Проф. Александър Маринов: Грешка е прекалено широкият предмет на вота

Правителството няма да падне при този вот на недоверие, но е важно да се проведе сериозна дискусия с аргументи от двете страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено че няма да падне, то и никой от парламентарно представените партии не го иска. Нали ще си нарушат рахатлъка и далаверите . Левицата просто хвърля прах в очите на електората !

Професоре, в Парламента не ги избираме по умност и образованост. Парламентът не е висше учебно заведения. Недей да манипулираш.

"Би трябвало да се възприеме друг подход - на много тесен фронт, с много голяма острота да се фиксират няколко най-важни и актуални проблеми, а не всичко, което е свързано със сигурността." Тесен или широк фронт, важни или по-маловажни проблеми, заедно определят сигурността. Малките проблеми водят до големи. Малките камъчета обръщат колата... Съмнявам се дали изобщо някой ИСКА да решава проблемите, а не дали МОЖЕ... Кучето си лае, керванът си върви, НЕ без помощта на политолозите, социолозите и журналистите... В България няма общество. В противен случай то щеше да контролира правителствата, приличащи си като 2 капки вода...

Гърци нападнаха Алексис Ципрас в Лондон: „Предател, продаде Македония за 30 сребърника“ ТЕНКЮ, БАЦЕ!

днес в дир-а е много академично, професора по бесепе-логия Маринов, и професора по седеселогия Дайнов

Тути фрути и макиажи. Играят в един отбор. какво общество бе професоре ? Глад, унижения и мизерия.

Не било ясно защо някои са в парламента. Сетих се - да вземат едни хубави пари всеки месец цели четири години.

Маринов, това са поредните 240 проститутки на мафията!....Лошо актьорско майсторство, но в леглого/в зала са изпълнителни.

То в правителството няма компетентни, та в парламента.