ли? Какво очакате от министър като Ангелов, тотално провалил се като директор на Александровска? Да прикрива кражбте и олигарсите в здравеопазването! Горския дойде обаче :)

Кой плати измислената травма на косматия крак на Борисов?Балтов, кажи!!!

Предлагам да ми се вдигнат данъците и осигуровките, и парите директно да отиват при Балтов.

ама нямаш проблеми,дай си осигурителната сметка и веднага ще коригираме

Господ не забави това, което ти се полага!

Откога с хипертонична криза ги приемат по спешност в болница , бе ? От двадесет години съм с хипертония и въпреки че редовно си пия таблетките, понякога изпадам в невъзможност да контролирам високите нива над 180 - 200. И нямам спомен в последните 5-6 години да са ме допуснали до спешен кабинет в малкия ни град. Там било място само за животоспасяващи интервенции. И през нощите, трябва да се оправяш сам - да търсиш в аптеката ампула с подходящ медикамент , да търсиш позната сестра да те убоде, да чакаш да съмне, че да виснеш пред кабинета на личния лекар. Това е действителното положение на обикновените хора. А доскоро нямаше и нощна аптека в град с над 25000 души население. Срамота !

Като знаеш, че изпадаш в такива състояния - си вземаш ампулата В КЪЩИ! ТЯ Е С ДЪЛЪГ СРОК НА ГОДНОСТ, ВСЕ ЩЕ Я ИЗПОЛЗВАШ!

Благодаря, така й правя...самообслужвам се, въпреки че съм се осигурявала четиридесет години !

Те били героите, те работили ... А ние, дето им даваме парите, сме мързеливци.

Неблагодарен замълчи!

Кaцaрoв кaзa и други нeщa. Минaлaтa гoдинa шeфoвe нa бoлници ca пoлучили гoдишeн бoнуc oт 300 хил., oт 500 хил. лeвa. Ocвeн тoвa мeceчнитe зaплaти нa някoи били пo 60-70 хил. лeвa.

Колко много е направил за белите престилки в "Пирогав" ... !? От моите данъци с източване на Здравната каса.

Ша рИве, как няма да рИве. Заплатата му беше 76 хиляди!

Изгониха го като директор, ама се върна като пациент.

Да идем всички на протеста! Да подкрепим медиците! Да изметем шайката на Мунчо!

Там сме!

Много взехте да се разболявате гербер четата, меки ду пета излизате, огъвате се като печен праз. Балтов да се сърди на себе си, не му беше мястото да стои до Тиквата и да плаши хората. Маса народ измря точно, заради такива като него, не му вървам че е толкова зле, много емоционален ще излезе този Балтов.

Е дано сега опита храната която получават болните.

А ти да не опиташ клизмите!

Ако изобщо получават. Храна има само за диабетиците, а за другите - кетъринг (с неясно качество и количество) на наша фирма.

Остава сега да скъса и менискус

Да не земе да скъса свинкстер ... майка ти!

Защо ли се сетих за Боко. ....

Още ли те гони с изваден чеп, насън :)

'журналя' неграмотляци овладял - овладЕли

"Историята помни достойните хора. Тези, които имат чисти сърца и работят за градивни и благородни каузи. Повече отвсякога съм убеден, че истинските герои, които ще се помнят в COVID историята на България, сте вие, за което ви благодаря" Абсолютен Циник и БезСрамник! Колко хора станаха жертва за да може фейк пЛандемията да добие някаква достоверност! Такива ще се запомнят като слуги и ....! Да се маха !!!!!;

Да крадеш и после да при казваш че си достоен ис чисто сърце това само тука го има...

Боклук

Дира , с тоя коментар правите мечешка услуга на Балтов , вместо съжеление злъчни коментари !

ОТ ПЛАТЕНИ КО.МУ.НИСТИЧЕСКИ ТРОЛОВЕ. ПОЗНАВАТ СЕ ПО ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА. СКОРО ЧАКАМ И УБИЙСТВА. 9ТИ СЕПТЕМВРИ.

Когато се возеше на джипката и като виден пътен експерт проверяваше мантинели по магистралите, а в болницата му се чудеха как да направят смени при недостиг на хора не му беше лошо! Сега вдигнал кръвно, и ние вдигахме кръвно като гледахме какви мутри ни управляват!

И сега те управляват мутри където ги бозят в джипки. Какво общо си има Балтов с пътищата.

Крадльо!

Я бягай си в Москва.

Влязъл в Пирогов за да открива следи и да гори документи за кражбите.

трябва всичко да се провери!

Ще има клизми!

бегай далече от тая разкалтчена "болница".

Може да се подчертае ,че българина най-обича да навижда хора ,които са успали в професията си и се възхищава на престъпници ,дребни тарикатчета,различни видове и лумпени, и дегенерати.Бил се возил с джипа на любимеца на посочената по-горе категория лумпени.А може Балтов в неформална обстановка да се опитвал да получи болницата ,я нов скенер ,я ПЕТ скенер ,а модерно оборудване за обзавеждане на някоя операционна зала

А 1 милион гепени, това как?

Е, не знаех ,че Вие сте ги броили.Става дума за "гепените" пари.

Аз съм с хипертония вече повече от 20 год.,и на ден пия между 11-15 хапчета и за разнообразие по някоя и друга инжекция. Авторитетът се гради бавно но се губи бързо. Не аз инспектирах пътищата от джипката,нито говорих глупости по телевизията, Вместо да си гледа работата. В същото време пациентите бяха хранени с боклуци.. Та дано стигне и той и ти моето положение.

кратуневата жипка, нямаше хипертония, а

Лекари в Пирогов отнемаха ценните органи на млади пациенти и след това горяха труповете в инсенератора за медицински отпадъци.

Има пари, ще се оправи, тези трябва да знаят, че не са богоизбрани, напротив!